stine elize gaassand

HIPPHIPPHURRAAAA

  • Skrevet 04.02.2015 klokka 22:37
  • Kategori: Blogg

Hipphurra for meg! Igår var min bursdag. Har nå levd 21år på denne jorden, i denne kroppen. Det fikke meg til å tenke enda litt mer enn normalt, som vil si, ganske masse. Jeg reflekterte over mine 21 år. De siste 7 har vært en berg og dalbane, noe som vil si 1/3 av livet mitt. 1/3 av livet mitt, 33,3%, det er en stund. Og jeg tenkte på alt som har skjedd, alt jeg har gjort. De årene folk sier skal være de beste, har for meg vært de verste. Hele ungdomstiden min. Jeg er voksen nå, jeg er over 20,  det er 9 år til jeg er 30. Jeg hadde så mange mål jeg ville nå før jeg var 30. Nå ser de litt uklare ut. Men jeg vil prøve. Jeg vil ikke kaste bort 20årene mine også. Det er ikke verdt det. Dette er mine gullår. Årene jeg skal snakke om til mine barn og barnebarn. Årene jeg skal leve livet, ha det gøy, utvikle meg, bli voksen, få en utdanning og stifte en familie. Jeg henger etter på alt det. Utdanningen er ikke startet. Jeg har inge kjæreste. Jeg er forsatt et lite barn. Men jeg må vokse opp nå, stå for valgene mine, gjøre noe ut av livet mitt. Jeg kan ikke lenger leve som et barn. Jeg må ta et standpunkt, hva vil jeg videre? min første prioritering er en utdannelse, men for å få det til må jeg bli frisk. Jeg må inn i meg selv og bestemme meg for dette, sprekke boblen min. Falle ned fra skyen jeg lever på. Falle hardt, og reise meg sterkere. Sterkere enn noen gang, men først må jeg tillate meg selv å falle. Dypere ned enn jeg er nå, så må jeg klatre. Langt opp, høyt opp. Til toppen igjen. Og det, det vil ta tid...


Jeg feiret dagen min på lørdag. Det var en veldig fin dag. Vi begynnte relativt tidlig hjemme hos meg med bobler og kos, før vi tok feiringen videre til utesetedet i 9tiden. Jeg feiret dagen min ilag med en kompis som hadde bursdag igår han også. Vi feiret med fine mennesker og gode dråper i glasset til langt på natt. Må få takke alle fine menneskene som ville komme å feire oss! Hadde en veldig fin dag! Ja, som dere ser, så ble det litt masse gode dråper i glasset, og god stemmning! Tror jeg underholdt hele Oslo på turen min hjem, som vanligvis tar rundt 15 minutter til fots, men jeg tror vi klarte å bruke godt over en time. Hadde vært så flink å tatt med meg noe annet en mine 12cm stiletthæler, så ingen knall og fall og brekte ben på denne jenten denne gangen. Men feiringen var fin, og folkene var enda finere! Setter veldig pis på alle som ville feire med oss! 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits