stine elize gaassand

face your fear

 • Skrevet 26.11.2014 klokka 12:02
 • Kategori: Blogg

God Morgen! 

 

Nå er jeg nesten nettopp kommet hjem fra tannlegen. Denne gangen gikk det overaskende bra, men det er kanskje fordi vi bare skulle planlegge fremover og sjekke status i munnen, ta bilder og diverse slike ting. Har jo slitt med tannlegeskrekk nesten hele livet, noe som har resultret i at jeg ikke hadde vært hos tannlegen på nesten 3år. Så for et par uker siden da jeg hadde så intense smerter i munnen, måtte jeg bare bite i det sure eple å bestille meg en time. Men all honør og takknemlghet til tannlegen jeg fikk. Hun tok alt i mitt tempo og jeg fikk en del sprøyter for mye med bedøvelse og la ting til rette for meg, noe som virkelig hjalp på. Blir nok endel timer fremover hos tannlegen, selvom jeg hadde overaskende friske tenner til å ikkke ha vært der på 3 år, bare et hull! Men jeg skal sette igang prosjekt nye tenner og bleking og ja, få et nytt smil. Så blir nok en lang og kostbar affere, men om det hjelper meg til å endelig kunne smile på bilder igjen, så takker jeg ikke nei. Snusing, drikking, syre og ja, tennene mine har blitt godt slitt, så skal bli godt å få frisket opp inni der og et nytt fint smil. Så at jeg da har funnet en tannlege jeg stoler så masse på og hjelper meg med skrekken min setter jeg virkelig pris på! 

 

nå skal jeg ta meg en god lur før jeg tror jeg skal bevege meg bort på trening senere. Greit å komme seg litt i form å stramme litt opp så jeg har litt å gå på til julen...

 

Flere som sliter med tannlegeskrekk? ♥︎

 

pensjonisten

 • Skrevet 25.11.2014 klokka 23:23
 • Kategori: Blogg

God kveld! ♥︎ 

 

Nå er jeg langt på overtid og skulle egentlig lagt under dynen, med hodet på puten, øynene lukket og foten over dyna og snorket. Alt var ganske bra planlagt, meeen, jeg klarer det aldri helt. Eller, jo, jeg gjør jo forsåvidt det. Jeg legger meg som regel alltid før klokken bikker midnatt sånn at jeg får hvertfall 8timer med god søvn, men jeg er ikke en person som sier nei takk til 9-10-11 timer heller, og jeg løser det enkelt og greit med å legge meg tidlig. Ja, jeg er hun som det er helt normalt for å gå å legge seg klokken 22. Finnes virkelig ikke noe bedre enn å komme seg i seng på den tiden. Høres nok ut som tidenes pensjonist, men det får heller være. Jeg er også blitt veldig flink til å bare bruke sengen til å sove og ja... Før lå jeg som regel alltid i sengen med macen, spiste, leste og slike ting, men det har veldig dårlig innvirkning på søvnen. Nå vet jeg om at jeg legger meg i sengen er det for å slappe av og falle til ro. Det gjør man ikke om man bruker sengen til alt annet. 

 

Ja, siste tidens sefies ja. Må virkelig begynne å bruke et skikelig kamera nå syns jeg. Men, det som overasket meg litt nå er at macen har bestemt seg for å bli venn med meg igjen etter en liten uke som uvenn! Veldig fint å ha min kjære tilbake på godsiden(bankibordet) nå! Har blit ropt en del skjellsord og litt slag i frustrasjon, men ser ut som det var det som skulle til! Men nå kaller sengen og jeg skal ta løpefart inn i drømmeverden siden jeg ikke har fått trent noe eller gtt tur ikveld, så hasta la vista! 

 

Når pleier dere å legge dere? ♥︎

Måtte bite i det sure eple

 • Skrevet 21.11.2014 klokka 18:38
 • Kategori: Blogg

Etter å ha forsøkt å blogge i hele går, endte det med at macen ble smelt igjen ved flere anledninger og jeg rev av meg mer hår enn nødvendig. Så kort oppsumert er den meget klar for service, reprasjon eller utbytting. Litt trist med tanke på at den ikke er et år enda og at den allerede har vært på service i år. Så får fra ned på humac å fortelle deres min mening, så ser jeg om jeg får noen nye venner eller uvenner! Så nå sitter jeg på en Windows jeg ikke forstår mye av, var ikke sånn de så ut da jeg hadde Windows for endeeel år siden nei! nok om det!


I går skulle jeg jo presentere ukens drink, og innlegget ble forsøkt å skrive i nesten 5 timer før jeg ga opp, så tenker jeg kanskje venter til neste uke, og da gjerne lager en film til dere! Tror det er litt gøyere å se enn at jeg bare skriver hva som skal gjøres, eller hva?

Nå kommer faktisk straks min tante og onkel hjem til oss her nede, og pappa kommer hjem fra tur. Så ikveld blir det familiehygge med god mat og litt for mye godt i glassene håper jeg! Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye spennende. Jeg startet dagen kl 8 og dro på trening med mor, og etter det har jeg vel egentlig bare gjort ikke noe. Deilig fredag med andre ord!
Bilder fra tidligere her nede...
 

Hva gjør dere ikveld?

uforutsette problemer!

 • Skrevet 20.11.2014 klokka 11:02
 • Kategori: Blogg

Hei søte! ♥︎ 

 

Planen min var jo å bloge for dere både igår og tidligere, men macen min har bestemt seg for å leve sitt eget liv, så det har blitt litt vanskleig. Musen svirrer rundt på skjermen som den vil, trykker innpå det den vil og gjør alt virkelig vannskelig for meg. Så derfor er jeg igjen litt sent ute. Men, nå sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme i Nederland og skal straks gjøre meg klar for litt byvandring og shopping her nede. Er midt i førjulstiden her nede, siden de feirer St. Nicholas dag 5-6desember. Så det skal bli koselig med julestemmning og førjulskos med mamma! 

Flyturen igår gikk veldig fint, sov som jeg alltid gjør nesten hele veien, så ikke så veldig spennede! Ikveld kommer jeg med et lite drinktips til dere, så håper dere kommer innom senere for det! Kankje jeg skal velge en av mine egenkomponerte? 

 
frokost og litt usunnheter her nede....

Noen av dere som har hatt slike problemer med macen før?

Starter helgen

 • Skrevet 18.11.2014 klokka 15:56
 • Kategori: Blogg

Hei søte! ♥︎ 

 

Nå har jeg tatt helg! Eller nesten, hadde siste dag på jobb idag før jeg setter kursen mot Amsterdam imorgen. Trodde egntlig jeg skulle jobbe imorgen også, så booket et sent fly, men oppdaget da jeg var på jobb idag at jeg hadde fri imorgen også, så da blir det tidlig helg på denne jenten! Skal ikke klage på det, for da kan jeg sove lenge imorgen å få unnagjort litt klesvask som har hopet seg opp over tid nå og litt forskjellig annet her hjemme. Skal bli veldig deilig å komme ned til mamma og pappa og ha litt familiekos med dem. Er jo ikke så lenge siden jeg var der, men denne gangen slipper jeg å hoppe rundt på krykkene eller bare ligge på sofaen. Litt rart å tenke på at det faktisk er et år siden jeg flyttet fra dem der nede nå. Tiden har flydd avgårde, for i mitt hode er det ikke lenge siden jeg bodde der nede. Men når jeg tenker på alt som har skjedd siden jeg bodde der, virker det som en evighet. Det er rart det der! 

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb og skal ta meg en fin cowboy strekk på sofaen, før jeg starter pakkingen og skal på tur ikveld. tenkte jeg skulle komme med et raskt lite matpakke tips senere idag, noe jeg lager meg som matpakke så og si hver dag, supersunt, superenkelt og superbillig! 
nabolaget vårt i Nederland

 

Hvordan er deres dag? ♥︎

 

når fikk tiden vinger?

 • Skrevet 17.11.2014 klokka 20:24
 • Kategori: Blogg

 

Hei alle/ingen/noen ♥︎

 

Tiden har flydd forbi og pluttselig var helgen over og tilbake på mandag. For min del fløy virkelig heldgen forbi, hadde jo tenkt å titte innom, men det fikk jeg ikke tid til. Eller rettelse, prioriterte jeg ikke tid til. Jeg er av den oppfattelse av at man har tid til alt man prioriterer tid til, så om folk ikke har tid, så prioriterer de ikke tid!

 

Hvertfall, helgen min gikk til ut, gøy, fyll, slapphet, jobb, jobb, jobb og søvn, søvn og atter litt til søvn. 

Fredag kom jeg hjem fra jobb supersliten og supertrøtt, klar for å stupe ned i sengen for en real powernap før jeg skulle legge meg igjen, meeeen, det endte med at jeg stupte med hodet først ned i vinen, og fikk ikke hoppet i seng før nærmere kl  4, og opp kl halv 8 for å løpe på jobb lørdag. Ikke nok med at de 7 timene på jobb var tunge nok, så kom jeg hjem og fikk powernappet i 2 timer før det var avgårde i baren for å jobbe club natt til søndag. Så søndag, søndag brukte jeg på å sove, sove, spise, spise og sove og spise litt til. 

 

så helgen har gått til dette....

og litt dette....

litt dette                                                                                                                 og enda mer av dette...

 

Så ja, travel, men ikke særlig produktiv helg!

 

Hvordan var deres helg? ♥︎

en liten dråpe

 • Skrevet 12.11.2014 klokka 20:04
 • Kategori: Blogg

Hei! 

 

Mye har skjedd siden sist jeg lovet jeg skulle starte igjen. Eller, det var løgn. Problemet var vel at det ikke skjedde noe. Jeg lå i sengen min eller i sofaen, med en knukket fot. Ikke mye å ta seg til. Ikke mange klær jeg fikk på meg, ikke mye å skrive om med andre ord. Jeg hadde ikke noe å komme med, og da fant jeg ut det var bedre å la være enn å kjede både dere og meg selv med et innlegg om sengen min. I lengden er ikke det så interessant egentlig. Så nå, nå er jeg back on track. Tilbake i Oslo, tilbake til hverdagen. Eller, liten løgn igjen, jeg har vært det en liten stund. Men nå er jeg klar for å ta denne bloggen med storm, eller, hverttfall med en dråpe vann. Trenger ikke lage storm helt enda. 

Så vi kaster oss ut igjen. Prøver på nytt, prøver å ikke feile. 

 

Så tiden fra jeg kom hjem kan jeg ikke si jeg har brukt på mye spennede. Jeg har jobbet og gjort ting jeg altid gjør, levd det vanlige livet. Vel, har brukt endel tid på å prøve å ikke fryse. Noe som som regel ha resultert i frysing. Menmen, det minner meg bare på at julen nærmer seg, og julen er alltid superkos. Gleder meg til vi skal stå å bake kakemenn, pepperkaker, høre på julemusikk, drikke julebrus og kjøpe julegaver. Ååå, som jeg glder meg til desember! 

Nå skal jeg ut på tur i høstmørket. Er så deilig å bare gå rundt i gatene her, trekke inn den friske luften, lufte hodet for tanker å bare gå, helt uten mål og mening. 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits