stine elize gaassand

Work that ass!

 • Skrevet 27.04.2016 klokka 13:41
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og skal straks lage meg litt mer mat. Kylling og grønnsaker står på tapetet, og for kyllingelskeren meg, er ikke det feil! Idag sto det intervaller på planen, og jeg har et ganske så flott elsk/hat forhold til de. Fantastisk følelse når jeg er ferdig, men et helvete underveis. Men, det betyr vel at det funker? Ukens første intervaller er hvertfall kjørt, og de ga blodsmak i munn! 

Igår, så gikk plutselig alt i ett, med to besøk på sats, matlaging og eksamenslesing var det plutselig kveld. Men gårsdagens første økt var virkelig en jeg kjente i rumpa! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fokus på teknikk og kontakt med muskelen gjennom hele øvelsen! 

 

På programmet igår sto det HipThrust, Dype knebøy, strakmark, bulgarske utfall, legcurl, leg extentions og sittende og stående legg, så fikk kjørt beina godt, og 40min powerwalk med stigning senere på dagen var ikke akkurat det gøyeste! Men jeg merker forandringer på kropp og i styrke, og da er det verdt det!  Men nå lukter det kylling og mat her, og da rumler det i magen! 

♥︎ Hva er deres favoritt benøvelse? 

 

Verdens beste Fitnessbrød!

 • Skrevet 25.04.2016 klokka 21:07
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle dele oppskriften på et brød fullt av proteiner og som er supergodt med dere! Det tar deg under en time og lage, og er virkelig smakfullt og godt! Lagde dette til familien igår, og det falt virkelig i smak. Brødet trenger ingen hevingstid, og du kan derfor lage dette til frokost samme dag. Smaker helt fantastisk nystekt med brunost på! fant denne oppskriften på instagram for en liten stund siden, men har byttet ut litt ingredienser, etter hva jeg hadde hjemme.Du trenger: 

★ 40g mandelmel
★ 60g havregryn(lettkokte)
★ 2 godt modne bananer
★ 20g vaniljeprotein
★ 2eggehviter
★ 100g mager vaniljekesam
★ 2ts bakepulver
★ 20g mandler
★ 30g peanuttsmør
★ 1-2ts kanel

★  Mos alt sammen med stavmisker og stekes på 175grader i ca 45min


 

Får vann i munn bare av å tenke på dette, så jeg må få se om jeg klarer å regne det inn i dietten min! Så håper jeg dere vil prøve det ut, det hadde hvertfall jeg gjort! 

♥︎ Hva er ditt favorittbrød? 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og snapchat @TJL-STINE for hyppige oppdateringer i min reise mot scenen! ♥︎
 

 

Happy monday!

 • Skrevet 25.04.2016 klokka 14:07
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎ 

 

Mandagen er her, og ny uke ligger foran oss! Jeg har startet den på best mulig måte, med en killer overkroppsøkt! Så kjenner det er tiltak å bare skrive her, så har nok tatt meg godt ut. Merker veldig godt at jeg kjører flere musklegrupper på treningene nå, blir sliten på en helt annen måte enn jeg har blitt før. Men godt er det, for da funker det hvertfall. Gleder meg til å se litt nye resultater! Har jo slitt lenge med skuldrene mine, og idag var venstre skulder ekstra vond, så kjørte enda lettere vekter enn vanlig for å ikke gjøre vondt verre. Ser veldig mange som bruker alt for tunge vekter når de trener skuldre, og det vil bare føre til vondter og skade. Skuldrene er veldig kompleks og bør ikke trenes med alt for tunge vekter. Heller lettere vekter og flere reps. Viktig å tenke over så man ikke kommer ut med skade, slik jeg har gjort. Så jeg har lært av mine feil, og passer ekstra godt på skuldrene. Også veldig viktig og varme de godt opp. Enten med dynamisk stretching eller veldig lette vekter eller strikk! Nå skal jeg sitte meg godt til rette og lese til eksamen. Nærmer seg skummelt mye nå, så bare å få hjernen igang her også! Hadde det bare vært like gøy som treningen! Senere idag så skal jeg dele verdens beste brød med dere, nemlig fitnessbrødet mitt! Det er så godt, mye proteiner og tar deg under 1time å lage! Så håper dere følger med på det! ♥︎

♥︎ Har du trent idag?

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE for å følge reisen min til scenen ♥︎

 

#TeamJegLiker kull 3

 • Skrevet 24.04.2016 klokka 14:29
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine dere! ♥︎

 

Nå er det en stund siden jeg var innom sist, og på den tiden har det jo skjedd en del. Nå er sesongen og oppkjøringen igang for min del! Diettlivet er igang for fullt, og ting føles mer virkelig nå som alt er rullet igang. Nytt treningsprogram og matplan er jo veldig spennende, så gleder meg til å se hvordan dette går. Målet er jo å bli sceneklar til høsten, så håper jeg er flink nok og kroppen svarer slik jeg vil. Jeg er da altså med i Anette-Marie sitt "teamjegliker". Her er vi 34 herlige jenter som jobber sammen mot å nå våre mål. Er fantastisk at vi er så mange sammen om det og kunne støtte oss litt på hverandre når vi trenger det. For dette er absolutt ingen dans på roser, men hard jobbing! Gleder meg til å kunne oppdatere dere mer på hvordan det går, og å dele både oppturer og nedturer. Var på team-samling forrige helg i Oslo. Her møtte vi alle vi skal dele reisen med, faddere, coacher, og resten av teamet. 

Nå skal jeg faktisk sette meg ned med historieboken og prøve og få unnagjort litt eksamenslesing, for det er enklere sagt enn gjort! Håper alle dere får en fantastisk søndag! ♥︎ Følg gjerne reisen min på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE ♥︎

♥︎ Hva gjør dere denne søndagen? 

Tirsdagsøkten!

 • Skrevet 05.04.2016 klokka 13:36
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 
Idag er det tirsdag, noe som betyr 2økter og psykologtime! Så startet dagen med en killer overkropps-økt før jeg tok turen til psykologen. Der fikk hjernen trent seg godt også, så når dagen er ferdig idag er hele kroppen min gjennomtrent. For ikveld så står det intervaller og litt mer overkropp på programmet. Intervallene har faktisk vokst på meg, og nå så digger jeg de! Er sikkert bare for en periode, så hater jeg de igjen, men nyter det mens jeg kan! Økten idag tidlig var super, men merker at jeg har endret på programmet. Blir sliten på en helt annen måte. Økten idag så hvertfall slik ut: 

★ Starter økten med å aktiver musklene jeg skal trene med lette øvelser i ca 10-15min! Viktig for å få mest mulig ut av økten!
★ Pullups - 5 x max
★ Smale Nedtrekk 3 x 8
★ Brede Nedtrekk 3 x 8
★ Skulderpress(1) - 3 x 6
★ Uthevninger(1) - 3 x 6
★ Skråbenk m/hantel(2) 3 x 10
★ Hammercurls(2) - 3 x 10
★ Flies i Kabel - 3 x 8
★ Barbelcurl(3) - 3 x 8
★ Upright Row(3)  - 3 x 8
(de som har samme tall i parantes kjører jeg ilag i supersett!)

Senere idag skal jeg gjennom; 

★ Ab roller - 3 x max
★ Crunch i Kabel - 3 x 15
★ Benhev - 3 x max
★ Båten - 3 x 20
★ Gerilja intervaller 8 x 20/10 x 2Dette er en herlig tirsdag i mine øyne hvertfall! Treningen gir meg så mye glede og overskudd at dette nesten er en drømmedag! Nå så står valget mellom å ta seg en liten powernap eller åpne Historie boken. Er faktisk et litt vanskelig valg idag, for burde lest litt, men kjenner jeg trenger en lur også. Kanskje jeg får til begge deler! 

♥︎ Har dere trent idag? 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz for flere treningsbilder og hverdagen min! 

Effektiv søndag!

 • Skrevet 03.04.2016 klokka 15:03
 • Kategori: Blogg

Hei flotte! ♥︎

 

Denne søndagen har jeg faktisk fått gjort mer enn forventet! Planen var egentlig å ligge på sofaen typ i hele dag, meeeen, med et rom som minnet mer om et bomber horehus, så måtte jeg faktisk gjøre noe. Så nå har eg fått litt mer orden og 4bossposer med klær er borte fra rommet. Superdeilig å få det bort. Er nok mer som skal i søpla/gis bort, men det får jeg ta neste gang. Så nå ser rommet mitt bedre ut, men jeg har fortsatt litt jobb å gjøre her.  Mye skrot og gamle ting som burde kastet, men man klarer liksom aldri elt kvitte seg med alt. Det kan jo være jeg får bruk for det? Eller er jo et minne? Nei, jeg skal ha alt ut. Det lager bare mer støv og mer rot uansett. Og siden jeg ikke har savnet det, så har jeg mest sannsynlig ikke trengt det heller. Men nå så har jeg en liten pause! Ligger i sengen og nyter noen speltlomper og litt kesam, verdens beste lunch i mine øyne! Og alt for mye peanøtter. Jeg er farlig glad i det, og idag er siste dagen på lenge jeg spiser det. Må få bort den uvanen før konkurranse dietten starter! Hvis ikke kan det bli vanskelig å gå ned i fettprosent. Men nyter de idag! 

♥︎ Hva gjør dere denne søndagen? 

 

En god lørdag!

 • Skrevet 02.04.2016 klokka 16:27
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå håper jeg dere alle har en fin lørdag, for det har jeg. Lørdagen min har gått til trening og avslapping. Hadde en god økt på overkroppen, etterfulgt av noen gode minutter i solariumet, før jeg kom hjem og la meg på sofaen. Jeg fikk kjørt gjennom siste del av det nye programmet mitt idag og er superhappy! Jeg har gått tilbake til 2-splitt nå, for mest mulig muskelvolum. Imorgen kommer et innlegg om mitt forrige program og hvordan det gikk. Idag sto overkropp på planen, og muskelgruppene jeg kjørte gjennom var: 


 

★ Rygg
★ Bryst
★ Skuldre
★ Tricep
★ Mage


Gøy med pump og litt flexing! 

Fikk kjørt alle gruppene godt, og fikk en god pump. Og pump, det liker vi! SÅ nå ligger jeg på sofaen med god samvittighet og tror jeg skal ta med en liten lur. Imorgen er det hviledag, og det tror jeg kroppen har godt av. Jeg kom jo hjem etter en ukes ferie på onsdag, og startet det nye programmet da. Så har kjørt igjennom alle fire øktene, og det merkes på kroppen. Gangsperren har lurt seg på men det er ikke annet å forvente av nytt program. Gangsperr er bare et tegn på at musklene er kjørt godt og hardt, og gjerne med noe nytt som kroppen ikke er så vandt til. Ikke at du nødvendigvis er dårlig trent. Jeg får alltid gangsperr når jeg kjører nye program, men det er fordi kroppen gjør noe den ikke er vandt til. Enkelt og greit! 

♥︎ Hvordan har deres lørdag vært?
 

Så håper jeg alle har en superlørdag og får en super helg og koser seg! Det er viktig og kose seg! ♥︎

 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz for treningsbilder og inspirasjon! 

Jeg er tilbake!

 • Skrevet 01.04.2016 klokka 08:37
 • Kategori: Blogg

Hei flotte dere som fortsatt titter innom! ♥︎

 

Jeg har hatt en meg en liten ferie fra bloggen, og macen generelt. Vært veldig lite på den de to siste ukene faktisk. Men jeg fikk det nye kameraet mitt for en liten uke siden, og da kom motivasjonen tilbake. Så fremover blir det mer bilder, mer tips og bilder fra trening og mer bilder generelt. Treningen går supert for tiden. Får så mye overskudd og glede av det, noe som er veldig uvant for en som har levd uten det i alt for mange år. Er veldig motiverende å se tilbake, og å se hvor langt jeg har kommet! 

Og, noe av det gøyeste for tiden, er nedtelling til jeg begynner for fullt med oppkjøringen til konkurranse. Nå er det bare 2små uker til nytt treningsprogram og diett. Og det er gøy det! Blir gøy å se hvor mye jeg klarer å forme kroppen, og hvordan dette går. Dette er jo noe jeg har tenkt å drive med, og blir utrolig spennende og se hvordan det går! Uten om det er det ikke så mye nytt å fortelle! Eksamen nærmer seg, og jeg ligger litt langt bak i forhold til lesing. Så blir nok mye tid som går til det fremover også. Syns alltid at eksamen kommer like fort hver gang, selv om jeg vet om det. Om det er noe dere vil jeg skal skrive mer om, dele, tips osv, så gi meg gjerne en tilbakemld! Er mye gøyere å skrive det folk virkelig vil lese! 

 

♥︎ Hvordan har deres påske vært? 
♥︎ Hva vil du lese mer av her fremover? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz - der deler jeg hyppig trening, mat og inspirasjon! 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits