stine elize gaassand

new love

 • Skrevet 04.10.2014 klokka 14:04
 • Kategori: Blogg

Hei!

På denne tiden vanligvis her nede ville jeg nok sånn ca akkurat ha stått opp. Men idag var jeg flink, sto opp kl 8 og har faktisk gjort endel allerede! Min søster spillte fotballkamp kl 9idag, så jeg har vært å sett på lille flinken min! Spennende kamp var det ikke akkurat da de vant 18-0, men var gøy å se henne spille igjen. Fikk meg til å savne tiden jeg spilte veldig! Etter kampen var ferdig skulle pappa ned å ha seg nye sko, og siden jeg vet han ikke er tidenes fashionista måtte jeg snike meg med så han ikke endte opp med sko han ikke helt burde gå med i offentligheten. Og siden vi først var der ble det et par Michael Kors boots til meg også. Fikk også bestillt meg noen nye Uggs som såg helt fantastisk ut med Swaroski krystaller på, så de gleder jeg meg til å få med hjem! 

Ååå, disse er bare perfekt før høsten! Gleder meg til gipsen er av og jeg kan ta dem i bruk! Er nok et par uker til, men da har jeg enda mer å se frem til! Nå skal jeg straks begynne på treningsinnlegget jeg lovet jeg skulle skrive, så det kommer ut iløpet av dagen. Men først skal jeg krype under dynen å se en episode med Keeping up with the Kardashians! 

 

Hva gjør dere idag? ♥︎

Blåskjell og kos

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 21:39
 • Kategori: Blogg

God kveld! 

Dette blir vel fredag nr to jeg sitter og gjør ting jeg vanligvis ikke gjør på fredager, nemlig hjemme forran tv'en med den obligatoriske fredagstacoen og brus i glasset. Jeg for min del liker bedre å tilbringe den med litt sterkere saker i glasset, litt mer pyntet og klar for en fin bytur. Det blir nok et par drinker ikveld, men ikke med samme mengde og formål som mine vanlige fredager, men det er vel ganske deilig dette og. Men når sant skal sies, så savner jeg å shake litt ass på byen altså!

 

Tidligere idag var meg og mamma en tur på Kikjudin og spiste lunch og koste oss. Her nede holder de på å pakke ned strandbarene nå, noe jeg ikke skjønner helt siden det forsatt er fin tempratur og sol. Idag var det rundt 22grader når vi var å spiste, og jeg var vell litt for godt kledd med ganske tykk genser og strømpebukse, så frøs gjorde jeg hvertfall ikke. Strendene her er helt fantastiske, er sand så langt øye kan se, hvit fin sand som i syden, barer og resturanter overalt og vannsport. Kanksje jeg skal ta meg en sommerferie her neste år istedenfor! 

 

Idag må jeg faktisk klare å komme meg i seng i noen lunde normal tid, for skal være med å se min søster spille fotballkamp imrgen kl 9..... Det er tidlig det, med tanke på at jeg sover til 11-12-13 nå når jeg er her blir dette litt av en forandring, men skal bli kjekt å se lille stjernen min spille! 

Hvordan tilbringer dere fredagskvelden? ♥︎

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Imorgen kommer det et treningsinnlegg til dere med litt enkle tips og triks og litt om hvordan jeg har trent tidligere for å få resulteter. Vil også etterhvert legge ut mine økter og motivasjonstriks. Var jo tidligere veldig flink med treningen og håper jeg kan finne tilbake til dette når jeg får gipsen av! så følg med!

sammenklistret øyne

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 13:14
 • Kategori: Blogg

God morgen søte! eller blir vel gjerne mer god dag som er korrekt, men jeg har nettopp fått opp øynene mine, litt hvertfall, de er forsatt ganske sammenklistret. Kjenner også at jeg holder på å få tidenes kvise i pannen, så det er jo en super start på helgen! Problemet er at jeg forsatt er supertrøtt, hadde jeg lagt hodet ned igjen på puten er jeg sikker på jeg ikke hadde hatt noe problem med å sove 6 timer til. Men idag har jeg faktisk litt planer. Skal straks ut med mamma og spise lunch og få litt mer ut av denne dagen enn jeg har fått de seneste dagene! Må bare få kontroll på det litt for levende håret mitt, og det, det er ikke akkurat piece of cake kan jeg fortelle dere. Hjelper vel ikke stort at jeg sovnet med det i en dott og ikke i flette inatt heller! 

Tenkte kanskje jeg skulle få til et lite treningsinnlegg senere også! Akkurat nå er formen min på bunn etter en litt for festfylt sommer, men jeg har vært ganske bra trent og har forsatt en god kjernemusklatur, og gikk idrett på videregående, så kan endel teorier. Så skal prøve å få til et artig treningsinnlegg til dere! 

 

Hva skal dere idag? ♥︎

ukens drink ; WHITE RUSSIAN

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 18:57
 • Kategori: Blogg

Da var det klart for ukens drink! Drinken jeg har valgt ut her er veldig lett å lage hjemme, er en standard drink så skal være mulig å bestille i de fleste barer verden over. Jeg personlig syns oppgraderingen av denne som heter Screeming Orgasm er enda bedre, men den er litt mindre vanlig i barer rundtom. Dette er en ganske kraftig drink med mye smak og er gjerne ikke den du drikker flere av på byn, men jeg bestiller som regel alltid hvertfall en når jeg er ute. Jeg selv syns den smaker fantastisk! Jeg personlig får en liten følelse av sjokomelk når jeg drikker denne, og hvem liker vel ikke det?!

 

for å lage denne drinken hjemme trenger du Vodka, Khalua(kaffelikør) og fløte/melk. 

standrad norsk oppskrift på denne er: 

2cl Vodka
2cl Khalua
2-4cl fløte(kan byttes ut med hel eller lettmel for en lettere variant, personlig pleier jeg å blande fløte og lettmel eller bare helmelk)
iskuber 

Den bygges opp i lag, men kan også shakes, alt ettersom hvordan du liker den best, men ser best ut når den blir bygget lagvis. For å oppgradere denne til en Screeming Orgasm legges det til 2cl baylies(i Norge er ikke dette lovlig å servere, derfor blir forholdene litt anderledes med 1,33 cl av hver sprittype) tilslutt floates den med en liten dash Amaretto, som er mandellikør.

Dette er en drink jeg syns er veldig god som dessert etter middag, men også på vors og byen. Det er en klassisk shortdrink, som vil si at den som oftes serveres i lave glass og lite blandevann. 

Håper den faller i smak hos dere! Noen som har drukket denne før? ♥︎

________________________________________________________________________________________________________________

Når jeg kommer hjem vil jeg prøve å lage disse tipsene på film og steg for steg. Hjemme har jeg barredskaper og flere ting jeg kan bruke for å lage drinkene.

 

oh hello there fever

 • Skrevet 02.10.2014 klokka 14:01
 • Kategori: Blogg

Akkurat dette jeg trengte nå. Ikke nok med at jeg humper rundt med en lilla fot som ikke funker, men jeg skulle bli syk i tillegg, how great is this?! feberen sniker seg innpå, leddene i kroppen gjør vondt og kvalmen sitter fint i halsen. Og jeg sitter med en stor klump til fot. Spør om jeg er fornøyd nå da? Ikke akkurat nei! Gir meg bare enda en grunn til å krype enda lengre nder dynen å kose meg med Keeping up with the Kardashians! Begynte helt fra starten tidligere idag, og at jeg skal komme meg gjennom alle sesongene på null komma niks, har jeg faktisk ingen tvil om. 

 

Nå holder jeg på å bestemme meg hvilken drink jeg skal velge til ukens drink, men tror jeg starter med en av mine enkle favoritter, så stay tuned! 
faste innlegg fremover

 • Skrevet 01.10.2014 klokka 21:51
 • Kategori: Blogg

Hola! 

 

Jeg tenkte at jeg skule starte med noen fatse innlegg her på bloggen som jeg håper kan falle i smak. Så jeg har noen knagger å henge ting på også. Jeg håper jo å få til hvertfall et fast hver dag under en kategori, men har ikkke kommet med så mange ideer enda. Men det jeg har tenkt å begynne med er hvertfall;
Ukens drink - hver torsdag

hver torsdag vil jeg komme med et tips om en drink jeg syns er god og og dele med dere, dere kan enten da prøve å lage den hjemme eller å bestille den på byn. Jeg vet det er veldig mange som er superlei vodka redbull og Gin Tonic, men så kommer de til baren og ikke helt vet hva det de vil ha heter, og derfor ender opp med en kjedelig drink som egentlig ikke smaker så godt. Jeg har hatt veldig menge gjester i baren med akkurat dette problemet, og det er ikke værre enn at du skal kunne si til bartenderen at du vil ha noe godt, og vi skal kunne lage noe du syns er godt, og ikke bare sin personlige favoritt. Men jeg skal hvertfall dele mine favoritter med dere, så dere kan prøve de ut å se om de faller i smak hos dere!

 

Ukens shortgirl-problem  - hver søndag

dette kommer til å bli et bilde, en illustrasjon eller en quote om problemer vi litt lavere jenter har. Store verdensproblemer er det virkelig ikke, men små morsomme problemer kanskje flere enn meg kjenner seg igjen i!

 

Ukens intagram - hver mandag

her vil jeg legge ut en liten collage av mine instamoments fra uken før! Dere kan også følge meg på @stinelitz! 
Etterhvert vil jeg kanskje fylle inn med ukens tips generelt sett, som kan være alt mellom himmel og jord. Ukens oppskrift som vil være noe jeg har laget og vil dele og ukens outfit når jeg får av denne gipsen og kan kle meg litt bedre! 

 

Hva syns dere om dette? ♥︎


Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits