stine elize gaassand

uten mac, blir jeg ganske slækk

  • Skrevet 04.12.2014 klokka 13:13
  • Kategori: Blogg

God Morgen!

 

Eller, er det lov å skrive god morgen klokken 13? vel, for meg er det morgen. Jeg har nettopp stått opp og sitter forsatt i pysjen i sofaen. Jeg skal ikke på jobb før klokken 18, så har en god stund til å bare ta livet lungt. Er lov å sitte inne under teppet når det er så kaldt og surt ute som det er i Oslo for tiden. Var vel mandag jeg våknet opp til hvit bakke og julestemmning. Akkurat perfekt mengde med snø, et tynt lag på bakken. Trenger ikke mer enn det! 
Over til overskriften, så sier vel det seg selv at macen er borte og det gjør livet litt mer komplisert for meg. Er ikke like lett å gjøre alt som burde gjøres på en data på en iPad, så har blitt dårlig med blogging hvertfall. Men har fått lånt meg en pc nå, så jeg er litt lengre på vei. Vet ikke helt hvor lenge jeg blir uten macen, men håper min kjære MacSnexy kommer tilbake ganske fort og i helt frisk tilstand! Men siden jeg ikke har tilgang på macen, så blir det nok arkivbilder nå, bilder fra min litt veldig blonde periode, må ærlig si at jeg savner det håret ganske ofte!17 år og håpefull

Så hva syns dere, lyst eller mørkt? 

Nå skal jeg spise et nydelig rundstykke med nugatti og drikke julebrus, ahh, må jo bare elske desember og late morgener! 

 

 

 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits