stine elize gaassand

Superlunch!

 • Skrevet 31.03.2015 klokka 20:09
 • Kategori: Blogg

Heihei fininger! ♥︎

 

Siden ukens rett utgikk litt, så tenkte jeg å dele min fantastiske superlunch med dere! Dette er noe jeg spiser titt og ofte. Personlig syns jeg det er veldig godt. Men andre rynker gjerne litt på nesen. Men det er supermat, og bare proteiner og grønnsaker som er godt for kropp og sjel. Det er en tunfisksalat, som inneholder det du vil av grønnsaker, samt cottage cheese og egg. Når jeg lager, så lager så blir det 2portioner ut av en, men dette er jo alt ettersom hvor sulten du er og hvor mye du spiser.

Det jeg bruker til 2porsjoner/en stor

1 boks tunfisk i vann
2 smilende egg
1/4 agurk
1/4 paprika
1/2 løk
1ts rømme
1-2ss Mager cottage Cheese
Salt og pepper etter ønske

Det er ikke noe hokus-pokus her. Det er egentlig bare til å kutte grønnsaken i småbiter. Sile vannet av tunfisken og tilsette den. Dele opp eggene. Tilsette rømme og cottage chese. Og smak til med salt og pepper. Jo mer rømme du tar, jo mer kremet blir den. Men jeg pleier å bruke smilende egg, så jeg får litt væske fra dem. Da er de midt mellom bløte og hardkokte, akkurat som jeg liker eggene mine. Dette er også perfekt mat etter trening, da den inneholder masse proteiner som er byggesten for musklene. Man kan også eventulet ha i blandet salat for å få mer volum og en større salat og evnt pasta og fetaost for å lage en middagssalat. Og til dere som sier dere ikke liker tunfisk, smak det før du sier det! For det er egentlig ganske godt! 

Har dere noen superluncher dere vil dele med meg? ♥︎

 

 

Mobilblogg: en morgen fra h!

 • Skrevet 31.03.2015 klokka 07:35
 • Kategori: Blogg

Du vet, når du våkner, ser på vekkerklokken og hopper opp av sengen? Ja, så når du skal prøve å hvertfall klare å se litt representabel ut, og at vekkerklokken ikke gikk av 20min senere enn planlagt. Ja, da finner du ut at øyenbrynsmarkøren er borte! Ja, for den er ikke bare sånn det viktigste jeg trenger om morgenen. Sengen og hele rommet ble snudd på hode, uten hell. Jaja, får bare se ut som jeg gjør idag. Ikke noe mer å få gjort, dagen kan ikke bli verre nå vel! Åjoda! Mens du løper til bussen, kommer du på at du forsatt har morgengenseren på! Den er ikke akkurat like pen og fasjonabel og se på som den er å gå i... Men, karma har selvsagt bestemt seg for å ikke være ferdig enda! Neida! Nå skal vi kødde litt til med Stine! Ja, bussen hun skal ta for å nå neste buss(som forøvrig bare går hvert 30.min) ja, den sksl vi forsinke! Så når jeg endelig kommer ned på bussterminalen, så går bussen jeg skal ta! Så da må vi stresse oss rundt i oslo, for å kanskje være så heldig(bank hardt i bordet) at jeg rekker jobb i tide! Virkelig, en morgen jeg kunne vært foruten....

Påskehare på deltid!

 • Skrevet 30.03.2015 klokka 22:01
 • Kategori: Blogg

God kveld! ♥︎ 

 

Ukens rett går desverre ut idag, da jeg kom så sent hjem fra jobb! Men har en annen gøy liten ting å dele med dere. Jeg fikk for meg at alle burde få et påskeegg! Også studenter som bor hjemmenfra! Så jeg har bestemt meg for å være litt påskehare og laget et lite mysterium til han jeg bor med. Har gjemt bort et fint lite påskeegg et sted her i leiligheten, og laget spor underveis. De er gjemt bort på steder i leiligheten han bruker hver dag, men kanskje ikke alltid like lett å tenke over. Så nå gleder jeg meg til han kommer hjem og skal prøve seg på denne gåten! 

  
Så få hape han klarer dette og blir happyhappy! Jeg merker at kroppen er tom for energi nå, så resten av kvelden skal bare tilbringes på sofaen! Har to fine innlegt planlagt for morgendagen, så stay tuned som de sier så fint! 

Hva syns du om jobben min som påakehare? ♥︎

Faste innlegg!

 • Skrevet 29.03.2015 klokka 21:19
 • Kategori: Blogg

God aften fininger! ♥︎ 

 

Jeg har nå laget en liten plan for denne bloggen min. Noe som får meg igang, og som hjelper meg når jeg mangler litt lyst og motivasjon. For det å skrive for meg er som er terapi. Jeg vokser på det, og det hjelper for meg å formidle følelser og tanker. Men, jeg syns det blir for mye om jeg bare skal skrive slike innlegg og har veldig lyst å ha noe litt mer hverdagslig og lystig å lese om her også. For livet mitt er ikke bare mørkt og trist. Og jeg føler at jeg ikke bare burde dele den syke siden av meg, men også den friske. Den glade jenten jeg egentlig er. Jeg leser jo mye blogg, og har kommet over flere som skriver om det psykiske, men for min del blir det for mye å lese om det triste og det mørke. For jeg vet selv mye om det, jeg skal på ingen måte si at jeg kan sitte meg inn i enkeltpersoners situasjoner, men jeg vet mye av tingene dem skriver om. Og jeg syns det rett og seltt er for mye "syns-synd-i-meg-selv" opplegg. Og det er ikke for å trakke noen på tærene. Men for å kunne bli frisk, så må man leve som en frisk. Sånn er det bare. Og ja, det er helt jævlig. Men om man først skal ta sats, så hjelper det ikke å ta stat med en fot. Da faller man hardt. Man må hoppe med begge, å tørre og falle, men man lander med begge bena da, og ikke bare med et. Så planen min for bloggen er å ha faste innlegg til faste ukedager. Det vil hjelpe meg og skrive, men også bli bedre å lese for dere. Så planen er dette; 

Mandag: Ukens rett - jeg er jo over lmiddels intressert i mat og god mat. Jeg elsker å stå å lage mat til andre, og imponere på kjøkkenet synes jeg er veldig gøy! Så på mandager tenkte jeg å vise noen av mine retter, både enkle og litt mer avanserte. Sunne som usunne.

Onsdag: Siste snapchats! Jeg er en veldig aktiv mystory'er! Jeg har som regel en mystory hver dag, og noen ganger lengre enn andre, men mystory er litt min greie, haha! følg meg gjerne på Litz

Torsdag: Ukens drink! Jeg er jo bartender og drinker er noe av det gøyeste jeg vet. Jeg drakk fancy drinker på vors hver dag før, men nå er jeg blitt litt enklere og drikker som regel prosecco. Men, drinker er forsatt en like stor lidenskap, og jeg elsker det. Er også ganske kresen og fin på det, så snakker ikke vodkaredbulll liksom. 

Fredag: Ukens lifehack eller funfact. Jeg er utrolig glad i funfacts. Ting man egentlig ikke trenger å vite, men som er gøy å vite. Så da tenkte jeg å komme med en gøy funfact eller en artig "lifehack"

Søndag:  Ukens Insta. Jeg er også en flittg intagrammer, så hver søndag tenkte jeg å legge ut en collage av ukens instabilder. Følg meg gjerne på StineElize

 

Syns dere dette høres bra ut?♥︎

Livet ass

 • Skrevet 26.03.2015 klokka 21:28
 • Kategori: Blogg

God kveld søtinger! ♥︎


Det har skjedd mye siste tiden og livet skjer. Har vært veldig sliten siste tiden, og rett etter jobb har jeg egentlig bare lagt meg på sofaen og sovnet. Det er en stund siden jeg har tittet innom, og det er rett og slett bare fordi jeg er veldig sliten og livet har liksom bare stått i ro på en måte. Jeg har vært veldig i en boble, med tunnelsyn og på autopilot. Det blir ofte sånn for meg, og jeg hater når det skjer. For hver dag blir så lik den forrige og det skjer ikke mye nytt. Verken positivt eller negativt. Men jeg håper sånn at det skal gå bedre nå, jeg er så klar på så mange måter, men likevell er det noe som trekker meg tilbake. Det er en trygghet i det kjente og i det jeg er vandt til. Å bryte ut av det er ukjent og skummelt, og jeg må virkelig ta sats med begge ben. 

Utenom det, så har jeg jo helgene mine. Jeg har jo mine vaner i helgene også, og de går som regel på repeat de også. Det er ut med proseccoen under armen både fredag og lørdag, i godt selskap av gode venner og med mye latter. Så akkurat den vanen vil jeg ikke legge helt fra meg. Helgene er for livet, lever for dem. Men forrige helg var jeg faktisk på Katy Perry konsert, og for en dame og for et show! Hun leverte virkelig og showet som bare det. Virkelig en bra konsert. Hun har jo også veldig fengende og sing-a-long sanger, så det var virkelig en innertier! Utenom dette og tilbake til idag. FYTTIKATTA. Hva våkner jeg opp til? Snøkaos uten like og en halv meter nysnø utenfor! Hva er dette for noe tull? De siste dagene har jo våren vist fine tegn og tempraturen og solen har vært på lag med oss, men så dette. Nei, det var kke en del av planen. Jeg var jo superklar for bare legger og sandaler fra nå av. Så satser på dette er siste skrik fra vinteren og at sommer sol kommer snart tilbake, for det trengs! 


Nå er det tid for dkveldens te-kos og tvtitting før sengen kaller ganske snart! Hva syns dere om dagens snøkaos? ♥︎

Tilbake i form

 • Skrevet 10.03.2015 klokka 19:38
 • Kategori: Blogg

God kveld! ♥︎

 

Er det en ting jeg virkelig skal få til nå, så er det å komme i form igjen! Jeg savner musklene mine, de definerte musklene som stakk litt frem. Den stramme huden og selvfølelsen jeg fikk med det. Jeg følte meg bra i klær og generelt god innvendig. Det å komme i form igjen for meg betyr mye mer enn sommerkroppen 2015, for jo, det er gøy å se bra ut i bikini, og det gjør noe med en, men det som gjør enda mer med en er å å føle seg bra. For selvfølelsen skinner igjennom. Om en føler seg bra i et plagg, så bærer man det på en helt annen måte en om man ikke føler seg vel i det. Om man prøver å skjule magen i den intilsittende toppen, eller kamuflerer armene i en stroppetopp så blir gjør det noe med attraktiviteten. Men om man bærer et plagg med stolthet, så ser det med en gang mye finere ut. Og ja, jeg skal være ærlig, jeg føler mhg ikke tilfreds med ekstra kilo på kroppen. Jeg liker følelsen av å være liten og nett. Å være starm og godt trent. Men det er meg, jeg og mine prefferanser og de har jeg hatt i lang tid. 

Men tilbake til saken, ja, akkurat nå er ikke jeg tilfreds. Dette er min kropp og det er ikke en jeg føler meg tilfrds i. Jeg vil ha tilbake musklene og den definerte magen min. Nå har jeg vært relativt heldig med genen, og jeg har i hovedsak lagt på meg på rumpen, puppene og lårene, og ikke bare magen. Men jeg vil likevell forminske litt, bli kvitt lovehandelsene(ironien i det er massiv), bli litt slankere rundt magen og stramme opp både rumpe, lår og armer. Så fra idag av skal jeg bli sterk igjen. Så, nå er det tid for å komme i form igjen! 

SOL VÅR SMIL

 • Skrevet 10.03.2015 klokka 15:16
 • Kategori: Blogg

Goood dag søtinger!♥︎

 

Idag er en finfin dag her i hovedstaden. Det er sol, og vårfølelsen sniker seg sakte men sikkert innpå. Blomstrene spirer og solen varmer, eneste var at det blåste ganske kraftig og kaldt, men det, det kan jeg leve med. Er trossalt bare midt i mars, men fytti så jeg gleder meg til sommeren slår inn her og parklivet starter. Finne ikke noe chillere enn noen kalde i parken med gode venner og god stemmning ass!

 Selvsagt er jeg påvirket av det som skjedde igår, men jeg fant ut at det beste jeg kunne gjøre for meg selv var å gå ute i frisk luft og få luft under bena og tankene mine. Så har gått litt rundt i Oslo idag, gjort litt ærender og fått litt finere smil hos min kjære tannlege også. Så langt har dagen vært ganske så fin ja, under omstendighetene hvertfall. Drar til bergen mandag kveld neste uke og tilbake onsdag regner jeg med, viktig å sette av likk akstra familietid nå, og ikke bare fly frem og tilbake med en gang.


Får så gofeeling av disse bildene her, er riktignok tatt i Nederland, men oser av sommerglede! ♥︎

Dere er flotte, og spesielt engelen som ble sendt til himmelen idag ♥︎

 • Skrevet 09.03.2015 klokka 15:27
 • Kategori: Blogg

Jeg må få starte med å takke for alle fine ord og tanker jeg fikk etter innlegget mitt igår. Det betyr svært mye for meg, og hjelper meg å se at det finnes et lys i enden. Så tusen takk til alle dere, dere er fiiine mennesker! ♥︎

____________________________________________________________________________________________________________________

 

Igår etter jeg postet innlegget så dro jeg en tur på byn. Han jeg bor med er med i et utvalg på BI, og de hadde kjørt full fres hele kvelden, så var bra med liv. For min del endte det opp med mye gåing frem og tilbake og mye kjas og fjas, men endte tilslutt opp på utestedet jeg startet på og hadde en veldig hyggelig og fin kveld med fine mennesker. 

 

Våknet opp helt i ørska idag av en mld fra mamma, en veldig trist melding. Det har egentlig ikke gått opp for meg enda, og jeg tror det kommer til å ta lang tid og prossesere dette også. Jeg fikk beskjed om at en av mine nærmeste var sovnet inn. Og jeg er sjeleglad for at jeg reiste hjem til Bergen i vinterferien og fikk sagt hade til henne, da jeg visste at det var siste gang jeg fikk se henne smile, og gi henne en god klem. Så nå har himmelen fått seg en ny engel, og du er gjenforent med din kjære mann. Du kommer til å bli dypt savnet i livene til våre alle, for du hadde en fantastisk egenskap til å vise oss hvor mye vi betydde for deg, og lage et spesielt bånd med oss. Tusen takk for at du har gitt meg så masse kjørlighet og virkelig vært der.Det å treffe veggen - del 1

 • Skrevet 08.03.2015 klokka 21:07
 • Kategori: Blogg

Mange snakker ofte om det å treffe bunnen. Det å gå på veggen. Det å gå på en smell. Jeg har selv vært der, to ganger. Første gangen visste jeg ikke hva som kom. Andre gangen, er den jeg skal skrive om, når jeg så det komme. Jeg visste hva som kom og hvordan det kom til å smelle. Jeg prøvde å unngå det, jeg prøvde å få hjelp, men jeg prøvde for sent. Jeg traff bunnen igjen, og det hardt. 

 

Det har vel lagt i luften i flere månder. Jeg levde i en boble, jeg trodde jeg hadde det bedre, og på overflaten hadde jeg det, så tankene var lettere og sinnet var bedre. Så jeg tenkte ikke de store stygge tankene mine, og tenkte jeg egentlig hade det ganske fint. Men for en 3-4mnd siden sprakk den boblen og ting begynnte å bli verre. Jeg kjente igjen en del av faresignalene og visste hva som kom. Men jeg prøvde å unngå det, jeg prøvde å si at det bare var en liten knekk, så kom jeg meg opp igjen. Men det var ikke bare en lten knekk. Det var en stor nedgang, og det gikk bare en vei. Det gikk nedover. Og jo mer nedover det gikk, jo mer ga jeg opp. Livet var svart igjen. Alt jeg tok på ble giftig. Alt jeg gjorde var giftig. Livet mitt var giftig. Jeg visste jeg trengte hjelp nå. Men jeg visste det for sent.  

 

Hverdagen min var svart. Og grå, og kanskje av og til litt brun. Men den var mørk. Sengen ble min beste venn. Min nærmeste. Der kunne ingen gjøre meg noe vondt, ingen andre enn meg selv da. Hverdagslige ting ble tyngre og tyngre. Bare det å skulle dusje, pusse tenna ble et ork. Det ble et tiltak og krevde mer krefter enn jeg hadde. Det å stelle meg, kle på meg noe annet enn joggeklær ble uaktuelt. Å være med andre menesker ble tyngre og tyngre. Jeg vile ikke ha de der. Ville ikke at de skulle se meg slik. Så stygg. Så forferdelig og så ekkel. Dette var meg. Jeg låste meg mer og mer for meg selv. Tok mindre kontakt med folk, det fantes ikke noe initiativ i meg. Jeg ville bare ligge i sengen. Under dynen, til jeg forvsvant
Jeg hadde ikke mange rundt meg da. Familien, mine nærmeste var i et annet land. Jeg savnet de så masse. De er det nærmeste og det beste jeg har. Legen min er på andre siden av landet, så det var ikke så mye hun egentlig kunne gjøre. Jeg måtte gjøre dette selv. Helt alene. Jeg hadde aldri gjort dette før. Sist jeg var så langt nede gjorde alle rundt meg alt for meg. Men denne gangen skulle jeg legge meg selv inn. Søke all hjelp selv, og det er tungt. 

 

Jeg husker jeg satt på legevakten. Jeg ventet på at Psykriatisk legevakt skulle åpne. Jeg var der 2 timer for tidelig og bare satt der og ventet. Tilslutt brøt jeg sammen. Tårene rant nedover kinnen mine, men jeg visste ikke hvorfor. Jeg følte alle så på meg, dømte meg. En sykepleier kom bort til meg, viste meg til et sted jeg kunne vente alene. Uten så mange andre rundt meg. Jeg lå på en sofa en halvtime til, da hadde jeg vært der i nærmere 4timer. Jeg kom inn til en lege, og måtte fortelle hele historien min igjen. Tårene forsatte å trille. For jeg har ikke lett for å fortelle andre hvor tungt jeg egentlig har det. Jeg har ikke lett for å fortelle andre hvor dritt jeg egentlig føler meg og at min eksistens på denne jorden ikke er ønsket av meg selv. Jeg ble henvist videre. 

 

Etter dette håpet jeg ting skulle gå fort. Men det gjorde ikke det. Ting tar tid. Det norske helsevesenet bruker lang tid. Men jeg ble henvist til et akutt team, innenfor psykriatrien. Men det tok tid her også. Men jeg ble innlagt på en akuttplass i nesten en uke. Man får egentlig bare 4 dager her, men jeg traff på en helg, så jeg fikk litt lengre tid. Jeg var langt nede da. Jeg hadde gitt opp håpet. Håpet om et fullverdig liv. Et lykkelig liv. Et liv i det hele tatt. 

 

Det hjalp å komne inn her litt, men en akuttplass er bare midliertidig. Jeg hadde ikke noe opplegg, jeg hadde nye sykepleiere hver dag. Og for en person som meg er ikke det bra. Jeg er en veldig lukket person når det kommer til megselv og mine tanker. Så det for meg å skulle åpne meg for disse personen gikk ikke så bra. Men det hjalp meg litt der og da og bare være der. Flykte litt fra megselv og det vanlige livet mitt og triggere i hverdagen. Det hjalp litt der og da...

 
 Men, dette var en akuttplass og jeg ble raskt skrevet ut. Det var da jeg kom hjem igjen, så fort, jeg virkelig gikk på en større smell. Jeg var allerede så langt nede jeg trodde jeg kunne være. Tankene var mørke. Følelsene var borte. Bare det å dusje var et ork. Jeg ville egentlig bare forsvinne hver natt jeg sov. Og hver dag jeg sov. Jeg sov hele tiden. Opptil 20timer kunne jeg sove gjennom et døgn. Om jeg ikke sov, så spiste jeg og hatet meg selv enda mer for hver gang. Jeg var virkelig fanget. Fanget i en tilværelse ingen vil være i. Fanget i min egen kropp, et fengsel av mine tanker. Et torturkammer kan det nesten sammenlignes med, Jeg hadde det helt jævlig. Bånn i bøtta. Jeg traff veggen med et brak, igjen...

Det er ikke lenge siden jeg så et lys i enden. Tankene ble litt mer positiv. Jeg kunne faktisk få et lykkelig liv en gang i fremtiden. Jeg hadde tanker om fremtiden i det hele tatt. Det var ikke mange ukene før jeg utallige ganger googlet hvordan jeg kunne ende livet mitt. Hvordan gjøre det mest mulig smertefullt og ryddig. Så noen slapp å rydde opp etter meg. Jeg hadde disse tankene hver kveld. Hver dag. Hele tiden. Men for 2-3 uker siden tenkte jeg litt lysere. Jeg kunne ha en fremtid jeg også. 

 

Dette er bare hva jeg har gått gjennom siste 3mnd. Og jeg vet jeg forsatt trenger hjelp. Jeg trenger helt sinnsykt med hjelp. men jeg er, den dag idag, litt bedre til sinns. Jeg har forsatt dager jeg har det som på mitt værste, men jeg har også dager der jeg føler meg som noe, noe mer enn et mørke. Noe mer enn gift for andre. Og jeg skal kjempe. Jeg skal kjempe for livet mitt og fremtiden min. For jeg vil ha en fremtid. Jeg vil ha et liv. Men det krever et helvette av en kamp, og mye av meg. Men jeg skal prøve. Jeg vet jeg er på vei dit og ikke i en kiste nå. Jeg vet hjelpen er på vei, og hva jeg skal. Jeg vil være meg. Jeg vil være meg om 50år...

 

Bollebaking!

 • Skrevet 08.03.2015 klokka 17:55
 • Kategori: Blogg

God Dag! ♥︎ 

 

Da var edruhelgen nesten over for denne gang. Er lenge siden jeg har hatt en hel helg edru altså. Så hangoveren har holdt seg unna hele helgen. Selvom jeg alltid føler meg hangover på en søndag, men bare slapp og redusert. Elsker og hater søndager. Men idag, idag har vi slått på stortromma. Har laget både pizza og boller. Skikkelig husmor-dag. På kvinedagen har jeg tilbragt tiden der jeg hører hjemme, høhø.. Nei, skal ike trakke noen på tærene, men jeg syns alt dette fjaset om likestilling og tjo og hei bare er noe fjas. Jeg syns mannen skal være mannen, og kvinnen kvinnen. Men det er bare min mening om dette! 

Bollene ble fantastiske. De ble meget store og fine på sluten, så skulle nok etterhevet dem første litt lenger så de hadde blitt like store, men godt smakte dem uansett. Resten av dagen skal jeg lese til eksamen og triste meg ned i notatene. Veien mot vitnemålet altså....Så ikke disse bare fantastiske ut? ♥︎

En lang natt

 • Skrevet 05.03.2015 klokka 22:21
 • Kategori: Blogg

God Kveld! ♥︎ 

 

Nå ligger jeg ganske dø ut på sofaen og ser rundt på alt jeg burde ryddet og vasket. Kvelden igår endte ikke før kl halv 8 idag tidlig, da ganske bedugget og fin i formen. Var ikke noe planlagt og vi satt bare hjemme og drakk og hadde det superartig hele natten. Vi lekte leker, drakk litt for mye fireball og hadde det bare dødsgøy, jeg, han jeg bor med og typen. Sånne kvelder burde det absolutt være flere av. 


fra forrige lørdag

Men det har også skjedd noe annet idag. Jeg fikk sjebnen min litt bestemt for meg idag, for planen var egentlig at jeg skulle legges inn neste uke. Men ting har vært lysere siste tiden og idag fikk jeg ebskjed om at jeg har fått ny jobb med oppstart neste uke. Og da blir det litt vanskelig å kunne legge meg inn, så jeg får håpe at med ny jobb og med våren som kommer nå, så klarer jeg selv å bli litt friskere selv før jeg legges inn. For jeg vet det er noe jeg må igjennom for å bli mye bedre, og er noe jeg virkelig vil, men akkurat nå var det ikke tiden for meg desverre. 

 

Nå skal jeg dø litt videre på sofaen og sove bort halve morgendagen ♥︎

Back on track

 • Skrevet 04.03.2015 klokka 21:22
 • Kategori: Blogg

Heiiii! ♥︎

 

Jeg skulle jo egentlig operere hånden min forrige onsdag, men da dagen kom var overlegen på håndkirurgi syk og den ble utsatt, så jeg ble ikke operert før på fredag her i Oslo. Da hadde det gått så lang tid, så sjansen for at jeg får følelsen tilbake er ganske liten, og om jeg får den tilbake vil det ta ganske lang tid. så nå går jeg rundt her, så og si uten venstre pekefinger. Jeg har jo grei beveglighet og muskelfunkjson i fingeren, men når man ikke har følelse, blir alt litt vanskelig. Og så siden de har sydd sammen nerven så får jeg ike til å strekke den helt ut, eller, jeg får det til, men det gjør ganske så vondt.

 Utenom det har jeg ikke gjort stort siste tiden. Startet å lese litt til eksamenen mine til sommeren, så satser på det blir vitnemål på denne jenten også! Imorgen bestsår vel dagen av mye det samme, ikke så spennede liv for tiden med andre ord. Men mye av det kan endres fort. er et valg jeg står ovenfor som jeg ikke kan fortelle helt enda, men iløpet av uken kan det skje mye ting i livet mitt, så stay tunded! ♥︎

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits