stine elize gaassand

kjære lille plage

  • Skrevet 30.09.2014 klokka 00:52
  • Kategori: Blogg

kjære deg! nå er jeg ganske så lei av deg. Du har ikke vært med meg lenge, men jeg irriterer meg stadig mer og mer over deg for hver dag som går. Ikke nok med at du lager problemer i hverdagen min, du gjør alle ting vanskelig for meg, du ødelegger også søvnen min. Jeg våkner flere ganger på natten av deg. Du har gått ut over arbeidslivet mitt og prøver å ødelegge for meg der også. Du gir meg ikke den friheten jeg vil ha og trenger. Du henger alltid med meg og gjør alt mye vanskligere for meg. Bare det å reise seg opp, gå en tur, ja du gjør alt så vanskelig. Hvorfor skal du plage meg sånn?! Hvorfor skal du sette en stopper for alt jeg vil gjøre? Hvorfor kan du ikke bare la meg løpe fritt og gjøre som jeg vil?! Litt over 2 uker har det gått, og jeg vet jeg ikke er halvveis engang. Og joda, du gir meg en grunn til å ligge i sengen. Du gir meg en liten grunn til å synes synd på meg selv, men jeg vil det ikke! Har fått høre av folk at jeg takler det bra, og at det er bra jeg tar det med et smil og prøver å gjøre det beste ut av dette, men nå begyner jeg å bli litt lei! Så kjære ankel, kjære knkete ankel og gips, jeg er lei av dere! 

 


oh, it's me!

  • Skrevet 27.09.2014 klokka 23:57
  • Kategori: Blogg

hei! ja, så var jeg ikke så effektiv og flink med dette som jeg tenkte, og gikk noen dager før jeg kom igang fra jeg sa det! men jeg tenkte jeg kunne begynne å fortelle litt om meg og mitt liv kanksje. Superintressant er det nok ikke, men er no ihvertfall noe!

 

Mitt navn er Stine Elize. Jeg er 20år og bor fortiden i Oslo. Er egentlig fra Bergen og har tidligere bodd i Haag i Nederland, hvor familien min bor. Jeg flyttet til Oslo i januar, forlot det trygge redet. Jeg kjente ikke så alt for mange og hadde ikke jobb eller skole å søke trygghet i. Så i starten var det mye frem og tilbake før jeg fant ut av ting, vet ikke helt om jeg har funnet helt ut av ting enda, men hvertfall på bedre vei. Jeg meldte meg på Barskolan i april og bestod kurset med veldig gode skussmål og fikk noen herlige nye venner. Dette ga meg også nye muligheter innenfor arbeidslivet og har bare gitt meg muligheter. Har med det også fått en stor ny interesse, nemlig alkohol. Så dette er noe jeg er veldig intressert i og kan si jeg bruker mye tid på det, men det blir vel gjerne tolket veldig feil. Men nok om det, kan skrive et mer utfyllende om dette senere. Jeg har også slitt veldig med meg selv siste årene og vil komme mer innpå dette i senere innlegg også. Utenom dette så er jeg en glad jente som nyter livet, litt for mye vil noen si, og tar det meste med en klype salt nå. Jeg liker å si jeg er spontan, men jeg er vel mer planlagt spontan. Så lenge jeg kan planlegge er jeg spontan om vi kan si det sånn. Er eventyrlysten og søker nye erfaringer hele tiden. Mye av grunnen til at jeg laget blogg er at jeg ofte har så mye jeg vil få ut og føler her er et sted jeg kan slippe det litt ut, så mine kjære slipper å høre alt maset mitt!

Akkurat i skrivende stund sitter jeg med en fin drink i hånden hjemme hos mor og far i nederland, med en brukket ankel. Blir nok her et par uker, til gipsen er av og jeg kan leve et normalt liv igjen. Sparer penger og får mye familiehygge, noe som er svært vanskelig når man har familien i et annet land. 

piz out♥︎

we try again!

  • Skrevet 23.09.2014 klokka 22:31
  • Kategori: Blogg

Hei! ja, da var det vell ca et år siden jeg skulle gjøre det så bra på denne bloggen. Vel, sånn gikk det da altså ikke og mye har skjedd på dette året. Jeg bor ikke lenger i Nederland med mine foreldre. Jeg valgte å løfte vingene å flytte hjemmenfra og bort fra det trygge. Januar 2014 bosatte jeg meg i Oslo, og her stortrives jeg. Jeg har blitt bartender og gått Barskolan, jeg har fått en flust med nye venner, kollegaer og opplevd mye denne tiden. Jeg har også vokst mye som person føler jeg, og kommet meg ett steg videre i livet. Derfor prøver vi atter en gang å komme igjen med bloggingen da jeg har så masse tanker og saker jeg vil videreformidle og trenger et sted å få utløp. Så jeg håper jeg treffer noen der ute! tenker jeg starter kort med dette og så får vi se hvordan dette går denne gang jeg for min del håper jeg klarer å forsette dette og ikke faller av lasset som sist gang! 

 

Så har jeg jo prøvd å begi megselv utpå dette designkaoset igjen da, og, jeg har vel igjen konstantert at dette ikke er helt min greie! SÅ om noen av dere der ute er noen racere på dette, så hadde jeg satt ekstremt pris på litt header hjelp hvertfall! Så ta kontakt i kommentarfeltet så kan jeg sende over noen bilder dere kanskje kan lage litt magi ut av!

 

rock on!

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits