stine elize gaassand

Hvordan er det egentlig å bo i utlandet?

  • Skrevet 30.09.2013 klokka 01:32
  • Kategori: Blogg

Ja hvordan er egentlig det? Jeg har jo bodd her i litt over en mnd nå, og tror jeg kan dele noen meninger om det hevrtfall. Er det en slik dans på roser og alt er fryd og gammen? EH NEI

Skal ikke svartmale det eller farge det rosarødt. Er vanskelig til tider å bo her. Jeg har ikke venner rundt meg, noe som kanskje er min egen feil siden jeg ligger i sengen for det meste. Men det er kanskje noe av det vanskligste. Jeg har ikke noen å henge med eller dra på byn med etc. Jeg er jo normalt en ganske sosial person egentlig. Liker å dra ut med venner og ha noen å henge med. Her derimot er jeg en liten emo unge uten venner som ligger i sengen. Nei, så ille er det ikke. Jeg har ikke spesielt gå inn for å finne meg noen venner, fordi jeg er veldig usikker. Er ikke bare bare å gå bort til noen som snakker et helt annet språk å føre samtale. Selvom folk er veldig hyggelig her nede er det litt vanskleig. Så venner har det ikke blitt for mnge av, kanskje(forhåpentligvis) kommer det med tiden. 
Ellers det jeg gjør om dagene er å være serieslave, ikke at jeg ikke vr det før, men nå er det helt ekstremt. Sitter å ser serier hele dagen nesten. Nei, ikke hele. Gjør andre ting også. Men er veldig flink til å finne tid til å se litt på serier. Noe jeg også gjør er å trene. Prøver å få en økt hver dag, og har klart det gaske bra egentlig. Skal bli fit søm fæææn til jeg kommer hjem. Også leser jeg til eksamen, eller, skal begynne.. Hehe, nei, ha begynnt litt, men har mye igjen til eksamen om 2mnd, så må kanskje stjele litt av sove tiden eller serie tiden, kvalitetstiden min altså, blæææ. Men ja, der har dere neste mitt liv.
Ble kanskje litt svartmalt nå, så kanskje jeg skal fargelegge det litt. Er ikke så gale. Jeg får jo veldig mange flotte opplevelser. Jeg lærer nytt språk og får et litt anerledes syn på ting og tang. Er en helt annen kultur her nede, og det er jo litt spennede. Er også en veldig fin by med mye og tilby. Shoppingen er et himmelrike i forhold til hjemme. Alt er større på en måte, tilng er mer utenlandsk, selvfølgelig.  Sånn det var en rask innføring av livet i utlandet, et sort bilde med en rosa layer. Om det er noe dere lurer på er det bare å spørre så skal jeg være flinkesen og svare. Kyss på truten ;*

høsten slår inn

  • Skrevet 12.09.2013 klokka 23:02
  • Kategori: Blogg

Hei! idag har jeg gjort..... IKKENOE. Spennede? det syns jeg også! dagene blir litt sånn når det egentlig ikke er stort å gjøre.Må virkelig begynne ålese til eksamen nå, skal igjennom dødslig mye pensum på 2 mnd, forhåpentligvis husker jeg endel fra ifjor. Så imorgen må jeg virkelig begynne lesingen og komme meg gjennom en del kapittel. Skal tossalt ha eksamen i alt nå og med mine planer om å studere til høsten igjen må jeg stå i alle fagene. Men er selvvalgt dummskap som har først meg i denne situasjonen så må bare bite det i meg. 

Ellers igår var jeg på immigrasjonskontoret og ble nederlandsk borger. Ellers har jeg ikke gjort mye spennede. Har fått fikset håret mitt da, så nå er det endelig mørkt igjen etter jeg av rein håpløshet stripet det lysere igjen i sommer. skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ville det. Føler meg mye bedre med håret mørkt. Noe annet enn det har jeg faktisk ikke gjort. Borsett fra å kanskje sette rekord i antall timer med å se serier. Og det er drøyt for en som ser mye serier. Har sett ferdig det meste nå egentlig. SKkremmende hvor lite jeg egentlig gjør. Så imorgen må jeg virkelig begynne med litt. Tenker det bir en del timer lesing og kanskje finne meg et treningssenter der jeg kan begynne  trene skikkelig igjen. Etter et år med latskap, fyll og ja, det som kommer med det, kan jeg virkelig både se og kjenne det på kroppen. Så kanskje det er på tide og bli super-fit igjen! Og når jegser etter,må jeg finne meg et sted å ta sol pronto! Herregud, hater å være så blek som jeg er nå!


frokostbilde er vell så standard man får det,men i mangel på bilder akkurat nå, får det være!


finally! herrefred så deilig å være brunette igjen!

Hvordan har deres dag vært?

MESSY

  • Skrevet 10.09.2013 klokka 19:35
  • Kategori: Blogg

Rot, rot, rot og enda mer rot. Livet mitt har vært et stort rot. Jeg har rotet det så mye til for meg at jeg ikke har villet begynne å rydde. Hvor skal jeg begynne? Hva skal jeg gjøre? Hva skal først? Hvordan? Hva? Når? Dethar vært livet mitt siste året. Jeg lager rot av alt. Og har sovet bort tiden min. Jeg har bare lagt rot oppå rot og trodd jeg bare kunne trylle bort rotet, men det går ikke. Jeg må opp av sengen og begynne å rydde. Både gulvet og hodet mitt. Jeg må begynne nå. Jeg gikk ut av gymnaset uten studiekompetanse, slap in the face? JA! men jeg har alltid utsatt det. Men nå,nå er det starten. Idag meldte jeg meg opp til eksamen, og ikke bare en. Jeg har fire jeg må ta nå, og fem til våren. Hvorfor gjorde jeg dette mot meg selv? Jeg kastet bort et helt år av mitt eget liv. Det er helt sykt når jeg tenker over det. Hadde jeg bare gjort litt, hadde jeg sluppet dette. Men nå har jeg rotet meg langt inn i spindelvevet og må begynne et sted for å komme meg ut. Jeg skal stå på eksamene, få studiekompetanse, rydde opp i livet mitt og kunne starte. Jeg må lære meg å stå opp av sengen om morgenen og starte dagen. Det er det jeg har vært værst på. Jeg kan ligge ustellt hjemme nesten hele dagen, og da starter aldri dagen. om den starter er det et par timer så er det tilbake i sengen. Det er første skritt, og jeg tror det vil bli det største og gjøre alle andre stegene mye lettere. 

Ja, det var mye seriøst, men det er kanskje grunnen til at jeg har vært borte fra bloggen,jeg har ikke hatt noe å medele. Jeg har ligget i sengen, hvor gøy er det å lee om da? Nei, ikke så veldig interessant kanskje! Men nå skal jeg komme meg opp å få noe ut av dagene!

 

you  have to open your eyes, to realize...


Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits