stine elize gaassand

En ny start!

  • Skrevet 12.06.2017 klokka 08:00
  • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag! ❤️

 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, faktisk ganske nøyaktig et halvt år siden. Mye har skjedd på dette halve året! Kort oppsummert, så bor jeg fortsatt i Oslo, stortrives i leiligheten min, jeg er ferdig utdannet Personlig Trener og jobber nå fulltid som PT på Elixia Ullevål Stadion. Trening er fortsatt noe av det viktigste i livet mitt, men jeg har jobbet mye med hodet og kropp siste tiden og dette vil jeg dele med dere videre. Det å finne balansen og hvor viktig det er at treningen tar over livet! Og ja! En stor forandring, jeg har gått fra svart langt hår til blondt og kort, og digger det!! 

Men ja, jeg er back in business og skal være flink å oppdatere dere jevnlig, skal prøve på daglig, men tar nok litt tid å komme inn i de vanene. Men skal prøve å få ut noe hvertfall annenhver dag. Jeg kommer også til å være aktiv på Youtube i tiden fremover og syns det er mye lettere å dele trening og alt rundt trening der. Så får vi se hvor det går best, men jeg vil hvertfall step up the game! Akkurat nå sitter jeg på jobb, og har en relativt lang dag idag. Er ferdig rundt 8-9, så er lange dager, men jeg stortrives. Jobben som PT kommer jeg til å lage et eget innlegg om, for det er virkelig ikke en dans på roser, men jeg stortrives! Har helt fantastiske kollegaer og jobber på et veldig bra senter! Jeg vil også høre fra dere hva dere ønsker at jeg skriver om og lager videoer om, så det blir interessant for dere! 

Youtube - Her
Insta - Fit.Litz
Facebook - her
Snapchat - TJL-Stine

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits