stine elize gaassand

Back on Track!

 • Skrevet 21.12.2015 klokka 11:14
 • Kategori: Blogg

God mandag og ny uke! ♥︎

 

Dagen og uken startet med en skikkelig powerøkt på Sats, og armene mine er helt kjørt nå. Har ikke trent siden forrige onsdag, siden jeg var på tur i helgen. Så det var fantastisk å være tilbake. Selvom jeg fortsatt sliter med formen og er ganske så lei av å være potte tett og småsyk. Må få kommet meg til legen nå snart, for dette går visst ikke over av seg selv. Men, å være tilbake var fantastisk. Satser på å få til 4økter denne uken, siden det er jul og jeg ikke får kjørt det normale opplegget, men det blir nok en del hjemmetrening! Nå skal jeg ta meg en lur, etter en helg med lite søvn var det tungt å komme seg opp idag, og kroppen er ganske så sliten. Men, har hatt en fantastisk helg som jeg forteller om litt senere!


Hvordan har deres uke startet? ♥︎
Skal dere trene i julen? ♥︎

Direkte fra espressho house

 • Skrevet 18.12.2015 klokka 13:47
 • Kategori: Blogg

God fredag fine dere ♥︎

 

Var fantastisk å våkne opp i Oslo idag og rusle rundt i gatene her. Har virkelig savnet dette! Dagen min startet med en vippetime på Lashes by Kasja, så nå er jeg hvertfall blitt vippefin før jul. Julegaver har jeg også fått plukket med meg og nå sitter jeg å nyter verdens beste Chai latte på Espresso house. Anbefaler alle å teste den ut, for den er virkelig verdens beste! Jeg kjøper alltid med hjem så jeg kan drikke den hjemme også. Så god er den faktisk! Skal videre til Hos Marna etterpå og fikse neglene, en skikkelig pampering day med andre ord. Viktig å unne seg selv litt luksus i ny og ne. Viktig å føle seg fresh og fin. Hvordan har deres fredag vært så langt?♥︎ 
Hva drikker du når du er på Kafè? ♥︎

Skammens Glede

 • Skrevet 16.12.2015 klokka 19:03
 • Kategori: Personlig

Glede. Hva er egentlig glede? Hva er virkelig glede for deg? Jeg vil vite det for jeg vet det ikke selv. Jeg har mistet min glede. Min glede over ting, jeg vet ikke hvor den er. Og jeg jakter den, men jeg finner den ikke igjen. Og jo mer jeg jakter, jo mer mister jeg troen. Jeg vet ikke lenger hva som gleder meg, eller jo, jeg vet akkurat hva som gleder meg, og det er problemet. Min største glede er når jeg går ned i vekt. Når jeg er sulten, når jeg hopper over måltid, når jeg ødelegger meg selv, bit for bit. Det er min glede.

 

Jeg føler ikke lenger glede ved noe. For de tingene som gir meg glede, er også de som ødelegger meg. Men det er min glede og har vært min glede siste årene av livet mitt. Så glede for meg er ikke definert på riktig måte. Jeg vet når jeg burde føle glede, men da stikker det enda mer. Hvorfor føler jeg ikke glede? Jeg føler skam når jeg skal føle glede. Jeg fortjener ikke glede og jeg skammer meg over det. Skam og glede henger for meg sammen. For de tingene som gleder meg mest, er skambelagt. Hvem sier noe slik? Det som gleder meg mest er å gå ned i vekt? Det skal ikke være sånn, men likevel er det mitt liv.

Jeg har mistet livsgleden. Jeg har mistet gleden for alle mine interesser. Jeg ser ikke glede, jeg ser skam. Jeg smiler når jeg må, når jeg føler det forventes, noe som gir enda mer skam. Jeg skammer meg for jeg klarer ikke å føle glede når en person prøver å glede meg. Jeg later som, men den genuine gleden er der ikke. Jeg får det ikke til, selv hvor hardt jeg prøver, så kommer skammen sigende innover. Jeg skammer meg sånn, for jeg fortjener det ikke. Jeg fortjener ikke glede, det er ikke meg verdig.

 

Gleden min er borte. Alt jeg var interessert i er revet bort, tatt fra meg. Så jeg finner en glede i det som tok det fra meg. Monsteret som ødelagte livet mitt. Monsteret er det eneste som kan glede meg. Og nå er det større enn noen gang. Jo mer jeg kjemper jo større blir det og eneste underbevistheten min jakter er gleden monsteret kan gi meg. Det er nesten litt som Stockholm syndromet, jeg er på lag med monsteret. Jeg forguder monsteret. Det gir meg glede. Uansett hva jeg gjør eller hvor jeg er er det i hodet mitt, den lille gleden jeg kan få, å gå ned i vekt. Monsteret vil gjøre meg mindre, så det kan bli større. Monsteret vil gjøre meg så liten at jeg ikke klarer å kjempe lenger. Det tapper meg for krefter og energi. Det lar meg ikke lenger føle glede for de små tingene, de viktige tingene. Gleden som kan gi meg energien jeg trenger får jeg ikke. Så hvordan skal jeg da få det til å forsvinne? Hvordan skal jeg da klare å føle ekte glede?

 


Jeg kan smile, men jeg vet ikke hvordan det kommer naturlig. Hva kan få meg til å smile uten at jeg anstrenger meg for å få det til? Hvordan kan jeg smile til livet, når livet ikke smiler til meg?

Snart klar for Oslo!

 • Skrevet 16.12.2015 klokka 15:23
 • Kategori: Blogg

God onsdag fine! ♥︎

 

Denne uken gir seg ikke, og gir meg dårlig dag etter dårlig dag. Virker som jeg er inne i en vond spiral igjen, men jeg kjemper for å komme meg ut. Jeg kom meg til slutt på trening idag også. 4timer etter planen, men jeg fikk gjennomført. Er potte tett i hele systemet mitt og halsen er en evig slim-maskin, så ble ikke noe kardio idag heller. Men fikk en helt ok styrkeøkt på mage og rygg, så under omstendighetene må jeg vel si meg fornøyd! Er mest sannsynlig siste økten denne uken, for jeg drar til Oslo imorgen! Håper på å få til en økt der og, men er ikke sikker!

Jeg kan nesten ikke vente til jeg lander i Oslo imorgen. Savner den byen helt enormt nå. Det er jo der jeg har bodd siste årene og der jeg setter kursen mot igjen neste år. Det er min by og jeg stortrives der. Så skal bli superdeilig å få en langhelg der nå før jul. Har jo også flesteparten av vennene mine der, så skal bli godt å få vært skikkelig sosial igjen og nyte livet. Så selvom denne uken har startet ganske så skeivt, så satser jeg på at det snur nå på slutten! 

 

Nå skal jeg få pakket litt saker til helgen og farget håret mitt, på tide å bli litt mørkere igjen! Ikveld kommer det et personlig og ærlig innlegg ut som jeg håper dere vil lese ★

 


Hvordan har deres dag vært? ♥︎
Har dere noen gøye planer for siste helg før jul? ♥︎

 

Ny Uke, Nye muligheter?

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 11:13
 • Kategori: Trening

God tirsdag fine dere! ♥︎

 

Håper dere har hatt en fin start på uken! Det har ikke jeg, men jeg skal gjøre den bra! Har hatt det veldig ambivalent siste dagene og slitt ganske så masse med humør og motivasjon. I går startet jeg dagen med å gråte i en halvtime, jeg gråt over kroppen min og hvor mislykket jeg føler meg. Lysten på trening var lik null, men jeg tok meg sammen og kom meg på trening, og det hjalp virkelig på. Trening er min beste terapi og selvom kropen jobber mot meg til tider, så gjør jeg alt jeg kan for å godta det. 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en økt fra helvette, men fyF så digg nå! Siden jeg har nytt program så kjørte jeg ben i sirkel trening idag. Så jeg gjorde alle øvelsene etter hverandre, 3 ganger, nesten uten pause. Trodde jeg skulle kaste opp halvveis, men det er bare et godt tegn. Da pusher jeg hvertfall så mye jeg kan. Øvslensene jeg kjørte var:

★ Utfall fremover fra step
★ Utfall bakover fra step
★ Sidelengs utfall fra step
★ Pistol squat med slynge
★ Crabwalk m/strikk
★ Glutebrigde m/ strikk og vektskive

Kjørte 10rep på alle(hver fot) og kjørte gjennom 3ganger. Var virkelig i kjelleren til tider og svetten rant som aldri før, men en diggere økt skal man lete lenge etter. Så nå ligger jeg strak ut i sofaen og tar det helt lungt. Skal kjøre en kardioøkt senere idag, så frem til det er det bare total avslapping! 

 Hvordan har deres uke starter? ♥︎
Har dere en favorittøkt dere vil dele? ♥︎

Hvordan overvinne dørstokkmilen!

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 19:51
 • Kategori: Trening

Dette med trening er egentlig ganske merkelig. Du tenker kanskje at  noen elsker det og noen hater det, men er det egentlig så enkelt? Nei, det er det ikke. Jo, noen liker det gjerne mer enn andre, og noen hater det virkelig. Men du som sitter der ute og sliter med dørstokkmilen, hva tenker egentlig du? Misunner du alle som hopper avgårde og får trening til å virke som en lek? Syns du at det er noe for dem og ikke for deg? At du ikke er glad i trening? At det er et ork? Tiden strekker ikke til like mye for deg som hos andre? Det er akkurat der det ligger! Tankene dine og holdningene dine rundt det.

 

Jeg har fått høre at folk misunner treningsgleden min og hvordan jeg kommer meg å trening og hvordan jeg klarer å pushe meg selv så masse. Men det er ikke alltid en dans på roser for meg heller. Joda, jeg elsker å trene, men noen ganger hater jeg det også. Det er ikke sånn at jeg elsker å pushe meg selv til svetten fosser ut og jeg vrenger hele fjeset. Det er ikke sånn at jeg skriker jippi hver gang jeg tenker trening. Jeg gjør som oftest det, men ikke alltid. Jeg er oppvokst med trening, og det å pushe meg, så det hjelper nok meg mye. men det trenger ikke være sånn at siden du ikke er det, så kan ikke du. For jeg, jeg har nå gått to år uten å trene. Ikke trent en dritt faktisk. Og jeg var i ganske så dårlig form da jeg startet nå. Men gleden ved trening er kommet tilbake, og for å bli.Jeg bestemte meg for at jeg vil bli den beste versjonen av meg selv. Jeg vil føle mestring, jeg vil føle smerte og jeg vil føle glede. Og et sted jeg kan samle alt dette, det er på trening. Der mestrer jeg hver gang jeg er,. Kanskje jeg ikke løfter det jeg vil, eller løper så langt jeg vil, men bare det å trene er en mestring. Jeg vil ha en sunn og sterk kropp. en kropp som fungerer idag, og en som fungerer om 50år. Jeg vil forebygge så mye som mulig, Jeg vil eldes med stil. Jeg vil bli gammel, og takle det. Derfor trener jeg. Og ja, de er lenge til jeg får oppleve det. men jeg trener likevel den dag idag, og jeg gjør det. Der ligger mye, i å bare gjøre det!

 

Jeg syns dørstokkmilen er beinhard noen ganger, men det er da det er viktigst å komme seg på trening. De dagene du absolutt ikke vil, de teller mest. Det er da du trener din mentale helse, og den er vel så viktig som din fysiske helse. Så hvordan komme seg over dørstokkmilen når sofaen frister mest. Du er sliten etter en hard og tung dag på jobb? Vel, enda mer grunn. Trening gir deg overskudd, sofaen vil mest sannsynlig bare gjøre deg slappere. Selvsagt så skal man slappe av når kroppen trenger det, men det er ikke hver dag. Trening gjør så utrolig mye for resten av hverdagen din. Du blir gladere, føler deg bedre, gir overskudd og løfter selvtilliten.

 

Hvem er jeg til å snakke tenker du kanskje? Vel, jeg er kanskje en av de som kan snakke. For jeg har virkelig vært nede. jeg har kjempet med nebb og klør. Jeg har vært der at jeg har villet ta mitt eget liv. Jeg har vært så langt nede at jeg ikke så noe lys. Jeg levde under overflaten. Men jeg bestemte meg, og jeg gjorde det nå. Ikke imorgen, ikke om en uke, men nå! Så om jeg kan, så tror jeg du også kan!Jeg vil ikke at du skal trene 6ganger i uken og leve et regid liv. Jeg ønsker at du vil finne den beste versjonen av deg selv. Og er du på jakt etter den så er kanskje trening et svar. Det har gitt meg livet tilbake. Det har gitt meg glede og et holdepunkt. Et holdepunkt i livet. Et fristed. Et sted å få utløp for tanker og frustrasjon. Og jeg elsker det. Men jeg hater av og til å ta burpees. å løpe 5mil, å ta armhevinger. Jeg syns ikke det er noe digg der og da, for av og til er det et rent helvette, men det jeg sitter igjen med etterpå det er verdt så mye mer. Jeg sitter igjen med mestring. En følelse av at jeg får til noe. En følelse av seier. En glede og et smil. Trening frigjør endorfiner i kroppen, samme som sjokolade. Så hvorfor ikke bytte ut sjokolade med trening av og til, eller kombinere de? Dobbel endorfinrush er ikke helt feil det heller!

 

Så jeg tenkte å gi deg mine beste tips for å komme seg over dørstokkmilen! Det er ofte den som er verst, når du først er på trening er det bortkastet om du snur i døren!

 

★ Gjør det. Ikke utsett det, gjør det nå og bestem deg, uansett om det regner, snør, dagen har vært dritt. Hold fast på det du har bestemt deg for.

 

★ Endre holdningen din. Noe av det viktigste. Ikke gjør treningen til et ork. Se på det som et gjøremål. Det er lett å skippe ting man ikke vil. Så ike sett det i samme kategori som å vaske huset, sett det i samme kategori som å gå på toalettet, en ting man bare gjør

 

★ Lag deg et mål. Gjerne et stort et, men realistisk. Ikke sett deg som mål at du skal gå ned 10kg på 2uker, for det funker ikke. Men et mål, langt frem i tid. Men det skal være et stort mål, noe du må jobbe for, men likevel innenfor rimelighetens grenser.

 

★ Lag delmål! Et mål langt fremme kan være hardt å se på dårlige dager. Men sett deg et lite mål for hver 2.uke. Da er det letter og fullføre. Da vet du at det ikke er lenge til du er der og ikke så mye tid å sluntre unna på

 

★ Lytt til kroppen. Ikke start for hardt. Begynn rolig og føl deg frem

 

★ Tren det du liker! Styrke er for noen, løping er for noen mens dans er for noen. Finn din greie og kos deg. På de verste dagene, så dropp programmet og bare gjør akkurat de øvelsene du vil!

 

★ Kast badevekten. Fuck den. Vekten har ikke noe å si for hvordan kroppen er. En godt trent kropp veier mer en en utrent kropp. Bruk heler målebånd og mål deg hver 2.uke det gir mye mer motivasjon enn å se en badevekt som står i ro

 

★ Ikke vær redd. Joda, ny på senteret, vet ikke helt hvordan ting fungerer? Tror du ser teit ut? Drit i det. Ingen bryr seg om hvordan eller hva du trener. De er der for seg selv og har fokuset på seg akkurat som du burde ha fokuset på deg.

 

★ Ikke sammenligne deg med andre! Hun som løper ved siden av eg har kanskje løpt 10mil og ser ikke ut som hun sliter? Eller hun som løfter vekter ved siden av deg har en muskuløs og stram kropp, el, de har jobbet for det, akkurat som du må jobbe for dine mål! Så ikke sammenlign deg selv med andre som trener, for de har trent for å komme dit de er idag de også!

 

★ Prioriter. Har du tid til å se på tv hver kveld eller slappe av, men ikke tid til trening? PRIORITER tiden

 

★ Få deg en treningspartner. Det er lettere å la være om det bare er deg, men har du faste avtaler med en annen person er terskelen mye høyere for å skippe. Lag faste tider og faste dager!

 

★ Lag deg en treningsplan for uken. Bruk søndagen til å sette opp en plan for uken! Da har du faste tider og en plan som gjør det lettere å fullføre!

 

★ Belønn deg selv. Ikke i form at mat og usunnheter, men gi deg selv noe du ønsker deg. Nytt treningstøy er ofte motiverende og gir en ekstra piff. Og den sjokoladen du har lyst på smaker mye bedre om du nyter den en lørdag etter en god treningsuke, dobbel endorfin rush!!

 

Håper dette inspirerte noen! Og del gjerne om du vet om noen som trenger litt motivasjon! ♥︎

Step up the game!

 • Skrevet 12.12.2015 klokka 15:55
 • Kategori: Trening

God lørdag fine dere! ♥︎

 

Nå ligger jeg godt plassert i sengen etter en dag på farten! Startet dagen med en god Yoga-time, etterfulgt av en liten tur på tredemøllen. Før det bar videre til julekaoset og handling. Er helt kaos og gå på senter nå i disse dager, og for meg som hater det ganske masse fra før, så blir det ikke noe bedre av enda flere mennesker. Jeg virkelig hater å gå bak folk som ikke beveger seg, vagger seg frem og tilbake i sakte tempo og unger som løper rundt i butikker. Jeg vil fortest mulig frem og fortest mulig ut, men det er ikke alltid like lett med alt for mange mennesker! men nok om det! Var fantastisk deilig å starte dagen med litt Yoga. Jeg syns det er blytungt, men det hjelper godt på sinn og sjel. Jeg sliter veldig med statiske bevegelser og styrke, da jeg har fokus på eksplosiv og dynamisk når jeg trener, så her er det mye å hente. Har jo også veldig dårlige ankler etter mange år med fotball og skader, så sliter med stabiliteten også. men det kommer seg nok etterhvert håper jeg! 

 

Fikk en ny pakke fra ProteinFabrikken igår og GetInspired idag, som jeg tenkte å vise dere. Fra Proteinfabrikken har jeg klikket hjem Kreatin og BCAA, som skal hjelpe på i styrketrening for å bygge muskler og redusere restitusjonstiden. Så gleder meg virkelig til å få testet dette ut over tid. Fra GetInsipred kom det en finfin Styrkedagbok som jeg gleder meg til å begynne å bruke. Her kan jeg loggføre alle øktene mine og se hvordan jeg utvikler meg. Litt ny motivasjon med andre ord! 

Holder også på med et motivasjonsinnlegg om hvordan man kan beseire dørstokkmilen når den virker helt umulig og motivasjon til trening. Kommer til å poste det senere idag eller iløpet av morgendagen, så da håper jeg dere vil lese. Målet mitt er å klare å inspirere deg litt på veien! 

 

Hvordan har deres lørdag vært? ♥︎

Når dørstokkmilen føles som en million mil!

 • Skrevet 11.12.2015 klokka 16:46
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Siste dagene har vært ganske tunge og jeg har vært ganske langt nede. Og det å da komme seg på trening har vært hardt. eneste som har fristet er å forsvinne under dynen å slippe å se folk. Bare puste og sove. Men Jeg orker ikke å bli dradd tilbake dit. Jeg il videre. så jeg har kommet meg på trening, både igår og idag. Og den følelsen av mestring har virkelig hjulpet på. Jeg er fortsatt ikke på topp i topplokket, men er nok litt bedre enn jeg ville vært om jeg ble liggende i sengen. Øktene har heller ikke vært de beste, da kroppen har vært vrang, og når jeg har det tungt så går det veldig utover maten. Men jeg har fått kjørt gjennom programmet på armer og ben, men kardioen har uteblitt. Har ikke hatt krefter og styrke nok til å gjennomføre den. Men dørstokkmilen ble beseiret begge dagene og det er jeg faktisk ganske stolt over. Det er på de dagene dørstokkmilen er lengst, man virkelig får pushet seg ut av komfortsonen og bør dra på trening. Psyken og den mentale helsen blir trent vell så godt som kroppen da! Så nå skal jeg lage meg en fin kveld og en fin helg og lade opp til en god Yogatime imorgen! 

 

Vil også takke alle som kom med fine tilbakemeldinger på forrige innlegg, det varmer ♥︎

 


Hvordan beseirer dere dørstokkmilen? ♥︎
Hva skal dere i helgen? ♥︎

Alene, alene i en verden full av mennesker...

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 19:00
 • Kategori: Personlig

 

Blikket mitt flakker over rommet. Det er fler folk enn jeg kan telle. Folk, mennesker, individer, kjært barn har mange navn? Lyden blir kraftigere og kraftigere. Den fyller opp rommet. Pusten må man kjempe om. Rommet er fylt. Fylt av smil, vakre mennesker, vakre sjeler og nydelige øyne. Innerst i rommet siter jeg. Jeg sitter, jeg ser. Jeg observerer. Jeg prøver å lage en bue med munnen, en bue oppover. Presser ut noe som kan minne om latter. Prøver å få øynene til å skinne. Prøver å være som resten. Men jeg får det ikke til. Jeg sitter innerst i et rom, fylt av mennesker og føler meg mer alene en noen gang.

 Slik er mitt liv. Uansett hvor jeg befinner meg. På fest, på byen, i selskap eller alene i sengen. Jeg føler meg alene. Jeg er alene. Jeg har ingen. Jeg har meg selv, min beste venn og min største fiende. Mitt selskap er hun som mobber meg mest, hun som hater meg mest og hun som spytter på meg. Men det er også hun som har lært meg å være sterk, har lært meg å leve.

 

Jeg lever et liv alene. Alene, med mange mennesker. For jeg har et nettverk mange misunner. Jeg blender meg fint inn i mange forskjellige grupper, jeg er omgjenglig, jeg er hyggelig, jeg er søkende. Men til et vist nivå. Lenger enn det kommer ingen. Jeg har en flust av venner, men de nære er det færre av. Jeg har dyttet de bort, skremt de avgårde, kjempet meg bort fra dem. Sykdommen har ødelagt vennskap og tillit. Jeg stoler ikke på noen, derfor slipper jeg ingen inn. Alle kan få se den glade, sosiale, litt gale jenten. Men ingen får se hun jeg er blitt. Monsteret jeg selv har skapt. Hun fortjener ingen, og ingen fortjener hun.

Etter jeg flyttet hjem er dette blitt veldig synlig for meg. Jeg har ingen her. De som er mine nærmeste er på andre siden av landet og styrer med sitt. Her hjemme sitter jeg alene. Hver dag, hver time. På den tiden jeg har bodd hjemme nå, siden slutten av oktober har jeg vært sosial og ute 1 gang. 1 gang i forhold til hver helg før. Og jeg kjenner det sterkere enn noen gang. Fordi jeg er blitt litt friskere, så føler jeg mer på det. Hverdagene går greit, men helgene er tunge. Å se at alle andre er ute og hygger seg med venner, gjør vondt. For jeg har det ikke. Selv i tider der jeg er der har jeg det ikke. Jeg  kan le, jeg kan smile, men jeg kan ikke legge ting bort. Jeg har en kamp jeg kjemper, hvert sekund av hvert minutt. En kamp jeg ikke kan legge bort. En kamp som gjør meg alene.

 

Jeg sitter her, fredag kveld, ser alle andre koser seg med sine. Jeg sitter her med min største mobber. Jeg har lyst å plukke opp telefonen, lyst å ta kontakt, men jeg får det ikke til. Hva skal jeg si, hvordan skal jeg starte? «hei! nå har jeg det vondt, lyst å høre hvordan siste månedene har vært? nei, jeg får det ikke til. Jeg har ingen her. Ingen jeg kan være meg med. Ingen å hygge meg med, ingen å dra ut med. Ingen som ser meg. Ingen jeg kan henvende meg til.

Spesielt nå i disse tider gjør det veldig vondt. Folk er på julebord, med kollegaer, venner og familie. De hygger seg, koser seg, ler og smiler. Jeg sitter å ser på. Observerer vakre mennesker i vakre lag. Sparker meg selv lenger ned. Ja, jeg misunner. Jeg hater det, og at jeg gjør det. For jeg trenger det. Misforstå meg rett, jeg har en fantastisk familie som er veldig støttende, men jeg trenger også noe annet sosialt. Jeg trenger å føle meg som et menneske jeg også. Jeg trenger å føle meg en del, jeg trenger å koble ut. Men her sitter jeg alene, i en verden fylt av mennesker.

 

Jeg tok et valg for 4 måneder siden, jeg valgte å kjempe. Med det mistet jeg det sosiale. Jeg har mer enn nok med mine ting, jeg orker ikke ta kontakt. Jeg overanalyserer alt, jeg tror at ingen  vil høre på meg. Jeg blir bare mas og klaging, negativ energi som ingen vil være rundt. Før jeg valgte kampen hadde jeg det både bedre og verre. Jeg var sosial, jeg hadde folk rundt meg, jeg unngikk meg selv. Nå, så møter jeg meg selv i døren hele tiden. Jeg har kjempet meg langt på vei, men på den veien har jeg måtte stå opp mot meg selv. Jeg kan ikke lenger flykte. Følelsene er sterkere, eller, de er kommet. Fra å ha null følelser, så er de der litt. Og da blir ensomheten sterkere. Jeg føler meg mer alene enn noen gang, selv i et rom fullt av mennesker

 

Del gjerne & Takk for at du leste! ♥︎

 

Strong is the new Sexy!

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 12:54
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå er jeg omsider kommet meg hjem etter en dag som startet 5.30 idag! Onsdag er behandlings dag, så en ganske tung dag. Men det hjelper godt på med en god styrkeøkt og en liten halvtime i solen før. Så det er det dagen min har bestått av så langt. Har ikke stort mye planer for resten av dagen. Men blir nok en powernap nå ganske snart, så tenkte jeg å bruke litt tid på lesing idag. Forsvinne litt inn i ordenes verden. Det er terapi for sjel det! Må også få hentet Yoga-boken min som jeg fikk melding om at var kommet på posten idag, så blir gjerne litt øving der også! Fikk som sagt kjørt en god styrkeøkt tidligere idag, og på planen sto det mage og rygg. Fikk kjørt litt nye øvelser og økt litt i favorittene mine, så super start på dagen. Psykologtimen var ganske tøff som vanlig, men ting løsner litt og litt, men har langt igjen før jeg er i mål, men litt nærmere hvertfall ♥︎

 


Hvordan har deres onsdag vært? ♥︎

Senere idag kommer et vondt, ærlig og personlig innlegg ut, håper dere vil lese!♥︎

SMOOTHIEBOWL #2

 • Skrevet 08.12.2015 klokka 19:00
 • Kategori: Kosthold

God kveld fine dere! ♥︎

 

Som jeg skrev i forrige innlegg så laget jeg en herlighet av en Smoothiebowl tidligere idag! Fullstappet i proteiner og vitaminer. Et skikkelig kick ass måltid! Smakene gikk rett hjem hos meg. Ble ganske søt, men toppet med kiwi, så ble det en god balanse. Oppskrift

★ 2ss Mager Kesam
★ 2ss Mager Cottage Cheese
★ 0,5-1dl soyamelk
★ Litt vann(avhenger av hvor mye melk man har)
★ En neve frossen mango
★ 1/3 banan(om mer banansmak ønskes, så kan man ha i mer)
★ 1/2 Kiwi
★ 1scoop vaniljeprotein (stevia med vaniljesmak kan også brukes)

Kjør alt i blender(skal være ganske tykk konsistens), hell i bolle, glass, og pynt med ønsket frukt/gryn etc. Jeg brukte litt banan, resten av kiwi'en og litt granola. Server og nyt! 

 


Har du en favoritt smoothie oppskrift du vil dele? ♥︎

New in!

 • Skrevet 08.12.2015 klokka 13:51
 • Kategori: Kosthold

God morgen fine dere! ♥︎

 

Har sittet her i to timer å prøvd å laste opp bilder og poste dette innlegget nå, men ser ut som været har blåst bort internett-forbinnelsen!
__________________________________________________________________________________________________________

 

Nå er jeg plantet fint i sofaen og skal snart ta med en liten power nap. Har allerede fått kjørt en god ben-økt og vært på posten å hentet en pakke, så selvom jeg klarte å forsove meg idag tidlig, så har dagen vært ganske så fin! 

Men, siden det er julegave tider, så tenkte jeg å vise dere mine nyeste innkjøp, har kjøpt endel julegaver i det siste, og alle er til meg selv! Da får jeg jo akkurat det jeg ønsker meg, hehe! Må kanskje starte med gavene til de andre, men har fortsatt litt tid på meg. Så tenkte å vise dere herlighetene jeg fikk med meg hjem igår og hva jeg hentet på posten idag. Meget fornøyd med alt faktisk! Proteinpulveret måtte jeg prøve ut med en gang, og testet det i en smoothie som kommer senere ikveld, smakte fantastisk! 


treningsbag fra Nike, Exercise Wheel til hjemmetrening av mage og treningshansker fra Nike


Shaker og drikkeflaske fra Tech Nutrition og sportsarmbånd til iPhone


Bukse fra Dr.Denim, beste buksene som finnes! 


Søte glass og sugerør fra Kremmerhuset


Proteinpulver fra Proteinfabrikken, har jordbærsmak fra før i Whey Tech og elsker det! 

Hva syns dere om innkjøpene? ♥︎

Senere kommer en super oppskrift på Smoothiebowl, så stay tuned! ♥︎

 

 

Ukens treningsplan & Nytt design

 • Skrevet 07.12.2015 klokka 14:36
 • Kategori: Trening

Hei skjønne dere! ♥︎

 

Tusen takk for så god respons på forrige innlegg! Det betyr mye for meg og er et tema jeg virkelig brenner for! så Tusen takk! 

 Dagen idag og uken har startet fantastisk for min del! Startet med en tidlig økt idag, som gikk over all forventning. Fikk kjørt styrke på armer, skuldre og bryst og en god halvtime på møllen. Fantastisk å kjenne at kroppen fungerer igjen. Har hatt en veldig tung og lei helg, med sykdom, nedstemthet og mye tankekjør. Så øktene jeg prøvde meg på i helgen var helt ræva drittøkter, unnskyld språket! Men derfor var det ekstra deilig med en god start og en god økt idag. Da er lista for uken lagt. Herlig! Tenkte å dele ukenes treningsplan med dere, da det har vært svært positiv respons på det tidligere! 


Som dere ser så er det en del fokus på armer, skuldre og bryst denne uken. Det er fordi jeg ønsker å bygge og bli sterkere i overkroppen. Mesteparten av styrken min ligger i ben og mage, så ønsker derfor å fokusere mer på overkropp fremover. 

 

Som dere kanskje ser, så har jeg også fått meg nytt design. Og jeg er kjempefornøyd! Det er akkurat sånn jeg vil ha det, enkelt og ryddig. Design og koding er gjort av KvDesign. Anbefaler dere å sjekke henne ut, for hun lager fantastiske design! Veldig greit for oss som ikke har så mye peiling på den slags. Hva syns dere om det nye designet? ♥︎

 
Hvordan har deres uke startet? ♥︎

En kamp for livet eller bare lat?

 • Skrevet 06.12.2015 klokka 19:05
 • Kategori: Personlig

Jeg leste for litt siden en artikkel  aftenposten som fenget meg veldig. Den inspirerte til å fortelle min historie. Min historie om min sykdom og hvordan den ikke er godtatt.

Hadde jeg hatt en annen sykdom. En sykdom folk godkjenner hadde ting vært mye lettere. Jeg hadde gjerne ikke stått uten vitnemål. Jeg hadde gjerne ikke mistet så mange venner. Jeg hadde gjerne blitt sett på på en annen måte. Men jeg fikk ikke det, jeg fikk en sykdom folk ikke snakker om. En sykdom folk nesten ikke kan noe om. En sykdom som ikke er godtatt i samfunnet.Om jeg hadde hatt diagnosen kreft, kyssesyken, hjerte og lunge sykdom så hadde folk skjønt at jeg var sliten. Folk hadde skjønt hvorfor jeg ikke klarte å gjennomføre. De hadde ikke kalt meg lat, de hadde ikke sett på meg som hun som ikke gidder, hun som ikke bryr seg, hun som skulker. Men jeg fikk ingen av disse. Jeg fikk spiseforstyrrelser og alvorlige depresjoner.

 

Jeg kjempet en usynlig kamp hvert minutt av hver time. Jeg kjempet hele tiden, men folk skjønte det ikke. Folk trodde jeg var lat, jeg var giddalaus. Men jeg prøvde så godt jeg kunne. Men det å gå med de diagnosene jeg hadde, det tok alt av krefter. Det var tider jeg ikke kom meg opp av sengen. Jeg klarte ikke gå. Jeg klarte ikke dusje på flere dager, uker. Jeg hadde null krefter, men det var ikke godkjent. Jeg måtte fikse det, det var jo sånn livet var. Selvom jeg hadde en sykdom som tappet meg for alt. En jobb som tar kreftene dine 24 timer i døgnet, men likevel skulle jeg prestere på alle arenaer. Folk skjønte ikke at jeg var sliten. De så på meg med rare blikk. Du er ung fikk jeg høre. Du skal klare dette. Dette forventes av deg.Nei, jeg klarte det ikke. Jeg var syk. Jeg ER syk. Jeg kjemper en kamp hele tiden. Jeg kjemper med livet som innsats. Og nå mer enn noen gang. Jeg kjemper for å bli frisk, samtidig som jeg er full av ambivalens. Hodet mitt er et kaos mer enn noen gang. Jeg hater meg selv som blir frisk, men jeg hater også meg selv som er spiseforstyrret. Men jeg kjemper, hver dag, hvert minutt. Jeg er mer sliten enn noen gang. Men jeg prøver. Jeg prøver å gi av meg selv. Vise samfunnet at jeg også kan, selvom jeg er syk. Men det er ikke nok for folk. For jeg kan jo bare tenke på en annen måte. Jeg kan jo bare slutte å tenke slik, bare stå opp å gjøre det som forventes. Men jeg kan ikke det. Ikke om jeg vil bli frisk. Da må jeg legge full innsats i det, jeg må legge hele livet mitt i det, og da er det ikke mye krefter til noe annet. Men det er fortsatt ikke godtatt. Fordi jeg har feil sykdom. Om du ikke har vært der selv, så kan du faktisk ikke uttale deg om en slik sykdom. For den kampen og de kreftene jeg kjemper med og mot, de har ikke et normalt friskt menneske opplevd. Jeg lever med en sykdom som spiser meg opp innefra. Hver celle i kroppen min er rammet av den. Ingenting i kroppen min fungerer som det skal. Hjertet mitt har forstyrrelser, hudcellene mine fornyes ikke, hjernen min er en slagmark, magen min lever sitt eget liv, jeg kan besvime om jeg reiser meg opp, jeg eier ikke immunforsvar. Så hvorfor er ikke min sykdom godtatt?

 

Dette er ikke noe jeg skriver for å få sympati og trøst, tvert imot. Jeg ønsker forståelse. Jeg ønsker et annet syn. Folk med depresjoner og spiseforstyrrelser øker hvert år, og det er sykdom. Det er ikke bare å tenke annerledes. Behandling kreves, akkurat som om man har kreft eller andre sykdommer. Så neste gang du ser på psykiske sykdommer som noe svada og et tegn på svakhet hos personen, tenk deg om igjen. Det har tatt livet av mange tusen mennesker, og nesten tatt mitt liv. Så jeg ber bare om å bli godtatt, sett og hørt. Jeg ber ikke om sympati, men om empati.

Hva vil dere lese? ♥︎

 • Skrevet 03.12.2015 klokka 19:44
 • Kategori: Blogg

God kveld fininger! ♥︎Siste dagene har det vært litt stille fra meg, og det er grunn til det. Siste dagene har jeg hatt en rar følelse i hele meg. En følelse som ikke er så lett å beskrive, for jeg vil ikke ned å føle på den. Jeg har det så fint her oppe, her uten følelsene, og jeg orker ikke. Jeg orker ikke føle nå. Det har gått så fint uten følelsene, men jeg har slitt ut kroppen på å ha det slik. Så nå er jeg sliten, fysisk og psykisk, mest psykisk. Så idag skal jeg ta en tidlig kveld, og satse på at det er bedre imorgen! 

Men siden jeg er litt off, så tenkte jeg å høre hva dere vil lese om? Noe dere vil jeg skal skrive mer om? Eventuelt mindre om? Noe dere vil vite om meg? Fyr løs, trenger tips og inspirasjon fra dere! Skriver jo mye for meg selv, men det er jo utrolig gøy om jeg kan gi dere tips, glede, motivasjon og inspirasjon! Så gi meg feedback, og dere får tilbake! ♥︎


Så gi meg tips til hva du vil lese! ♥︎

 

Hjemmelaget Proteinbombe!

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 18:27
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

 

Ble litt sen oppdatering idag, men har hatt full rulle til nå nesten! Startet dagen kl 05.30 og siden det har jeg kjørt min søster, vært på trening, tatt sol, vært hos psykologen, bakt bolledeig, og kjørt min søster igjen. Så nå kan jeg puste godt i bakken! Men tenkte å tipse dere om en supersunn og proteinrik smoothie jeg smelte sammen tidligere idag. Full av proteiner, vitaminer og omega 3! Jeg hadde både cottage cheese og Mager kesam i, så bare fra de to alene ble det hele 25gram protein! Hadde også i Soyamelk, avokado og mango, så rett i underkant av 30g protein! Holder deg mett lenge og metter bra, da den også har mye sunne fettstoffer i seg! Så om du er ute etter noe som metter og holder deg igang lenge anbefaler jeg å prøve ut denne! Smaken er ikke blandt de aller beste, men ikke gale heller. Jeg syns den var god og hvertfall når jeg vet hva bra den gjør for kroppen! 

 ★ En halv Avokado
★ 100gr Cottage cheese
★ 2-3 ss Mager Kesam
★ En skvett Soya Melk
★ ca 100gr frossen mango
★(evnt. litt vann)

Kjør alt sammen i en blender, den blir ganske tykk, så gjerne spe ut med vann eller melk. Om du vil bruke one annet enn mango funker det også supert! 

Har dere noen favoritt oppskrifter på Smoothie dere vil dele? ♥︎

Kjør kroppen, bruk kroppen!

 • Skrevet 01.12.2015 klokka 20:55
 • Kategori: Blogg

God kveld fininger! ♥︎Nå er jeg nettopp kommet hjem fra dagens andre økt og endorfinene løper løpsk! Herlig følelse! Jeg snakket jo litt om Yoga tidligere idag, og jammen santen fikk jeg ikke Yoga matte i dagens kalender! Så nå har jeg bestillt meg en yogabok, så nå blir det Yoga fremover. Har tenkt å prøve meg på Ashtenga Yoga, som er den mest fysike og krevende varianten. Blir så sinnsykt inspirert av hva man kan gjøre med kroppen. Så målet mitt er å klare å gå opp i hodestående innen julaften. Ikke å sparke seg opp, men å starte på knærene og løfte hele kroppen opp. Krever mye styrke og kroppskontroll, så det er målet! Så får vi avansere etterhvert som jeg får mer til. Har jo aldri prøvd skikelig Yoga før, så gleder meg virkelig til å ta fatt på denne treningen. Så siste økten idag brukte jeg mye til bevegelighet, koordinasjon og tøying. Men det er tung det også, så nå er det deilig å sette seg ned i sofaen og bli her resten av kvelden! Alltid deilig med litt kroppsvekt trening. Tenkte å få tatt litt bilder i helgen til enkle og gode øvelser dere kan gjøre hjemme og på gymmet! Kroppsvekt øvelser er helt supert om man ikke er så vandt og komfortabel med vekter, og er fantastisk effektiv! Heia kroppsvektstrening! 

Har dere noen favoritt kroppsvekt øvelser? ♥︎
Trener dere mye med kroppsvekt? ♥︎

1.Desmeber feirer vi med 2 økter!

 • Skrevet 01.12.2015 klokka 10:13
 • Kategori: Blogg

God morgen, God tirsdag og God 1.Desember! ♥︎

 

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra dagens første økt! Idag er det fullkropp på planen, så hadde en fin styrkeøkt nå, så blir det beveglighet og koordinasjon ikveld tenker jeg. De dagene jeg har to økter er det viktig at jeg ikke kjører to intense økter, så jeg kjører en høy intensiv og en lav intensiv. Så siden jeg kjørte kroppen ganske hardt nå i morgentimene, blir det en roligere og mer behagelig økt senere. Men de øktene er ikke å kimse av, beveglighet og koordinasjon er superviktig. Generelt i livet, men også når man trener styrke. Har planer om å få inn en Yoga time i uken fremover, supert for både sinn og kropp. Spesielt i min situasjon er Yoga anbefalt, så må få fingeren ut å komme meg på noen timer snart! 

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og kosedressen og sette meg ned å se den nyeste episoden av Castle! Håper der alle får en superfin tirsdag og start på desember! 

Hvordan ser deres første desember ut? ♥︎
Noen som kan Yoga og har noen tips å gi?♥︎

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits