stine elize gaassand

Lær å motivere deg selv

 • Skrevet 12.07.2017 klokka 19:00
 • Kategori: Trening

Hei fininger! ❤︎

 

Idag tenkte jeg jeg skulle gi dere noen tips om hvordan du kan motivere deg til den økten du egentlig ikke har så lyst å gjennomføre. Jeg har skrevet en del om motivasjon før og det slår alltid an, så da tenkte jeg å friske litt opp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

★ Finn frem og ta på treningsklærne - det gjør det mye vanskeligere å falle ned i sofaen om treningsklærne allerede er på! 

★ Lag en treningsdakbok - ikke bare noter hva du gjør, men kanskje det viktigste, men som de fleste glemmer, skriv ned hvordan du følte deg etter økten!

★ Varier treningen din! På dårlige dager, dropp programmet og tren akkurat det du vil og det som får deg til å føle deg bra!

★ Planlegg øktene - det er mye vanskeligere å droppe en planlagt økt. planlegg hele uke on når og hvor du skal trene

★ Bruk en PT, gruppetime eller noen som gjør at du ikke kan skippe de siste rep´sene fordi du er sliten - det er der magien skjer

★ Vær rundt folk som gjør deg motivert, hør på musikk som trigger motivasjonen og bruk det! 

★ Spis mat som gir deg energi, riktig energi! Spise man mye sukker og div så får man fort et blodsukkerfall og føler seg trøtt og sliten - spis deg motivert! 

★ tren motivasjon og viljestyrken akkurat som musklene dine - det er på de tyngste dagene det er viktigst å gjennomføre økten! 

 

✿ Hva er dine beste tips for motivasjon? 
✿ Sliter du med å komme deg på trening? 

Følg meg gjerne

Instagram @ StineElize
Snapchat @ TJL-Stine
Youtube @ Stine Elize
Facebook @ PTStineElize

 

Å bygge på underskudd?

 • Skrevet 04.12.2016 klokka 19:38
 • Kategori: Trening

Hei fine! 

 

Idag tenkte jeg å ta opp noe jeg faktisk lar meg irritere litt av. Og må unnskylde meg på forskudd nå om jeg tråkker på noen nå, men det jeg skal skrive er fakta og ikke noe annet enn det. For jeg har hørt ange si at de skal bygge muskler og bli strek, så går de på diett for å redusere fett%. Og dette er to ting som ikke henger så godt sammen. For om du skal bygge muskler så bør kroppen din ligge i et lite kalorioverskudd slik at den har noe å bygge nye muskelceller av! Det er egentlig ganske enkelt. Si at du skal bygge et stort legohus. Men du tar bort 1/10 av legoklossene. Får du da det huset du vil ha? Nei, du gjør ikke det. Men legger du derimot til 10% ekstra klosser så får du et større hus. Ganske enkelt eller hva? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men når det er sagt, så er det ikke umulig å bygge på kaloriunderskudd. Er du utrent så vil du klare å bygge nesten uansett. Og selv om du er godt trent så vil du klare å bygge litt på underskudd, men det vil ta mye lenger tid og krefter enn om du hadde ligget på overskudd med maten. Så det handler om å tygge for å bygge folkens. Og nei, om du trener bra og ligger i et lite kalorioverskudd så vil du ikke legge på deg masse fett. Om du er flink og bare ligger rett over dagsbehov vil det bli muskler av det. Men det er ikke derfor sagt at man burde spise det man har lyst på. Men heller ikke nekte seg kos hele tiden. Jobber du hele tiden imot kroppen din så vil den også jobbe imot deg. Så spis sunt, variert, men kos deg innimellom også. Kroppen responderer bra på kos, såfremt at det ikke blir for mye av det. Og vet du, om du spiser en sjokolade en dag du ikke hadde planlagt det så gjør faktisk ikke det noe! Kroppen din har kanskje bare godt av det. For det handler ikke om hva man spiser en dag, men man må se på hele bildet. Og den sjokoladen kan kanskje gi deg den ekstra energien du trenger på trening den dagen, og mer energi på trening betyr større utbytte, større utbytte betyr jo større sjans for muskelvekst! Så vær grei med både deg selv og kroppen din! Ønsker du å øke muskelmassen din så må du også gjerne øke matmengden! Så det var dagens fra meg. Nå er det som sagt mulig å bygge på underskudd, men det er ikke det heldigste og vil ta mye lenger tid enn det hadde gjort om du spiste litt mer. Og ta også drit i den fett% av og til. Den eier ikke deg! Og en kropp med mer muskler vil se strammere ut enn en lav fett% med mindre muskler. Og til slutt så vil jeg bare si at det er sinnsykt mye gøyere å legge mer vakter på stangen enn å ikke orke siste rep fordi du ikke har nok energi! 

♥︎ Er ditt mål å bygge muskler eller ned i fett%?
♥︎ Spiser du i henhold til målene dine? 

HUSK Å FØLG MEG

Snapcat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

Mitt treningsprogram!

 • Skrevet 29.11.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Trening

God Morgen!

 

Jeg har jo mast så lenge om at jeg elsker det nye programmet mitt og det er så gøy. Og ja, jeg digger det. Det er øvelser jeg ikke har vært så mye borti før, et oppsett jeg ikke har jobbet mye med og mye mestringsøvelser. Men det er også tungt. Og fytti så tungt det er. Jeg har som regel kun 5-6 øvelser hver dag, men etter de er kjørt så har jeg ikke mye igjen å gi til noe mer, så ja - det svir! Jeg har en 3splitt, med 6 forskjellige program. Jeg kjører push, pull og leg og har 2 forskjellige økter av alt jeg skal gjennom i uken. Lagt opp sånn her: 

★ Push 1
★ Pull 1
★ Leg 1
★ Push 2
★ Pull 2
★ Leg 2
Og det jeg satt som mål før jeg fikk programmet var å klare muscle-up, bli sterk i sumo mark, mestre frontbøy og genrelt bli sterk. Så jeg kjører mye tunge sett med få repetisjoner, kombinert med pumpeøvelser for best muskelvekst. Så har jeg en progresjonsplan å jobbe etter, så øktene blir ikke lik ,men jeg løfter forskjellig frekvens nesten hver gang. Så det er mye variasjon. Og nå har jeg kjørt det i et par uker og er så fornøyd. Jeg merker fremgang allerede, ilag med god mat selvsagt! Eksempel på øvelser jeg kjører mye er pushups i ringer, dips, pullups og chins både i stang og ringer, pushpress, frontbøy og sumomarkløft. Har hovedfokus på bryst, rygg, skuldre og rumpe. Dette er muskelgrupper jeg virkelig vil forbedre og bli sterk i. Skuldrene vil jeg ha store og fine, og selvsagt en stram, rund og god rumpe! Så gleder meg til å se fremgangen fremover og kjenne meg sterkere. Målet er jo å mestre muscle up bra, og det er en av de råeste øvelsene jeg vet om. Om du ikke vet hva det er, så er det en pullup og istdenfor å slippe seg ned når du er på toppen, så skal du opp i en dips. Om ikke det er rått, så vet ikke jeg! Så får vi se hvor lang tid det tar. Jeg håper den sitter innen sommeren, men er forberedt på at det kan ta litt lenger tid! Må ha en rå styrke, kroppskontroll og koordinasjon for å mestre det, og det siste kan ikke jeg skryte på meg at jeg har. Sier du jeg skal løfte høyre hånd kan jeg lett løfte venstre for, ja dere skjønner! De koordinative evnene mine er ikke helt på stell, så det skal jobbes med! Så dette er oppsattet jeg trener etter nå, og jeg digger øktene mine. De er av få øvelser, men da får jeg virkelig kvalitet på hver økt. Istedenfor å tenke på de 15 neste øvelsene jeg skal gjennom. 

 

♥︎ Hvordan er din trening lagt opp?
♥︎ Har du en favoritt økt? 

Husk å følge meg

Snapchat @ TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz 
Facebook her 

En killer overkroppsøkt!

 • Skrevet 11.11.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! 

 

Siden det er fredag og snart helg tenkte jeg å dele en liten overkroppsøkt med dere! Denne har jeg laget selv, og testet ut på andre og jeg kan garantere både svette, pump og gangsperr! Den er effektiv og du vil kjenne den på kroppen både under og etter noen dager. Den går også mye på viljestyrke, og greit å få pushet hodet litt og og ikke bare kroppen. Men nok snakk og over til økten! 

Varm hele kroppen godt opp så musklene er klar for litt jobbing! 

★ Pull ups - 4 x max (bruk gjerne strikk)

★ A1 - Nedtrekk - 3x12
★ A2 - Planke 1min 

★ B1 - ro nøytralt grep  3x12
★ B2 - Bicep curl m/ hantel 3x10(hver hånd) 

★ C1 - Skulderpress hantel 3x12
★ C2 - Pushups - 3xmax

★ D1 - Benkpress - 3x12
★ D2 - Sidehev 3x12

★ E1 - Facepull - 3x12
★ E2 - Pushdown 3x12 

Økten kjøres med supersett på samtlige øvelser utenom pull-ups. Det vil si at du har null pause mellom A1 og A2. Etter du er ferdig med 12 nedtrekk går du rett i en plankeposisjon i 1 min og gjentar 3 ganger. Det svir og du har lyst å gi opp, men kjør den helt ut. Mellom A og B tar du pauser. Helst ikke lenger enn max 2minutter mellom hvert supersett. Så håper jeg noen av dere tester den ut og gi meg gjerne tilbakemld på hvordan det gikk og spørsmål om du har det. Jeg syns denne økten er gull da den virkelig får pulsen opp og hodet til å jobbe litt også. Det er viktig å sette viljestyrken på prøve også. Så gir deg opp med noen gode sanger og kjør på! Jeg heier på deg! 

 

♥︎ Trener du ofte med supersett? 

FØLG MEG GJERNE PÅ ANDRE KANALER - KOMEMR SNAT GIVEAWAY! 

SNAPCHAT @TJL-STINE
INSTAGRAM @FIT.LITZ
FACEBOOK HER

Tren dine svake sider

 • Skrevet 08.11.2016 klokka 20:15
 • Kategori: Trening

Hei fine! 

 

Idag tenkte jeg å skrive om noe jeg egentlig er veldig dårlig på. Å trene mine svake sider. Å det er det vel flere enn meg som er dårlig til? Jeg syns nemlig det er supergøy å trene der jeg er sterk og øvelsene jeg er sterk i. Men det er egentlig viktigere å trene der jeg er svak. Om det er like gøy? NEI! Men har det noe for seg? JA! Det første man må gjøre er jo finne ut hva man er sterk i og hva man er svak i, og det er ganske lett egentlig. De øvelsene du syns det er gøy å trene syns du gjerne er gøy fordi du er sterk i dem. Motsatt med de du er svak i, de er som regel helt grusomt å trene, nettopp fordi man er svak. Jeg tar meg ofte i å se på øvelsen og grue meg, fordi jeg rett og slett er drita dårlig i den. Men det er akkurat derfor jeg bør trene den også. For de musklene er ofte støttemusklatur til de du er god på, så ved å trene de, så blir du jo enda bedre i de du allerede er god på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mener ikke at du bare skal trene de øvelsene du er dårlig på, da mister man jo treningsgleden. Men kjør gjennom en øvelse hver økt gjerne? Og det som er "gøy" med å trene det du er dårlig på er at du faktisk blir mye sterkere veldig fort. Og progresjon, det gir motivasjon. For min del er det push-ups. Jeg hater pushups og er ræva i de. Jeg burde ikke vært det, for jeg er sterk i både dips, benkpress og pushups i ringer. Og vanlige pushups på bakken er jo samme muskel, men en mye lettere variant enn de overnevnte øvelsene. Likevel er jeg helt horribelt dårlig i det. Pushups og dips trener de samme muskelgruppene, og dips skal være mye tyngre i og med at du løfter over 65% av kroppsvekten din, mens med pushups er du nede på 40-45%. Likevell klarer jeg flere dips enn pushups. Det gir virkelig ikke mening. Jeg kjenner heller ikke en muskulær utmattelse i musklene under pushups, jeg bare får det ikke til. Det stopper helt opp. Og derfor hater jeg å trene det. Virkelig HATER! Men, jeg blir ikke bedre i pushups av å ikke trene det. For man blir god på det man trener på, det er fakta. Og uansett hvor mye jeg har trent opp de musklene med andre øvelser, så blir jeg ikke bedre i pushups. Eneste jeg må gjøre for å bli bedre er å trene på det. Så svaret er lett, det er bare vanskelig å gjøre det. Så jeg har satt meg et mål. Jeg skal trene pushups 3 ganger i uken til jeg liker det! Enkelt og greit... 

♥︎ Vet du hva dine svake muskler er? 
♥︎ Er du flink å trene dem? 

Følg meg gjerne på andre kanaler 
Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Runners high!

 • Skrevet 27.08.2016 klokka 19:45
 • Kategori: Trening

God lørdag! ♥︎

 

Nå ligger jeg igjen på sofaen etter en herlig lørdag så langt. I magen ligger det en god porsjon havregrøt, som jeg faktisk kunne levd på, og endorfinene bruser i hele kroppen. Idag sto det egentlig tung overkropp på planen, og det var det jeg hadde tenkt å trene. Men startet økten med å ro litt, og plutselig hadde jeg rodd 4000m og var ikke sliten engang, og da kom løpelysten inn! Så da bestemte jeg meg for å korte ned styrkeøkten, for å avslutte med å løpe(?!?!?!) Jeg løp veldig mye før, men har ikke løpt noe annet enn intervaller siste tiden, og tror ikke jeg har hatt en skikkelig løpeøkt på 3-4 år kanskje? Så jeg bestemte meg for å kjøre på og se hvordan det kom til å gå. Kjørte først benkpress, militærpress, kabelro, nedtrekk og reversegrip pushdown før jeg løp ned på tredemøllen og tok bena fatt resten av økten. Og herregud, så gøy! Løp 5 gode kilometer med 2%stigning på halvtimen, med kun tre små drikkepauser på 30sek. Imponerte meg selv der gitt. Hadde virkelig ikke trodd at det sto noe bra til med løpeformen, så det gjorde virkelig lørdagen fantastisk! 


Vi skal jo egentlig ikke løpe slik, nå når vi er på konkurranse oppkjøring, men siden jeg har bestemt meg for å ikke stille, så går det fint tenker jeg. Har planer om å få til 2-3 løpeøkter i uken fremover nå. Jeg vil bli allsidig trent og gjennomtrent, så da må man løpe litt og. Skal jo selvsagt fokusere mest på styrke og bygging, men litt løping innimellom tror jeg skal bli godt. Gleder meg faktisk til neste gang! 

♥︎ Hvordan har din lørdag vært?
♥︎ Liker du å løpe? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 

Fredag = Heavy legday!

 • Skrevet 26.08.2016 klokka 16:08
 • Kategori: Trening

God fredag fine! ♥︎

 

Nå er siter jeg godt plassert i sofaen, og får kroppen det som den vil, så vil den ikke flytte seg mye idag. Det er fredag og hver fredag står tung bendag på programmet. Tunge vekter, få repetisjoner, sånn jeg liker det best! Jeg elsker å føle meg sterk og virkelig løfte tungt. Men, det er tungt, og det tar ekstremt mye energi og trene ben. Og nå når jeg har levd på underskudd såpass lenge, så er det ikke mye energi igjen i denne kroppen. Har klart å øke ganske mye frem til nå, men nå er all fokus på å bevare styrken å ikke miste noe masse eller styrke. Så, kroppen er godt kjørt nå. Planen var å fullføre min 30minutter mer kardio etter økten, men måtte kaste inn håndkle etter 15usle minutter. Da vrengte magen seg, beina gikk så vidt fremover og hodet var en helt annen plass. Men, benøkten var super, så tenkte å dele den med dere! 

Knebøy - 40kgx6 - 50kgx6 - 60kgx6 - 65kgx4 - 65kgx4 - 70kgx2 - 60kgx6
Strakmark - 40kgx6 - 50kgx6 - 60kgx6 - 70kgx6 - 75kgx4 - 75kgx4 - 70kgx6
HipTrust - 60kgx6 - 70kgx6 - 80kgx6 - 90kgx6 - 100kgx6 - 105kgx6 - 110kgx6
Bulgarsk Utfall - 40kg(20x2)x6 - 40kgx6 - 40kgx6
Nordic Hamstring - 4x6 
LegExt - 4x6 60kg
Stående Leggpress - 1x15 + 2x6

Så slik så dagen økt ut! Startet økten med 10min gange på 15% stigning og 5km/t og avsluttet med 15min på 15% med 4,5km/t. Så er fornøyd med dagens innsats, men er litt irritert for at hodet ikke klarte mer kardio på slutten, så blir nok en rolig halvtime på sykkelen iløpet av kvelden. 

 

♥︎Har dere trent idag? 
♥︎Hva planer har dere for fredagen? 

Husk at du kan følge meg på instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE for hyppige oppdateringer! 

Hvor finner jeg motivasjon?

 • Skrevet 12.05.2016 klokka 20:56
 • Kategori: Trening

Jeg får titt og ofte spørsmål om hvor jeg får motivasjon til å trene og spise slik jeg gjør. Hva som motiverer meg og hvordan jeg får det til. Jeg har vel egentlig bare et enkelt svar på det, som kanskje ikke er så enkelt likevel. 

 

Jeg finner ikke motivasjon. Jeg skaper den selv. For joda, alle kan være motivert en dag, i 10minutter eller en liten stund, men når den motivasjonen går bort, hva da? Jo, da lager man den selv. Indre motivasjon, og ikke ytre motivasjon. Selvsagt, jeg blir påvirket av ytre motivasjon. Nye treningsklær, premier og det som kan motivere fra utsiden, men den viktigste delen av motivasjonen min kommer fra innsiden. Jeg motiverer meg selv. Jeg vil alltid være bedre enn jeg var igår. Og jeg konkurrerer med meg selv. Det som er tungt idag, vil en gang i fremtiden bli lett, om jeg jobber for det. 


Det viktigste du gjør er å ha det gøy med det du gjør! 

Jeg er kanskje heldig sånn, men jeg har det som kalles en vinnerskalle. jeg har et konkurranseinstinkt utenom det vanlige, og nekter å tape. Om jeg først er med på noe, så blir jeg fantastisk sint og sur om jeg taper, også bare når det er med meg selv. Om jeg klarte noe en gang, så skal jeg alltid klare bedre. Jeg er alltid sulten på mer. Jeg vil alltid gjøre det  bedre. Misforstå meg rett, jeg er ikke misfornøyd med det jeg klarer, men en dag vil jeg gjøre det bedre, fordi jeg jobber for det. 

 

En ting jeg gjør er å alltid sette meg mål. Store mål. Mål som skremmer meg, men som også er oppnåelige med hard konsekvent jobbing. Jeg kan ikke sette meg et mål jeg vet jeg klarer, da er det ikke noe som motiverer meg. Men jeg må tro at jeg klarer det. Det må ikke være for stort. Men akkurat stort nok til at det er skummelt å si det høyt. Så kanskje jeg slenger på en ytre motivasjon på det. Om jeg klarer det, så skal jeg unne meg noe. Men det er den indre motivasjonen som drar meg igang, ikke den ytre. 


Jeg tar også motivasjon fra andre. Om jeg ser folk som inspirer meg og motiverer meg. Så bruker jeg dem som inspirasjon. Men noe av det som kan motivere meg mest, er om andre tviler på at jeg får det til eller skal klare det. Da er jeg bygget opp slik at jeg skal faen meg vise dem hvem jeg er og hva jeg er laget av. Og sånn er jeg bare, alltid vært og vil alltid være. 

 

Så om du trenger motivasjon, bruk deg selv. Sett deg et mål. Bestem deg for det du vil, og virkelig gå inn for det. Det er tøft, det er hardt, men det er verdt det! ♥︎

Work that ass!

 • Skrevet 27.04.2016 klokka 13:41
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og skal straks lage meg litt mer mat. Kylling og grønnsaker står på tapetet, og for kyllingelskeren meg, er ikke det feil! Idag sto det intervaller på planen, og jeg har et ganske så flott elsk/hat forhold til de. Fantastisk følelse når jeg er ferdig, men et helvete underveis. Men, det betyr vel at det funker? Ukens første intervaller er hvertfall kjørt, og de ga blodsmak i munn! 

Igår, så gikk plutselig alt i ett, med to besøk på sats, matlaging og eksamenslesing var det plutselig kveld. Men gårsdagens første økt var virkelig en jeg kjente i rumpa! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fokus på teknikk og kontakt med muskelen gjennom hele øvelsen! 

 

På programmet igår sto det HipThrust, Dype knebøy, strakmark, bulgarske utfall, legcurl, leg extentions og sittende og stående legg, så fikk kjørt beina godt, og 40min powerwalk med stigning senere på dagen var ikke akkurat det gøyeste! Men jeg merker forandringer på kropp og i styrke, og da er det verdt det!  Men nå lukter det kylling og mat her, og da rumler det i magen! 

♥︎ Hva er deres favoritt benøvelse? 

 

Tirsdagsøkten!

 • Skrevet 05.04.2016 klokka 13:36
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 
Idag er det tirsdag, noe som betyr 2økter og psykologtime! Så startet dagen med en killer overkropps-økt før jeg tok turen til psykologen. Der fikk hjernen trent seg godt også, så når dagen er ferdig idag er hele kroppen min gjennomtrent. For ikveld så står det intervaller og litt mer overkropp på programmet. Intervallene har faktisk vokst på meg, og nå så digger jeg de! Er sikkert bare for en periode, så hater jeg de igjen, men nyter det mens jeg kan! Økten idag tidlig var super, men merker at jeg har endret på programmet. Blir sliten på en helt annen måte. Økten idag så hvertfall slik ut: 

★ Starter økten med å aktiver musklene jeg skal trene med lette øvelser i ca 10-15min! Viktig for å få mest mulig ut av økten!
★ Pullups - 5 x max
★ Smale Nedtrekk 3 x 8
★ Brede Nedtrekk 3 x 8
★ Skulderpress(1) - 3 x 6
★ Uthevninger(1) - 3 x 6
★ Skråbenk m/hantel(2) 3 x 10
★ Hammercurls(2) - 3 x 10
★ Flies i Kabel - 3 x 8
★ Barbelcurl(3) - 3 x 8
★ Upright Row(3)  - 3 x 8
(de som har samme tall i parantes kjører jeg ilag i supersett!)

Senere idag skal jeg gjennom; 

★ Ab roller - 3 x max
★ Crunch i Kabel - 3 x 15
★ Benhev - 3 x max
★ Båten - 3 x 20
★ Gerilja intervaller 8 x 20/10 x 2Dette er en herlig tirsdag i mine øyne hvertfall! Treningen gir meg så mye glede og overskudd at dette nesten er en drømmedag! Nå så står valget mellom å ta seg en liten powernap eller åpne Historie boken. Er faktisk et litt vanskelig valg idag, for burde lest litt, men kjenner jeg trenger en lur også. Kanskje jeg får til begge deler! 

♥︎ Har dere trent idag? 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz for flere treningsbilder og hverdagen min! 

A bootylicious workout!

 • Skrevet 09.03.2016 klokka 19:05
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå har jeg endelig fått slått meg ned på sofaen og har store planer om å være her rsten av dagen! Kom hjem for litt siden og da var det bare å hive seg over matboksen som sto å ventet på meg i kjøleskapet, før jeg måtte preppe for imorgen og fredag. Så nå er det vel egentlig snart tid for mat igjen! Hadde en killer benøkt idag, før jeg var og fikset på vippene mine. Alltid deilig å bli dullet med, så deilig at jeg sovner hver eneste gang! Godt å få inn en lur midt på dagen også. Tenkte å dele dagens økt emd dere, da jeg blir mer og mer glad i den. Har hatt et elsk/hat forhold til denne økten, men den vokser på meg. Er jo ben, så er mye tunge løft, men er så sinnsykt digg etterpå! 


obligatorisk belfie! 

 

Dagens økt så slik ut: 

Lett oppvarming i 10 min med fokus på ben

Leg extention - 3x8 

Sittende leg curl -  3x8

Benpress med bena høyt og bredt  10 - 10 - 8 - 8 - 6

Knebøy med stopp i bunn - 10 - 10 - 8 - 8 - 8

1 bens strake markløft 2x10 (på hver for)

Hip thrust - 4x8

Liggende leg curl - 3x8

Er ikke mange øvelsene, men har tunge løft med lange pauser mellom settene, så det brenner godt i ben og rumpe! Så sofaen var grådig god å krype ned i nå! Imorgen er det bryst, mage og intervaller som står på planen. Så håper jeg våkner i kardio humør imorgen, for de er vanskelig å manne seg opp til! 

♥︎ Har du trent idag? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit:litz for flere treningsbilder! 

Tirsdagsøkten!

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 14:06
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå har jeg kommet meg hjem fra trening og spist meg en god lunch! dag bestod lunchen av 2 speltlomper med kalkunskinke og en osteskive toppet med mye paprika og agurk. Og et beger med gresk yoghurt med sitronsmak. Enkelt, men supergodt og veldig næringrikt! Økten idag er jeg superfornøyd med. Fikk kjørt ryggen godt, og satt igjen med en digg endrofinrus. irsdagsøkten er den lengste, og jeg pleier dele den opp i to. Så skal tilbake senere idag og kjøre intervaller og litt mage. Syns det er veldig greit å gjøre det på den måten, da ryggøkten tar litt tid og er ganske så tung. Tenkte å skrive om hvordan det har gårr med det nye programet jeg startet på for litt over en mnd siden iløpet av uken, for jeg digger det! Ting har skjedd, og musklene er blitt større, akkurat slik jeg ønsket! Men tirsdgasøkten min tenkte jeg å dele med dere nå! 

 

Oppvarming - ca 10min med lette øvelser for muskelgruppen jeg skal ha fokus på 

TRX-ro - 5x10rep

Pullups/negative pullups 3xmax / 3x3 med 30sek(negative)

Nedtrekk smalt grep - 3x8-10rep 

Nedtrekk bredt grep - 3x8-10rep

Ro i Kabel - 3x8-10rep

1arms hantel ro 3x8rep(på hver arm, null pause mellom arm bytte)

Markløft - 12 - 10 - 8 - 4 (pyrmaide, øker med 10kg på hvert sett) 

Rygghev - 2x15rep

Senere idag skal jeg gjennom:

Ab-rollout - 3x25

benhev - 3xmax

Crunches i kabel 3x15

Gerilja-intervall - 2sett (8x20sek/10sek)

♥︎Hva trener dere idag? 
♥︎ Har dere en favoritt rygg-øvelse?

Følg med gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for flere treningsbilder og inspirasjon! 

Slik ufører du Geriljaintervaller!

 • Skrevet 13.02.2016 klokka 09:43
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg har over tid nå fått en del spørsmål om hvordan jeg kjører Geriljaintervaller. Og det har jeg tenkt å dele med dere nå. Jeg ror disse intervallene, men de fleste tar de på tredemøllen. Jeg kommer til å forklare hvordan man tar de på tredemølle, da dette er mest normalt. Om du vil ro de, så må du ha riktig ro-teknikk inne, så om du ikke har rodd før så vil jeg ikke anbefale å starte ro-karrieren med disse. 

Gerilja intervaller går ut på at du skal jobbe for full spurt i 20sekunder, så har du 10 sekunder pause. Dette skal gjentas 8 ganger. Når du blir i bedre form kan du kjøre gjennom 2-3 sett, altså 8x2 eller 8x3

Å gjennomføre disse:

★ Start med en grei oppvarming. Jogg eller småløp i ca 10minutter. Til du kjenner at du er klar for noen harde drag på maks fart. Om du ikke er varm nok, vil du ikke få fullt utbytte og maks fart. 

★ Still deg på siden av tredemøllen og still inn den innpå fart. Her må du prøve deg litt frem, men det skal være full spurt. Jeg pleier å ha den på mellom 16 og 17 når jeg løper, men jeg vil anbefale deg å prøve deg frem litt. Om du aldri har løpt slik før så kan du begynne på 13-14, alt etter hvor god form du er i.

★Bruk en timer, eller start på et nøyaktig tall på tredemøllen. Du skal Spurte i 20 sek, så hopper du over på sidene og hviler i 10sekunder. Her er det viktig å ta godt tak i håndtakene når du hopper av og hopper på igjen. Hold hendene på sidene til du har skikkelig feste med båndet når du starter en ny spurt. 

Dette er blytungt, men varer kun i 4minutter om du tar 1sett. 


og nei, du bør ikke kjøre disse om du vil se fin og fresh ut på trening! Her står svetten i taket og pusten etter! 

Hvorfor kjøre intervaller? Dette er en ekstremt effektiv treningsform. Den er bevist å være det beste for fettforbrenning da du øker oksygenopptaket, som gjør at du forbrenner mer. Etter høyintensive intervaller vil kroppen også forbrenne mer enn normalt i timene etter for det er en så stor påkjenning for kroppen, så i timene etter vil forbrenningen være mye høyere enn normalt. 

 Håper dere forstod dette og at jeg forklarte det slik at dere fortod. Om ikke så skrik ut, så skal jeg prøve å forklare enda bedre! Jeg vil anbefale alle å prøve ut dette, for den gir garantert blodsmak i munnen, men det er viktig å ikke jukse. Det er snakk om 4minutter, ja, de virker som en evighet når du er halvveis, men garantert verdt det! ♥︎

♥︎ Hvilke intervaller pleier du å kjøre?*

Geriljadøden!

 • Skrevet 11.02.2016 klokka 15:57
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

Nå er dagens økt unnagjort, og den ga blodsmak i munnen! Og det er for å si det mildt. Det sto intervaller på tapetet idag og de er alltid like tung. Kjørte ført en styrkeøkt på brystet, før jeg kjørte to sett meg Geriljaintervaller(kjører 8spurter hvert sett), før jeg avsluttet med 10min powerwalk. Blodsmaken var godt tilstede, men følelsen etterpå er helt fantastisk! Endorfinrush til tusen. Fikk også snopet litt på Gymgrossisten sin butikk her før økten og jeg har en digg pakke fra Get Inspired som venter på meg, så dette er en finfin dag! Kan vise dere hva jeg har kjøpt og bestillt senere idag elelr imorgen tidlig, for det er  funky og fresht! Nå må jeg få i meg litt mat, og jobbe med engelsk resten av dagen, ikke fullt like gøy, men med endorfinene godt til stede, så skal det nok gå fint. Håper alle dere har en super duper dag! ♥︎

 

♥︎ Bruker dere intervaller når dere trener? 
♥︎ Hvor pleier dere shoppe treningsklær? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for mer trening og hverdag, og lik gjerne facebooksiden min her ♥︎

Ass on fire!

 • Skrevet 10.02.2016 klokka 15:43
 • Kategori: Trening

God Onsdag fine! ♥︎

 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og jobber med litt engelsk. Eller, det var kanskje å overdirve litt. Jeg sitter i sofaen og prøver å motivere meg selv til å åpne engelskboken og starte å jobber. Det var litt mer korrekt ja! Var helt kjørt etter dagens benøkt, så når jeg kom hjem var det bare å spise opp matboksen min og ta seg en power-nap. Og det var digg det. Dagens benøkt avsluttet bra, men kranglet litt med meg. Jeg sliter litt med slitasjer i knærne, så kan ikke bruke for mye vekter når jeg trener knebøy og div.utfall. Og det merket jeg idag. Så da var det ikke annet å gjøre enn å skippe de øvelsene når de låste seg. Men resten av øvelsene gikk supert, og jeg avsluttet med 20min powerwalk. Det var tungt det. Men godt nå! Økten min så slik ut idag:

 

leg extention - 3x10
Sittende leg curl - 3x10
Brede knebøy - 3x5(her tar jeg vanligvis pyramide sett, men ikke idag pga knærne) 
Benpress - 15-12-10-8(pyramide sett, bygger på med 10kg pr sett)
Ett bens strake markløft - 3x10(på hver fot) 
Ligende Legcurl - 3x10
Hip Thrust - 15 - 10 -8 (bygger på med 10kg)
20min powerwalk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og denne økten brenner, så gleder meg å gå i trapper imorgen ja! Nå skal jeg faktisk åpne engelskboken og lese litt. Ikke at jeg finnes motivert til det, men jeg må tvinge meg selv til det. kommer ikke utenom om jeg faktisk vil ha en decent karakter i faget. 

♥︎ Har dere trent idag? 
♥︎ Hva er din favorittbenøvelse?

 

 

I min treningsbag!

 • Skrevet 13.01.2016 klokka 18:57
 • Kategori: Trening

God kveld fininger! ♥︎

 

Idag starten dagen ganske tungt. Da klokken ringte 05.30 var det å stå opp av sengen det siste jeg ville, men kom meg opp og var klar til å kjøre litt før halv 7. Når jeg er så trøtt om morgenene, så frister slumreknappen ganske mye, men det beste er å la være. For jeg sovner igjen på de minuttene, og da er dansen igang. Da ligger jeg heller våken i sengen litt, tar på litt musikk og oppdaterer meg litt på sosiale medier og aviser før jeg drar skrotten ut av sengen. Og da mener jeg drar, jeg hopper på ingen måte ut noe mer våken! 

 

Men! Idag tenkte jeg å dele med dere hva jeg alltid har med meg på trening! Er et par ting jeg må ha med meg for at økten skal bli perfekt og at ting skal gå ganske smud. Er ikke store hokus pokus, men litt nødvendigheter. Da jeg la tingene frem, så måtte jeg le litt av meg selv for så og si alt er rosa, så ikke vanskelig å si hva som er min favorittfarge! 

 


Min lille fine bag! Jeg pleier jo å dra hjem etter trening, så trenger ikke med meg skift, og dusjer hjemme. Har som regel vannflaske eller shakeren i hånden på vei inn og ut, så da får jeg den akkurat igjen. 1. Løftestropper - disse bruker jeg når jeg trenger et godt grep og for å ikke miste grepet, geniale til markløft

2. Treningsdagboken min - her noterer jeg hver økt slik at jeg kan følge med på progresjon og utvikling og å holde orden på programmet

3. iPhone case - genialt å ha på armen så jeg kan fokusere på alt annet enn hvor mobilen er

4. Vannflaksen min 

5. Shaker! Jeg drikker alltid proteinshake etter trening, så da er denne veldig grei å ha med

6. Pulsbelte - Denne er koblet til min fine pulsklokke og er veldig grei å følge med på både puls og aktivitet

7. Treningshansker - uten disse hadde nok hendene mine sett veldig ikke ut. De beskytter og gir et bedre og mer stabilt grep

8. Headset - jeg er ganske avhengig av musikk når jeg trener, så er krise om dette ikke er med

9. Hengelås

 

I tillegg til dette har jeg aktivitets klokken min, jeg har Polar loop Crystal, men den går jeg med stort sett hele tiden. Har som regel også med meg proteinpulver, riskaker og treningsbånd om jeg skal bruke dette. Og selvsagt sko til å trene med. Jeg bruker noen veldig flate fra Nike uten demping. Er viktig med god kontakt med underlaget når man trener hard styrke, for stabilitet og kontakt.


♥︎ Hva har du i din treningsbag?

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz - her poster jeg mer og deler mer trening og hverdag! 

Treningsplan uke #2

 • Skrevet 11.01.2016 klokka 09:32
 • Kategori: Trening

God Morgen og God mandag! ♥︎

 

Jeg er allerede ferdig med dagens økt og uken startet med første dag på nytt program. Idag sto skuldre og legger på planen, og senere ikveld skal jeg på en time med deilig Yoga. Dagens økt var super, startet med 10min roing som oppvarming og kjørte største delen av økten på skuldrene og avsluttet med et par øvelser på leggene. Er så langt veldig fornøyd med programmet og gleder meg til å se progresjonen og resultatene fremover. Har tidligere kjørt et 3 splitt program, men nå kjører jeg 5 splitt. Så er mye mer fokus på enkelte muskelgrupper de forskjellige dagene. Blir også litt endring i maten fremover, så kommer nye og gode oppskrifter til dere. Eat clean, get lean! Helgen min har bestått av sykdom, og smerter. så senere idag skal jeg en tur til legen og se om jeg kan få orden på formen. Dette startet jo tidlig i forrige uke, og formen var vekslende hele uken, så håper legen min kan finne ut hva som feiler meg, sånn at jeg kan føle meg på topp fysisk igjen. Nå skal jeg ta meg en deilig dusj og kose meg i sofaen med litt trash-tv. En god morgen med andre ord! 

♥︎ Har dere en treningsplan for uken? 
♥︎ Hvordan har deres uke startet? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for mer trening og innblikk i hverdagen min ♥︎

Kardiotypen som brenner mest!

 • Skrevet 07.01.2016 klokka 19:09
 • Kategori: Trening

God kveld! ♥︎

 

Som lovet tidligere så skulle jeg fortelle dere hvilken kardio type som forbrenner mest. Jeg sliter med både knær og ankler og da er denne typen for kardio ypperlig for meg. Den skåner bena, samtidig som den aktiverer muskler i hele kroppen. Hva snakker jeg om? jo, ROING! Å ro er den typen av kardio som brenner mest kalorier. Å ro i 2000m gir samme effekt som å løpe 3000m hekkeløp, som er den hardeste formen løping i friidrett. Roing er genialt for du trener kondisjon samtidig som du trener styrke, siden så mange muskler blir aktivert. Når det kommer til å forbrenne er intervaller gull. Det tar ikke lang tid og du vil få både bedre kondisjon og høyere fettforbrenning. For å få optimalt ut av økten er det best å kjøre en hard styrkeøkt for å å ta intervallene på slutten, og ikke først som mange gjør. 

Men tilbake til Ro-maskinen. Denne er så og si alltid ledig på treningssentre, fordi folk tror det å løpe gir best effekt. Om du liker å løpe best, så skal du selvsagt fortsette med dette, men ønsker du å utfordre deg selv og prøve ut en ny form for kardio så anbefaler jeg deg å ro. Jeg bruker selv ro-maskinen både til oppvarming og til å kjøre intervaller på. Jeg kjører som regel gerilja, der jeg kjører 20sek så fort jeg kan og 10sek hvile. Gjenta dette 8 ganger. Ro ned med rolig roing og kjør gjennom en gang til. Dette tar kun 4min per gang og er supereffektivt og blytungt. Anbefaler dere å prøve dette ut! 

Siden vi først er inne på forbrenning, så må jeg igjen slå et slag for tung styrketrening. Jo mer muskelmasse du har, jo høyere hvileforbrenning. Så du kan løpe deg ihjel på tredemøllen og forbrenne ca 500kalorier på en time, eller trene en time hard styrke, forbrenne mer og øke selve forbrenningen. Heia muskler! 


meg og denne maskinen er blitt ganske så gode venner nå! 

Hva type kardio foretrekker du? ♥︎

Ny Uke, Nye muligheter?

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 11:13
 • Kategori: Trening

God tirsdag fine dere! ♥︎

 

Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har ikke jeg, men jeg skal gjøre den bra! Har hatt det veldig ambivalent siste dagene og slitt ganske så masse med humør og motivasjon. I går startet jeg dagen med å gråte i en halvtime, jeg gråt over kroppen min og hvor mislykket jeg føler meg. Lysten på trening var lik null, men jeg tok meg sammen og kom meg på trening, og det hjalp virkelig på. Trening er min beste terapi og selvom kropen jobber mot meg til tider, så gjør jeg alt jeg kan for å godta det. 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en økt fra helvette, men fyF så digg nå! Siden jeg har nytt program så kjørte jeg ben i sirkel trening idag. Så jeg gjorde alle øvelsene etter hverandre, 3 ganger, nesten uten pause. Trodde jeg skulle kaste opp halvveis, men det er bare et godt tegn. Da pusher jeg hvertfall så mye jeg kan. Øvslensene jeg kjørte var:

★ Utfall fremover fra step
★ Utfall bakover fra step
★ Sidelengs utfall fra step
★ Pistol squat med slynge
★ Crabwalk m/strikk
★ Glutebrigde m/ strikk og vektskive

Kjørte 10rep på alle(hver fot) og kjørte gjennom 3ganger. Var virkelig i kjelleren til tider og svetten rant som aldri før, men en diggere økt skal man lete lenge etter. Så nå ligger jeg strak ut i sofaen og tar det helt lungt. Skal kjøre en kardioøkt senere idag, så frem til det er det bare total avslapping! 

 Hvordan har deres uke starter? ♥︎
Har dere en favorittøkt dere vil dele? ♥︎

Hvordan overvinne dørstokkmilen!

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 19:51
 • Kategori: Trening

Dette med trening er egentlig ganske merkelig. Du tenker kanskje at  noen elsker det og noen hater det, men er det egentlig så enkelt? Nei, det er det ikke. Jo, noen liker det gjerne mer enn andre, og noen hater det virkelig. Men du som sitter der ute og sliter med dørstokkmilen, hva tenker egentlig du? Misunner du alle som hopper avgårde og får trening til å virke som en lek? Syns du at det er noe for dem og ikke for deg? At du ikke er glad i trening? At det er et ork? Tiden strekker ikke til like mye for deg som hos andre? Det er akkurat der det ligger! Tankene dine og holdningene dine rundt det.

 

Jeg har fått høre at folk misunner treningsgleden min og hvordan jeg kommer meg å trening og hvordan jeg klarer å pushe meg selv så masse. Men det er ikke alltid en dans på roser for meg heller. Joda, jeg elsker å trene, men noen ganger hater jeg det også. Det er ikke sånn at jeg elsker å pushe meg selv til svetten fosser ut og jeg vrenger hele fjeset. Det er ikke sånn at jeg skriker jippi hver gang jeg tenker trening. Jeg gjør som oftest det, men ikke alltid. Jeg er oppvokst med trening, og det å pushe meg, så det hjelper nok meg mye. men det trenger ikke være sånn at siden du ikke er det, så kan ikke du. For jeg, jeg har nå gått to år uten å trene. Ikke trent en dritt faktisk. Og jeg var i ganske så dårlig form da jeg startet nå. Men gleden ved trening er kommet tilbake, og for å bli.Jeg bestemte meg for at jeg vil bli den beste versjonen av meg selv. Jeg vil føle mestring, jeg vil føle smerte og jeg vil føle glede. Og et sted jeg kan samle alt dette, det er på trening. Der mestrer jeg hver gang jeg er,. Kanskje jeg ikke løfter det jeg vil, eller løper så langt jeg vil, men bare det å trene er en mestring. Jeg vil ha en sunn og sterk kropp. en kropp som fungerer idag, og en som fungerer om 50år. Jeg vil forebygge så mye som mulig, Jeg vil eldes med stil. Jeg vil bli gammel, og takle det. Derfor trener jeg. Og ja, de er lenge til jeg får oppleve det. men jeg trener likevel den dag idag, og jeg gjør det. Der ligger mye, i å bare gjøre det!

 

Jeg syns dørstokkmilen er beinhard noen ganger, men det er da det er viktigst å komme seg på trening. De dagene du absolutt ikke vil, de teller mest. Det er da du trener din mentale helse, og den er vel så viktig som din fysiske helse. Så hvordan komme seg over dørstokkmilen når sofaen frister mest. Du er sliten etter en hard og tung dag på jobb? Vel, enda mer grunn. Trening gir deg overskudd, sofaen vil mest sannsynlig bare gjøre deg slappere. Selvsagt så skal man slappe av når kroppen trenger det, men det er ikke hver dag. Trening gjør så utrolig mye for resten av hverdagen din. Du blir gladere, føler deg bedre, gir overskudd og løfter selvtilliten.

 

Hvem er jeg til å snakke tenker du kanskje? Vel, jeg er kanskje en av de som kan snakke. For jeg har virkelig vært nede. jeg har kjempet med nebb og klør. Jeg har vært der at jeg har villet ta mitt eget liv. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke så noe lys. Jeg levde under overflaten. Men jeg bestemte meg, og jeg gjorde det nå. Ikke imorgen, ikke om en uke, men nå! Så om jeg kan, så tror jeg du også kan!Jeg vil ikke at du skal trene 6ganger i uken og leve et regid liv. Jeg ønsker at du vil finne den beste versjonen av deg selv. Og er du på jakt etter den så er kanskje trening et svar. Det har gitt meg livet tilbake. Det har gitt meg glede og et holdepunkt. Et holdepunkt i livet. Et fristed. Et sted å få utløp for tanker og frustrasjon. Og jeg elsker det. Men jeg hater av og til å ta burpees. å løpe 5mil, å ta armhevinger. Jeg syns ikke det er noe digg der og da, for av og til er det et rent helvette, men det jeg sitter igjen med etterpå det er verdt så mye mer. Jeg sitter igjen med mestring. En følelse av at jeg får til noe. En følelse av seier. En glede og et smil. Trening frigjør endorfiner i kroppen, samme som sjokolade. Så hvorfor ikke bytte ut sjokolade med trening av og til, eller kombinere de? Dobbel endorfinrush er ikke helt feil det heller!

 

Så jeg tenkte å gi deg mine beste tips for å komme seg over dørstokkmilen! Det er ofte den som er verst, når du først er på trening er det bortkastet om du snur i døren!

 

★ Gjør det. Ikke utsett det, gjør det nå og bestem deg, uansett om det regner, snør, dagen har vært dritt. Hold fast på det du har bestemt deg for.

 

★ Endre holdningen din. Noe av det viktigste. Ikke gjør treningen til et ork. Se på det som et gjøremål. Det er lett å skippe ting man ikke vil. Så ike sett det i samme kategori som å vaske huset, sett det i samme kategori som å gå på toalettet, en ting man bare gjør

 

★ Lag deg et mål. Gjerne et stort et, men realistisk. Ikke sett deg som mål at du skal gå ned 10kg på 2uker, for det funker ikke. Men et mål, langt frem i tid. Men det skal være et stort mål, noe du må jobbe for, men likevel innenfor rimelighetens grenser.

 

★ Lag delmål! Et mål langt fremme kan være hardt å se på dårlige dager. Men sett deg et lite mål for hver 2.uke. Da er det letter og fullføre. Da vet du at det ikke er lenge til du er der og ikke så mye tid å sluntre unna på

 

★ Lytt til kroppen. Ikke start for hardt. Begynn rolig og føl deg frem

 

★ Tren det du liker! Styrke er for noen, løping er for noen mens dans er for noen. Finn din greie og kos deg. På de verste dagene, så dropp programmet og bare gjør akkurat de øvelsene du vil!

 

★ Kast badevekten. Fuck den. Vekten har ikke noe å si for hvordan kroppen er. En godt trent kropp veier mer en en utrent kropp. Bruk heler målebånd og mål deg hver 2.uke det gir mye mer motivasjon enn å se en badevekt som står i ro

 

★ Ikke vær redd. Joda, ny på senteret, vet ikke helt hvordan ting fungerer? Tror du ser teit ut? Drit i det. Ingen bryr seg om hvordan eller hva du trener. De er der for seg selv og har fokuset på seg akkurat som du burde ha fokuset på deg.

 

★ Ikke sammenligne deg med andre! Hun som løper ved siden av eg har kanskje løpt 10mil og ser ikke ut som hun sliter? Eller hun som løfter vekter ved siden av deg har en muskuløs og stram kropp, el, de har jobbet for det, akkurat som du må jobbe for dine mål! Så ikke sammenlign deg selv med andre som trener, for de har trent for å komme dit de er idag de også!

 

★ Prioriter. Har du tid til å se på tv hver kveld eller slappe av, men ikke tid til trening? PRIORITER tiden

 

★ Få deg en treningspartner. Det er lettere å la være om det bare er deg, men har du faste avtaler med en annen person er terskelen mye høyere for å skippe. Lag faste tider og faste dager!

 

★ Lag deg en treningsplan for uken. Bruk søndagen til å sette opp en plan for uken! Da har du faste tider og en plan som gjør det lettere å fullføre!

 

★ Belønn deg selv. Ikke i form at mat og usunnheter, men gi deg selv noe du ønsker deg. Nytt treningstøy er ofte motiverende og gir en ekstra piff. Og den sjokoladen du har lyst på smaker mye bedre om du nyter den en lørdag etter en god treningsuke, dobbel endorfin rush!!

 

Håper dette inspirerte noen! Og del gjerne om du vet om noen som trenger litt motivasjon! ♥︎

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits