stine elize gaassand

Sunt og Enkelt på farten?

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 14:10
 • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Idag tenkte jeg å bare tipse dere om noe som er sunt, enkelt og du kan spise på farten. Mange skylder ofte på dårlig utvalg og tar ofte usunne valg på farten. Det er lett, ofte billigere, men kan hindre deg i å oppnå de resultatene du vil. Idag finens det mye sunt man kan ta med seg på farten eller kjøpe ute. Selv er jeg flink med matboks, og legger mye tid i å legge tilrette maten for dagen, men for meg er det nødvendig siden jeg skal konkurrere. Men, jeg har også dager jeg ikke orker det, og har likevell funnet noe som er sunt, godt og passer inn min diett nå.Nemlig speltlomper med pålegg og mager kesam/gresk yoghurt. 14-serien fra tine er helt fantastisk og denne fletter jeg inn i dietten når jeg kan. Proteinrik og supergod! Favoritene mine er mager kesam med sitronsamk(som på bildet) og gresk yoghurt med sitron og lime. Speltlompene er også super. Kjøp en pakke med speltlomer, kyllingskinke og lett ost, og vipps så har du et sunt alternativ du slipper å styre for mye med. Enkelt og supergodt! 

Nytt inn fra Adidas Stella Sport

 • Skrevet 10.03.2016 klokka 10:07
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Det er jo ikke til å legge skjul på at jeg er hodestups forelsket i den nye kolleksjonen til Stella sport For Adidas! Og siden det er kommet nye plagg i den kolleksjonen, så måtte jeg snope meg litt nytt igjen. 3 digge sportsBH-er og en superchill og lekker hettegenser. Denne har jeg så og si bodd i siden jeg fikk den hjem, så et kjøp jeg virkelig er godt fornøyd ned!  

♥︎ Hva syns du om innkjøpet? 

 

A bootylicious workout!

 • Skrevet 09.03.2016 klokka 19:05
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå har jeg endelig fått slått meg ned på sofaen og har store planer om å være her rsten av dagen! Kom hjem for litt siden og da var det bare å hive seg over matboksen som sto å ventet på meg i kjøleskapet, før jeg måtte preppe for imorgen og fredag. Så nå er det vel egentlig snart tid for mat igjen! Hadde en killer benøkt idag, før jeg var og fikset på vippene mine. Alltid deilig å bli dullet med, så deilig at jeg sovner hver eneste gang! Godt å få inn en lur midt på dagen også. Tenkte å dele dagens økt emd dere, da jeg blir mer og mer glad i den. Har hatt et elsk/hat forhold til denne økten, men den vokser på meg. Er jo ben, så er mye tunge løft, men er så sinnsykt digg etterpå! 


obligatorisk belfie! 

 

Dagens økt så slik ut: 

Lett oppvarming i 10 min med fokus på ben

Leg extention - 3x8 

Sittende leg curl -  3x8

Benpress med bena høyt og bredt  10 - 10 - 8 - 8 - 6

Knebøy med stopp i bunn - 10 - 10 - 8 - 8 - 8

1 bens strake markløft 2x10 (på hver for)

Hip thrust - 4x8

Liggende leg curl - 3x8

Er ikke mange øvelsene, men har tunge løft med lange pauser mellom settene, så det brenner godt i ben og rumpe! Så sofaen var grådig god å krype ned i nå! Imorgen er det bryst, mage og intervaller som står på planen. Så håper jeg våkner i kardio humør imorgen, for de er vanskelig å manne seg opp til! 

♥︎ Har du trent idag? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit:litz for flere treningsbilder! 

Mine kosttilskudd!

 • Skrevet 08.03.2016 klokka 13:28
 • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg har fått et par spørsmål om hva kosttilskudd jeg bruker i forhold til treningen. Jeg bruker dette for å fa maksimalt ut av treningen, for å kunne bygge best mulig og å restituere fortest mulig. Da jeg startet var jeg ganske så plank på dette feltet, men etterhvert så har jeg fått tips til hva jeg burde bruke. Når jeg begynneer på konkuranse dietten så blir det nok enda mer tilskudd, men foreløbig så holder dette for meg. 

 


Proteinpulver! Jeg får i meg proteinpulver 3 ganger for dagen, og varierer derfor litt på smak. Jeg har proteinpulver i havregrøten min til frokost, en shake rett etter trening, og blandet ut med kesam til kvelds. Alle disse 3 er helt fantastisk på smak, så om du ikke er så fan av den typiske proteinpulver-smaken så kan jeg anbefale disse på det sterkeste. Den fra Gourmet pro er den aller beste, og har ikke et snev av proteinsmak. Den får du kjlpt på Gymgrossisten. I smaken Sjokolade. Den smaker som en tjukk og god sjokomelk egentlig, null proteinsmak! 


Kreatin og pre-workout! Kreatin øker prestasjon, styrke, muskelmasse og utholdenhet. Et fantastisk tilskudd. Jeg bruker monohydrat nå, men kan binde en del vann. Jeg skal bytte til kre-alalyn, som er kreatin det og, bare at det ike binder like mye vann. For min del har det bundet veldig mye vann, da jeg har hatt mye ubalanse i kroppen også siste årene. Fra Proteinfabrikken

Pre-workout! Dette er jeg avhenging av. Har man ført begynnt så er det vanskelig å slutte. Dette øker fokuset og prestasjonen og gir deg et lite kick. Det er koffein i det, som gjør at man våkner og fokuserer mer. Denne smaker litt vel kunstig, så når boksen er tom, så skal jeg nok prøve et annet et. Men om du vil ah effekt og ikke bryr deg om smak, så er dette supert! Jeg blander disse to sammen i ca 1dl vann og hiver det i meg ca 20min før trening. Fra Gymgrossisten


Så var det alle tabelettene mine da! Her tar jeg endel som dere sikkert ser! Koffein tar jeg om morgenen, da jeg ikke er noe spesielt kaffe menneske. Dette kan også taes før trening om du vil ha et kick og øke fokus. Magnesium tar jeg 2-3 ganger daglig ilag med måltid for musklaturen sin. Jern tar jeg for jeg har hatt ekstem jernmangel og er ikke på normale verdier. Omega-3 er supert for det meste. Svært mange av oss får i oss for lite av dette. Det bedrer fordøyelse, hjelper hjernenen og bør være en del av alle sitt kosthold. CLA tar jeg for å bedre forholdet mellom muskler og fett og å øke musklemasse. HICA er muskelfremmende og bedrer proteinsyntesen i kroppen. Disse fåes kjøpt på Gymgossisten, apoteket og porteinfabrikken


Under trening(styrkeøkter) drikker jeg BCAA. BCAA er aminosyer trenger. Miksen av aminosyrer som virker antikatabolt og energigivende under og etter treningen. Den avanserte formulaen inneholder grenede essensielle aminosyrer i forholdet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombinasjon med Glutamin, Citrullin Malate og Vitamin B6. Dette gir rask og effektiv restitusjon, øker fysyik og mentalt energinivå, bedre utholdenhet og økt muskelvolum og mer "pump".(hentet Fra gymgrossisten) 

E-burn er brusetabeletter som hjelper på fettforbrenningen. Denne driker jeg de dagene jeg har kardio og skal brene mest mulig fett. Drikker den ca 20minutter før økten. Fra Proteinfabrikken
 

Dette er det jeg tar for å få mest mulig ut av trenigen min og få de resultatene jeg ønsker. Viktig å si at dette er tilskudd som jeg tar i tillegg til et sunt og kodt kosthold! Jeg ersatter ikke noe med dette, men tar det som et supplement, slik det skal. Det viktigeste om du vil ha best mulig resultater av treningen din er et sunt, variert og godt kosthold. Ingen piller eller tilskudd kan endre på det! 

 

♥︎ Tar du kosttilskudd?

Frisk og proteinrik smoothiebowl♥︎

 • Skrevet 07.03.2016 klokka 07:59
 • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg har fått så god respons på oppskriftene mine her at jeg skal blir flinkere til å legge ut! Skal prøve å få til 2-3 oppskrifter i uken. Er mye like base oppskrifter, men kun fantasien setter grenser for hvordan man kan variere! Idag tenkte jeg å dele en superfrisk og god smoothie med dere. Dene ga meg virkelig mer lyst på vår og varmere dager, så blir nok en hit her fremover! 

Du trenger: 

★ 150gram frossne skogsbær
★ 100gram mager kesam
★ 100gram mager cottage cheese
★ 1scoop jordbærprotein
★ 1/4 banan
★ 10g mandler
★ 1ss tørket gojibær
★ Et lite dryss kanel
★ vann etter ønsket konsistens(jeg brukte vel ca 1dl for en tjukk og spiselig smoothie"
★ Frosne bringebær, hakkede mandler og banan til topping 

 

Kjør alt i blender til alt er blandet sammen og knust, ha i en skål/glass og topp med det du ønsker! Dette er supert til frokost, lunsh eller mellommåltid(oppskriften kan da gjøres litt mindre). Dette er en smoothie som inneholder mye protein, sunt fett og karbo. Den metter lenge og er super å lage om du ønsker noe friskt og godt! Jeg har kanel i for blodsukkeret sin del, for det er supert for å få et stabilt blodsukker! 

Nå skal jeg fyke avgårde på trening. Idag står skuldre og legger på planen, og jeg satser på en skikkelig killer økt! Håper alle får en super start på uken! 

♥︎ Hva er din favorittsmoothie? 
♥︎ Skal du trene idag? 

 

Å finne tilbake til meg selv og mine verdier

 • Skrevet 06.03.2016 klokka 19:55
 • Kategori: Personlig

Jeg har vært syk lenge. Veldig lenge. Mer en 1/3 av livet mitt har gått med i sykdommen. De «viktigste årene» Dert man legger grunnlaget. De årene min er defuse og strekt preget av sykdom. Jeg har gått glipp av veldig mye. Ungdomsårene mine har gått med i sykdommen. Ja, mye av livet mitt har gått med. Men jeg har reist meg. Reist meg fra asken jeg lå i. Reist meg opp og tatt grep. Noe av det viktigste for meg var å finne megselv, og mine verdier.

 

Jeg har vært til mange psykologer, leger og psykiatere. Og jeg har sluttet hos mange. Det er få som har nådd inn til meg som person og virkelig tatt tak i roten til problemet. De har prøvd å løse problemet fra overflaten. Men på en person som meg, så hjelper ikke det. Man må ned i dybden. Finne ut hvorfor jeg fikk problemet, og akkurat det er det svært få som har klart. 

 

Jeg er en person som ikke viser følelser og stenger folk ute. Uten å egentlig vite at jeg gjør det, så gjør jeg det. Det er sånn jeg er. Og derfor har jeg vært en hard nøtt og knekke. Jeg har heller ikke hjulpet så mye, for jeg har ikke visst hvem jeg selv er og var, og derfor ikke klart og fortelle det. Men jeg er på veien. Jeg har funnet ut ekstremt mye om meg selv siste halve året. Og funnet tilbake til mine verdier. Og ja, jeg er hard og jeg er kald. Jeg har en «vinnerskalle» få har. Og jeg er en person som går all in om jeg før såt inn for noe. Jeg har alltid lagt prestasjon høyt. Det å prestere for meg er ekstremt viktig. Men på mine felt. Om jeg går inn for noe, så får jeg det som regel til. Men jeg må velge det selv, og det må være mitt valg. Det nytter ikke for meg at andre velger, eller prøver å velge for meg. Jeg har alltid vært en person som har måtte lære på den harde måten. Om du sa det er farlig å holde hånden på en kokeplate, så måtte jeg prøve det selv for å lære det. Det holdt ikke at du sa det. Jeg er derfor ofte ganske kritisk til mennesker.  Og hva de mener. Jeg respekterer det, men det betyr ikke at det er min mening. Og jeg er en person som kun stoler på meg selv. 

 

Det å finne tilbake til meg selv har vært en hard vei å gå. Jeg er der ikke, men jeg har funnet tilbake til mange av verdiene mine. Og ja, jeg har godtatt at jeg er kald og kritisk. Jeg er hard, men jeg er også rettferdig. Det er meg. Og jeg har et ekstremt stort konkurranse instinkt og vinnerskalle. For meg holder ikke det med godt nok, det skal være best. Og her vet jeg at folk er ulik. Og det respekterer jeg, men jeg ber da også om respekt tilbake, og at du respekterer meg. For det har alltid vært en av mine verdier. Vi trenger overhodet ikke være enig om noe, men jeg fortjener respekt, på akkurat samme måte som det du gjør. 

 

Trening er en av de tingene jeg virkelig brenner for. Og det ha jeg gjort hele livet. Jeg er en sjel som er ekstremt glad i å pushe meg selv til det ytterste når det kommer til trening. Det gjorde jeg også da jeg var yngre. Jeg sto mangfoldige timer på fotballbanen. Dag inn og ut. Bare for å bli bedre. Det var ingen som sa jeg trengte det. Men jeg ville det. Det ga meg glede og fred. Det ga meg en ro. Og slik er det også den dag idag. Trening gir meg ro i sjelen.  

Dette var det jeg savnet alle mest da jeg var syk, og mitt høyeste ønske å få tilbake. Gleden min. Og ja, gleden min er trening. Og det passer ufattelig dårlig inn når man sliter med spiseforstyrrelser. Derfor sluttet jeg å trene da jeg var på mitt sykeste. For jeg ville ikke at treningen skulle bli rammet av sykdommen. For det var mitt fristed. Men, når man går i behandling for spiseforstyrrelser får man ofte restriksjoner på trening. Spesielt om man er innlagt. Dette fikk jeg. Og jeg brøt dem. For etterhvert som jeg fikk livsgnisten tilbake, så fikk jeg treningslysten tilbake. Og nei, for min del har dette aldri handlet om kalorikontroll og å gå ned i vekt, men mitt fristed, Mitt sted for å få utløp for tanker og sinn. Jeg har blitt stoppet, og jeg har blitt fortalt at jeg ikke burde trene. Og ja, jeg skjønner prinsippet i det. I den situasjonen jeg var. Men trening er meg, og har alltid vært det. Å kunne bruke kroppen, og kunne pushe kroppen og å kunne leve. Jeg har prøvd mye rart. Da jeg var innlagt prøvde jeg meg på strikking, tegning og mye forskjellig. Men eneste jeg ville var å trene. For det er min hobby, og det jeg er interessert i. Jeg er interessert i kroppen, og dens funksjoner. Og det har reddet meg. Kunnskapen om hva jeg egentlig har gjort med kroppen min og hvordan det kunne endt. Treningen ga meg livet tilbake, og derfor har jeg valgt å gi mitt liv til treningen. Tilhøsten er planen min å starte PT-utdanning og kostholdsveileder. Samtidig som måler er å stille i Bikinifitness. Jeg vil utforske nye ting og jobbe med det jeg brenner for. Og jeg gleder meg til reisen videre ♥︎

Jeg klarte det!

 • Skrevet 06.03.2016 klokka 16:45
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 Det er ett stk happy jente som sitter i sofaen har. Idag var dagen jeg prøvde meg på 100kg i markløft. Og jeg klarte det. Så ny personlig beste på meg, og meget happy med å ha nådd målet jeg satte meg tidligere i år! Det var ikke det fineste løftet jeg har hatt, men jeg klarte det. Så kan si meg godt fornøyd med dagens økt. I helgene så har jeg ikke noe spesielt program, jeg har det som heter funday. Jeg har de øvlesene jeg vil, og terper på litt teknikk. Så helgeøktene er forskjellig fragang til gang, noe jeg digger. Så idag ble det en helkroppsøkt og de fleste muskelgruppene fikk kjørt seg. Men ryggen fikk nok kjørt seg mest, så spent på hvordan den er på tirsdag da rygg står på planen. Er jo alltid mest støl på dag 2, men statser på at det går fint! Nytt mål er satt, og jeg stater på å klare 120kg til sommeren. Da er jeg på elite nivå, og det er noe å strekke seg etter det!   

 

Verdens beste smoothie!

 • Skrevet 05.03.2016 klokka 09:52
 • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 


Kan jeg friste med denne? 

 

Dette er min favorittsmoothie. Søt, proteinrik og utrolig god! Og nå tenkte jeg å dele oppskriften med dere. Den er superenkel å lage, og full av gode næringsstoffer. Ikke minst så er den svært proteinrik! 

Du trenger : 

★ 200gram frosne bringebær
★ 100gram Mager kesam
★ 100gram Mager Cottage cheese
★ 1/3 banan
★ En scoop vaniljeprotein
★ Vann etter ønsket konsistens
★ 1 eggehvite(gir null smak, bare ekstra protein)
★ 10gram hakkede mandler, 10gram 80% sjokolade og bringebær til topping

Kjør alt i blender og topp med nøtter, sjokolade og bringebær. Denne oppskriften ga meg to glass, så kan halveres om du bare ønsker et glass. Fantastisk god på smak! 
 

♥︎ Hva er din favoritt smoothie? 

 

Diett er lett!

 • Skrevet 03.03.2016 klokka 15:31
 • Kategori: Blogg

Hei fine! ♥︎

 

Angående overskriften, så nei, det er ikke alltid like lett. Men, det blir vanskeligere om man sier det er vanskelig. Nå er jo jeg på en ganske så flexibel diett, konkuranse dietten starter jeg ikke på før om en måned, så jeg kan skeie litt ut på den jeg har nå. Men jeg prøver å la være. Siden jeg også har gått litt ned i kalorier, så har jeg en høydag, hvor jeg kan spise litt mer. Men, diett er ofte så lett eller vanskelig man gjør det til selv. Ja, makroer skal følges, men kunnskap og varasjon er nøkkelen. Lese seg opp, hva kan jeg lege til, hva kan jeg bytte ut. Jeg elsker å gjøre maten min fin og god, og får også en del skryt over dette. Jeg vil at maten skal se og smake digg! Krydder og litt krativitet, så er vi langt på vei. Ja, jeg kan spise taco på diett, men jeg bytter ut lefser med speltlompe, bruker svært lite ost, og da den lettere varianten. Bruker karbonaddeig og mager kesam. Så enkelt, og så godt. Men alt handler om hode. Hvor motivasjonen ligger og hvor mye disiplin man har.  

Jeg har ikke lenger et behov for sukker og søtsaker. Joda, det er godt, men jeg craver det ikke på samme måte som før. Joda, av g til frister det veldig, men det går over. Jeg flytter fokuset over på noe annet, og vipps så forsavnt suget. Det varer som regel ikke lenger enn i 20minutter, og gir det seg ike innen da så unner jeg meg noe sunt og godt. En skje med cottage cheese med kaneldryss hjelper ofte, litt nøtter eller en liten proteinkule. Eller så om jeg har vært flink, så er det sukkerfri gele i kjøelskapet, og vipps, søtsuget er borte. Men jeg må være innstillt på det. Det krever motivasjon og dedikasjon. Stå på vilje, og guts. For ja, noen dager er tunge. Men det er verdt det! 

Alt dette er sunn og næringsgrik mat, ja til og med diettvennlig! Så kunnskap er nøkkelen til variasjon. Og når man varierer så blir det både lettere og bedre! 

 

NB! Når jeg kriver diett, så er dette min diett, for å bygge muskler og oppladning til konkuransse. Jeg spiser nok likevell mer enn mange, og er ikke i kraftig kaloriunderskudd. Dette er en treningsdiett med mye, men riktig mat! 


 

Jeg er min største konkurrent!

 • Skrevet 02.03.2016 klokka 20:40
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! 

 

Når det kommer til meg og treningen min setter jeg meg mål. Mål som skremmer meg, men også mål jeg vet jeg kan få til om jeg vil og er dedikert nok. Mål jeg vil oppnå, og mål som er målbare. Jeg satt meg et mål tidlig i år om at jeg skulle klare 100kg i markløft innen mars. Og har jeg klart det? jeg vet ikke. For jeg har ikke prøvd. Jeg har ikke turt å prøve. For jeg har hatt en mental sprerre. En sperre som har stoppet meg de gangene jeg faktisk har lurt på å prøve. Hodet mtt sier at dette er tungt, dette får du ikke til. Mens viljen min sier at dette går. Hadde det vært en allen øvelse hadde jeg bare kjørt på å prøvd. Men markløft er en teknisk øvelse, som må gjøres riktig. Løfter jeg feil, med så mye vekt, så ryker ryggen. Derfor har jeg enda ikke klart å legge på de 100kiloene, for jeg er redd for å feile. Jeg vet at jeg brurde klare det. De siste ukene har settene mine i markløft sett slik ut :

★ 12 x 50kg
★ 10 x 60kg
★ 8 x 70kg
★ 4 x 80kg
★ 2x90kg

Men den på 1x100kg gjenstår. Jeg er redd. Markløft skal gjøres med riktig teknikk. Jeg er redd for å løfte feil. Løfte skjevt. Men mest av alt egentlig, å ikke klare det. Ikke klare målet mitt. Selvom jeg egentlig vet jeg kan klare det. Men sperren er der. Lørdag er dagen. Lørdag 5.mars skal jeg klare 100kg i markløft. Jeg skal gutse på, og jeg skal nå målet mitt. Og premien min er ganske så fin. Ikke nok med å overvinne meg selv, min største konkurent, men jeg har også sagt at når jeg får det til, så skal jeg investere i et par skikkelig løftesko. Og det er en ganske så fin motivasjon, og premie til meg selv syns jeg! Så lørdag, da skal sperren min rives ned! 


Jeg er min største konkurrent, men skal alltid være sterke enn igår! 

♥︎ Har du slike sperrer? 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for mer trening og inspirasjon! 

 

Nye klær booster motivasjonen!

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 17:24
 • Kategori: Blogg

Hei fine! ♥︎

 

Jeg er kanskje over gjennomsnittet opptatt av treningstøy og får aldri nok. Ikke bare til trening, men også til fritidsbruk. Så, jeg har igjen svidd kortet litt på nytt tøy, men så igjen er det jo så og si det eneste jeg går med. Så da er det vel litt innafor eller? Dette booster hvertfall min motivasjon litt! 

♥︎ Hva syns du om klærne? 
 

I <3 PROATS!

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 13:57
 • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Det har vært litt stille her fra meg siste tiden. Jeg har vært gjennom noen tøffe uker, og vært ganske langt nede. Men, jeg gir meg ikke. Jeg gir ikke opp, og jeg vet ting vil løsne litt etterhvert. Kostplanen er nå lagt litt om, og håper å se forskjeller fremover. Målet fremover er å gå litt ned i fettprosent, og minske vannsamlinger i kropen, før vi går opp igjen for å bygge mer muskler. 

  

 

Men, en ting jeg elsker og forsetter med er havregrøten min. Jeg elsker frokosten min, og jeg kan varier den så mye, med mye digg tilbehør. Jeg spiser havregryn med proteinoulver, her veksler jeg mellom vanilje, sjokolade og jordbær, men vanilje er favoritten. Tenkte å gi dere litt inspirasjon til hvordan dere kan variere havregrøten. Jeg lager min altid kvelden før, da blir grynen myke og mer fluffy. Jeg blander da havregryn med en scoop proteinpulver og bitelitt salt med kokende vann. Jeg har mye vann i, slik at det blir suppe konsitsns nesten, og setter et fat over og lar den godgjøre seg over natten(ikke i kjøleskap). Om morgenen koker jeg opp litt mer vann og har i og kjører den ca 2min i mikroen og lar den stå 10-15minutter mens jeg steller meg.Da blir min perfket. Myk og fyldig. Men så kommer det beste, toppingen! Jeg har alltid kanel i for blodsukkeret sin del, og stabilisere eventuelt søtsug. Ellers er listen lang over hva du kan toppe den med. Mine favoritter er ; 

★ Cottage cheese
★ Fryste bær, bringebær, blåbær, jordbær
★ Peanuttsmør
★ Hakkede Mandler, Cashew etc
★ Walden's sirup
★ Peanuttsmør
★ Frukt, banan, mango, eple
★ Raspet gullerot og kardemomme(smaker som gulrotkake)
★ Sukrin Gold, Sukrin
★ Gojibær, kokkosflak, Chiafrø 

Jeg pleier å ha lit av hvert på og å kombinere disse ingridensene litt. Havregrøten går da fra å bli litt kjedelig og smakløs til en real fest i munnen. Det smaker fantastisk, og gir virkelig en god og næringsrik start på dagen! 

♥︎ Spiser du ofte havregrøt? 
♥︎ Hva er din favoritttopping?

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og snapchat @Litz for flere bilder og inspirasjon!

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits