stine elize gaassand

let's take a walk in my neighbourhood

 • Skrevet 31.08.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Blogg

føler meg så sinnsykt turist når jeg går å knipser bilder mens folk ser på, haha! Men må jo nesten det! Bor jo egentlig i et veldig flott støk, og er ganske mange hus her. Har ikke vært så flink med bloggen siste dagene, har egentlig ikke noe grunn egentlig, menmen. Idag har vi vært i selve sentrum. Bor jo ikke midt i sentrum, bor vell 10min unna med buss, og bussen går vært 10.minutt så er vel ganske så sentralt. Tar ikke lange tiden å komme seg dit hvertfall. På mandag skal jeg rundt med jobbsøknader, noe som blir spennende. Jeg er jo utlending, så er litt usikker på om jeg får napp, men bor jo i en veldig internasjonal by, med tanke på at den internasjonale domstol ligger her, og masse andre internajsonale ting, så staser på at det går flott. Snakker jo veldig bra engelsk, så krysser fingrene. Må ha noe å gjøre på om dagene. Og det viktigste, må ha en inntekstkilde, hehee... Med alle butikkene rundtom her. Idag var jeg innom footlooker, Zara, Levis og adidas butikken og plukket meg ut noen godbiter. Farlig mye bra her altså. Ikke så stort utvalg i Bergen for å si det mildt! men prisnivået er mye det samme som i norge, så er ikke så billig, men jeg liker jo pengene mine best hvor jeg kan se dem, som Carrie Bradshaw så fint sa! 

ellers glemte jeg jo ukens nye igår og litt sånn men tar det igjen neste uke. Imorgen blir det ukens insta med istagram bilder fra uken som har gått. Har jo bodd her en uke nå! Tiden har virkelig flydd avgårde! Nå skal jeg h litt tvkos med familien, noe som ikk er så normalt å gjøre på en lørdagskveld for min del!

Hva har dere gjort idag?

jenta fra det lille stedet

 • Skrevet 30.08.2013 klokka 12:19
 • Kategori: Blogg

Jeg har egentlig vært vandt til å bo på et bittelite sted. Et sted du måvelge åkjøre til for å komme til. Bilvei er det ikke, annet enn den som går til huset og nedi veien. En vei med plass til en bil i bredden, du kan altså tenke deg forskjellene med å bo her da, i en storby. Bilveien gå rett utenfor huset, ikke at vi bor midt i byen for det gjør vi ikke. Vi bor visst i en av de finere nabolagen i byen og fikk beksjed da vi flyttet at vi ikke burde si hvilken gate vi bodde i, for det var en penmansgate og ville bli sett på som ekstrem skryting. Men det er anerledes å høre alle lydene utenfor vinduet hele tiden. Jeg som er avhengig av å ha vinduet åpent når jeg sover hører mye rart når jeg skal legge meg. I natt lå jeg å hørte på det jeg var sikker på var skriking, var sikkert ikke det, men iogmed at det var natt blir jo alle lyder en million ganger verre. Men er veldig anerledes for å si det sånn. Er vell sånn man bare må bli vandt til egentlig. 


bilder tatt fra vinduet på rommet mitt

Dere skal få bilder fra hele huset, men alle møblene er ikke kommet å satt sammen og opp så venter til alt er på stell! Huset er veldig fint, noe helt annet enn det jeg er vandt til, men klager virkelig ikke på at vi får bo her!


Skal foresten til frisøren her nede neste uke og farge håret mørkt igjen. Blir fantatsisk deilig å få håret tilbake. hater frgen og hvrdan det er nå, føler meg så stygg, og da setter jeg det som regel bare opp i en hestehale eller en dott, så skal virkelig bli deilig! 

Hvordan er deres fredag? 

 


søvnløs natt

 • Skrevet 29.08.2013 klokka 13:01
 • Kategori: Blogg

God morgen!

I natt har jeg så og si ikke sovet, så dagen idag kommer til å bli fæl! Gikk å la meg i 12-tiden inatt, lå vel til klokken var mellom 3 og 4 før jeg fikk blund på øynene. Men hvem tror dere ikke våknet igjen klokken halv 6? jo, det var selvsagt meg! så gikk jeg ned på sofaen, satt på tven, for jeg venter forsatt på at de skal fikse en til rommet mitt. Så sovnet jeg der igjen i 6-7 tiden og ble veket av hunden rundt kl 8. Så håper virkelig jeg får sove litt mer idag, hvis ikke får verden se en litt feil side av meg! 


trøtt, sliten, ustelt jente!

Idag har jeg heller ikke så masse planer! Må få skrevet ferdig jobbsøknader for å levere ut imorgen og forhåpentligvis få napp! Er som sagt ikke mulig å gå hjemme hele dagen, og jeg som er vandt til å tjene mine egne penger kan ikke gå tilbake til å bare leve på mamma og pappa. Det blir for dumt i en alder av snart 20!

huff, når jeg ser meg selv slikser jeg at jeg virkelig må få tatt meg en god dusj og stellt meg! 

Flere som har søvnløse netter?

Stranden

 • Skrevet 28.08.2013 klokka 22:11
 • Kategori: Blogg

God kveld!

 

Idag har vi vært på stranden å spist middag. Stranden her er kliss lik den du finner i syden. Fantatisk sand, lang promenade med resturanter og barer, tivoli og det meste egentlig. Er absolutt ikke feil å kunne gå til en sånn strand når været er bra. Akkurat det kan jeg bli godt vandt til. Problemet er jo at været er litt som i norge, litt bedre er det. Så skal virkelig ikke klage. Ellers idag har jeg egentlig bare sovet og tatt livet med ro. Ikke noe spesielt spennede altså, menmen, har mye av tid å utforske! 

Imorgen tenkte jeg og begynne med en av ukens. Tenker det blir ukens nye, for jeg har funnet en ny greie her nede! Gled dere, selvom de ikke har dette i norge da. Ukens insta tenker jeg å ta på søndager for å oppdatere dere på bilder fra uken. 

Har dere hatt en fin dag idag?

de tre faste

 • Skrevet 28.08.2013 klokka 11:13
 • Kategori: Blogg

God ettermiddag! 

På bloggen her tenkte jeg at jeg skulle ha tre faste innlegg om 3 forskjellige ting tre ganger i uken. Jeg tenkte å ha ukens insta, ukens nye og ukens anbefaling. Ukens insta sier jo seg selv, da vil jeg lage collager av ukens bilder på instagram. Uken nye vil være noe nytt jeg har skaffet meg, noe nytt jeg har fått øynene opp for, generelt noe nytt i en grad, selvom det kan være gammelt, om dere skjønner. Ukens anbefaling vil være noe jeg anbefaler, kan være alt fra sminke, til mat til reisemål, rett og slett bare en anbefaling av noe jeg har vært fornøyd med.

Syns det er greit at bloggere har noe sånn fast man kan forholde seg til om bloggingen skrantner og man mister motivasjon. Derfor tenkte jeg å starte med dette nå som jeg har startet å blogge igjen, sånn at dere får noe å lese om om jeg ikke kommer på noe annet å skrive.


hva syns dere om denne ideen? 

farlige fristelser

 • Skrevet 27.08.2013 klokka 18:51
 • Kategori: Blogg

Hei! det jeg har gjort i dag er.....nada. Huff, dager som dette kan jeg ikke bli vandt til, merker jeg må ut på jobbjakt så fort som overhodet mulig! Men jeg har gjort en ting da, ikke bare ligget i sengen og øvd til OL i chilling. Har vært på butikken med mamma for å handle mat. Kan ikke bli for godt vandt og gå ut å spise som vi har gjort frem til nå. Men det jeg endte opp med var jo, heh, snop.... De som kjenner meg vet at jeg er over middels glad i søtsaker og snop. Og i dette landet her så har de jo mine favoritter også. jeg er jo typen som er mest glad i utelandsk snop og det de tingene de ikke selger overalt i norge. Men her har de alle mulige typer skittles, malteesers og oreo, nam, nam og NAM. og det verste er at det er så billig og! Her koster vell en sånn stor pose med skittles 1,2 euro, men en bitteliten pose koster nærmere 30 i norge, så tror jeg må få meg en sånn godtelov eller noe her, ellers må jeg nok ha to flyseter og ikke et på vei hjem...


flere som har dila på noe av dette?

de første dagene

 • Skrevet 27.08.2013 klokka 11:44
 • Kategori: Blogg

Hei! Nå har jeg bodd i mitt nye land et par dager, og må si jeg har det ganske fint. Tror jeg fortsatt er inne i feriemodus og har ikke helt gått opp for meg at hverdagen kommer her nede også. Men det kommer nok etterhvert. Har fått tid til å sjekke ut shoppingen her da, noe som var farlig bra! Må skaffe meg en inntektskilde her nede altså, for å bo et steinkast unna butikker som Gucci, Michael Kors, Acne, Burberry, Tom Ford etc kan bli dyrt! Så det er første prioriert nå, skaffe meg en jobb og med jobb kommer mest sannsynlig et nettverk også, noe som gir to fluer i en smekk. 

Ellers er byen fin og det er foreløbig(les:foreløbig) fint å bo i en storby. Kanksje jeg endrer mening etterhvert når hjemlengselen kommer, men akkurat nå har jeg det ganske flott. Er også blitt en aktiv bruker av kollektivtransport, hvem skulle todd? hjemme i norge har jeg vel tatt bussen 4-5 ganger etter jeg fikk lappen for snart 2 år siden, men her nede er det mye greiere. Er vanskligere å kjøre bil her, mange steder man ikke har lov å kjøre og bussen stopper rett utenfor huset mitt, går inn til sentrum og tilbake hvert 10.min, så alt sånn er mye bedre her. 

Nånyter jeg en god frokost med proteinpannekaker, kwark og jordbær, fantatsisk at man kan lage noe så godt og så og si helt uten fett!

 

Har du bodd i utlandet før?

Hvem er hun?

 • Skrevet 25.08.2013 klokka 15:21
 • Kategori: Blogg

Aloha! tenkte jeg kunne begynne med å presentere meg selv og bloggen. Har jo blogget her før, men alt det er borte og jeg starter på blanke ark/skjerm!

Navnet mitt er Stine Elize Gaassand. Jeg er en jente på 19år, snart 20, som egentlig er fra Bergen.Men det er ikke der jeg bor for tiden, jeg er nettopp flyttet til Haag, i nederland. Og her skal jeg bo i minst et år, var derfor jeg valgte å ta opp bloggingen igjen. Tenkte for det første å skrive om hverdagen min her nede, uten å gå på skole og være ny i en fremmed by. Jeg bor her fordi pappa fikke seg jobb her,og hele familien flyttet med. Mine søstre går jo på kosle og vil få seg et nettverk der, pappa vil få seg et på jobb,men både jeg og mamma vil ha det litt vanskligere med å etablere oss noe,og tenkte derfor å skrive om det for dere. 

Jeg vilogså blogge om andre ting selvsagt, ting som er viktig i min hverdag, som klær,trening, skole og andre ting som skjer i livet. Ellers litt raskt om meg så er jeg lavere og mindre en gj.snittet av befolkningen, ofte litt for kjapp med replikkene og ikke alltid den skarpeste kniven i skuffen!

 
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits