stine elize gaassand

Home sweet home

  • Skrevet 21.05.2015 klokka 09:47
  • Kategori: Blogg

Hei søtinger! ♥︎ 

 

Nå sitter jeg hjemme i stuen i Nederland. Hele familien min bor her, og det er veldig fint å være hjemme igjen hos mor og far. Jeg har jo tidligere bodd her en liten periode selv, og jeg savner det virkelig. Omgivelsene, landet, stedet, ja alt er ganske så fantastisk her nede. Så blir godt å være her til mandag og slippe alt styret i Oslo. Min søster skal konfirmeres her nede, i sjømannskirken på søndag, så vi får masse besøk, og det skal bli godt å se hele familien igjen. Planen for dagen er egentlig bare å slappe av, hjelpe min mor å bake litt til konfirmasjonen, så skal vi nok ut å spise og kose oss med gjestene som kommer ned idag senere ikveld. Gud, det er virkeloig godt å være hjemme igjen. Må si jeg savner litt å bo hjemme! Gleder meg til å få tatt litt bilder her nede, for omgivelsene her er virkelig vakre!

Har noen av dere vært i Nederland før? ♥︎

17.Mai

  • Skrevet 20.05.2015 klokka 11:33
  • Kategori: Blogg

 

Vi startet dagen kl. 8 hjemme hos meg med champange og masse god mat. Vi ble vel rundt 30stk etterhvert, så det ble bra med liv her etterhvert! Og med tanke på hvor mange flasker champange som ligger her nå, så sto det hvertfall ikke på drikken! Vi dro videre melleom 11 og 12, og folk dro litt forskjellige steder, de fleste til Solli plass, og meg og min gjeng hadde kjøpt bord på Nox. Vi kom vel dit rundt kl 12 og alkoholføringen og stemmninegn var høy! Det var kjempekos de første timene, før det startet å bli smålig med drama. Bordet vi hadde, ble tatt over av ukjente, og gang på gang måtte vi hente vaktene. Drikken vår ble knust og folk oppførte seg egentlig som grådige aper. Joda, jeg skjønner at folk tar av, jeg gjorde det selv. Men når du hopper oppå bordet noen andre har betalt dyrt for og sparker bort all drikken som står der og får beskjed om å dra bort, så gjør du det, du står ikke der å krangler med vedkommende og påstår at det ikke er dems bord, så beklager til dere jeg fikk kastet ut, men bare deres egen feil. Videre skjedde jo dette flere ganger, og siste gangen jeg fikk med meg ble jeg selv dyttet ned fra bordet, besvimte og endte i ambulanse til legevakten. Så kvelden kunne endt bedre. Men før alt dette skjedde, var dagen fantatstisk. Jeg møtte mange fantastiske mennesker og koste meg glugg ihjel, og gleder meg allerede til neste år!

 hvordan feiret dere 17.mai?♥︎
Kan ikke jeg få føle meg fin med sminke?

  • Skrevet 19.05.2015 klokka 17:48
  • Kategori: Blogg

Hei og god kveld flotte mennesker! ♥︎

 

Jeg burde egentlig ikke sitte her å skrive, grunnet en ganske kraftig hjernerystelse jeg pådro meg på 17.mai, men mer om den senere. Jeg har merket at siste tiden har det å være så kallt 'el naturell' blitt en stor greie. Magasiner med usminkende jenter på forsiden, bloggere som står frem som usminket og media som hele tiden setter lys på dette med å være så naturlig som mulig. Og i prinspippet er jo dette egentlig fantastisk, flott tiltak med en fin mening egentlig. MEN! det er jo et men her, for dette føler jeg at har eskalert litt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jentene som fronter dette er valgt fra øverste hylle, og er ikke akkurat de med mest uren hud og og et usymetrisk ansikt. Det er de som ser ut som en million dollar også uten sminke, og ja, de er heldig og sånn er det! Jeg syns ikke nødvendigvis det er feil at det er disse jentene som er brukt, for skal ting i media så bør det jo være litt iøyenfallende. 

Men! Det jeg sliter litt med å forstå er hvor langt dette har gått nå. Sminkefri-uke, sminkefri, dropp sminken var det som møtte meg da jeg logget på macen idag, og ja, jeg kan godt droppe sminken jeg, men jeg føler meg jo bedre med? Kan ikke jeg få lov til det da? Og jeg har vært ganske heldig med huden min, og har ikke noe imot å gå uten sminke, men jeg føler meg en million ganger bedre med. Jeg føler sminken fremhever det jeg er fornøyd med, og skjuler det jeg vil skjule, så jeg kan føle meg litt freshere. For det er heller ikke å stikke under en stol at man ser friskere og freshere ut med sminke. De dagene jeg velger å gå uten får jeg alltid spørsmål om morgenen var hard? Om jeg er sliten eller om jeg trenger en liten pause. Så hvorfor skal jeg da ønske å rundt som det da? 
                              uten sminke, rett fra sengen                                         vs.                                      sminket og fresh


Og tenk på de som også sliter med huden sin, som virkelig har hudproblemer og takker høyere makter for sminke og en bedre selvtillitt grunnet sminken de kan bruke. Tenk hvordan de takler alt dette. Jeg som har så og si har ganske spotless hud reagerer, så tenk de som sliter med akne og dårlig hud generelt, hvordan dette går utover de! Skal de bli sett enda mer ned på fordi de ikke velger å gå uten sminke? Skal folk skule på dem fordi at de velger å dekek over huden si, og gi seg selv litt mer selvtillit? Nei, jeg syns dette gikk for langt. Femenismen lenge leve for dem som vil det, men jeg synes det er noe her som er feil. Vi lever i 2015, på en siden skal alt være spotless, perfekt, rynkefritt you name it og på andre siden skal det være naturlig og harmonisk og ja, er de rart folk sliter i en slik verden? Om man bruker sminke er det feil, om man ikke bruker er det feil. Altså, flott for dere som fronter null sminke, el naturell og slik, men la nå de som vil få gå med sminken sin og føle seg slik de fortjener og føle seg. FLOTT I EGEN KROPP! Med eller uten sminke, gå slik du føler for og føl deg vel! 

 

Meningen bak og tanken er veldig fin, men det ble litt for ekstremt og overvelmende synes jeg. Jeg vil kunne føle meg fin med sminke, som jeg pleier å gjøre, og ikke ille til mote fordi jeg faktisk måtte sminke meg! 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits