stine elize gaassand

Jeg så aldri hvor tynn jeg var

 • Skrevet 28.02.2016 klokka 19:12
 • Kategori: Personlig

Når vekten sier undervektig, men hodet sier overvektig, hva tror man på da? Hvordan ser man på seg selv da? Hva tror man selv? Og hvordan ser man sin egen refleksjon? Jeg har gått mye ned i vekt, og nå opp i vekt. Jeg veier idag nærmere 20kg mer enn jeg gjorde på mitt minste, og for en kropp på 158cm er det veldig stor forskjell

 

Jeg så det aldri selv. Jeg så aldri at jeg var tynn. Jeg så den samme jenten med den samme kroppen i speilet dag inn og ut. Litt forskjeller om det var en bedre dag og en veldig dårlig da, men jeg så aldri det andre såg. Uansett hva vekten viste så så jeg den samme tykke, stygge jenten. Om den viste 45 eller 55 gjorde ingen forskjell på synet. Jeg var like stor. 

 

Jeg har ikke skjønt hvor liten jeg faktisk var før den siste tiden. Jeg har aldri skjønt at jeg så syk ut og at jeg faktisk var alt for tynn. Uansett om det sto 42kg eller 58kg på vekten, så så jeg en jente som var for stor. Magen bulte ut, lårene var store og alt var for stort. Jeg så ikke meg selv, jeg så min oppfatning av meg selv. Det bilde man ofte blir vist rundt spiseforstyrrelse, det stemmer. Man ser ikke seg selv. Det jeg så i speilet var et monster. 

 

Jeg har aldri skjønt det før. Før jeg valgte den veien jeg er på nå. Monsteret i meg var det jeg så i speilet, ikke meg selv. Jeg har ikke sett den ekte meg på mangfoldige år. Jeg har stått å sett på monsteret og matet det med tanker hver gang jeg så det. Hver gang jeg ikke var fornøyd matet jeg det, og det ble større, i takt med at jeg ble mindre. Monsteret var ganske lik meg. Hadde mine øyne, mitt hår, men ikke min kropp. Men det var det jeg trodde. Jeg trodde jeg så mitt eget speilbilde når jeg sto å så på monsteret. 

 

Når jeg ser tilbake på bilder den dag idag ser jeg hvor syk jeg var. jeg ser hvor liten jeg var og hvor sliten jeg var. Huden var grå, øynene var uten liv, og kroppen var mager. Ben stakk ut her og der, og jeg var liten. Men det enste jeg så var en overvektig, mislykket, stygg jente. I mine øyne var jeg aldri tynn. Selvom magen vrengte seg gjennom til ryggen og jeg kunne holde rundt midjen min med mine to små hender så så jeg det ikke. Jeg var blind på meg selv, og blind på sykdommen. 


Disse bildene er tatt ifjor høst. Her veier jeg ca 10-12 kilo over min laveste vekt, men jeg skammet meg også her. Jeg følte meg som en overvektig, feit ku. Jeg ser jo nå hvor feil det er. 

Den dag idag veier jeg mye mer, men jeg ser meg selv. Jeg ser kroppen min for slik den ser ut og ikke hvordan min indre stemme sier jeg ser ut. Jeg kan føle meg slankere idag enn jeg gjorde for 15kilo siden. Når jeg sitter å blar gjennom bilder fra tidligere skjønner jeg at folk var bekymret. Jeg så ikke ut. Jeg var for liten og jeg var for syk. Og det sier noe om hvor mye sykdommen spiller inn på hjernen. Jeg var manipulert av meg selv. Jeg var ødelagt av meg selv, og jeg holdt på å sende meg selv i graven. Fordi hjernen min ikke så realiteten. Den så sitt bilde, og sin oppfatning. På samme tid kunne jeg sikkert sagt at himmelen var grønn, så forstyrret var jeg i hodet. 

Benøkt og powernap!

 • Skrevet 24.02.2016 klokka 17:52
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg skulle være så flink å oppdatere dere da jeg kom hjem. Men denne kroppen hadde andre planer. Jeg la meg nedpå for å hvile litt, og pluttselig var klokken 2 og en halv time mer, og jeg ganske groggy i formen. En real power nap altså, uten å gi så mye power. Om man sover lenger enn en halvtime, så faller man jo inn i dyp søvn, så følte meg ganske så borte vekk da jeg våknet. Men, godt gjorde det. Var helt kjørt etter økten idag, og de to igår, så trengte å hente meg litt inn igjen. 

Benøkten min skrev jeg om i forrige uke, så om du blar litt lenger ned finner du den om du er intressert i hva den består av. Er ganske så happy med at jeg har klart å øke litt i alle øvelsene. Gir så mye motivasjon at det går riktig vei. Holder på å skrive litt om programmet mitt og hvordan effekt det har hatt, for dette programmet elsker jeg. Får nytt program i midten av April, så kjører dette freme til da. 


bilder fra min Instagram og snapchat

Nå etterpå skal jeg sette sammen en ny oppskrift til dere, som kommer imorgen! Har ikke helt bestemt meg for hva jeg lage enda, så kom gjerne med tips om det er noe du ønsker en god og sunn oppskrift på! 

♥︎ Har du trent idag?
♥︎ Noe du ønsker oppskrift på? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for inspirasjon og motivasjon! 


 

Litt nytt treningstøy! ♥︎

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 17:29
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Da jeg kom hjem på søndag var det med stor entusiasme! Jeg visste nemlig at det lå en pakke fra Get Inspired i posten. Elsker å handle fra den siden. De har super masse fresht, og pakken kommer innen 2 dager. Og det er gøy det! Er helt hekta på treningstøy, så blir endel shopping av det! 
oppi her var det mye digg!
 


Singlet fra Casall


Tights fra Nike(veldig god på)


Singlet med sportsBH fra Adidas


SportsBH fra Only play(veldig god og behagelig!)


Collage genser fra Hummel

♥︎Hva syns du om klærene? 
♥︎Hvor pleier du kjøpe treningstøy?

 

Tirsdagsøkten!

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 14:06
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå har jeg kommet meg hjem fra trening og spist meg en god lunch! dag bestod lunchen av 2 speltlomper med kalkunskinke og en osteskive toppet med mye paprika og agurk. Og et beger med gresk yoghurt med sitronsmak. Enkelt, men supergodt og veldig næringrikt! Økten idag er jeg superfornøyd med. Fikk kjørt ryggen godt, og satt igjen med en digg endrofinrus. irsdagsøkten er den lengste, og jeg pleier dele den opp i to. Så skal tilbake senere idag og kjøre intervaller og litt mage. Syns det er veldig greit å gjøre det på den måten, da ryggøkten tar litt tid og er ganske så tung. Tenkte å skrive om hvordan det har gårr med det nye programet jeg startet på for litt over en mnd siden iløpet av uken, for jeg digger det! Ting har skjedd, og musklene er blitt større, akkurat slik jeg ønsket! Men tirsdgasøkten min tenkte jeg å dele med dere nå! 

 

Oppvarming - ca 10min med lette øvelser for muskelgruppen jeg skal ha fokus på 

TRX-ro - 5x10rep

Pullups/negative pullups 3xmax / 3x3 med 30sek(negative)

Nedtrekk smalt grep - 3x8-10rep 

Nedtrekk bredt grep - 3x8-10rep

Ro i Kabel - 3x8-10rep

1arms hantel ro 3x8rep(på hver arm, null pause mellom arm bytte)

Markløft - 12 - 10 - 8 - 4 (pyrmaide, øker med 10kg på hvert sett) 

Rygghev - 2x15rep

Senere idag skal jeg gjennom:

Ab-rollout - 3x25

benhev - 3xmax

Crunches i kabel 3x15

Gerilja-intervall - 2sett (8x20sek/10sek)

♥︎Hva trener dere idag? 
♥︎ Har dere en favoritt rygg-øvelse?

Følg med gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for flere treningsbilder og inspirasjon! 

Verdens beste proteinkuler!

 • Skrevet 22.02.2016 klokka 12:22
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎

 

Idag er det tid for ny oppskrift, og idag skal jeg dele verdens beste proteinkuler med dere! De smaker helt himmelsk, og omdu er glad i sjokolade og peanutter er disse virkelig noe for deg! De er superlett og lage, og tar ikke lang tid!  

Du trenger: 

★ 8ss Peanuttmel(eventuelt smør)
★ 5ss sjokoladeprotein
★ 4ss fibersirup
★ 20gsalte peanutter
★ Mørk sjokolade(til å dyppe i)

Ha fibersurup i en kasserolle og varm til det bobler(skal ikke kokes!) Ha i peanuttmel og sjokoladeprotein og rør sammen. Bland til passe store kuler og sett kjølig. Grovhakk 20g panutter og smelt ca 20-30gram sjokolade i et vannbad. Ta ut kulene, og dypp de i sjokoladen og strø over peanutter. Sett i kjølen igjen. Ta frem og NYT! 

♥︎ Hva er din favoritt smak på proteonbarer/kuker? 
♥︎ Lager du proteinkuler/barer selv? 


 

Å gå fra XS til M

 • Skrevet 21.02.2016 klokka 19:27
 • Kategori: Personlig

Motivasjonen daler, lysten blir mindre og den syke stemmen som nesten er visket bort skriker høyere og høyere. Klærne passer ikke. Kroppen er blitt større. Ting forandres. Jeg får beskjed om at det går over. Dette er bare en fase. Ting ordner seg etterhvert. Du må bare gi det tid. 

 

Vel, for meg så er det ikke så lett. Jeg sliter nå. Og jeg sliter bigtime. Jeg kommer ikke inn i klær. Jeg ser at jeg vokser. Magen buler og valkene legger seg overalt. Jeg er livredd. Dette er det jeg er mest redd for og jeg står midt i det. Det høres kanskje overfladisk ut for dere, men min største fobi er vekt og kropp. Jeg har en så stor redsel for å bli tjukk og har hatt det i mange år. Jeg er ikke redd for å dø, jeg er ikke redd for å skade meg, jeg er ikke redd for å bli såret, men jeg er redd for å bli tjukk.

 

Det er vanskelig. Jeg sliter nå. Jeg har vært en XS de siste årene, og nå passer jeg ikke inn i small engang. Jeg må opp på medium. Det er et nederlag, jeg føler jeg har tapt. Tapt alt jeg har lagt hele livet mitt i. jeg har viet nesten 10år av livet mitt til å være tynn. Og nå taper jeg. Nå er jeg tjukk, i mine øyne.

Dette spinner rundt inne i hodet mitt. Jeg har lagt på meg 10kg på svært kort tid. Jeg spiser 4-6 måltider for dagen, men jeg spiser kun sunn og ren mat. Jeg spiser proteiner, sunt fett og karbohydrater. Jeg ligger ikke høyt på kalorier, men likevell legger jeg på meg. Min største frykt. 
 

Men jeg står i det. Jeg vet jeg ikke kan gi opp nå. Gir jeg opp nå så tar det lengre tid og kampen blir verre. Jeg vet det er muskler. Jeg vet at det er vannvekt. jeg vet det er fordi kroppen ikke er i balanse. jeg vet jeg har brukt halve livet mitt til å fucke opp kropp og system, og jeg vet jeg ikke blir frisk over natten. Dette vet jeg, og det er fakta. Men likevell er det så vanskelig å tro på når stemmen i hodet mitt skriker at jeg er mislykket. Skriker at jeg er tjukk. Stemmen jeg nesten hadde drept skriker høyere nå enn noen gang. 

 

Jeg griner meg i søvn. Jeg er trist og jeg er lei. Jeg jobber så hardt og jeg står i det. Jeg spiser sunnere og bedre enn flesteparten, likevell er det jeg som blir tjukk. Ja, jeg trener mye styrke, ja, jeg vil bli større. Ja, jeg trener for å bli større. Men når det er fett jeg ser er det vanskelig. Jeg har et forvrengt syn på min kropp, og det gjør det enda vanskeligere. Det gjør denne prosessen til et rent helvette. Det gjør at jeg vil gi opp, skli tilbake i det trygge. Den trygge sykdommen. 

Jeg trener 6dager i uken. Jeg spiser sunt, og jeg spiser ting som er godt for kroppen. Hadde kroppen min fungert som den skule hadde jeg sett annerledes ut idag men kroppen min gjør ikke det. Kroppen min er livredd. Kroppen min husker hva den har vært gjennom, og kroppen min kjemper mot meg. Jeg bryter naturens lov. 

 

Men jeg nekter. Jeg har ikke jobbet så lenge for å mislykkes med dette. Jeg skal ikke være syk lenger. Og ja, kroppen kjemper imot meg nå. På samme måte som jeg har kjempet imot kroppen og naturen siste 10årene. Så er det motsatt nå. Kroppen sparer på alt den får, for den vet hva som kan skje. Den vet hva jeg har gjort, og hva jeg kan gjøre. Den slipper ikke taket. Den skjønner ikke at jeg vil den godt nå, den kjemper mot meg. 
Jeg vet det løsner. Jeg vet at magen blir flat igjen. Jeg vet at vannet vil gå ut av kroppen. Jeg vet jeg vil komme i balanse igjen. Men det tar tid. Tid jeg ikke vil bruke på dette. Tid jeg vil bruke på å være glad. Tid jeg vil bruke på å være frisk. Men det er en prosess jeg må gjennom. Og gir jeg opp nå er alt forgjeves. Alt jeg har jobbet for siste månedene. Drømmen min blir borte. Jeg dreper meg selv igjen om jeg gir opp. Jeg må takle dette.

 

Det å gå fra xs til m det fyller øynene med tårer. Det fyller hjertet med sorg og det fyller hjerenen med negativitet. Jeg hater det. Men jeg må takle det. Om jeg skal komme dit jeg vil må jeg gjennom denne prosessen. Jeg ble advart, men jeg var ikke forberedt. Ikke forberedt til å stå midt i mitt verte mareritt. Ikke forberedt på at det var dette som skulle knekke meg. Men jeg gir ikke opp. Winners never quit, og jeg skal vinne denne kampen!

 

Om et par måneder kommer det nok et innlegg med samme overskrift, men med et positivt syn og en positiv vinkling, for det er ikke gale å være en M. Overhodet ikke. Jeg vet at muskler tar plass, og jeg trener for å bli større. Men Når den syke stemmen skriker at jeg er tjukk, er ting vanskelig for meg, men jeg skal drepe den stemmen en gang for alle! 

 

God Mandag!

 • Skrevet 15.02.2016 klokka 09:44
 • Kategori: Blogg

God morgen fine dere! ♥︎

 

Klokken er nå halv 10, og jeg er ferdig med dagens treningsøkt og godt plassert i sofaen. Elsker å starte uken med en tidlig og god treningsøkt. Idag sto skuldre og legger på planen, og de av dere som leser her fast vet vel at jeg elsker å trene skuldre? Og det er ikke uten grunn at favorittøkten er lagt på mandager. Da starter jeg uken på best mulig måte og legger listen for resten av uken. Mandager er det også alltid morgentrening, og jeg er superfan av å trene om morgenen. Jeg syns jeg fungerer best da, og resten av dagen er herlig etter en god morgenøkt. Men jeg kjenner at jeg trenger en liten lur snart. Øynene er tung og kroppen er god og sliten etter dagnes økt. Først må jeg se en eller to episoder av the Blacklist, som også er grunnen til at jeg er trøtt. Fy søren for en serie! Startet på den igår, og klarte ikke å legge den fra meg, så ble litt for mange episoder igår kveld, og litt for få timer med søvn. Men om dere er på seriejakt, så anbefaler jeg den på det sterkeste! Og jeg er ganske så kresen på serier. Må også snart spise igjen, og jeg er glad jeg har matboks klar i kjøleskapet. Er så mye lettere og holde planen da. De dagene jeg startet dagen så tidlig er også de dagene jeg faktisk klarer å komme meg gjennom alle måltidene også. Er vanskelig å få til 5måltider om man sover lenge! Håper alle dere får en super mandag♥︎

 

♥︎ Liker du å trene om morgenen? 
♥︎ Hva er dine planer denne mandagen? 

 

Speltlompe med protein"nugatti" ♥︎

 • Skrevet 14.02.2016 klokka 10:01
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎Nå er det igjen tid for å tipse dere om noe godt og enkelt! Dette tok meg 2minutter(om ikke mindre) å lage, og kun 2(3 om du regner vann) ingredienser. Det er sunt, godt og kan være både et fullverdig måltid, eler litt kveldskos i hverdagen. Speltlomper med protein-nugatti, eller sjokoladeprotein pålegg. Vil anbefale alle der ute som vurderer å kjøpe et proteinpulver å kjøpe dette fra Star Nutrition. Jeg er selv veldig kresen på proteinpulver, for det skal smake godt. Vel dette slår alt jeg har smakt. Det finnes ikke noe usmak på dette, og smaker som min mor sa, SNOP! Fikk det anbefalt av en venninne av meg, og jeg kommer til å fortsette å bruke dette. For dette er noe av det beste jeg har smakt, og da snakker vi uansett vanlig sjokolade eller dette, hadde jeg valgt dette. Du finner det her

★Så over til oppskriften. Ta ca 30gram proteinpulver i en kopp, skål etc og bland litt og litt vann i til det har en kremet nugatti konsistens. Ta frem ønsket antall speltlomper.      Smør på. Brett sammen og nyt! Så enkelt, og så godt! Jeg har skikkelig speltlompe dilla fortiden, og elsker å prøve nye ting. Så kommer til å bli en del forskjellige varianter av den elskede speltlompen fremover nå, men det håper jeg dere liker! 

♥︎ Hva er deres speltlompe favoritt?

Nytt treningstøy!

 • Skrevet 13.02.2016 klokka 16:33
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

Jeg fikk jo en superfresh pakke i posten for et par dager siden, og jeg var superhappy med alt som var i den! Jeg har lenge sett på klærene fra Stella Sport for Adidas og vært forelsket siden jeg så kolleksjonen for første gang i høst. Nå har jeg endelig fått snopet til meg en del av det, og føler med freshere enn noen gang på trening. Tightsene satt utrolig bra, og de er normal i størrelsen. 
bomullstights fra Nike


StellaSport Adidas


StellaSport Adidas


BomberJacket StellaSport Adidas

♥︎ Hva syns dere om klærne?

 

 

Slik ufører du Geriljaintervaller!

 • Skrevet 13.02.2016 klokka 09:43
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Jeg har over tid nå fått en del spørsmål om hvordan jeg kjører Geriljaintervaller. Og det har jeg tenkt å dele med dere nå. Jeg ror disse intervallene, men de fleste tar de på tredemøllen. Jeg kommer til å forklare hvordan man tar de på tredemølle, da dette er mest normalt. Om du vil ro de, så må du ha riktig ro-teknikk inne, så om du ikke har rodd før så vil jeg ikke anbefale å starte ro-karrieren med disse. 

Gerilja intervaller går ut på at du skal jobbe for full spurt i 20sekunder, så har du 10 sekunder pause. Dette skal gjentas 8 ganger. Når du blir i bedre form kan du kjøre gjennom 2-3 sett, altså 8x2 eller 8x3

Å gjennomføre disse:

★ Start med en grei oppvarming. Jogg eller småløp i ca 10minutter. Til du kjenner at du er klar for noen harde drag på maks fart. Om du ikke er varm nok, vil du ikke få fullt utbytte og maks fart. 

★ Still deg på siden av tredemøllen og still inn den innpå fart. Her må du prøve deg litt frem, men det skal være full spurt. Jeg pleier å ha den på mellom 16 og 17 når jeg løper, men jeg vil anbefale deg å prøve deg frem litt. Om du aldri har løpt slik før så kan du begynne på 13-14, alt etter hvor god form du er i.

★Bruk en timer, eller start på et nøyaktig tall på tredemøllen. Du skal Spurte i 20 sek, så hopper du over på sidene og hviler i 10sekunder. Her er det viktig å ta godt tak i håndtakene når du hopper av og hopper på igjen. Hold hendene på sidene til du har skikkelig feste med båndet når du starter en ny spurt. 

Dette er blytungt, men varer kun i 4minutter om du tar 1sett. 


og nei, du bør ikke kjøre disse om du vil se fin og fresh ut på trening! Her står svetten i taket og pusten etter! 

Hvorfor kjøre intervaller? Dette er en ekstremt effektiv treningsform. Den er bevist å være det beste for fettforbrenning da du øker oksygenopptaket, som gjør at du forbrenner mer. Etter høyintensive intervaller vil kroppen også forbrenne mer enn normalt i timene etter for det er en så stor påkjenning for kroppen, så i timene etter vil forbrenningen være mye høyere enn normalt. 

 Håper dere forstod dette og at jeg forklarte det slik at dere fortod. Om ikke så skrik ut, så skal jeg prøve å forklare enda bedre! Jeg vil anbefale alle å prøve ut dette, for den gir garantert blodsmak i munnen, men det er viktig å ikke jukse. Det er snakk om 4minutter, ja, de virker som en evighet når du er halvveis, men garantert verdt det! ♥︎

♥︎ Hvilke intervaller pleier du å kjøre?*

Geriljadøden!

 • Skrevet 11.02.2016 klokka 15:57
 • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

Nå er dagens økt unnagjort, og den ga blodsmak i munnen! Og det er for å si det mildt. Det sto intervaller på tapetet idag og de er alltid like tung. Kjørte ført en styrkeøkt på brystet, før jeg kjørte to sett meg Geriljaintervaller(kjører 8spurter hvert sett), før jeg avsluttet med 10min powerwalk. Blodsmaken var godt tilstede, men følelsen etterpå er helt fantastisk! Endorfinrush til tusen. Fikk også snopet litt på Gymgrossisten sin butikk her før økten og jeg har en digg pakke fra Get Inspired som venter på meg, så dette er en finfin dag! Kan vise dere hva jeg har kjøpt og bestillt senere idag elelr imorgen tidlig, for det er  funky og fresht! Nå må jeg få i meg litt mat, og jobbe med engelsk resten av dagen, ikke fullt like gøy, men med endorfinene godt til stede, så skal det nok gå fint. Håper alle dere har en super duper dag! ♥︎

 

♥︎ Bruker dere intervaller når dere trener? 
♥︎ Hvor pleier dere shoppe treningsklær? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for mer trening og hverdag, og lik gjerne facebooksiden min her ♥︎

Deilig Proteinfluff med bringebær ♥︎

 • Skrevet 11.02.2016 klokka 10:45
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎Nå skal jeg dele noe superdeilig, og supersunt med dere! Om dere vil ha en god og sunn måte å stoppe søtsuget på anbefaler jeg dere å prøve ut denne. Den tar ikke lang tid å lage, og du trenger kun 4 ingredienser. Den metter godt og gir søtsuget en solid stopper. En virkelig god hverdagsdessert!

Du trenger(2-3porsjoner)

★2 eggehviter
★30g Proteinpulver(jeg brukte vanilje)
★1dl Soyamelk
★ 150g fryste bringebær 

Mos bringebærene med gaffel i en skål(om du bruker andre bær kan det være lurt å tine dem litt først) Kjør alt sammen i en kjøkkenmaskin i 5-10min til størrelsen tredobbles og er fluffy. Server og nyt! Jeg toppet min med litt toppet mørk sjokolade, men her kan du toppe med det du vil, bare fantasien som stopper deg. Hakkede nøtter er også fantastisk på, for litt mer konsistens. Hele oppskriften inneholder 240kalorier og 40g protein. Og det er digg det. Dette blir 2 store porsjoner, så den kan gjerne halveres til 2 små eller en stor. Den er mektig, så her kan det fort bli litt mye. 
Det er ikke vondt å være sunn! ♥︎

♥︎Har du laget proteinfluff før?
♥︎Har du en sunn og søt oppskrift du vil dele med meg?

Et lite middagstips!

 • Skrevet 10.02.2016 klokka 19:41
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎Tenkte å dele et lite middagstips med dere! Kombinasjonen av mango, avokado og lime med laks er bare helt fantastisk godt og noe dere absolutt burde prøve! Skjær avokado og mango opp i like biter, og ha i en bolle. Dryss over litt salt og pepper og skvis 1 lime over og bland sammen. Hel fantastisk til laks! Du kan også gjøre salaten større ved å tilsette tomat, baby spinat og div du liker i salaten. Men bare komboen av mango, avokado og lime syns jeg er en liten smak av himmel, så det burde dere prøve! ♥︎

Ass on fire!

 • Skrevet 10.02.2016 klokka 15:43
 • Kategori: Trening

God Onsdag fine! ♥︎

 

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og jobber med litt engelsk. Eller, det var kanskje å overdirve litt. Jeg sitter i sofaen og prøver å motivere meg selv til å åpne engelskboken og starte å jobber. Det var litt mer korrekt ja! Var helt kjørt etter dagens benøkt, så når jeg kom hjem var det bare å spise opp matboksen min og ta seg en power-nap. Og det var digg det. Dagens benøkt avsluttet bra, men kranglet litt med meg. Jeg sliter litt med slitasjer i knærne, så kan ikke bruke for mye vekter når jeg trener knebøy og div.utfall. Og det merket jeg idag. Så da var det ikke annet å gjøre enn å skippe de øvelsene når de låste seg. Men resten av øvelsene gikk supert, og jeg avsluttet med 20min powerwalk. Det var tungt det. Men godt nå! Økten min så slik ut idag:

 

leg extention - 3x10
Sittende leg curl - 3x10
Brede knebøy - 3x5(her tar jeg vanligvis pyramide sett, men ikke idag pga knærne) 
Benpress - 15-12-10-8(pyramide sett, bygger på med 10kg pr sett)
Ett bens strake markløft - 3x10(på hver fot) 
Ligende Legcurl - 3x10
Hip Thrust - 15 - 10 -8 (bygger på med 10kg)
20min powerwalk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og denne økten brenner, så gleder meg å gå i trapper imorgen ja! Nå skal jeg faktisk åpne engelskboken og lese litt. Ikke at jeg finnes motivert til det, men jeg må tvinge meg selv til det. kommer ikke utenom om jeg faktisk vil ha en decent karakter i faget. 

♥︎ Har dere trent idag? 
♥︎ Hva er din favorittbenøvelse?

 

 

Supertirsdag!

 • Skrevet 09.02.2016 klokka 12:16
 • Kategori: Blogg

Hei fine! ♥︎

 

Da var det blitt ny uke, og jeg er supergiret på en god treningsuke! Igår startet jeg dagen med favorittøkten min, skuldre & legger. Elsker å trene skuldre, og derfor har jeg lagt den økten på mandagene, for hva er vel bedre enn å starte uken med den beste økten? Idag er jeg ferdig med dagens første økt, rygg, og senere idag så står litt magetrening og intervaller på planen. Nå er det en stund siden jeg har kjørt intervaller så jeg gleder meg faktisk litt til det også, og det er ikke ofte jeg sier! 

 

Igår tok jeg et nytt formbilde av ryggen, og ting har skjedd! Kan dele det med ere senere, men jeg er faktisk overasket over hva som har skjedd på 4 uker, og resultater er alltid gøy. Holder også på å legge en plan over oppskrifter jeg skal dele med dere fremover. Det ser ut som dere er veldig interessert i dette, og da blir det litt mer av det. Skal prøve å få lagt ut 2-3 oppskrifter i uken, på alt mulig forskjellig. Det er godt å spise sunt! Har fått skikkelig dilla på speltlomper for tiden, i alle mulige former og kombinasjoner, så blir litt inspo der hvertfall! Nå skal jeg sette meg nei i sofaen og lese litt engelsk, før jeg skal snike meg til en liten powernap før neste økt. Håper alle dere har en herlig tirsdag! ♥︎♥︎ Skal dere trene/har trent idag?
♥︎ Er det noe spesielt dere ønsker oppskrift på? 

Touchdown Oslo!

 • Skrevet 05.02.2016 klokka 14:56
 • Kategori: Blogg

Hei fine! ♥︎

 

Nå er jeg ankommet Oslo, og det er helt fantastisk å være tilbake! Etter å ha bodd her siste årene så ser jo jeg litt på Oslo som hjemme, og gleder meg like mye til hver gang jeg skal hit. Helgen skal brukes til sosialisering og gøy, og jeg har faktisk lagt alt av treningsklær igjen hjemme. Meeen, en ting har jeg med, og det er matboksene mine. Igår kveld preppet jeg for hele helgen og kofferten er fylt av matbokser. Selvom jeg tar et par dager treningsfri, så er kostholdet fortsatt superviktig. Om ikke viktigere enn de dagene jeg trener. Men det blir kos med vin og gøy, så det skal jeg unne meg. Nå sitter jeg på Espresso House og koser meg med en god kopp Dirty Chai, før jeg skal få fikset brynene mine. Er litt for lenge siden sist nå, så det blir deilig. Har fikset de fast på Brow Rehab i litt over et halvt år nå, og de er virkelig fantastisk flinke! 
If you fail to prep, you prep to fail★

 

♥︎ Har dere noe gøye planer for helgen?

Proteinrik og kalorifattig bringebær "panacotta" ♥︎

 • Skrevet 04.02.2016 klokka 16:11
 • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎

 

Da var det tid for en ny oppskrift, og idag skal jeg dele en fantastisk rett med dere! Denner er kalorifattig, fettfri og sukkerfri, samtidig som den har et høyt proteininnhold! Så denne kan du kose deg med hver dag om du vil. Og det beste, du smaker ikke engang at den er sunn. Den har en rik smak, og perfekt syrlig. Så denne blir nok laget masse fremover, og jeg skal prøve meg på foskjellige smaker også. Basen er veldig enkle, så det skal nok gå fint å variere denne! Lurer på om jeg skal lage en vanilje og sjokoladevariant neste gang! Du trenger; 

★ 1boks Mager Kesam(kan bruke Mager Kesam vanilje om du ikke har vaniljeprotein)
★ 300g bringebær
★ 1dl Fun Light bringebær
★ 1scoop Vaniljeprotein(kan sløyfes)
★ 5gelatinplater
★ 60g Sukrin
★ Vann/soyamelk til "vaniljesaus" 

Legg gelatinplatene i vann for å bløtlegge de. Så tar du 300g bringebær, 1dl saft og 60g sukrin i en kjele og varmer dette opp til saus konsistens. Ta den av platen og ha i gelatinen. La den kjøle seg ned litt før du har i en boks med mager kesam. Rør rundt og hell i porsjonsglass(jeg fikk 6porsjoner av denne). Sett i kjøleskapet i 3-4 timer. Lag vaniljesaus av 1 scoop vaniljeprotein og litt soyamelk/vann. Jeg ville ha denne litt tykk og tok derfor litt og litt væske i mens jeg rørte til ønsket konsistens. Pynt med bringebær og nyt herligheten! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele oppskriften(uten saus) inneholder 477kalorier og 56g proteiner! Det er ganske digg det! Om du ikke har vaniljeprotein og bytter denne med mager Vaniljekesam vil kaloriinnholdet gå ned, men også protein innholdet. Med saus inneholdt mine porsjoner(6) ca.70 kalorier og 13g protein! Så dette kan du kose deg med når du vil med veldig god samvittighet! ♥︎

 

♥︎ Vil dere ha flere slike oppskrifter? 

 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @Litz for flere oppskrifter og trening! 

Når Tor kuttet livslinjen!

 • Skrevet 04.02.2016 klokka 10:58
 • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Det har vært stille fra meg nå siste tiden, men det er ikke frivillig! Forrige fredag da Tor kom på besøk til landet her ante jeg fred og ingen fare, han var ikke så stygg med oss så forventet, så vi tok til ordet og disset han litt. Det skulle vi aldri gjort, for da klokken nærmet seg 05.00 natt til lørdag slo han til. Han slo med hammeren og sendte et prosjektil av et lysglimt gjennom huset(det føltes hvertfall sånn). Like etter skriker han høyt og hele huset rister som om det skulle vært dommemdag. Og dommedag ble det. For han tok med seg livsslinjen min. Både strøm og internett. Lørdagen var da mørk, for hva gjør man uten strøm og nett?! Men håpet var der og i 19tiden lørdag var strømmen tilbake. Jeg sitter meg da godt til rette i sofaen med macen på fanget klar til å se litt serier. Men hva skjer? Ingen internett...

 

Så jeg har nå levd uten tilknytning til omverden siden lørdag. Og hjemme hos oss er ikke dekningen noe å skryte av heller, og med en til to streker på dekningsbarometeret og edge nett, så var det ikke mye jeg fikk gjort! Så slik har mine siste dager vært! Mye sinne og frustrasjon! Derfor har jeg heller ikke fått delt det som sto på planen med dere! Men det kommer nå! Så om ikke lenge skal jeg legge ut en fantastisk god oppskrift til dere! Proteinrik og kalorifattig bringebær"panacotta" , så da må dere følge med! 

 


♥︎ Hvordan har deres uke vært? 
♥︎ Hadde dere besøk av Tor? 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits