stine elize gaassand

Mitt treningsprogram!

 • Skrevet 29.11.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Trening

God Morgen!

 

Jeg har jo mast så lenge om at jeg elsker det nye programmet mitt og det er så gøy. Og ja, jeg digger det. Det er øvelser jeg ikke har vært så mye borti før, et oppsett jeg ikke har jobbet mye med og mye mestringsøvelser. Men det er også tungt. Og fytti så tungt det er. Jeg har som regel kun 5-6 øvelser hver dag, men etter de er kjørt så har jeg ikke mye igjen å gi til noe mer, så ja - det svir! Jeg har en 3splitt, med 6 forskjellige program. Jeg kjører push, pull og leg og har 2 forskjellige økter av alt jeg skal gjennom i uken. Lagt opp sånn her: 

★ Push 1
★ Pull 1
★ Leg 1
★ Push 2
★ Pull 2
★ Leg 2
Og det jeg satt som mål før jeg fikk programmet var å klare muscle-up, bli sterk i sumo mark, mestre frontbøy og genrelt bli sterk. Så jeg kjører mye tunge sett med få repetisjoner, kombinert med pumpeøvelser for best muskelvekst. Så har jeg en progresjonsplan å jobbe etter, så øktene blir ikke lik ,men jeg løfter forskjellig frekvens nesten hver gang. Så det er mye variasjon. Og nå har jeg kjørt det i et par uker og er så fornøyd. Jeg merker fremgang allerede, ilag med god mat selvsagt! Eksempel på øvelser jeg kjører mye er pushups i ringer, dips, pullups og chins både i stang og ringer, pushpress, frontbøy og sumomarkløft. Har hovedfokus på bryst, rygg, skuldre og rumpe. Dette er muskelgrupper jeg virkelig vil forbedre og bli sterk i. Skuldrene vil jeg ha store og fine, og selvsagt en stram, rund og god rumpe! Så gleder meg til å se fremgangen fremover og kjenne meg sterkere. Målet er jo å mestre muscle up bra, og det er en av de råeste øvelsene jeg vet om. Om du ikke vet hva det er, så er det en pullup og istdenfor å slippe seg ned når du er på toppen, så skal du opp i en dips. Om ikke det er rått, så vet ikke jeg! Så får vi se hvor lang tid det tar. Jeg håper den sitter innen sommeren, men er forberedt på at det kan ta litt lenger tid! Må ha en rå styrke, kroppskontroll og koordinasjon for å mestre det, og det siste kan ikke jeg skryte på meg at jeg har. Sier du jeg skal løfte høyre hånd kan jeg lett løfte venstre for, ja dere skjønner! De koordinative evnene mine er ikke helt på stell, så det skal jobbes med! Så dette er oppsattet jeg trener etter nå, og jeg digger øktene mine. De er av få øvelser, men da får jeg virkelig kvalitet på hver økt. Istedenfor å tenke på de 15 neste øvelsene jeg skal gjennom. 

 

♥︎ Hvordan er din trening lagt opp?
♥︎ Har du en favoritt økt? 

Husk å følge meg

Snapchat @ TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz 
Facebook her 

På plass!

 • Skrevet 28.11.2016 klokka 07:04
 • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag flotte dere! ♥︎

 

Det har vært litt stille fra meg siste uken, men jeg har hatt hendene fulle. Forrige tirsdag overtok jeg leiligheten min og siden da har det blitt ye kjøring, skruing av møbler og alt som hører til det. Endelig er jeg på plass og fått det meste opp. Mangler fortsatt litt skap og hyller og slikt, men alt av de store og viktige tingene er endelig på plass. Og det er så deilig! Stortrives virkelig her og gleder meg til mange år i denne leiligheten. Dere skal få se før og etter bilde når alt er klar og jeg gleder meg til å vise dere. Er så gøy å skape sitt eget hjem! Ellers har brukt tiden som er til overs på å trene og jeg digger å kjenne at kroppen blir sterkere. På fredag hadde dro jeg 120kg i sumomark for første gang, og det etter en del arbeidsett også, så om jeg kun skulle testet 1RM hadde jeg nok klart å dra mer. Og det er gøy det. Jobber jo også med litt egenvektøvelser og strickte muscle up er jo hovedmålet, men jobber også en del med back lever nå og skal prøve meg på litt håndstående også fremover tenker jeg. Syns det er så kult å mestre sin egen kropp på den måten! 

Ville bare titte innom igjen og si hei, så blir det gode oppdateringer nå fremover! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag står push på planen, gleder meg! 

♥︎ Skal du trene idag? 

Følg meg

Snapchat @ TJL-Stine
Instagarm @Fit.Litz
Facebook her

Hektiske dager

 • Skrevet 18.11.2016 klokka 10:25
 • Kategori: Blogg

God fredag fine! 

 

Denne helgen er hektisk! Jeg har skolehelg, og var på skolen fra 16-22 igår, og samme idag. Lørdag og Søndag er det fra 9-17, og i tillegg til dette er det pakking og planlegging av flytting. Jeg flytter jo på tirsdag og jeg kan jo ikke skryte på meg at jeg har brukt tiden godt med tanke på pakkingen. Men er så smått begynt da. Er bare så mye, så vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte. men har startet litt da, så blir nok ferdig til mandag. Og på toppen av dette har jeg eksamen på torsdag, så alt som skjer skjer jo på samme tid. Men litt gøy med litt fart i hverdagen også. Noe jeg virkelig ikke har hatt siste tiden. Men gleder meg sånn til å overta leiligheten, og endelig bo i favotittbyen igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg også holder på med er å planlegge møbler og finne smarte og fine løsninger. Vil jo ha min stil og en gjennomført leilighet, og da krever jo det en del planlegging. Og på toppen av dette er det jo å planlegge treningen best mulig i forhold til tid og effektivitet. Men liker det, gøy når ting skjer! Ellers er det supergøy med god respons på innlegget igår. Blir nok flere slike innlegg fremover, hvertfall når jeg har fått flyttet og kommet meg på plass. Da blir det matlaging og gøy. Gøy å dele når folk leser, så blir mye av det fremover! Men nå må jeg tilbake til lesingen og planleggingen og ønsker deg en superfin start på helgen! 

 

♥︎ Hvordan starter din helg?

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Hva spiser jeg iløpet av dagen?

 • Skrevet 17.11.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Kosthold

Hei Fine!

 

Etter spørsmål fra noen av dere så tenkte å ta dere med på en matdag for meg. Hva jeg spiser og når. Det er ikke noe hokus pokus, og jeg er et rutine menneske. Så jeg spiser ofte samme maten hver dag i lengre tid, før jeg bytter. Enkelt og greit. Da slipper jeg tenke så mye. Så idag skal dere få vite hva jeg spiser gjennom en helt vanlig dag. Jeg er ikke på diett for tiden, men sørger for å få i meg de næringsstoffene jeg trenger for å bygge muskler og for at kroppen skal fungere best mulig! Så her er alt jeg spiste igår og når: 

Frokost - 11.30 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Havregrøt laget av havregryn, vann, eggehviter, proteinpulver, peanutsmør toppet med mager kesam blandet m/ zeroh sitron og lime og blåbær. Spist denne grøten hver eneste dag i flere månder og da jeg var i syden gledet jeg meg sånn til å komme hjem til denne grøten min. Har faktisk kommet en del spm om hvordan jeg får den til, så tenkte kanskje å lage et helt eget innlegg til havregrøten! 

 

14.50 Etter trening

Proteinshake og banan. Bruker Biotech sitt Iso Whey i smaken Hazelnut, og det er så godt! Anbefaler dere å teste det ut! 

 

15.15 - Lunsj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fersk tacolompe fra buer m/philadelphia light, kyllingskinke, ruccola og agurk. Og en ProPud Vanilje. Disse tacolompene er så sinnsykt saftige og smaker til og med badre enn vanlige tacolefser. Har sverget til speltlomper fra Aulie i lang tid, men etter jeg oppdaget disse ble de byttet ut. er ikka laget på speltmel, så har en høy GI i forhold til speltlompene, men det går helt fint. Passer fint inn i dagsplanen min.

 

18.30 - Middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kylling, kokosmelk blandet med peanutmel, wokgrønnsaker og ris. Helt magisk kombo. Og om jeg virkelig slår på stortrommen så lager jeg den med peanutsmør og ikke mel! Om du er like glad i peanutsmør så meg så anbefaler jeg deg å teste det ut! 

 

22.10 Kvelds 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havregrøt laget av havregryn, eggehviter, proteinpulver, peanutsmør toppet med mager kesam blandet m/ zeroh red orange & strawberry og bringebær. Nesten akkurat det samme som til frokost. Tror du jeg er glad i havregrøten min eller? Faktisk, så måtte jeg lage en ny topping bare for dette innlegget sin del, men var en veldig god kombo det også! 

 

Og dette har jeg spist så og si hver dag i en del uker nå. Syns alt er sinnsykt godt og er enda ikke lei. Spiser lett dette en lørdag som tirsdag! Men ja, dette er mine måltid iløpet av dagen. Passer mine makroer med et stort fokus på proteiner. Og som sagt, så er jeg et rutine menneske. Jeg spiser det samme stort sett hver dag til jeg er lei. Drikker også mye vann iløpet av dagen og får vel i meg ca 3-4liter væske hver dag. Går med et par glass pepsimax også, men aldri før lunsj som regel! Lørdager pleier jeg å ha ca 500-800ekstra kalorier og kose meg litt mer, helst med litt rødvin og chips, da er jeg godt fornøyd! Så sånn ser en helt vanlig matdag ut for meg nå! 

♥︎ Hva spiser du iløpet av en dag?
♥︎ Spier du ofte det samme flere dager?
 

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

 

 

Ikke helt etter planen

 • Skrevet 16.11.2016 klokka 11:46
 • Kategori: Blogg

God morgen dere! 

 

Ja, for her er det faktisk morgen nå. Jeg hadde store planer om å stå op tidlig idag, trene tidlig for så å starte pakkingen og lese skole. Har skoleheglg denne helge, s skulle virkelig bruke dagen idag til pakking og forberedelser. planen var å sprette opp av sengen kl 8 og være på trening til senest kl 10. Men hvem tror dere ikke våkner 10.40 av en hun som virkelig hadde en bjeffebye. Jo, det var denne jenten. Og det værste er at om ikke han hadde bjeffet sånn så hadde jeg nok sovet enda lenger. Og det var jo det siste jeg skulle idag. Så nå henger jeg litt etter, sitter å spiser frokost mens jeg leser litt og skal avgårde på trening når havregrøten er godt nede i magen. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarte å sove over både alarmer og alt idag, menmen, kan ikke gjøre noe med det nå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag er det pull-day på planen. Gleder meg til litt pump i ryggen, for jeg elsker å trene rygg. Syns også en veltrent rygg er noe av det fineste jeg vet, så jobber hardt med den. Men nå må jeg vel nesten fokusere på alt jeg har sovet meg forbi, så snakkes vi senere! 

♥︎ Hvordan har din dag startet? 

Følg meg gjerne

Snapchat @ TJL-STINE
Instagram @ Fit.Litz
Facebook her

etter gårsdagens økt kan det bare gå oppover!

 • Skrevet 15.11.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

God morgen fine!

 

Årh, gud som jeg er klar for denne dagen. Gårsdagen min ble ikke helt som planlagt og jeg hadde en helt forferdelig økt. Kroppen var virkelig ikke på lag og alt var bare kjempe tungt. Og nå økten i tillegg består av mye egenvektstrening i form av dips, pushups os så blir de ekstra tungt med en tung kropp. Men gjennomførte hele økten, selv om jeg hadde lyst å gå hjem å legge meg under dyna hele økten. Så, hodet fikk seg hvertfall en god økt! Men idag, idag er det en ny dag og den skal jeg starte bra. Funker best når jeg få trent tidlig på dagen eller tidlig for meg er vel midt på dagen for de fleste. Så nå er jeg veldig tidlig på vei til det som skal bli en killer benøkt. Ben med fokus på sumomark står på planen og jeg gleder meg. Kommer til å skrive litt om mitt nye program og fokusområder senere i uken. Men motivasjonen er på topp idag og økten kan bare bli bedre enn den jeg hadde igår! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg er såpass tidlig ute idag er at jeg har en avtale på Spraytanhuset kl 13 idag, og vil være ferdig trent før det så fargen ikke blir ødelagt. Hehe, overfladiske problemer sa du? Jepp! Resten av dagen dår vel med til å lese litt mer og starte pakkingen. Har utsatt det for lenge nå og er bare en liten uke før jeg kjører over fjellet med tingene mine, så må få ræven i gir når det kommer til pakkingen nå! 

♥︎ Hva gjør du når du har dårlige økter? 
♥︎ Skal du trene idag?

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

Mondaylove

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 07:07
 • Kategori: Blogg

God Mandag dere!

 

Ny uke og ny mandag! Og som vanlig har jeg nye mål for denne uken. Syns det er veldig greit å jobbe etter mål, og det motiverer meg. Får frem konkurranseinnstinktet i meg. Så forrige ukes mål gikk ganske bra, klarte nesten alle utenom kanskje den viktigste, skolelesingen. Men jeg fikk lest en del og knakk noen koder. Så nå er alt litt bedre sortert i hodet mitt og jeg føler jeg har bedre kontroll. Men over til denne ukens mål! ★ Gjennomføre 6styrkeøkter
★ Gjennomføre mist 2 kondisjonsøkter
★ Være flink med foamroller, tøying og triggerpunkt
★ Pakke(!!!)
flytter om 1 uke og har ikke startet...
★ Lese hver eneste dag
★ Gi meg selv og andre et kompliment hver dag
★ Lage en videoblogg

Så, det var mine mål for denne uken! Noen like som forrgie uke, og noen nye. Må virkelig få startet pakkingen nå. Er 1 uke til jeg flytter og jeg har virkelig ikke startet. Så det må gjøres. Eksamen nærmer seg også, og skolehelg i helgen, så blir ikke en rolig uke. Men litt digg det også. Liker når det skjer litt. Nå skal jeg komme meg avgårde til legen for å få tatt noen blodprøver før turen bærer videre til sats og pushday, det blir bra! 

♥︎ Har du noen mål denne uken? 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @Tjl-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Sprø søtpotetfries!

 • Skrevet 13.11.2016 klokka 12:47
 • Kategori: Kosthold

God søndag fine dere! 

 

Idag tenkte jeg å dele en oppskrift og fremgangsmåte mange vil like. Jeg er jo en stor tilhenger av søtpotet, og det finnes ikke mye som er bedre en skikkelige sprø og gode søtpotetfries. Men, de blir jo ofte litt dvask og vassen, så jeg tenkte å dele med dere hvordan du får de sprø og supergod hver gang! Det er veldig enkelt og ikke no hokus pokus! Og jeg kan nesten garantere at alt blir spist opp. Igår laget jeg to store poteter, og alt forsvant iløpet av kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger

★ Ønsket mengde søtpotet
★ 0.5-1ts Maizenna maisstivelse
★ 1ss Olvineolje
★ Krydder etter ønske

Dette gjør du

Sett ovnen på 225grader varmluft. Kutt opp søtpotet i ca like tykke og lange strimler og ha den i en bolle med kaldt vann. La dem ligge her en god stund, minst 15min. Dette er for å trekke stivelsen ut av potetene. Hell av vannet og tørk potetene. Her brukte jeg et kjøkkenhåndkle. Ha potetene i en brødpose og ha i 0.5-1ts med maizenna og rist godt! Skal komme et tynt lag rundt alle. Ha så i 1ss olje og ønsket krydder. Jeg liker å ha i havsalt, pepper, hviltølspepper og litt dill. Men her er det hva du liker som bestemmer hva du kan ha i. Rist så godt på nytt så olje og krydder får blandet seg godt med potetene. Ha over på stekeplaten og spre dem godt rundt. Viktig at de ikke ligger oppå hverandre men at alle ligger alene. Sett inn i ovnen i 15 minutter før du tar den ut, snur potetene og steker i nye 10min. Etter 10min åpner du døren litt og la de stå i i 5-10min med åpen dør. Ta ut brette og la de ligge litt før du serverer. Og NYT! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søtpotetfires er et supert tilbehør til veldig mye. Eller å spise alene. Det er sunt og veldig godt. Faktisk så godt at på diett så måtte jeg la være å lage det, for jeg spiste alltid for mye, hehe! Men anbefaler alle som liker søtpotet å prøve ut dette! Igår spiste jeg det sammen med en nydelig peperbiff, og det var virkelig lørdagen verdig!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥︎ Liker du søtpotet? 
♥︎ Har du laget dem skikkelig sprø før? 

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

  

En killer overkroppsøkt!

 • Skrevet 11.11.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! 

 

Siden det er fredag og snart helg tenkte jeg å dele en liten overkroppsøkt med dere! Denne har jeg laget selv, og testet ut på andre og jeg kan garantere både svette, pump og gangsperr! Den er effektiv og du vil kjenne den på kroppen både under og etter noen dager. Den går også mye på viljestyrke, og greit å få pushet hodet litt og og ikke bare kroppen. Men nok snakk og over til økten! 

Varm hele kroppen godt opp så musklene er klar for litt jobbing! 

★ Pull ups - 4 x max (bruk gjerne strikk)

★ A1 - Nedtrekk - 3x12
★ A2 - Planke 1min 

★ B1 - ro nøytralt grep  3x12
★ B2 - Bicep curl m/ hantel 3x10(hver hånd) 

★ C1 - Skulderpress hantel 3x12
★ C2 - Pushups - 3xmax

★ D1 - Benkpress - 3x12
★ D2 - Sidehev 3x12

★ E1 - Facepull - 3x12
★ E2 - Pushdown 3x12 

Økten kjøres med supersett på samtlige øvelser utenom pull-ups. Det vil si at du har null pause mellom A1 og A2. Etter du er ferdig med 12 nedtrekk går du rett i en plankeposisjon i 1 min og gjentar 3 ganger. Det svir og du har lyst å gi opp, men kjør den helt ut. Mellom A og B tar du pauser. Helst ikke lenger enn max 2minutter mellom hvert supersett. Så håper jeg noen av dere tester den ut og gi meg gjerne tilbakemld på hvordan det gikk og spørsmål om du har det. Jeg syns denne økten er gull da den virkelig får pulsen opp og hodet til å jobbe litt også. Det er viktig å sette viljestyrken på prøve også. Så gir deg opp med noen gode sanger og kjør på! Jeg heier på deg! 

 

♥︎ Trener du ofte med supersett? 

FØLG MEG GJERNE PÅ ANDRE KANALER - KOMEMR SNAT GIVEAWAY! 

SNAPCHAT @TJL-STINE
INSTAGRAM @FIT.LITZ
FACEBOOK HER

Tren dine svake sider

 • Skrevet 08.11.2016 klokka 20:15
 • Kategori: Trening

Hei fine! 

 

Idag tenkte jeg å skrive om noe jeg egentlig er veldig dårlig på. Å trene mine svake sider. Å det er det vel flere enn meg som er dårlig til? Jeg syns nemlig det er supergøy å trene der jeg er sterk og øvelsene jeg er sterk i. Men det er egentlig viktigere å trene der jeg er svak. Om det er like gøy? NEI! Men har det noe for seg? JA! Det første man må gjøre er jo finne ut hva man er sterk i og hva man er svak i, og det er ganske lett egentlig. De øvelsene du syns det er gøy å trene syns du gjerne er gøy fordi du er sterk i dem. Motsatt med de du er svak i, de er som regel helt grusomt å trene, nettopp fordi man er svak. Jeg tar meg ofte i å se på øvelsen og grue meg, fordi jeg rett og slett er drita dårlig i den. Men det er akkurat derfor jeg bør trene den også. For de musklene er ofte støttemusklatur til de du er god på, så ved å trene de, så blir du jo enda bedre i de du allerede er god på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mener ikke at du bare skal trene de øvelsene du er dårlig på, da mister man jo treningsgleden. Men kjør gjennom en øvelse hver økt gjerne? Og det som er "gøy" med å trene det du er dårlig på er at du faktisk blir mye sterkere veldig fort. Og progresjon, det gir motivasjon. For min del er det push-ups. Jeg hater pushups og er ræva i de. Jeg burde ikke vært det, for jeg er sterk i både dips, benkpress og pushups i ringer. Og vanlige pushups på bakken er jo samme muskel, men en mye lettere variant enn de overnevnte øvelsene. Likevel er jeg helt horribelt dårlig i det. Pushups og dips trener de samme muskelgruppene, og dips skal være mye tyngre i og med at du løfter over 65% av kroppsvekten din, mens med pushups er du nede på 40-45%. Likevell klarer jeg flere dips enn pushups. Det gir virkelig ikke mening. Jeg kjenner heller ikke en muskulær utmattelse i musklene under pushups, jeg bare får det ikke til. Det stopper helt opp. Og derfor hater jeg å trene det. Virkelig HATER! Men, jeg blir ikke bedre i pushups av å ikke trene det. For man blir god på det man trener på, det er fakta. Og uansett hvor mye jeg har trent opp de musklene med andre øvelser, så blir jeg ikke bedre i pushups. Eneste jeg må gjøre for å bli bedre er å trene på det. Så svaret er lett, det er bare vanskelig å gjøre det. Så jeg har satt meg et mål. Jeg skal trene pushups 3 ganger i uken til jeg liker det! Enkelt og greit... 

♥︎ Vet du hva dine svake muskler er? 
♥︎ Er du flink å trene dem? 

Følg meg gjerne på andre kanaler 
Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Ukens mål!

 • Skrevet 07.11.2016 klokka 10:33
 • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag dere! ♥︎

 

Åh, syns alltid det er like deilig med mandager jeg! Nye mål skal nås, nye økter skal kjøres gjennom og en ny uke å bli sterkere på! Virkelig en fan av mandager jeg! Noe jeg syns er viktig hver uke er å sete seg mål for uken, dette bruker jeg gjerne søndagen på og da har jeg noe å jobbe mot hele uken. Målene trenger ikke å være store og er ikke snakk om å sette seg mål som er umulig å nå, det er jo ikke noe gøy. Men små delmål som gjør veien mot hovedmålet lettere. det gir også mye mestring og en motivasjon gjennom uken. Jeg har mål når det kommer til alt jeg gjør her i livet. Store langsiktige mål, med små delmål som gjør det lettere å nå det store målet. Blir litt som å bygge lego, du vet hva du skal bygge, men må ta kloss for kloss for klare det. Litt sånn er det med livet og mål også. Du må jobbe deg opp mot det du ønsker. Så jeg tenkte å dele denne ukens mål med dere! 

Mål for uke 45: 

♥︎ Gjennomføre 6styrkeøkter
♥︎ Gjennomføre 2intervalløkter
♥︎ Lese 3timer skole hver dag
♥︎ Ikke tillate meg ekstra kalorier hver dag(ref til gårsdagens innlegg) 
♥︎ Kose meg med god samvittighet på lørdag
♥︎ Gi et kompliment til noen hver dag
♥︎ Gi et kompliment til meg selv hver dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette er mål som er relativt enkle å nå, men jeg må likevel jobbe for å nå de. Og når søndagen kommer igjen kan jeg sette meg ned å reflektere rundt disse og se hvordan uken egentlig gikk. Er veldig lett at man starter uken bra, men gjerne sklir litt ut i midten av uken og kanskje har vanskeligheter for å hente seg inn igjen. Derfor er det viktig at du ikke lager for hårete mål, men små mål som du vet at du faktisk kan nå. Da sitter du igjen med en super følelse når uken ender! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag er det push på planen, og jeg gleder meg! 

♥︎  Setter du deg mål for uken? 
♥︎  Del gjerne dine mål med meg! 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz 
Facebook her

Livet etter diett

 • Skrevet 06.11.2016 klokka 20:20
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! 

 

Idag tenkte jeg å ta opp noe mange lurer på. Nemlig, hvordan livet er etter diett. Nå gikk ikke jeg konkurranse diett fullt ut, av den enkle grunn at jeg ikke skulle stille. Men jeg fulgte den lenge og jeg levde lenge på underskudd. Selvom kroppen min ikke responderte slik jeg ønsket og som forventet, så gikk jeg jo ned. Og jeg var flink å bygge meg opp igjen når jeg avsluttet. Jeg har jo en fordel med at jeg kan regne makroer og kalorier i hodet og har god kontroll på matvarer. Jeg har egentlig vært ganske flink, jeg har ikke kastet meg over hver godteskål jeg fant, og alt av usunnheter. Men det tror jeg er fordi at under diett cravet jeg det heller ikke. Det eneste jeg cravet var mer av maten vi allerede hadde på planen, så maten har det godt ganske fint med sånn sett. Jeg spiser veldig sunt, passer på å få i meg næringstoffene jeg trenger. Men jeg har også i de siste to ukene vært litt for flink å tenke at 200kalorier går jo fint idag, og ja, det går fint både en og to og tre dager, men i det siste har det blitt hver dag, og det er jeg ikke helt fornøy med. For 2-300 kalorier ekstra hver dag blir fort 1500-2000 ekstra i uken, og på 4 uker blir det 1kg! Misforstå meg rett, jeg syns ikke det er ille. Jeg er bare litt sur på meg selv at jeg klarer å unnskylde det. For selv om min ekstra kalorier kommer fra sunne matvarer, så er det fortsatt kalorier. Spiser man for mye vil man legge på seg uansett om det kommer fra sjokolade eller kylling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
og mange av mine ekstra kalorier og unødvendige kalorier kommer fra proteinbarer! Spesielt den nye Mars baren, smakt den eller? Farlig god! 

Men jeg vet jo at jeg bare må slutte med det. Og jeg det er ikke snakk om mye. Jeg skal ligge ca 200 kalorier over dagsbehov for å bygge muskler best mulig, og jeg stresser ikke med noe. Akkurat nå vil jeg bare at kroppen skal ha det bra. For min kropp har levd under stress og dietter og for lite mat i 9år. Så akkurat nå så må den bare få lov å slappe litt av. Og det gjør jeg, jeg stresser ikke over de ekstra kaloriene, jeg vet bare at de er unødvendig og det er jeg ikke så giret på. Men det skal sies, treningen går som en lek for tiden. Jeg har så mye å gi, og det er så fantastisk deilig. Jeg har trykket under hele økten, endorfinene og treningsglden bruser som aldri før. Jeg perser dag etter dag, og styrken er bedre enn på mange månder, og jeg digger det. Og litt mer fett på kroppen går som regel helt greit! Det er vel egentlig bare de dagene jeg er sliten, trøtt og har en litt dårligere dag jeg blir litt irritert for litt mer fett på kroppen, og det tror jeg vi alle føler på av og til. De dagene som er litt dritt, da blir småting større også, ja dere skjønner tegningen? 

Så livet etter diett for meg går egentlig veldig fint! Sånn egentlig. Jeg spiser sunt, variert og godt, bare litt for mye av og til. Men når det gir så gode resultater på treningen kan jeg ikke klage så mye. Jeg elsker trykket og kraften jeg klarer å utvikle og som virkelig elsker å trene virkelig tungt så må jeg ha mer mat i kroppen. Men det er tøft når men har fått seg en "ny standard" og se den forandre seg. Man føler seg ikke alltid like bra da, og det er helt normalt og noe jeg tror vi alle kan kjenne på av og til. Men vi har bare en kropp, og vi skal ha den ganske lenge, og det blir faktisk bare for dumt og ikke ta vare på den og gi den det den trenger. Og dette kommer fra en som har slitt med mat store deler av livet. Jo mer du kjemper mot kroppen, jo mer motstand vi den gi deg. Jobb på lag, gi kroppen det den trenger, og du vil føle deg så mye bedre, det kan jeg faktisk garantere! 

 

♥︎ Har du slitt etter endt diett/konkurranseoppkjøring? 
♥︎ Er du flink å gi kroppen det den omsorgen og næringsstoffene den trenger? 

Følg meg gjerne på andre sosiale kanaler for oppdateringer! 
Snapchat @TJL-STINE
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 


 

Happy Saturday!

 • Skrevet 05.11.2016 klokka 13:57
 • Kategori: Kosthold

God Lørdag fine

 

Håper helgen deres har startet fantastisk og at dere får en god helg videre! Dagen her har startet rolig og jeg skal straks igang og lage meg litt frokost. Og, det er ikke et stort sjokk at det blir havregrøt! Virkelig elsker havregrøten min og kunne levd ene og alene på den(og rødvin). men så god er den! Tenkte faktisk å dedikere et helt innlegg til den, for havregrøt trenger virkelig ikke være kjedelig å trist. Men ja, dagen har startet rolig, fikset litt på neglene mine, snakket litt med julie og egentlig bare slappet av. En god start på dagen med andre ord. Skal møte min kjære Helene på Sats litt senere og vi skal kjøre en superdigg økt. Tenker å kjøre en skikkelig rygg økt, men siden jeg spiste god igår tenkte jeg å dra inn litt tunge markløft også! Gleder meg. Elsker å trene rygg og spesielt tungt. Syns tunge løft er så digg. Får virkelig kjent på styrken i kroppen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jeg også en tur innom Spraytanhuset og våknet derfor opp med en superdigg og fresh brunfarge. Og det er ikke til å stikke under en stol at jeg liker å være brun, og når det kan gjøres på en sunn måte er jo det bare fantastisk, men tenkte å skrive mer om det imorgen! Ville bare titte innom å ønse dere en fantastisk helg! 

 

♥︎ Har dere noen gøye planer denne helgen? 
♥︎ Hvordan startet du helgen på best mulig måte? 

Treningsglede!

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 11:30
 • Kategori: Blogg

God morgen! ♥︎

 

Jeg er nettopp våknet og skal straks begynne å lese litt på studiene mine. Jeg trives veldig godt med studiene og gleder meg til å lære mer. Trening er virkelig noe jeg brenner for, og vil bare bli bedre. Og når vi er inne på trening og glede, så har jeg så mye treningsglede for tiden. Er så ufattelig gøy å trene med mer mat i magen og virkelig kunne gi alt på hver økt. Har i tillegg fått et nytt program som jeg virkelig digger. Er mange nye øvelser, og øvelser jeg ikke har vært borti før, og det er utfordrende og gøy. Kjører en 3-split, som er delt inn i push, pull og leg. Så jeg leker mye i ringene, som btw er dødstungt(!), mye egenvekts øvelser som pullups, dips, pushups og så en del pumpeøvelser. Så digger det nye programmet og gleder meg til å bli sterkere og bedre i øvelsene. Igår trente jeg ben og kjørte gjennom 12 sett knebøy, 10 sett sumomark, 3sett hipthrust og 3sett meg både legextention og legcurl. Kjøre tunge vekter, få reps og lange pauser og var så sinnsykt høyt oppe da jeg var ferdig. Elsker å løfte tungt og virkelig kjenne hvor mye kroppen tåler. Og er så utrolig gøy å kjenne at styrken blir bedre og bedre etter dietten. For man blir ikke sterk på underskudd jenter! #eattogrow! Å bygge muskler på underskudd tar helt sinnsykt mye lenger tid og kroppen prioriterer ikke å bygge når du spiser mindre enn du bruker, men spiser du litt mer enn du bruker hver dag, så vil musklene komme mye fortere! Så spis maten deres! idag er det push dag, og jeg gleder meg til pushups og dips i ringer, selvom det er noe helt innforj**** tung, så gir det så mye mestring! 

 

♥︎ Hva gir deg treningsglede? 
♥︎ Har du noen supre øvelser du bruker for mestring? 

Husk å følge meg på andre kanaler! 
Snapchat @ TJL-STINE
Instagram @Fit.Litz
Facebook @ Fit.Litz

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits