stine elize gaassand

En uke travel og gøy uke!

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 21:38
 • Kategori: Blogg

Hei fine! 

 

Vet jammen ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, for det har skjedd mye siste ukene! Planen min var jo å blogge for dere hver dag på Kreta, men med dårlig nett så gikk ikke det etter planen. Så dro vi hjem og kom hjem sent lørdag kveld, så bar det på skolen grytidlig søndag morgen, og da gikk nesten hele søndagen der. Så kom mandagen, og da satte jeg kursen mot Oslo for en dag fylt med visninger, og JEG HAR KJØPT LEILIGHET! Herregud så deilig det er. Og er ikke lenge til jeg overtar heller, så nå teller jeg ned. Gleder meg så mye til å flytte tilbake til favorittbyen min og virkelig få ting igang igjen. Så nå leter jeg iherdig etter jobb og gleder meg så til å starte å jobbe igjen. Skal bli godt å få mer ut av dagene og en litt travlere hverdag. Noe som også er supergøy er at min kjære Helene også flytter til Oslo! Hun flytter like etter meg, og jeg gleder meg sånn til alt vi skal få til. Vi kommer til å starte en YouTube kanal på nyåret og der blir det mye trening, fitness, matlaging og gøy. Så det gleder jeg meg veldig til og håper dere vil følge oss der. Har også en del planer når det kommer til trening og coaching som jeg håper jeg får til. Så er det jo fitness delen også, og jeg har jo sagt at jeg ønsker å konkurrere i Athletic Fitness, og det satser jeg fortsatt mot, men om det blir til våren eller til høsten vet jeg faktisk ikke. Kroppen må spille på lag også og komme helt i balanse, og det har den fortsatt ikke. Og jeg vil ikke pushe den enda mer om den ikke er klar for det, da vil jeg heller bruke til på få den med på laget før jeg utsetter den for en konkurranse oppkjøring, for det tærer på kroppen! Så jeg skal hvertfall statse på bygging og få kroppen i balanse frem til jul, før jeg tar en endelig avgjørelse. Så får vi rett og slett se hvordan ståa er da. Men en ting er hvertfall sikkert, trening blir de daglig uansett og hvile! Så blir nok 5-6 økter i uken fremover, noe som passer meg helt perfekt. Har også fått nytt treningsprogram, men mer om det kommer i et eget innlegg! ♥︎

♥︎ Hvordan har deres uke startet? 

Husk å følge meg på: 
♥︎ Snapchat @ TJL-STINE
♥︎ Instagram @ FIT.LITZ 
♥︎ Facebook @ FIT.LITZ 

 

 

 

 

19.10.2016

 • Skrevet 19.10.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Blogg

God morgen! ♥︎

 

Hvordan har dere det hjemme i Norge? Kjenner jeg ikke akkurat gleder meg til å måtte dra herfra på lørdag! Igår var det nemlig kaldt og dårlig vær her, les 18grader og overskyet, så hjem til Bergensvær og kulde frister lite. Men har heldigvis 3 flotte dager igjen her nede, så skal nyte de maks! Gårsdagen ble derfor brukt til hele 3 økter. På morgenkvisten sto Catslide for tur, og gøy å trene noe helt annet enn jeg er vandt med. Men krevende og tungt, og for en som ikke er en racer når det kommer til koordinasjon ble det utfordrende, hehe! Det var som jeg skrev litt trist vær går, så ble litt lesing av pensum og chilling inne før jeg tok turen opp på en fjelltopp her, godt å få pulsen litt opp i vakker natur. Jeg er jo virkelig ikke den som kan skryte på meg at jeg går mye på tur og i fjellet, så bruker derfor tiden her til å gjøre litt slike ting, og det er godt for både kropp og sjel. Kveldsøkten igår var det mobilitet og dynamisk tøying på agendaen, og det er noe jeg må bli mye flinkere til. Jeg har perioder der jeg er veldig flink med det, så er det heller en lenger periode jeg ikke er like flink, så skal prøve å jobbe mer med det når jeg kommer hjem. Jeg må jo det, styrketrening blir jo mye lettere og jeg har jo så mange knuter og stramme muskler at jeg virkelig må ta meg litt i nakken når det kommer til det! Dagen idag startet med en tur før frokost, opp på samme tur jeg var igår. Syns det er veldig godt å kunne starte dagen med litt cardio før dagen egentlig starter. Og må nyte det mens jeg er her nede, for jeg vet at jeg ikke kommer til å være flink med det når jeg kommer hjem. Klarer liksom ikke dra meg ut å gå den turen hjemme, da blir det heller litt sykling foran tv'en. Senere idag står en lenger tur på planen med hele gjengen, og den tror jeg blir veldig fin. Satser på at solen gir meg litt farge på turen også, for den har jeg ikke sett noe av til nå! 

♥︎ Hvordan har deres uke vært så langt?
♥︎ Går dere mye på tur?

HUSK Å FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER, INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE! 

Hello from Greece!

 • Skrevet 18.10.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

God Morgen fre Hellas! ♥︎

 

Er så deilig her nede, og jeg koser meg virkelig. Dagen idag starter med en morgenøkt med Natalie, og idag er det Catslide økt på planen først! Catslide har jeg så smått vært innom før, men ikke trent det mye, så veldig spent på hvordan dette går. Koordinasjon er jo ikke en evne jeg kan skryte mye av, så håper ikke det trengs for mye av det, hehe! Gårsdagen bestod av en deilig fjelltur før frokost, og en digg økt med mini-bands før middag. Mini-bands er jo så genialt, kan taes med hvor som helst, og trenes med når som helst. Selv pleier jeg å bruke de til aktivering og finisher på ben-dagene mine, og det er ass on fire! Kan se om jeg får filmet litt og lagt it om det er noe som vil ha noen gode øvelser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers går dagene mye til å slappe av å nyte livet. Igår hadde vi sol og strålende vær en god stund før det startet å blåse litt og jeg satt meg inn for å lese. For jeg må faktisk prioritere litt skole her nede også. Er snart tid for første eksamen, og med tørt stoff må det faktisk pugges, og mye av det. Så må bli flinkere resten av uken, for en halvtime med lesing holder ikke da!

Håper dere har hatt en super start på uken! 

♥︎ Har dere trent med Catslide før?
♥︎ Bruker dere mini-bands i treningen deres? 

HUSKA AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPGE OPPDATERINGER! 

Den fineste brunfargen!

 • Skrevet 17.10.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

Hei fine!

                                                                                                                                             //sponset behandling

I forrige uke så var jeg en tur innom de fantastisk flinke jentene på Spraytanhuset og fikk tidenes fineste brunfarge. Spraytan er utrolig effektivt og gir en nydelig farge, og jeg velger alltid Spraytanhuset når jeg vil føle meg ekstra fresh. For det er ikke å stikke under en stol at man føler seg litt freshere og finere med litt farge på kroppen. Fargen er økologisk og skader ikke huden i det hele tatt, den blir jevn og fin og ikke skjoldete og ujevn slik det kan bli mange steder. Noe som også er supert er at fargen ikke skader huden, noe vanlig sol gjør. Så en frisk og fin brunfarge gjort på 5minutter! Jeg ble som alltid, superfornøyd med fargen og kan virkelig anbefale dere å gå der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv velger jeg alltid Spraytanhuset for farge, grunnen til det er at de alltid klarer å matche min hudtone, som gjør at fargen blir dyp og ser veldig naturlig ut. Og ikke mist så sitter den bra! Noe som er veldig viktig for meg som trener og svetter såpass mye som jeg gjør, for da kan fargen fort svette av, men det gjør ikke denne de første dagene. Sitter veldig fint i 5-10 dager, og kan sitte i opptil 3uker med riktig behandling, og det er ganske smud det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#spraytanhuset #VaniT #maroccontan #spraytanoslo #spraytanbergen

♥︎ Tar du Spraytan? 
♥︎ Har du brukt Spraytanhuset før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT-LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 
 

Nydelige Kreta!

 • Skrevet 16.10.2016 klokka 18:16
 • Kategori: Blogg

Hei snupper! ♥︎

 

Åh, for en fin dag! Var helt fantastisk å våkne opp til sol og sommer her på Kreta idag. Vi er en time foran Norge her nede, så her er klokken akkurat passert 19. Gårsdagen gikk til reising før en god middag og litt god vin. Dagen idag startet tidlig, men fantastisk. Først hadde vi en liten morgenøkt med Natalie, før frokost, og etter sto foredrag om mental trening på planen. Er så viktig dette med mental trening og det å bygge seg opp fra innsiden. Nytter ikke å pumpe muskler som Arnold om man ikke klarer å bygge seg opp på innsiden også. 

Ellers er dagen brukt til rolig restitusjon med bassenget og en killer bootcamp økt nå før middag. Er så fantastisk fint her på hotellet og de har absolutt alt. Spa, flere basseng, tennisbaner, butikk og flere restauranter og barer. Og alt er top notch!  Så dette er en uke jeg ser frem til å nyte og få hentet meg inn igjen på. Er også veldig gøy med en helt annen trening enn det jeg er vandt med å kjøre. Litt variasjon er alltid bra! Nå står det middag for tur, og skal ikke se bort ifra at det blir et godt glass med vin(eller to) iløpet av kvelden også! Håper dere har hatt en fantastisk helg! 

♥︎ Hva har du gjort i helgen? 
♥︎ Har du vært på treningstur før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 

 

Let's go Crete!

 • Skrevet 15.10.2016 klokka 12:03
 • Kategori: Blogg

God morgen! 

 

Nå er det snart tid for avreise, og jeg er mer enn klar for å lande på Kreta. Kjenner kroppen trenge litt sol og varme, og det skal bli så godt å koble av litt. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har stresset kroppen mye siste tiden, så denne ferien tror jeg kommer på helt perfekt tidspunkt. Gleder meg sånn til å slikke sol, slappe av, få tid til meg selv, lese og ikke minst trene på en helt ny måte. De tunge vektene blir nok ikke å se før om en uke, så blir spennende å se hvordan kroppen reagerer på det. Det vil nok bare gjøre den godt, og de har godt av en litt annen type trening også. I beste fall vil det bare sette enda mer fart på muskelveksten, noe jeg virkelig håper. Nå skal jeg bare preppe ferdig litt mat, så er jeg ready to go! Som dere så igår så har jeg endel mat med, og prepper matbok for idag og imorgen, noe jeg trenger for å kunne koble helt ut. Jeg må ha en viss kontroll på makroer og nøkkelen til det er planlegging! Så jeg virkelig skal få senket skuldrene og klare å nyte hvert minutt av denne turen.Håper alle får en strålende helg, så skal jeg prøve og oppdatere dere så godt jeg kan fra syden. Masse bilder skal jeg hvertfall få tatt, og gleder meg til å dele med dere! 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER♥︎

Reiseklar?

 • Skrevet 14.10.2016 klokka 21:06
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine! ♥︎

 

Først må jeg si at det er veldig gøy at så mange har klikket seg inn her og vil følge meg videre. Det gir utrolig mye motivasjon og jeg er klar for å kjøpe på når det kommer til planen mine fremover. Men først, så skal jeg ta meg en etterlengtet ferie! Imorgen vender jeg nesen mot Kreta og er klar for en uke fylt med sol, bading og trening. Jeg skal på treningsreise sammen med Natalie Totland, som er personlig trener. Så det blir ikke en lat ferie, selvom jeg kanskje hadde trengt det også. Men det blir vel to økter nesten hver dag, men med god tid til å lade batteriene og slappe av mellom. Jeg har også med skolebøkene mine og tenker å få lest mye mens jeg er der nede. Men det skal bli godt å få koblet litt ut og få ny innput og energi. Jeg ser virkelig frem til denne turen. Men har faktisk ikke fått gledet meg så mye. Vi bestilte turen i mai, og det har alltid vært så langt rem i tid. Og siste ukene har det skjedd mye og jeg har faktisk ikke tenkt over at jeg faktisk skal dra. Så pakkingen er ikke startet og jeg har ikke planlagt mye heller. Men kjøpte inn lit mat jeg skal ha med idag. Jeg tar med meg speltlomper, kyllingskinke, mager kesam, cottage cheese, havregryn, proteinbarer og selvsagt litt proteinpulver. Og grunnen til at jeg tar med meg mat er for at jeg skal ha litt kontroll på hva jeg får i meg siden jeg er på reverse diett. Jeg kommer til å kose meg med god mat og god vin, men vil ikke sprekke helt, og da er det å ha ting planlagt veldig viktig for meg. Også syns jeg at den maten er helt fantastisk god, så gjør meg ikke noe å ha med ting selv. 

♥︎ Har du vært på høstferie? 
♥︎ Pleier du å pakke med deg mat på tur? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG FOR HYPPIGE OG DAGLIGE OPPDATERINGER PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @FIT.LITZ 

Nye mål og veien videre

 • Skrevet 12.10.2016 klokka 09:11
 • Kategori: Blogg

Hei!

 

Nå er det lenge siden sist, men nå er vi igang igjen. De siste ukene har jeg laget en plan og fått struktur på ting så dere som vil skal få følge meg daglig med gode oppdateringer. Jeg vil oppdatere med godt innhold og gode innlegg, slik at det blir gøy for dere å følge meg. 

Så videre, nå er NM forbi og denne sesongens konkurranser ferdig, så hva skjer nå? Skal jeg fortsatt stille? Og hva skjer? Jo, nå skal jeg dele min plan videre med dere. Jeg ser virkelig frem til 2017 og fremtiden. 2016 har vært et veldig rart år for meg, et godt år, men også et veldig merkelig år. Jeg håper at neste år blir et mer stabilt år, om jeg kan si det slik. Det har skjedd så mye siste året at det går litt rundt i hodet mitt og jeg har aldri fått skikkelig struktur på ting, og det håper jeg jeg får fremover og til neste år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Når det kommer til fitness og trening fremover så har jeg nye mål, og mål jeg tror passer meg bedre. Målet mitt er å stille til våren, men ikke i bikinifitness. Jeg skal prøve å satse mot Atletic Fitness. Dette er noe som skremmer meg litt, men som også gjør meg supergira. Det er prestasjon og symetrirunde. Jeg er sterk og jeg har mye muskelmasse og det vil jeg virkelig vise frem. Derfor føler jeg dette passer meg mye bedre enn Biknifitness. Men det kan godt være jeg ikke klarer å hevde meg her, og må ta en ny vurdering, men målet fremover er Atletic Fitness. Jeg vil fortsatt stille for TeamJegLiker og ha Christian som coach og Anette-Marie som teamleder. Og jeg gleder meg virkelig. Håper kroppen vil spille på lag nå fremover og at den jobber med meg og ikke mot meg, som den har gjort mye siste månedene. 

Noe jeg også holder på med og vil bruke mye tid på fremover er PT-studiene. Jeg vil gjøre det bra og ta til meg så mye kunnskap som mulig, som vil gjøre det lettere for meg å dele både tips og erfaringer med dere og andre. Jeg brenner for styrketrening og helse, og dette vil jeg bli god på! Trening er så mye mer enn utseende, selvom det er dette som oftest kommer frem. Men det handler om helheten, og dette vil jeg dele med dere. Jeg vil også prøve meg på YouTube og videoer fremover, men dette vil nok ta litt tid for meg å sette meg inn i, men jeg vil gi det en sjans, for det er noe jeg syns er gøy. 

 

Og, noe av det jeg gleder meg mest til er å få denne rumpen over fjellet og til hovedstaden igjen. Jeg satser på å komme meg tilbake dit til nyttår, og savner virkelig Oslo. Så det gleder jeg meg veldig til. Oslo føles mer som hjemme enn Bergen, så skal bli godt å komme seg tilbake, men det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg. Så lurer jeg på! Hva vil dere lese her inne? Hva vil dere ha mer av? Hva skal til for at du skal klikke deg inn her daglig? 

 

HUSK AT DU FØLGE MG PÅ SNAPCHAT @TJL-STINE OG INSTAGRAM @FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER ♥︎

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits