stine elize gaassand

Jeg vil fortelle dere om kampen, ikke om sykdommen

  • Skrevet 29.04.2015 klokka 17:28
  • Kategori: Blogg

Hei! ♥︎

 

Nå er det en liten stund siden jeg har gitt noe liv fra meg. Jeg har hatt det ganske travelt i hverdagen, ilag med en veldig ambvialent sinnstilstand. Det har gått veldig opp og ned siste ukene, men jeg har bestemt for for å forsette og kjempe, min kamp. Og jeg vil fortelle dere om kampen. Jeg vil ikke fortelle dere om sykdommen, og mate på med den, for den er det den er. Vi kommer jo selvsagt til å komme inn på den hele tiden, men jeg vil fokusere på kampen. For det er den som betyr noe. Det er den som er hard, det er den som kan ta knekken på meg. Spisefortyrrelsen er det den er, den er trygg. Den er fin og den hjelper meg til tider. Det er en klippe i hverdagen min og et sted jeg finner trøst. Men den er også den som ødeleger alt. Den ødelegger helsen min, hele det sosiale livet mitt, økonomien min og hjernen min. Løsningen er blitt problemet. For den var en gang i tiden løsningen på noe, akkurat hva, det er fortengt. Men det finner jeg nok ut av iløpet av kampen. Så jeg vil fokusere på dette. Det kommer til å bli et helvette uten like. En kamp som komer til å ta alt av krefter fra meg. Den kommer til å rive meg ned og bygge meg opp. Men det å fokusere på kampen og ikke sykdommen gjør at jeg er kommet lengre. Jeg er på vei. Akkurat nå befinner jeg med på Modum Bad. Jeg er her på et utredningsopphold og vurdering for innleggelse. En innleggelse vil da bli på 15uker. 13uker her med et opphold hjemme på 2uker. Jeg har vært her sidne søndag og skal hjem imorgen. Dette er første steg inn i kampen. Inn i mitt livs viktigste kamp. Og jeg har store planer om å vinne denne kampen! 

I heart Spring!

  • Skrevet 07.04.2015 klokka 11:56
  • Kategori: Blogg
Ah! Våren er jo rett rundt gjørne og det er ikke mye jeg glder meg mer til enn å kunne gå med lette kjoler, tynne jakker og fine farger. Er så mye lettere å kle på seg om våren og sommeren, alt blir mye lettere da. Og jeg elsker enkle hverdagskjoler. Syns det er så rent og pent, og kan styles opp på så utrolig mange måter. Her er et eksempel på en enkel og sommerslig måte og style opp en enkel hvit hverdagskjole. Å som jeg glder meg til å kunne gå slik altså! ♥︎
Dolce&Gabbana Solbriller schwarz / Timex T2P058 Kronografklokke gull / Kardashian Kollection Smykke gold / SPM BERMUDA Snøresko blush / Teddy Smith Sommerkjole blanc / s.Oliver Trenchcoat purple/pink
#kollasjkonkurranse  #bloggklubben

On my skin!

  • Skrevet 06.04.2015 klokka 17:48
  • Kategori: Blogg

hei snuppelurer!♥︎

 

Tenkte å starte denne dagen med å vise hvilken sminke jeg bruker på huden på vanlige dager. Jeg har prøvd mye foskjellige sminke opp igjennom, men har endelig funnet mine favoritter. Disse produktene har jeg vel holdt meg til i nesten to år nå, og jeg har prøvd mye, men ikke snakk om at jeg bytter nå. 

 

Først starter jeg med primer fra Dior. Denne heter Glow Maximizer. Det er en Light Boosting primer som jeg påfører først. Da holder sminken lengre og sitter mye jevnere på. Den jevner ut huden og gjør den klar for foundation 

Deretter bruker jeg et punmp med NUDE fra dior. Jeg har min i farge 022. Dette er en veldig lett foundation som dekker lite, men gjør huden jevn og fin. Jeg har vært så heldig at jeg ikke så har mye urenheter i huden min(bank i bordet) så denne gir meg en fin glød og jevner fint ut.  

Etter dette pruker jeg et pump med Star fra dior. Dette er også kjent som selfiefoundation. Den har mye mer lysreflekterende partikler i seg, så den er perfekt for deg som tar en del selfies. Den dekker litt mer enn Nude, men er også en ganske lett foundation. Den smelter veldig fint inn i huden og gir en veldig fin glød, på grunn av de lysreflekterende partiklene. Jeg har min i farge 022 her også. 

 

Om jeg vil pimpe fjeset mitt litt mer opp, så bruker jeg Sensai sitt total finnish pudder i kinn og på pannen. For litt mer farge og en ltt mattere hud. 

 

Deretter bruker jeg litt skimmer på kinnbena og en rouge fra MAC rett under for å forme annsiktet mitt litt mer. Denne rougen fikk jeg anbefalt for konturering av damene på MAC store i Amsterdam. Og jeg er storfornøyd. 

 

Dette er det jeg bruker på huden min så og si hver dag. Begge foundationene er som sagt veldig lette og jeg bruker bare en pump av hver for å ikke få veldig lag på lag sminke, men at den smelter fint inn i huden. Det gir et ganske naturlig og fin resultat. Selvsagt handler alt om mengde, og jeg bruker gjerne litt mer pudder og rouge om jeg skal ut på byen etc. Tenkte å tar for meg all sminke med øyner og etc. i et annet innlegg, gjerne med video av hvordan jeg gjør mine rutiner. Synes det er så facinerende måten folk sminker seg på, sor alle har jo sin greie.

 Bruker dere noen av disse produktene? ♥︎

BYPÅSKE

  • Skrevet 05.04.2015 klokka 20:29
  • Kategori: Blogg

Heiiii! ♥︎

 

Denne påsken har egentlig vært alt annet enn interessant. Jeg har egentlig bare kjedet livet av meg, og misunnet alle som er på fjellet. Jeg og vil på ski og afterski! Jeg har jo nesten vokst opp på fjellet, og hver vinter har vært tilbragt på Geilo, så har vært ganske så trist å være uten det nå siste årene. Savner virkelig hyttelivet med familien og kos. Så neste år så skal jeg faktisk være mye flinkere og ha mange fler turer til fjells. Det er godt for både sjel og sinn. Var faktisk inne på tanken å flytte til Geilo eller Hemsedal for et par uker siden. Tenk så deilig da, en liten bygd med skibakkene rett utenfor døren og kos. Det tror jeg virkelig hadde vært helt toppers. Joda, hadde nok vært lit kjedelig til tider, men tror faktisk det bare hadde vært godt for meg! 
Men ja, over til min litt kjedeligere bypåske. Har kjedet meg ganske masse. Alle er reist fra meg ensten hjem eller til fjellet. Så har følt meg gaske alene her i Oslo. Men igår var jeg ute med en fin venninne. Det var kos det. Utenom det har jeg prøvd å lese til eksamen. Men jeg sliter veldig med konsentrasjonen. Jeg faller ut etter 5miutter, så det å lese tungt stoff da er ikke alltid like lett. Menmen, jeg skal klare å suge til meg nok kunskap til eksamen håper jeg! 


et par insta bilder fra siste uken

Nå skal jeg prøve å få lest litt til, kanskje jeg blir litt smartere. Gleder meg enormt til jeg er ferdig med disse eksamne, så jeg endelig kan fokusere videre på utdanningen min og slippe å ha dette over meg. Gruer meg skikkelig til de to muntlige jeg skal ha. Jeg pleier ikke ha noe imot muntlige presentasjoner, men disse er alene i et rom med to sensorer og et tema jeg ike aner, så er umulig å forbrede seg godt nok. Så gleder meg virkelig til de er over. Den skriftlige jeg skal ta er enda en liten stund til, og der har jeg mye mer kontroll. Så krysser bare fingrene for at de muntlige skal gå sånn helt ok. 

 

Har dere eksamner denne våren?♥︎

 

Gi meg sommer og shorts!

  • Skrevet 01.04.2015 klokka 10:06
  • Kategori: Blogg
Ah, som jeg lengter etter å kune gå i shorts igjen! Det er noe av det beste med vår og sommer. Bare legger, lette klær og solbriller på nesen. Jeg er veldig fan av en blanding mellom søtt og litt hardt og veldig glad i skinnelementer ilag med bluser og blonder. Så satt sammen en liten collage av noe jeg kommer til å gå med i sommer! ♥︎
Prada Solbriller schwarz / Hatt med fløyelsbånd / Zign Skulderveske black / Zign Snøresko white / Vero Moda VMULLA Bluser snow white / Teddy Smith Shorts noir
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits