stine elize gaassand

10 gode kilder til proteiner

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 18:34
 • Kategori: Blogg

                                                                                                               bilder er lånt fra Google

God kveld fininger! ♥︎                   


(
Chiapudding)

Jeg tenkte å snakke litt proteiner ikveld. For alle som trener er det veldig viktig å få i seg proteiner, men det gjelder også alle som ikke trener så masse. Proteiner er kroppens byggesten, og det er noe av det som metter mest. Det gir et stabilt blodsukker og er ren og sunn mat. Om man trener mye styrke så er det veldig viktig for å få noe ut av treningen, for kroppen trenger proteiner for å bygge større muskler. Proteiner sammen med sunt fett er også det som gjør og holder deg mett over tid. Jeg passer veldig på å få i meg nok proteiner iløpet av dagen. Jeg prøver å komme meg opp på 2g pr. kg kroppsvekt, men om du ikke er ute etter å bygge muskler, så holder det fint med 1g pr.kg kroppsvekt. Det finnes mange gode kilder til proteiner, så tenkte å dele 10 gode kilder med dere! Mange av disse kildene er supre å ha i smoothie, om du ønsker mer proteiner i. Mange vil gi en fantastisk konsistens og smak. 

 

★Havregryn! Havregryn eller grøt er noe veldig mange har i skapet og spiser ofte. Dette er en finkilde til proteiner da 1dl inneholder 4gram proteiner. I tilllegg inneholder havregrøt mye fiber, viteminer og mineraler

★Avokado! Avokado er omtalt som en superfrukt, og det er ikke uten grunn! Den inneholder ca 4gram protein pr stk, men er også rik på c-vitamin og enumettet fett. Om du ikke er så fan av avokado, kan du gjerne prøve å tilsette den i smoothie, da kjenner du ikke smaken, men smoothien vil bli mer kremet

★ Mager Kesam! En av mine favoritter! Dette spiser jeg nesten hver dag og er fantastisk erstatning til yoghurt. 2spiseskjeer Mager Kesam vil gi deg så masse som 12gram protein. Prøv med bær og hakkede mandler oppi, eller tilsett litt funsaft om du vil ha en søtere smak. 

★ Cottage Cheese! Min soleklare favoritt. Dette spiser jeg hver dag. Mager cottage cheese inneholder hele 13gram protein per 100gram. Om du ike er så fan av smaken eller konsistensen, prøv å blande det i havregrøten, eller i smoothie. Da kjenner du hverken smak, eller konsistens!

★Kylling! Kylling er en super kilde til protein og inneholder så masse som 20gram pr. 100gram. Om jeg er småsulten på farten eller vil ha en lett lunch, så kjøper jeg gjerne er pakke med ren kyllinskinke og spiser den med tomater eller div annet tilbehør. 

★ Mandler! Mandler er svært næringsrikt. Inneholder mye vitaminer og mineraler og en neve mandler inneholder 6gram proteiner★ Eggehviter! Egg er veldig proteinrikt, men om du bare bruker eggehvitene vil du få i deg det mest sunne i egget. 2eggehviter inneholder ca 10gram protein. Eggehviter kan man lett koke inn i havregrøten, eller ha i smoothien uten at det avgir noe smak. 

★ Peanuttsmør! Om man velger riktig type peanuttsmør er det mye å hente her. En grov type, uten tilsatt salt og sukker bør man velge. Mye sunt fett, vitaminer og mineraler. 2spiseskjeer inneholder ca 8gram proetin. Veldig god å ha i smoothien, eller på havregrøten. Mye smak! 

★ Chiafrø! Jeg elsker chiafrø, og de er også en god kilde til omega 3. 2spiseskjeer Chiafrø vil gi deg 4gram protein. Supert å ha i smoothie, eller lage Chiapudding av. 

★ Proteinpulver! Vi kommer ikke utenom den! Her er det fantastisk mye å velge mellom, og proteininnholdet varierer deretter. Jeg selv bruker Whey Tech fra Proteinfabrikken som inneholder hele 34gram proteiner per serving, som er 2scoops som følger med! Om du ikke er fan av å drikke ren proteinshake, så kan du lett ha det i havregrøten eller i smoothien for ekstra smak. 

 

Håper dere fikk litt tips og inspirasjon! Jeg har her i hovedsak tatt for meg enkle kilder som man kan få i seg på farten eller tilsette i annen mat. Kjøtt og meieriprodukter generelt er jo også supre kilder til proteiner. Men med disse kildene kan man trikse og mikse ganske masse. Mange funker i smoothie, noe sunt på farten og smaker godt. Og proteiner er som sagt svært viktig å få i seg, uansett om du vil ned i vekt, opp i vekt eller bare ha en sunn livsstil. Slår et slag for proteinene! 

 

Spiser dere mye proteiner? ♥︎
Hva er deres favorittkilde til proteiner? ♥︎

Ukens treningsplan!

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 10:09
 • Kategori: Blogg

God morgen og god Mandag! ♥︎

 

Da var det ny uke, og som andre uker startet jeg mandagen min på trening. Klokken sto på 05.30, og da var det først å kjøre min søster på trening, før jeg tok turen til Sats. Idag sto bryst og armer på planen, så nå er det såvidt jeg klarer å skrive her. Har økt på så og si alle øvelsene, og det er ren motivasjon til å forsette. Dette er siste uken min på det programmet jeg kjører nå, så fra neste uke blir det nytt program og forhåpentligvis enda mer resultater etterhvert. Tenkte å dele min treningsuke med dere så dere får se hvordan jeg trener. Har også tenkt å se om jeg kan få litt hjelp til å ta bilder og filme litt fra disse øktene, så jeg kan dele supre øvelser med dere. Hvordan har deres uke startet? ♥︎
Har ere en treningsplan for uken? ♥︎

Hvordan takler man å bli sin egen skygge?

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 20:07
 • Kategori: Personlig

Livet mitt startet fantastisk. Jeg ble født som den første av tre jenter. Mange år før de to andre, så jeg var enebarn i mange år. Jeg levde som en prinsesse. Født inn i en ressurssterk familie. Med foreldre som bare ville det beste for meg. De ga meg ambisjoner, de lærte meg opp, de tok meg med på alt, de ga meg styrke. Jeg har hatt en oppvekst som er fantastisk, trygg og god. De fulgte meg opp. Var med på hver eneste fotballkamp, hver eneste trening, de støttet meg fullt ut. Når jeg sa hva jeg ville oppnå, la de listen etter det. Jeg har alltid vært ambisiøs. Jeg ville bli best. Best i alt. Og da jobbet jeg for det. Jeg har fått en styrke som gjør at jeg jobber for målene mine, 100%. Da jeg tidlig bestemte meg for å bli kirurg i Usa ble listen lagt etter det. Jeg bestemte meg og økte snittet mitt fra rundt 4 til godt over 5. På 1år. For jeg bestemte meg, jeg kan om jeg vil. Det har jeg alltid blitt fortalt. Jeg var suveren i idrett, spesielt fotball og alpint. Jeg måtte velge, og valgte fotballen. Jeg brukte mangfoldige timer med egentrening. Jeg skulle bli best, og det ble jeg. Jeg levde på mestring. Jeg var sterk. Jeg var tøff og jeg var uredd. Jeg har alltid vært uredd. jeg må prøve ting. Kall det å lære på den harde måten, men jeg har alltid prøvd. Uredd og sterk, det var meg. Fremtiden min så meget lys ut. Ambisjonene var på plass, arbeidsviljen har jeg alltid hatt og jeg har alltid hatt troen på meg selv. Helt til jeg ble syk.

 

Da gikk det nedover. I starten klarte jeg å opprettholde det sterke. Men da jeg ble virkelig syk raste verden ned for meg. Livet mitt raste sammen. Jeg var ikke lengre best. Jeg var ikke lengre sterkest og jeg var ikke lenger uredd. Jeg ble livredd, jeg ble svak, jeg tapte. Når man er vandt til å leve med mestring og styrke blir dette en veldig stor overgang. En overgang jeg ikke lenger taklet. Den gjorde meg enda sykere. Fra å være en aktiv, livsglad og energisk jente til å bli en sengeliggende, umotivert og slapp jente. Det var min realitet. en realitet som gjorde at jeg bare ble sykere og sykere. For det enste jeg da kunne bli skikkelig god på da, det var sykdommen min. Og den ble jeg en mester på. Jeg ble sykere og sykere. Meldte meg mer og mer ut av mitt eget liv. Jeg ble tilskuer til min egen hovedrolle. En skygge av meg selv. Jo mer jeg gikk inn i spiseforstyrrelsen, jo mer deprimert ble jeg. Et konstant ønske om å dø. Et ønske om å forsvinne helt. Hvor ble hun sterke, energiske og glade jenten av? Hun forsvant ikke, for det å klare å holde på en spiseforstyrelse krever enorm styrke. Det krever perfeksjonisme av de sjeldne, emn det var derfor jeg klarte det. Jeg forflyttet styrken min. jeg gikk all in, og jeg vant der. Men jeg tapte i livet.Sykdommen har tatt fra meg livet mitt. Den har tatt fra meg gleden min. Den har tatt fra meg vennskap. Den har tatt fra meg følelser. Den har tatt fra meg alt, absolutt alt. Hun som hadde et snitt på godt over 5 og planene klar for å bli lege, hun står uten vitnemål. Hun som ble spådd en lysende fremtid står uten noe. Hun som gledet andre, kan ikke lenger bli gledet selv. Hun folk så opp til er nå hun folk syns synd på. Hvordan skal man takle det? Å bli den rake motsetningen av seg selv?

SMOOTHIEBOWL #1

 • Skrevet 29.11.2015 klokka 10:19
 • Kategori: Kosthold

God morgen fine dere! ♥︎

 

Hadde planlagt å skrive til dere igår, men hadde en litt vanskelig dag, så ble ikke til noe. Men fikk skrevet et par personlige innlegg jeg kommer til å poste ganske snart. Idag er det ny dag, og vi skal gjøre den bra! Det har jeg bestemt meg for, så da må det bli slik. Første jeg gjorde når jeg våknet er det jeg alltid gjør, surfe gjennom facebook, snapchat og instagram. Må være oppdatert på alt som har skjedd mens jeg har sovet sant! Da jeg surfet gjennom instagram kom jeg over en konto med fantastisk inspirerende bilder, smoothier og juice generelt, så da ble det smoothiebowl til frokost på meg også! Måtte mixe og trixe litt med det jeg hadde hjemme, men den ble fantastisk god og full av proteiner, det liker vi! Er jo superglad i smoothie, så tenkte å begynne å lage det fast igjen fremover. Eksprimentere litt med ingredienser og typer. Så da blir det nok mye smoothie på bloggen her fremover! 

 

I denne brukte jeg; 

★ 1neve frosne jordbær
★ 1/3 banan
★ 100gr Mager cottage cheese
★ 2ss mager kesam
★ 1dl Soyamelk
★ Granola, banan og kokkos til pynt 

Kjør alt sammen i blender, og nyt! Du merker ikke cottagecheese eller kesamsmaken så perfekt til dere som er litt skeptisk til det! 

Nå skal jeg forsette å pakke ut litt, så blir det nok en liten tur på Sats litt senere også. Idag er det funday på planen, så regner med det blir en fantastisk økt! 

 

Hva er deres planer for søndagen? ♥︎
Har dere en favoritt smoothie oppskrift dere vil dele? ♥︎

 

 

friYAY!

 • Skrevet 27.11.2015 klokka 13:31
 • Kategori: Blogg

Hei flottinger! ♥︎

 

Nå er jeg omsider kommet meg hjem etter å ha vært ute av huset siden 06.30! Det er fredag og da er det Legday! Fikk en god økt på bena og en god intervallkjøring, så kan ta fri imorgen med god samvittighet. Søndag er funday, så da er det bare å leke seg litt på Sats. Teste ut nye øvelser, leke meg med gamle favoritter og bare ha en skikkelig feelgood økt. Etter trening tok jeg en god halvtime i kreftmaskinen, og fikk litt deilig farge på kroppen. Så morgenen startet veldig bra! 

Er jo Black Friday idag, så har selvsagt fått unnagjort litt shopping også. Tyvstartet igår med litt nytt treningstøy, så tenkte å lage et innlegg med det imorgen! Resten av dagen har jeg lite planer, skal ta livet med ro og slappe av tenker jeg! er ganske sliten både psykisk og fysisk, så idag skal jeg ta det lungt. 
hvordan ser deres fredag ut? ♥︎
har dere fått shoppet litt idag? ♥︎Sliten pike!

 • Skrevet 26.11.2015 klokka 20:53
 • Kategori: Blogg

God kveld! ♥︎

 

Da var jeg sunket godt ned i sofaen etter dagens andre økt! Fikk brukt litt tid på kjernemusklatur og kardio, så ganske så fornøyd. Superklar for fredag og legday imorgen! favorittøkten i løpet av uken. Elsker å kjenne bena jobbe virkelig hardt og såvidt klare å gå etterpå. Perfekt måte å starte helgen på! Nå skal jeg synke enda lengre ned i sofaen og rulle igang de to siste episodene av Criminal minds før sengen kaller og vekkerklokken blir stilt på 05.30 til imorgen. Let's go! 

 


Hvordan har dagen deres vært? ♥︎
Flere som har trent idag? ♥︎

Følg meg gjerne på Snapchat @Litz og instagram @StineElize for å få mer innblikk i hverdag og trening!

Speltlompe med pålegg!

 • Skrevet 26.11.2015 klokka 16:04
 • Kategori: Blogg

Hei søtinger! ♥︎

 

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem. Dagen startet med trening kl 9, før det bar videre til psykologen igjen. Timen der gikk fint og satser på at dette opplegget blir bra. Etter det ble jeg hentet av in far og vi fikk gjort litt ærender, shoppet litt og besøkt mamma på jobb. Så nå står jeg og lager middag til familien, før turen bærer avgårde på trening igjen. Superklar for dagens andre økt! Blir lav intensitet denne økten siden jeg kjørte høy intensitet tidligere idag, en koseøkt med andre ord! 

Men tenkte å tipse dere om et supert måltid, enten til lunch, kvelds eller som mellommåltid. Speltlomper med pålegg. Selv pleier jeg bruke kyllinskinke, røkelaks, kremost, kesam og litt grønt. Men her er det bare fantasien som setter grenser. Dette er sunt, supergodt og enkelt. Veldig greit om man er lei av brødskiver og knekkebrød. Man kan ha i akkurat det man selv liker og vil, bare fantasien som setter grenser. Nå når det nærmer seg jul er det også supergodt med rødbetsalat og en god skinke i! 

 Hva er deres planer for dagen? ♥︎
Hva er det beste dere har i speltlompen? ♥︎

Når spiseforstyrrelsen tar over

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 19:27
 • Kategori: Personlig

Tårene presser hardt. Men det kommer ingenting ut. Jeg vil gråte, men har ikke noe å gi. Hver morgen sitter jeg å ser ned i skålen min. Skålen med 20gram havregrøt, laget på vann. 100g cottage cheese. Kanel. Et samlet kalori innhold på 150 kalorier. Men det er for mye. Det er sunt, det er godt og jeg vet jeg trenger det. Likevel gjør det så vondt. Det gjør vondt fra hårtuppene til tåspissene. Det vrenger seg i hele kroppen. Jeg klarer ikke dette lenger. Jeg legger på meg hver dag. Hvor skal dette ende?  Jeg kan ikke ha det i kroppen. Det må ut igjen. Fortest mulig. For at det skal bli enklere spiser jeg mer. Da gjør det ikke like vondt å kvitte seg med det. Da slipper jeg hvertfall litt smerte. Men jeg kan ikke, ikke om jeg vil bli frisk...

 

Sånn er det for meg å spise. Nei, jeg er ikke lenger unormalt tynn. Jeg har vært det, men Jeg har lagt på meg. Jeg har lagt på meg ekstremt. Den dag idag er jeg 15kg tyngre enn jeg var på mitt tynneste. Og jeg lengter tilbake. Jeg hater kroppen min. Hater, hater hater den!Jeg var aldri hun tynne. Men jeg har heller aldri vært tykk. Jeg har hatt muskler. Jeg sto mye alpint fra tidlig av. Jeg spille fotball, og jeg trente mer enn de fleste fra jeg var veldig liten. Jeg har en kropp som lett danner muskler. Men jeg er også liten. Jeg er ikke mer enn 157cm. Og da med muskler, så blir man mer kompakt. Jeg har hatet lårene mine fra jeg var 12 år. Men jeg har hatt synlige magemuskler siden da også. Jeg har alltid vært godt trent, men var også glad  mat da jeg var liten. Spiste alltid flere brødskiver enn venninne mine. Men jeg trente også mye mer. Men jeg så ikke dette. Jeg så at jeg var større. Jeg så at bena mine ikke passet inn i buksene som var laget for barn i min alder. Jeg var for stor, det var det jeg var. Hvertfall ihenhold til meg selv.

 

Disse tankene, som kom for snart 10år siden, har gjort at jeg er der jeg er idag. Det for meg å forholde meg til mat er ekstremt vanskelig. Jeg startet meg å slanke meg. Jeg levde på 500kalorier om dagen. Jeg startet hver eneste dag med å trene. Jeg lå å så på serier hele natten, så dagene skulle bli kortere. For da slapp jeg spise så masse. Jeg kunne steke en kyllingfilet, og dele den i tre, det var frokost middag og kvelds. Jeg veide alt som het mat. Om jeg hadde flere kalorier å gå på, så målte jeg opp nøyaktig mengde med is jeg kunne spise. Jeg gikk aldri over. Jeg spise en liten skål med salat til middag så og si hver dag. Gjerne uten kjøtt. Salat, agurk, løk og litt dressing. Det var middagen min. Dette gikk fint i en ganske god stund. Kiloene raste av. Jeg følte meg sterkere enn noen gang. Helt til jeg sprakk. Da var jeg 14år. Jeg spiste en hel pose med smågodt. Det kom opp igjen, uten at jeg gjorde noe. Og fra den dag kommer maten opp igjen uten at jeg trenger å gjøre noe for det. Jeg stikker ikke fingeren i halsen, det har jeg gjort maks 4-5 ganger i mitt liv. Det skjer naturlig. Jeg blir kvalm av mat. Jeg leter fortsatt etter synlige ben på kroppen. Hofteben, krageben, ribbebein. Tar meg rundt håndleddet med alle fingrene flere gnager om dagen og blir kunst om jeg ikke når rundt med alle fingrene. Jeg kropps-sjekker hele tiden. Tar meg på magen. Presser inn rundt hoftebena. Teller synlige ribbebein.Den dag idag, så tvinger jeg meg selv til å beholde mat. Men jeg er veldig nøye på hva det er, og det går ikke alltid like bra. Jeg er fortsatt langt inne i spiseforstyrrelsen. 10 chipsflak kan til tider være for mye. Det må opp igjen. Jeg klarer ikke forholde meg til å ha det i kroppen min. Og da spiser jeg mer for at det skal være lettere å få det opp igjen. For syre, magesyre i munnen, er helt jævlig. Spesielt om man skal forholde seg til det flere ganger om dagen, i flere år. Den dagen har jeg diagnosen Bulimi med anorktiske trekk, a-typisk bulimi. For jeg sulter meg fortsatt. Jeg jager sultfølelsen. Om jeg ikke er sulten når jeg legger meg om kvelden får jeg angst. Jeg må være sulten når jeg legger meg, ellers får jeg ikke sove. Det er et helvette.

 

Nå som beholder litt og litt mat, så legger jeg på meg for hver dag som går. Min største frykt. Jeg har en enorm vektfobi. Jeg hater tallet jeg ser på vakten, men jeg må forholde meg til det. Kroppen min vet ikke lenger hva den skal gjøre med mat, så den tar vare på alt, fordi jeg har levd i en «sulttilstand» i flere år. Jeg samler vann som en kamel i tørreste Sahara. Jeg svetter som en gris, i tide og utide. Jeg har så mye vann i kroppen at jeg ser det. Ødemer overalt. Kilo overalt. Men jeg kjemper, jeg tar en dag om gangen, og gjør mitt beste. Men når kroppen har gjort det samme hver eneste dag i nesten ti år, så tar det tid og det er ikke bare å slutte. Kroppen min vil ha mat, men hjernen min vil ikke

 

Nå sitter jeg å ser ned i skålen min. Det er fredag. Jeg har spist 150g salmalaks. 2glass prosecco, og nå er skålen med 60g peanutter snart tom. Men jeg vet jeg må beholde det for å komme meg ut av dette, jeg vet det, men jeg vil det ikke. Tårene presser på...

Progresjon gir meg motivasjon

 • Skrevet 25.11.2015 klokka 10:08
 • Kategori: Blogg

God morgen! ♥︎ 

 

Dagen min er allerede godt igang og dagen trening er allerede gjennomført. Idag sto mage og rygg på agendaen og jeg fikk en god halvtime på mølla. Er så gøy nå når jeg begynner å merke progresjonen og at vektene øker. Det gir bare enda mer motivasjon. Jeg er en person er veldig resultatmotivert så når resultatene kommer øker det bare motivasjonen min. Dette er nest siste uken på det programmet jeg kjører nå, så de neste dagene skal jeg bruke god til på å lage et nytt program til resten av året. Variasjon er ekstremt viktig når man driver med trening, for kroppen blir vandt til øvelser og belastning, så da gjelder det å mixe det opp litt. Skal også ha en time med personlig trener igjen snart og få synspunkter og litt hjelp utenfra. Litt småjusteringer og tips som gjør at jeg kan nå målene mine fortere og bygge bedre. Program og sånn pleier jeg som regel lage selv, siden jeg har trent i en del år, og lest meg veldig opp på akkurat dette og ha som gir best trening og resultat. 

Nå skal jeg starte å pakke ut klærne mine og alt jeg hadde med meg tilbake fra Oslo. Målet er  bli ferdig til søndag, så får se hvordan det går. Ting må pakkes ut, sorteres, og bli lagt på plass. Blir nok en god del jeg gir bort eller selger. Har så alt for masse klær, men sliter alltid med å finne noe å gå med, girl issues right? Hva gir dere motivasjon? ♥︎

Følg meg gjerne på snapchat @Litz, Instagram @StineElize og lik gjerne facebooksiden min ♥︎

En fin Oslohelg!

 • Skrevet 24.11.2015 klokka 18:27
 • Kategori: Blogg

Hei fininger! ♥︎

Fraværet mitt disse siste dagene skyldes en deilig helg tilbake i Oslo. Savner virkelig å bo der, så drar dit så ofte jeg får muligheten. Har jo flertallet av vennene mine der og elsker byen. Så neste tur kommer allerede ganske snart regner jeg med. En annen grunn for at jeg ar der var for å hente mye av klærne og skoene  mine jeg hadde lagret der etter jeg flyttet hjem, og det var ikke pent lite. Bilen var stappfull over fjellet og tror ikke jeg hadde fått plass til noe mer om jeg hadde prøvd. Tre sekker med sko, 10 med klær og 3med diverse andre ting, det tar plass. Verste er at dette bare er 1/3 av klesskapet mitt, resten har jeg jo allerede her, og det er fullt nå, så spennende å se hvordan dette går. Ellers var vi også en liten tur i Sverige på fredan, fikk fylt opp med proteinpulver, så nå er det virkelig game on! 

 

Var fantastisk å komme tilbake på Sats idag etter 5dager borte. Fikk kjørt en real økt på armer og bryst og 30min på mølla. Er så deilig å kjenne at bena er på lag nå, og jobber med meg og ikke mot meg. Holder også på å få fikset design og header til bloggen her nå, så håper jeg får ting i orden ganske fort. Er dødskjedelig og lite inspirerende å ha det jeg har nå, så det var bare å få fingeren ut å prøve deg på noe! 

 


Hvordan har deres helg vært? ♥︎ 

Følg meg gjerne på snapcaht @Litz, Instagram @ StineElize og lik gjerne siden min på Facebook

Supergod kyllingsalat!

 • Skrevet 19.11.2015 klokka 10:08
 • Kategori: Blogg

Hei fine! ♥︎

 

Nå skal jeg straks sette meg i bilen å kjøre over til Oslo, men tenkte å tipse dere om en super og sunn middag først! Jeg er virkelig et salat menneske, og en god salat er noe av det beste jeg får! Putt de tingene du er mest glad i oppi, og god salatblanding. Jeg anbefaler å velge en sånn ferdigblandet salat pose, da de gir litt mer smak og konsistens enn den vanlige isbergsalaten. Selv pleier jeg å bruke en som heter Romano Mix. Til en stor portion brukte jeg

★Nesten en hel pose Romano Mix 

★ Halv Agurk

★ Cherrytomater

★ Halv rødløk

★ En boks Mais

★ En avokado

★ En hel kylling, revet

★ 4 Egg

★ 3ss Extra Virgin Olivenolje

★ Salt og pepper

Kutt opp og alt og bland sammen i en bolle. Jeg hadde kyllingen og eggene for seg selv og tok dette i etterpå. Jeg avslutter med å ta Olivenoljen over og krydrer med havsalt og Sort pepper som jeg kverner. Denne salaten er sunn og kjempegod. Jeg bruker nesten aldri dressing på salatene mine, da olivenoljen og salt og peper gir en veldig god og ren smak, uten at det blir for tørt. Anbefaler dere å prøve ut dette! 

Håper dette faller i smak, gi meg gjerne en tilbakemelding om dere prøver det ut! ♥︎

 

Første dag i ny behandling!

 • Skrevet 18.11.2015 klokka 14:51
 • Kategori: Blogg

Hei søte! ♥︎

 

Da var dagen kommet, og jeg startet første dag i ny behandling idag. Gikk veldig greit, og brukte egentlig mye av tiden til å bli kjent, mens hun kartla mye. Så spennende å se hvordan dette går og om hun og meg kan samarbeide bra. Har hat en del dårlige opplevelser med psykologer, så håper ikke dette blir en i den rekken. Jeg skal hvertfall gi henne en sjanse og håpe på at det går veien nå. 

Onsdagen, startet som andre onsdager kl 05.30. Frokosten ble inntatt klokken seks, og besto av det jeg alltid spiser før jeg skal på trening. 20gram havregryn, 100gram cottage cheese, en liten skje eplesyltetøy og kanel. Supert å spise før trening, og en god start på dagen!

Jeg pleier jo å kjøre min søster på FotballAkademi, så kjøre videre på trening selv. Men idag ble jeg med da de hadde foreleseing om Mental helse, før jeg selv kjørte videre til Sats. Mye av dette ble repetisjon for meg. Har selv vært på Olympiatoppen og har jobbet mye med mental helse både på skole, fotball og spesielt i kognetiv-behandling. Men syns det er for lite av det i dagens samfunn. Alle burde jobbe mer med mental helse. Det så grunnleggende i alt vi gjør i livet og hvordan man er som menneske og hvordan man takler ting. Så syns det er veldig bra at min søster fikk en smakebit på dette, og vil prøve å hjelpe henne i treningen av mental helse. Jeg har fått veldig mange verktøy til å trene med dette selv, og jobber med det hver dag. Har dere noe erfaring med mental helse eler gjerne ønsker å lære mer? ♥︎ 

 

Lik gjerne facebooksiden min her: https://www.facebook.com/litzblogg.no/

Derfor gir ikke treningen din resultater!

 • Skrevet 17.11.2015 klokka 16:25
 • Kategori: Blogg

 

Du kjenner deg kanskje igjen? Du trener regelmessig, spiser relativt sunt, men de gode resultatene uteblir? Du skjønner gjerne ikke hvorfor, når du både har kuttet ut snoperier og trener flere ganger i uken? Vel, jeg har kanskje noen av svarene dine. Jeg er selv over gjennomsnittet intreressert i trening, og har en del kunnskap og erfaringer. Jeg har lest meg selv opp på mye, og har ganske god grunn-kunnskap.

 

Du trener ikke hardt nok og varierer, dette er en av de største feilene folk gjør. Du går gjerne på trening, men du trener ikke hardt nok og du varierer ikke nok. Du bør trene så hardt at svetten renner av deg og du så vidt klarer siste repetisjon på settet ditt. Og en gyllen regel er å variere programmene sine hver 6-8 uke. Dette er fordi kroppen blir vandt til treningen og yter derfor ikke like masse som før. Så for å få utbytte av trening, så må du trene hardt og variert.

 

Når du koser deg på trening vil du ikke få de beste resultatene. Det skal gjøre vondt, du skal kjenne at kroppen jobber. Når du blir sliten, det er da du skal forsette. Jeg syns heller ikke det er digg å slite meg gjennom løpeøkten, eller presse musklene alt jeg kan, men det er det som er trening. Og følelsen etterpå er verdt det.

 

Du sitter på trening. Dette er en stor brøler. Du bruker kun apparater du sitter på og gjerne sykling og spinning. Spinning og sykling er faktisk bevist nå i senere tid at ikke er en optimal metode, fordi man sitter på rumpen. Står du når du sykler eller varierer hele tiden så er det noe annet, men om du sitter mister du mye effekt. Det samme gjelder disse apparatene som man finner på så og si alle treningssenter. De gir deg så og si ingenting. Joda, det er bedre å bruke de enn å helt l være å terning, men utenom det er de ikke verdt mye. Du vil ikke få kontakt med muskelen og du sitter på alle. Sitte kan du gjøre i sofaen eller hva? Så kutt ut disse apparatene og reis deg opp!

 

Du løfter ikke nok. Dette går på øke vekten og belastningen. Om du ikke gjør det vil du heller ikke øke muskelmasse og treningen vil stagnere. Du trener kun Kardio. Visste du at om du jogger i 1 time, så vil du forbrenne ca 500kalorier eller mindre? Det er mindre enn 100gram sjokolade inneholder, og du vil ikke øke hvileforbrenningen stort heller.

 

Du er redd for styrketrening. Denne henger sammen med forrige, for de fleste tror at man å løpe eller gå fort for å forbrenne fett. Dette er bullshit, rett og slett. Du forbrenner mye mer med hard styrketrening, og jo mer muskelmasse du har, jo mer vil kroppen forbrenne i hvile. Det har heller ikke så mye å si de kaloriene du forbrenner på trening, det som gjelder er ettervirkningene og hvor mye du forbrenner etterpå. Når man trener styrke vil kroppen forbrenne mye mer i timene etterpå og det er dette som gjelder om man vil ned i vekt.

 

Redd for vekter og manualer. Dette går ganske godt sammen med forrige punkt. Mange jenter tror de blir større av å trene med vekter og manualer. Det er faktisk motsatt effekt. For å bli større av styketrening skal det ekstremt mye til over lang tid. Det stykretrening gjør er å gjøre deg smalere, strammere og mer definert, det de fleste trener for, eller? Muskler tar mindre plass enn fett, men veier mer. Så en som trener vil bli smalere og mer definert. Og det som skjer når man trener styrke er øking av muskelmasse. Mer muskelmasse gir som sagt økt hvileforbrenning. Så man forbrenner mer hele tiden. Det som er viktig når man bruker manualer og vekter er å få kontakt med muskelen og riktig teknikk. 1time med personlig terner på senteret du går på koster deg ikke mer enn 5-6-700 ca. Og de kan hjelpe å få inn riktig teknikk og kontakt med musklene. Dette er noe jeg sterkt anbefaler å investere i.

 

Du tror situps gir flat mage. Nei, det går heller ikke. For det første, er situps en ganske dårlig øvelse. Er mange øvelser for magemusklene som tar bedre og gir mer. For det andre, så kan du ha blodtrente magemuskler, men du må likevel ned i fettprosent for å få en flatere mage. Dette gjøres med styrketrening på hele kroppen og intervall trening 1-2 ganger i uken.Du småspiser og tror at alt som er sunt kan man spise mye av. Her er det mange som går på en smell. Selvom du spiser sunne måltider, så er det mange som spiser uten å registrere. Småspising. En osteskive her og en osteskive der, plutselig er du oppe i 100g som er ca 350 kalorier. Plusser du en Kaffe Latte på dette er du oppe i 500 ekstra kalorier. Det som også er viktig å nevne er at sunne matvarer er ikke alltid kalorifattig. Selvom de er sunne, så kan de være rike på kalorier, 1 avokoado gir deg ca 500kalorier. 100gram nøtter er ca 600kalorier. 1dl olivenolje er 700kalorier, og dressing kan komme opp i samme innholdet. Når jeg lager salat, da lager jeg ofte en stor porsjon. Da tar jeg ca 2ss Extra virgin olivenolje over, ilag med salt og pepper. Når man spiser salat, så må man ha en fettkilde i for å kunne ta opp alt av vitaminer og mineraler

 

Det motsatte problemet kan være at du ikke spiser nok. Om man ligger i kaloriunderskudd over lang tid så vil kroppen holde lenger på det en har og det vil være vanskeligere å forbrenne. Det er også viktig å ikke overdrive karbo-rike matvarer, men fokusere på rene proteinkilder samt matvarer med sunt fett. det er disse to gruppene som holder deg mett. En ting som også er viktig når det kommer til mat er saltinnhold. Det finnes det mye av i halvfabrikata og div pulver. Kutt ned saltinntaket, da dette binder mye vann i kroppen, som gjør at man veier mer. Litt salt er selvsagt ok, men satt på ren mat og salt det selv, gjerne med havsalt.

 

En annen ting som kommer under kosthold er at du belønner deg selv. Du har vært flink å trene, så da fortjener du noe ekstra? Dette er selvsagt helt ok til tider. Men blir dette en vane, så går det fort feil vei. Husk at en en halv sjokoladeplate inneholder 500kalorier, det går ganske så fort!

 

Restitusjon! En annen ting er at du ikke hviler nok. Når man trener så river man muskelfibrene fra hverandre. Og de bygger seg opp igjen, slik blir man sterkere. Om du ikke lar kroppen bygge seg opp igjen, vil du heller ikke ha noe fremgang. Dette er om du trener veldig hardt. Men kroppen trenger alltid hvile, og lytt til kroppen. Det skal ikke være smertefullt på første repetisjon. Når det kommer til restitusjon er det også viktig å få i seg mat så raskt som mulig etter trening. Du vil ikke legge det rett på deg igjen fra det kroppen har forbrent på trening, kroppen fungerer ikke slik. Men du vil fylle opp igjen lager i kroppen, og korte ned restitusjons-tiden med 50%. Og du vil være mer klar til neste økt. En gyllen regel å spise innen 1time etter trening.

 

Du ser kun på vekttallet. Dropp vekten, kjøp målebånd! Når man trener styrke, vil man kanskje gå opp i vekt, selvom man blir smalere og strammere. Å gå på vekten kan da være lite motiverende og virke mot sin hensikt. Kjøp deg heller et målebånd og ta målene dine en fast dag i uken til samme tid. Vekten har ikke noe å si, og gir gjerne ikke riktig bilde. Målebåndet viser hvor mye du har tatt av i centimeter og viser et mye bedre bilde enn badevekten gjør! 

 

Tenkte å lage et lignende innlegg med tips til å komme seg på trening og få motivasjon om dette falt i smak? ♥︎

Lik gjerne facebooksiden min: https://www.facebook.com/litzblogg.no/

Jeg har så lyst å skrike høyt

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 19:01
 • Kategori: Personlig

Jeg ville sånn at det skulle gå bra, jeg ville sånn at jeg skulle klare det. Jeg startet dagen idag,som andre mandager kl 05.30, men jeg slumret. Dagen igår var dritt, jeg kom meg ikke i seng før sent. 05.45 står jeg opp, med tunge skritt. Jeg går inn på badet, klarer ikke smile. Sinnet mitt er like tungt som mørket utenfor. Fortsetter ned, å henter treningsklærne mine. Finner ikke det jeg skal, men går videre. Innpå badet. Drar den frem. Den er tung. Tyngre enn vanlig. Glassplaten som skal bestemme om morgenen blir bedre eller verre. Og verre blir den. Tallet slår mot meg som tusen slag. Stikker i hele meg som en million kniver. Angsten griper fatt i meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg har ikke vært så tung på mange år, jeg klarer ikke stå i det. Dette går bare en vei. Målet mitt sklir lengre og lengre bort fra meg, jeg har ikke mye mer å kjempe med. 

Jeg dro videre på trening. Kjørte  30minutter cardio og styrke på armer, jeg var på sats i nesten 2 timer. La til flere og flere styrke øvelser. Det eneste lyspunktet jeg har nå er treningen. Det er det eneste stabile jeg har, alt annet er et kaos. Jeg merker at de mørke tankene kommer tilbake. Lysten til å ikke eksistere, lysten til å gi opp. Hvorfor kjemper jeg, hvorfor gjør jeg meg selv så vondt? Ambivalensen er så strek og jeg kjemper så hardt for å stå i mot, men kreftene tar snart slutt...å leve i en spiseforstyrret kropp

 • Skrevet 15.11.2015 klokka 19:45
 • Kategori: Blogg

Noe av det som gjør meg mest sint er å høre noen si eller antyde at de skulle ønske de også hadde bulimi så de kunne kastet opp alt de spiste så slapp jde tenke på det, eller å ønske at de klarte å ikke spise i flere dager...

 

Om jeg hører det eller noe lignende bli jeg så sint! For om de hadde visst hvor mye annet det ødelegger tror jeg ikke at tonen hadde vært den samme. I starten av en spiseforstyrrelse føler man seg som oftest som kongen av verden. Man mestrer mat, livet og ting går oppover(les:nedover). Men så snur det. Man blir slave av det. Hver eneste matbit teller. Hvert eneste glass med drikke teller. Man kommer ikke unna tankene. De er så automatiske å kommer så fort at man ikke rekker å registrere det engang. Man er slave av mat og kropp. Alt handler om mat og kropp. Det er ikke sånn at jeg vil kaste opp maten min eller sulte meg, men jeg er «tvunget» av sykdommen. Selvsagt er det mitt valg eller spiseforstyrrelsen sitt valg og min kropp, men man blir slave av det.Jo lenger inn man kommer i spiseforstyrrelsen så blir det flere og flere regler. Tilslutt er det bare regler. Uten så mange unntak. Alt blir overveid. En tomat kan være for mye i perioder, så er det perioder man ikke tenker så mye over det. Men maten har alltid hovedfokuset. Jo mer forstyrret man blir jo mer går tankene over på mat, uansett hvor man er og hva man gjør så kommer det en tanke inn. Når kan jeg spise neste gang? Hva kan jeg spise? Hvor mye kan jeg spise? Hvordan kan jeg kompensere? Hvordan legger folk merke til meg? Kan jeg spise blant folk? Hva mat er godt? Hva kan jeg ikke synes er godt lenger? osv. Hele livet omhandler maten. Og man legger merke til alt. Reklame for mat, bilder av mat, lukt av mat, syn av mat, ja, alt legger man merke til mye bedre. For å vise et annet bilde av frykten så kan man ta et annet eksempel, om man er ekstremt redd for edderkopper så ser man mye lettere en edderkopp, sånn er det når man har en frykt for mat og kropp også. Alt blir mye tydeligere. Maten og kroppen tar all plass i hjernen. Og ja, her kan folk rynke på nesen. For folk skjønner gjerne ikke at mat for noen bringer frem like sterk frykt som edderkopper for noen. Og da når mat er en mye større del av livet og noe som er så naturlig for de fleste, så blir faktisk frykten større og vanskligere å takle. For man må ha mat for å overleve, og man må eksponeres for det på en eller annen måte flere ganger om dagen.

 

En spiseforstyrret kropp trenger heller ikke være undervektig. Faktisk så er de fleste med en spiseforstyrrelse normalvektig. Men det syns ikke like godt utenfra da. Og det er ikke sånn at om man kaster opp et måltid at det er så mye bedre etter det. Ofte er det mye verre. Det er jo befriende, men følelsen i kroppen er ikke alltid bedre. Kroppen var klar til å ta imot mat, insulinet pumpes opp, og så får den ikke noe å jobbe med. Da er det jo noe som går gale, for da er blodsukkernivået høyt, men null mat. Noe som går imot kroppens funksjon og gjør at man bli enda mer sulten/fysen på noe etterpå, og da er spiralen godt igang. Det å hele tiden måtte finne en måte å kompensere på er slitsomt. Hvor er nærmeste toalett? Hvordan kan jeg få trent dette bort fortest mulig? Hvor lenge må jeg sulte meg nå? Det er utrolig slitsomt å leve konstant med de tankene. For de forsvinner ikke med det første.Det at det går utover så masse annet og er jo et kapittel for seg selv. Alt må planlegges rundt dette og man får gjerne flere diagnoser. Angst og depresjon er svært vanlig om man lever som spiseforstyrret. For man legger hele verdien sin i kroppen og maten og hvordan kroppen ser ut. Klarer man ikke målene sine, går ikke ned nok kilo etc. så er man mislykket og når man lever med det lenge nok så føler man seg ganske mislykket i enhver situasjon.

 

Kroppen stopper jo opp også. En kropp som lever som konstant sulten vil tviholde på alt den får av energi. Den vil ikke forbrenne mat og holder på det den kan. Tarmene slutter å fungere da de ikke får jobbet som de skal på grunn av mangel på mat å jobbe med, og når de da først får mat så vet de ikke helt hvordan de skal håndtere dette. Hjernen blir er krigshjerne. Mat er fienden. Kropp er fienden. Man må hele tiden kjempe mot det som er mest naturlig i de flestes tilfeller. Man må ha mat for å leve, men vil i bunn å grunn ikke ha det. Hjernen lærer seg nye metoder og tankemønstre og høster alt det negative. Om målet er å gå ned 2kg og det er nådd sier hjernen med en gang, du skulle klart litt til. Det er aldri noe som er bra nok. Hjertet kan slutte å slå. Alt av naturlige ting som skjer i kroppen blir forandret. Den er i veldig ubalanse og fungerer overhodet ikke som den skal.

 

Det å være sliten og sulten døgnet rundt. Sove bort de fleste dagene. Leve med en konstant tomhet og et konstant jag mot den perfekte kropp(som ikke finnes) tar på. Det å se ned i en doskåla flere ganger om dagen eller det å ligge i en stilling hele dagen for å ikke kjenne på sult tar på. Det er så mye mer enn det å bare gå litt ned i vekt. Det er så mye mer til det enn å passe litt på hva man putter i munnen. Det å leve i en kropp som hele tiden er i ubalanse og en kropp som kjemper mot naturen og slik det skal være til en hver tid er et helvetet. Dagene går for det meste kun til å tenke på det, og jo mer man prøver å fokusere på noe annet, jo fortere kommer tankene tilbake.

 

Å leve i en kropp som er spiseforstyrret er ikke noe jeg unner min verste fiende engang. Det er et mørkt sted å være og en sirkel av ondskap. Det er ikke bare å skru det av og på når man vil. Har man først skrudd det på, så tar det enormt med krefter(som man gjerne ikke har grunnet sult og mangel på energi). Det er ikke en kropp noen vil leve i. Hvis helvetet finnes så tror jeg det er noe ala dette. For å leve i en kropp der du konstant jakter noe og konstant er påminnet på hvor mislykket du er er ikke no godt, ikke på noen måter.

 

Dette er som sagt ikke hvordan alle har det, men hvordan min erfaring med spiseforstyrrelser er. Da i hovedsak Bulimi og Anoreksi

 

♥︎♥︎♥︎

 

Lik gjerne facbook siden min: https://www.facebook.com/litzblogg.no/?ref=bookmarks

Lørdag, Respons Og Bieber!

 • Skrevet 14.11.2015 klokka 15:53
 • Kategori: Blogg

Heeei! ♥︎

 

Først må jeg starte med å takke for responsen jeg fikk fra mange ang. intervjuet med meg. Selvom det kom mye negativt fra mange, så er de som har kommet direkte til meg positive tilbakemeldinger, og det setter jeg stor pris på! Så tusen takk til alle som backet meg! Det andre som har rystet meg er det som skjedde i Paris igår. Det er helt forferdelig, og alle mine tanker går til de som er rammet ♥︎ #PrayForParisNå er jeg akkurat kommet hjem fra trening igjen. Økten idag var bare en bonusøkt og jeg kan krysse av for 6økter denne uken! Enda en digg cardio-økt gjennomført. Fikk også filmet mitt supersett på mage, som jeg tenkte å poste imorgen! Skal til Oslo neste uke, så da blir det bar 3 økter, så godt å få inn en ekstra denne uken. Ellers har dette vært en helt grei uke, og neste uke starter jeg med behandlingen her hjemme. Jeg grugleder meg. Vet ikke hvem jeg får som behandler eller hvordan type behandlingen blir, så blir spennende. Er rart hvordan disse ukene etter Modum har vært. Jeg har fortsatt kjempet, men har ikke hatt noen å snakke med når det går nedover. Så blir deilig å komme tilbake til litt behandling. Selvom det er bittersweet, så skal det gjøre meg godt. Fikk skrevet nytt personlig innlegg igår kveld, som jeg regner med jeg poster imorgen. 

 

Men jeg må faktisk fortelle dere om drømmen jeg hadde inatt. Jeg drømmer svært sjelden, eller, jeg husker svært sjelden drømmene mine. Men idag var det trist å våkne altså, hadde en ganske så fin drøm. Jeg var nemlig med Bieber. Vi fant virkelig tonen i drømmen, så var leit å våkne fra det. Har helt sikker noe med at jeg hørte det nye albummet hans før jeg la meg. Nå som han er blitt litt mer mann er han jo bare dødskjekk! 

Har dere noen spennende planer for helgen? ♥︎

Intervjuet kan dere lese her: http://www.aftenposten.no/amagasinet/--A-ta-Restylane-er-som-a-ga-til-frisoren-8240184.html

Intervjuet med meg i Aftenposten!

 • Skrevet 13.11.2015 klokka 19:43
 • Kategori: Blogg

God fredagskveld søtinger! ♥︎

 

Da var helgen her og intervjuet jeg gjorde med Aftenposten kom ut idag. Jeg er på hele fremsiden av A-magasinet og fremsiden, så var ganske rart å se seg selv i butikkhyllene idag. De slapp ut en liten videosnutt fra det igår på facebook-siden sin, og vi er vell opp i nærmere 200 komentarer på hvilken idiot jeg er, ler meg ihjel! Voksne folk bak et tastatur altså, man får jo ikke bedre underholdning enn det! 

Det jeg ble intervjuet om og det artikkelen handler om er dette med "fillers", kosmetiske injeksjoner. Som Restylane og Botox. Dette er blitt veldig normalt i samfunnet idag og dette året har vært et rekordår innen fillers. Derfor stilte jeg opp å fortalte min historie og hva jeg gjør. Ting er satt litt på spissen, men Jeg står virkelig for det jeg gjør! Det er så mange flere som gjør det enn man tror og jeg tror ikke det er mer enn 1/3 gjerne som sier at de gjør det. Så lenge man ikke overdriver bruken vil det ikke være den største forskjellen og jeg ser virkelig ikke noe galt i det da. Om folk kan bli litt mer fornøyd med seg selv med dette, så go for it! Men, i Norge så kan man ikke gjøre slik, med mindre man er en mindre smart person med helt feile verdier og har tapt i livet, i følge alle "voksne" da! Skulle likt å se geipen deres om de visste alle som faktisk gjorde noe slik, sannsynligheten for at de hadde funnet en de kjenner da er ganske så stor! Jeg mener ikke at alle gjør det om 10år, selvsagt ikke, men vi må være mer åpen i samfunnet og godta at folk faktisk gjør det. Jeg er ikke en mindre smart person fordi jeg velger å gjøre noe med et av mine komplekser. Jeg har fortsatt mine ting jeg står for og mine verdier. Og det som er trist med å se på det kommentarfeltet er hvordan voksne mennesker oppfører seg, noe jeg også snakker om i intervjuet. Filers er en ting som er kommet for å bli, så hvorfor ikke lese seg litt opp på det før man kommenterer som man gjør? Jeg står hvertfall for mitt valg, og syns faktisk det er på tide at vi tar bort tabu-merket fra dette temaet. Det er blitt "vanlig" i 2015, og jeg tror ikke det blir mindre vanlig de neste årene. Og nei, selvtilliten min sitter ikke i leppene min, men man føler seg gjerne litt bedre. Når du tar på deg favorittkjolen din, som sitter som et skudd og du ser fantastisk ut, så øker også selvtilliten din litt. Det er ren logikk. Føler man seg godt på utsiden, så gjør det også noe med innsiden. Håper dere vil lese artikkelen med et åpent syn! 

 
Link til artikkelen: http://www.aftenposten.no/amagasinet/--A-ta-Restylane-er-som-a-ga-til-frisoren-8240184.html

Hva syns dere? ♥︎

It's friday and LEGDAY!

 • Skrevet 13.11.2015 klokka 12:03
 • Kategori: Blogg

God fredag fininger! ♥︎ Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening, og siden det er fredag så sto Legday på agendaen! Favorittøkten min iløpet av uken. Så nå kan jeg ta helg med god samvittighet og glede meg til gangsperren dreper meg på søndag. Regner med det blir en liten rolig økt imorgen og hvile på søndag. Har så mye treningsglede og motivasjon for tiden at det er helt rått. Gleder meg til hver økt og koser meg virkelig på trening. Så håper det holder seg sånn og at jeg får beholde gleden og motivasjonen. Etter trening var jeg innom butikken og hvem så smilte mot meg der? Jo, meg selv! Er i Aftenposten idag, og tenkte å poste et innlegg om det litt senere idag. Nå skal jeg lage meg noe supermat og ligge meg strak ut på sofaen, restitusjon er viktig, hehe! Hvordan ser deres fredag ut? ♥︎

Cardio & Youtube hjelp!

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 20:49
 • Kategori: Blogg

God kveld fininger! ♥︎

 

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra trening og fotballkamp og har rigget meg til for å se Norge kampen. Har fått med meg at filmen jeg laget ikke går an å se her på bloggen, noen som gjerne vet hvorfor? den funker når jeg søker på den på Youtube, men ikke når jeg kopierer den inn her. Leit altså! Fikk hvertfall kjørt en grei cardio økt på trening idag og er meget klar til Legday imorgen! Favorittøkten iløpet av uken. Håper bare at anklene mine spiller på lag med meg nå og ikke bestemmer seg for å bli vrien imorgen. 


Nå tar jeg kvelden og skal kose meg med fotballkamp. HEIA NORGE!!

Hvordan har deres dag vært? ♥︎
Noen som har noe tips til youtube problemet mitt? ♥︎

Mitt treningsprosjekt på VIDEO

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 15:10
 • Kategori: Blogg
Hei fine dere! ♥︎
Sånn, da var jeg igang med dette lille prosjektet mitt. Har spilt inn en del øvelser idag, og tenker å spille inn en del flere imorgen. Kommer til å poste en og en øvelse, som inspirasjon og vise hvor lett det egentlig er å få trent litt hjemme. Som sagt om man gjør disse øvelsene hver dag, tar deg toppen ti minutter, så vil du merke en forskjell etterhvert! Håper noen av dere blir litt inspirert, og prøver øvelsene. regner med jeg kommer til å poste et par tre i uken til å begynne med, er ikke helt sikker på det enda. 

Hva syns dere? ♥︎


★loveLitz
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits