stine elize gaassand

En treg start

 • Skrevet 08.07.2017 klokka 13:00
 • Kategori: Blogg

God morgen og God Lørdag! ❤︎

 

Dert ble en litt treg start her igjen, har hatt mye på tapetet med jobb og diverse siste ukene, men nå er det ferietid for de fleste, som betyr rolige dager for meg! Imorgen kommer det en ny YouTube film imorgen! Blir en liten snutt med en typisk dag med meg på trening. Og neste uke kommer det en gøy mat-video. Planen fremover er 2 YouTube videoer i uken, no jeg håper dere syns er gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste uken har det også skjedd mye sosialt og gøy. Jeg har vært svært lite ute siste året, men nå når sommeren er her er det ikke mye som er diggere enn å sitte på bryggen i godt selskap og nyte sol og drinker. Så det har blitt en del av det i det siste, noe som er helt innafor! Selv om jeg er opptatt av helse og trening, så handler alt om balanse, utrolig viktig å kunne kose seg og nyte livet også. Nekter man seg kos og å bare leve, så går man som regel på en heftig smell. En livsstil skal ikke begrense deg, men gjøre deg godt! Dagens visdom!

Nå skal jeg redigere ferdig filmen som kommer ut imorgen og ta meg ei litta tur ned på Sats. Blir en rolig økt idag tenker jeg! 

★ Hva gjør dere idag?
★ Hva ønsker dere å lese om her? 

YouTube - Her
Facebook - Personlig Trener Stine Elize
Snapchat @ TJL-Stine
Instagram @StineElize

 

En ny start!

 • Skrevet 12.06.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag! ❤️

 

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her, faktisk ganske nøyaktig et halvt år siden. Mye har skjedd på dette halve året! Kort oppsummert, så bor jeg fortsatt i Oslo, stortrives i leiligheten min, jeg er ferdig utdannet Personlig Trener og jobber nå fulltid som PT på Elixia Ullevål Stadion. Trening er fortsatt noe av det viktigste i livet mitt, men jeg har jobbet mye med hodet og kropp siste tiden og dette vil jeg dele med dere videre. Det å finne balansen og hvor viktig det er at treningen tar over livet! Og ja! En stor forandring, jeg har gått fra svart langt hår til blondt og kort, og digger det!! 

Men ja, jeg er back in business og skal være flink å oppdatere dere jevnlig, skal prøve på daglig, men tar nok litt tid å komme inn i de vanene. Men skal prøve å få ut noe hvertfall annenhver dag. Jeg kommer også til å være aktiv på Youtube i tiden fremover og syns det er mye lettere å dele trening og alt rundt trening der. Så får vi se hvor det går best, men jeg vil hvertfall step up the game! Akkurat nå sitter jeg på jobb, og har en relativt lang dag idag. Er ferdig rundt 8-9, så er lange dager, men jeg stortrives. Jobben som PT kommer jeg til å lage et eget innlegg om, for det er virkelig ikke en dans på roser, men jeg stortrives! Har helt fantastiske kollegaer og jobber på et veldig bra senter! Jeg vil også høre fra dere hva dere ønsker at jeg skriver om og lager videoer om, så det blir interessant for dere! 

Youtube - Her
Insta - Fit.Litz
Facebook - her
Snapchat - TJL-Stine

har ikke tid til dette nå!

 • Skrevet 01.12.2016 klokka 07:34
 • Kategori: Blogg

God morgen flotte! 

 

Igår sov jeg i godt over 11timer og våknet helt tett. Er veldig ofte tett i systemet når jeg våkner så tenkte ikke noe mer over det. Men så kom halsen og ga litt vondter fra seg. tenkte litt havregrøt ville fikse det. Og det gjorde det, en liten stund. Hadde treningsdate med flotteste Sunniva og etter en Nocco så var energien på plass. Men så midt i økten forsvant alt av energi og kroppen ga ganske klar beskjed om at dette ville den ikke mer. Ble svimmel, svetten rant nedover og det var ikke mer krefter igjen i kroppen. Så da var det egentlig bare å kome seg hjem å prøve å få i seg både mat og væske. Ble litt bedre etter litt mat, men kjenner at jeg egentlig burde roet det litt ned. Men har virkelig ikke tid eller lyst til å bli skikkelig syk nå. Så håper kroppen bare ga et lite tegn på at jeg kanskje bare må ta det litt med ro på trening et par dager. Orker ikke være syk å ikke få trent nå. Har så mange mål jeg vil nå, og styrketest neste uke, og da gidder jeg virkelig ikke at dette skal sette meg tilbake! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, idag skal jeg kjøre en terapiøkt og ta det rolig. Ikke presse meg maks! Så satser jeg på å kjøre litt tyngre igjen neste uke. Viktig å faktisk lytte litt til kroppen så jeg ikke går på en kjempesmell som setter meg ut av spill. Uaktuelt her i heimen. Begynner virkelig å ta form her i leiligheten også, og gleder meg til å vise dere den. Er så happy og gleder meg til mange fine år her! 

 

♥︎ Hva gjør du når du blir syk?
♥︎ Hva er dine planer for dagen? 

 

Husk å følge meg

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

På plass!

 • Skrevet 28.11.2016 klokka 07:04
 • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag flotte dere! ♥︎

 

Det har vært litt stille fra meg siste uken, men jeg har hatt hendene fulle. Forrige tirsdag overtok jeg leiligheten min og siden da har det blitt ye kjøring, skruing av møbler og alt som hører til det. Endelig er jeg på plass og fått det meste opp. Mangler fortsatt litt skap og hyller og slikt, men alt av de store og viktige tingene er endelig på plass. Og det er så deilig! Stortrives virkelig her og gleder meg til mange år i denne leiligheten. Dere skal få se før og etter bilde når alt er klar og jeg gleder meg til å vise dere. Er så gøy å skape sitt eget hjem! Ellers har brukt tiden som er til overs på å trene og jeg digger å kjenne at kroppen blir sterkere. På fredag hadde dro jeg 120kg i sumomark for første gang, og det etter en del arbeidsett også, så om jeg kun skulle testet 1RM hadde jeg nok klart å dra mer. Og det er gøy det. Jobber jo også med litt egenvektøvelser og strickte muscle up er jo hovedmålet, men jobber også en del med back lever nå og skal prøve meg på litt håndstående også fremover tenker jeg. Syns det er så kult å mestre sin egen kropp på den måten! 

Ville bare titte innom igjen og si hei, så blir det gode oppdateringer nå fremover! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag står push på planen, gleder meg! 

♥︎ Skal du trene idag? 

Følg meg

Snapchat @ TJL-Stine
Instagarm @Fit.Litz
Facebook her

Hektiske dager

 • Skrevet 18.11.2016 klokka 10:25
 • Kategori: Blogg

God fredag fine! 

 

Denne helgen er hektisk! Jeg har skolehelg, og var på skolen fra 16-22 igår, og samme idag. Lørdag og Søndag er det fra 9-17, og i tillegg til dette er det pakking og planlegging av flytting. Jeg flytter jo på tirsdag og jeg kan jo ikke skryte på meg at jeg har brukt tiden godt med tanke på pakkingen. Men er så smått begynt da. Er bare så mye, så vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte. men har startet litt da, så blir nok ferdig til mandag. Og på toppen av dette har jeg eksamen på torsdag, så alt som skjer skjer jo på samme tid. Men litt gøy med litt fart i hverdagen også. Noe jeg virkelig ikke har hatt siste tiden. Men gleder meg sånn til å overta leiligheten, og endelig bo i favotittbyen igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg også holder på med er å planlegge møbler og finne smarte og fine løsninger. Vil jo ha min stil og en gjennomført leilighet, og da krever jo det en del planlegging. Og på toppen av dette er det jo å planlegge treningen best mulig i forhold til tid og effektivitet. Men liker det, gøy når ting skjer! Ellers er det supergøy med god respons på innlegget igår. Blir nok flere slike innlegg fremover, hvertfall når jeg har fått flyttet og kommet meg på plass. Da blir det matlaging og gøy. Gøy å dele når folk leser, så blir mye av det fremover! Men nå må jeg tilbake til lesingen og planleggingen og ønsker deg en superfin start på helgen! 

 

♥︎ Hvordan starter din helg?

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Ikke helt etter planen

 • Skrevet 16.11.2016 klokka 11:46
 • Kategori: Blogg

God morgen dere! 

 

Ja, for her er det faktisk morgen nå. Jeg hadde store planer om å stå op tidlig idag, trene tidlig for så å starte pakkingen og lese skole. Har skoleheglg denne helge, s skulle virkelig bruke dagen idag til pakking og forberedelser. planen var å sprette opp av sengen kl 8 og være på trening til senest kl 10. Men hvem tror dere ikke våkner 10.40 av en hun som virkelig hadde en bjeffebye. Jo, det var denne jenten. Og det værste er at om ikke han hadde bjeffet sånn så hadde jeg nok sovet enda lenger. Og det var jo det siste jeg skulle idag. Så nå henger jeg litt etter, sitter å spiser frokost mens jeg leser litt og skal avgårde på trening når havregrøten er godt nede i magen. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarte å sove over både alarmer og alt idag, menmen, kan ikke gjøre noe med det nå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag er det pull-day på planen. Gleder meg til litt pump i ryggen, for jeg elsker å trene rygg. Syns også en veltrent rygg er noe av det fineste jeg vet, så jobber hardt med den. Men nå må jeg vel nesten fokusere på alt jeg har sovet meg forbi, så snakkes vi senere! 

♥︎ Hvordan har din dag startet? 

Følg meg gjerne

Snapchat @ TJL-STINE
Instagram @ Fit.Litz
Facebook her

etter gårsdagens økt kan det bare gå oppover!

 • Skrevet 15.11.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

God morgen fine!

 

Årh, gud som jeg er klar for denne dagen. Gårsdagen min ble ikke helt som planlagt og jeg hadde en helt forferdelig økt. Kroppen var virkelig ikke på lag og alt var bare kjempe tungt. Og nå økten i tillegg består av mye egenvektstrening i form av dips, pushups os så blir de ekstra tungt med en tung kropp. Men gjennomførte hele økten, selv om jeg hadde lyst å gå hjem å legge meg under dyna hele økten. Så, hodet fikk seg hvertfall en god økt! Men idag, idag er det en ny dag og den skal jeg starte bra. Funker best når jeg få trent tidlig på dagen eller tidlig for meg er vel midt på dagen for de fleste. Så nå er jeg veldig tidlig på vei til det som skal bli en killer benøkt. Ben med fokus på sumomark står på planen og jeg gleder meg. Kommer til å skrive litt om mitt nye program og fokusområder senere i uken. Men motivasjonen er på topp idag og økten kan bare bli bedre enn den jeg hadde igår! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg er såpass tidlig ute idag er at jeg har en avtale på Spraytanhuset kl 13 idag, og vil være ferdig trent før det så fargen ikke blir ødelagt. Hehe, overfladiske problemer sa du? Jepp! Resten av dagen dår vel med til å lese litt mer og starte pakkingen. Har utsatt det for lenge nå og er bare en liten uke før jeg kjører over fjellet med tingene mine, så må få ræven i gir når det kommer til pakkingen nå! 

♥︎ Hva gjør du når du har dårlige økter? 
♥︎ Skal du trene idag?

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

Mondaylove

 • Skrevet 14.11.2016 klokka 07:07
 • Kategori: Blogg

God Mandag dere!

 

Ny uke og ny mandag! Og som vanlig har jeg nye mål for denne uken. Syns det er veldig greit å jobbe etter mål, og det motiverer meg. Får frem konkurranseinnstinktet i meg. Så forrige ukes mål gikk ganske bra, klarte nesten alle utenom kanskje den viktigste, skolelesingen. Men jeg fikk lest en del og knakk noen koder. Så nå er alt litt bedre sortert i hodet mitt og jeg føler jeg har bedre kontroll. Men over til denne ukens mål! ★ Gjennomføre 6styrkeøkter
★ Gjennomføre mist 2 kondisjonsøkter
★ Være flink med foamroller, tøying og triggerpunkt
★ Pakke(!!!)
flytter om 1 uke og har ikke startet...
★ Lese hver eneste dag
★ Gi meg selv og andre et kompliment hver dag
★ Lage en videoblogg

Så, det var mine mål for denne uken! Noen like som forrgie uke, og noen nye. Må virkelig få startet pakkingen nå. Er 1 uke til jeg flytter og jeg har virkelig ikke startet. Så det må gjøres. Eksamen nærmer seg også, og skolehelg i helgen, så blir ikke en rolig uke. Men litt digg det også. Liker når det skjer litt. Nå skal jeg komme meg avgårde til legen for å få tatt noen blodprøver før turen bærer videre til sats og pushday, det blir bra! 

♥︎ Har du noen mål denne uken? 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @Tjl-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Ukens mål!

 • Skrevet 07.11.2016 klokka 10:33
 • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag dere! ♥︎

 

Åh, syns alltid det er like deilig med mandager jeg! Nye mål skal nås, nye økter skal kjøres gjennom og en ny uke å bli sterkere på! Virkelig en fan av mandager jeg! Noe jeg syns er viktig hver uke er å sete seg mål for uken, dette bruker jeg gjerne søndagen på og da har jeg noe å jobbe mot hele uken. Målene trenger ikke å være store og er ikke snakk om å sette seg mål som er umulig å nå, det er jo ikke noe gøy. Men små delmål som gjør veien mot hovedmålet lettere. det gir også mye mestring og en motivasjon gjennom uken. Jeg har mål når det kommer til alt jeg gjør her i livet. Store langsiktige mål, med små delmål som gjør det lettere å nå det store målet. Blir litt som å bygge lego, du vet hva du skal bygge, men må ta kloss for kloss for klare det. Litt sånn er det med livet og mål også. Du må jobbe deg opp mot det du ønsker. Så jeg tenkte å dele denne ukens mål med dere! 

Mål for uke 45: 

♥︎ Gjennomføre 6styrkeøkter
♥︎ Gjennomføre 2intervalløkter
♥︎ Lese 3timer skole hver dag
♥︎ Ikke tillate meg ekstra kalorier hver dag(ref til gårsdagens innlegg) 
♥︎ Kose meg med god samvittighet på lørdag
♥︎ Gi et kompliment til noen hver dag
♥︎ Gi et kompliment til meg selv hver dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette er mål som er relativt enkle å nå, men jeg må likevel jobbe for å nå de. Og når søndagen kommer igjen kan jeg sette meg ned å reflektere rundt disse og se hvordan uken egentlig gikk. Er veldig lett at man starter uken bra, men gjerne sklir litt ut i midten av uken og kanskje har vanskeligheter for å hente seg inn igjen. Derfor er det viktig at du ikke lager for hårete mål, men små mål som du vet at du faktisk kan nå. Da sitter du igjen med en super følelse når uken ender! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag er det push på planen, og jeg gleder meg! 

♥︎  Setter du deg mål for uken? 
♥︎  Del gjerne dine mål med meg! 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz 
Facebook her

Treningsglede!

 • Skrevet 04.11.2016 klokka 11:30
 • Kategori: Blogg

God morgen! ♥︎

 

Jeg er nettopp våknet og skal straks begynne å lese litt på studiene mine. Jeg trives veldig godt med studiene og gleder meg til å lære mer. Trening er virkelig noe jeg brenner for, og vil bare bli bedre. Og når vi er inne på trening og glede, så har jeg så mye treningsglede for tiden. Er så ufattelig gøy å trene med mer mat i magen og virkelig kunne gi alt på hver økt. Har i tillegg fått et nytt program som jeg virkelig digger. Er mange nye øvelser, og øvelser jeg ikke har vært borti før, og det er utfordrende og gøy. Kjører en 3-split, som er delt inn i push, pull og leg. Så jeg leker mye i ringene, som btw er dødstungt(!), mye egenvekts øvelser som pullups, dips, pushups og så en del pumpeøvelser. Så digger det nye programmet og gleder meg til å bli sterkere og bedre i øvelsene. Igår trente jeg ben og kjørte gjennom 12 sett knebøy, 10 sett sumomark, 3sett hipthrust og 3sett meg både legextention og legcurl. Kjøre tunge vekter, få reps og lange pauser og var så sinnsykt høyt oppe da jeg var ferdig. Elsker å løfte tungt og virkelig kjenne hvor mye kroppen tåler. Og er så utrolig gøy å kjenne at styrken blir bedre og bedre etter dietten. For man blir ikke sterk på underskudd jenter! #eattogrow! Å bygge muskler på underskudd tar helt sinnsykt mye lenger tid og kroppen prioriterer ikke å bygge når du spiser mindre enn du bruker, men spiser du litt mer enn du bruker hver dag, så vil musklene komme mye fortere! Så spis maten deres! idag er det push dag, og jeg gleder meg til pushups og dips i ringer, selvom det er noe helt innforj**** tung, så gir det så mye mestring! 

 

♥︎ Hva gir deg treningsglede? 
♥︎ Har du noen supre øvelser du bruker for mestring? 

Husk å følge meg på andre kanaler! 
Snapchat @ TJL-STINE
Instagram @Fit.Litz
Facebook @ Fit.Litz

En uke travel og gøy uke!

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 21:38
 • Kategori: Blogg

Hei fine! 

 

Vet jammen ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, for det har skjedd mye siste ukene! Planen min var jo å blogge for dere hver dag på Kreta, men med dårlig nett så gikk ikke det etter planen. Så dro vi hjem og kom hjem sent lørdag kveld, så bar det på skolen grytidlig søndag morgen, og da gikk nesten hele søndagen der. Så kom mandagen, og da satte jeg kursen mot Oslo for en dag fylt med visninger, og JEG HAR KJØPT LEILIGHET! Herregud så deilig det er. Og er ikke lenge til jeg overtar heller, så nå teller jeg ned. Gleder meg så mye til å flytte tilbake til favorittbyen min og virkelig få ting igang igjen. Så nå leter jeg iherdig etter jobb og gleder meg så til å starte å jobbe igjen. Skal bli godt å få mer ut av dagene og en litt travlere hverdag. Noe som også er supergøy er at min kjære Helene også flytter til Oslo! Hun flytter like etter meg, og jeg gleder meg sånn til alt vi skal få til. Vi kommer til å starte en YouTube kanal på nyåret og der blir det mye trening, fitness, matlaging og gøy. Så det gleder jeg meg veldig til og håper dere vil følge oss der. Har også en del planer når det kommer til trening og coaching som jeg håper jeg får til. Så er det jo fitness delen også, og jeg har jo sagt at jeg ønsker å konkurrere i Athletic Fitness, og det satser jeg fortsatt mot, men om det blir til våren eller til høsten vet jeg faktisk ikke. Kroppen må spille på lag også og komme helt i balanse, og det har den fortsatt ikke. Og jeg vil ikke pushe den enda mer om den ikke er klar for det, da vil jeg heller bruke til på få den med på laget før jeg utsetter den for en konkurranse oppkjøring, for det tærer på kroppen! Så jeg skal hvertfall statse på bygging og få kroppen i balanse frem til jul, før jeg tar en endelig avgjørelse. Så får vi rett og slett se hvordan ståa er da. Men en ting er hvertfall sikkert, trening blir de daglig uansett og hvile! Så blir nok 5-6 økter i uken fremover, noe som passer meg helt perfekt. Har også fått nytt treningsprogram, men mer om det kommer i et eget innlegg! ♥︎

♥︎ Hvordan har deres uke startet? 

Husk å følge meg på: 
♥︎ Snapchat @ TJL-STINE
♥︎ Instagram @ FIT.LITZ 
♥︎ Facebook @ FIT.LITZ 

 

 

 

 

19.10.2016

 • Skrevet 19.10.2016 klokka 07:00
 • Kategori: Blogg

God morgen! ♥︎

 

Hvordan har dere det hjemme i Norge? Kjenner jeg ikke akkurat gleder meg til å måtte dra herfra på lørdag! Igår var det nemlig kaldt og dårlig vær her, les 18grader og overskyet, så hjem til Bergensvær og kulde frister lite. Men har heldigvis 3 flotte dager igjen her nede, så skal nyte de maks! Gårsdagen ble derfor brukt til hele 3 økter. På morgenkvisten sto Catslide for tur, og gøy å trene noe helt annet enn jeg er vandt med. Men krevende og tungt, og for en som ikke er en racer når det kommer til koordinasjon ble det utfordrende, hehe! Det var som jeg skrev litt trist vær går, så ble litt lesing av pensum og chilling inne før jeg tok turen opp på en fjelltopp her, godt å få pulsen litt opp i vakker natur. Jeg er jo virkelig ikke den som kan skryte på meg at jeg går mye på tur og i fjellet, så bruker derfor tiden her til å gjøre litt slike ting, og det er godt for både kropp og sjel. Kveldsøkten igår var det mobilitet og dynamisk tøying på agendaen, og det er noe jeg må bli mye flinkere til. Jeg har perioder der jeg er veldig flink med det, så er det heller en lenger periode jeg ikke er like flink, så skal prøve å jobbe mer med det når jeg kommer hjem. Jeg må jo det, styrketrening blir jo mye lettere og jeg har jo så mange knuter og stramme muskler at jeg virkelig må ta meg litt i nakken når det kommer til det! Dagen idag startet med en tur før frokost, opp på samme tur jeg var igår. Syns det er veldig godt å kunne starte dagen med litt cardio før dagen egentlig starter. Og må nyte det mens jeg er her nede, for jeg vet at jeg ikke kommer til å være flink med det når jeg kommer hjem. Klarer liksom ikke dra meg ut å gå den turen hjemme, da blir det heller litt sykling foran tv'en. Senere idag står en lenger tur på planen med hele gjengen, og den tror jeg blir veldig fin. Satser på at solen gir meg litt farge på turen også, for den har jeg ikke sett noe av til nå! 

♥︎ Hvordan har deres uke vært så langt?
♥︎ Går dere mye på tur?

HUSK Å FØLGE MEG PÅ FACEBOOK HER, INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE! 

Hello from Greece!

 • Skrevet 18.10.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

God Morgen fre Hellas! ♥︎

 

Er så deilig her nede, og jeg koser meg virkelig. Dagen idag starter med en morgenøkt med Natalie, og idag er det Catslide økt på planen først! Catslide har jeg så smått vært innom før, men ikke trent det mye, så veldig spent på hvordan dette går. Koordinasjon er jo ikke en evne jeg kan skryte mye av, så håper ikke det trengs for mye av det, hehe! Gårsdagen bestod av en deilig fjelltur før frokost, og en digg økt med mini-bands før middag. Mini-bands er jo så genialt, kan taes med hvor som helst, og trenes med når som helst. Selv pleier jeg å bruke de til aktivering og finisher på ben-dagene mine, og det er ass on fire! Kan se om jeg får filmet litt og lagt it om det er noe som vil ha noen gode øvelser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers går dagene mye til å slappe av å nyte livet. Igår hadde vi sol og strålende vær en god stund før det startet å blåse litt og jeg satt meg inn for å lese. For jeg må faktisk prioritere litt skole her nede også. Er snart tid for første eksamen, og med tørt stoff må det faktisk pugges, og mye av det. Så må bli flinkere resten av uken, for en halvtime med lesing holder ikke da!

Håper dere har hatt en super start på uken! 

♥︎ Har dere trent med Catslide før?
♥︎ Bruker dere mini-bands i treningen deres? 

HUSKA AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPGE OPPDATERINGER! 

Den fineste brunfargen!

 • Skrevet 17.10.2016 klokka 08:00
 • Kategori: Blogg

Hei fine!

                                                                                                                                             //sponset behandling

I forrige uke så var jeg en tur innom de fantastisk flinke jentene på Spraytanhuset og fikk tidenes fineste brunfarge. Spraytan er utrolig effektivt og gir en nydelig farge, og jeg velger alltid Spraytanhuset når jeg vil føle meg ekstra fresh. For det er ikke å stikke under en stol at man føler seg litt freshere og finere med litt farge på kroppen. Fargen er økologisk og skader ikke huden i det hele tatt, den blir jevn og fin og ikke skjoldete og ujevn slik det kan bli mange steder. Noe som også er supert er at fargen ikke skader huden, noe vanlig sol gjør. Så en frisk og fin brunfarge gjort på 5minutter! Jeg ble som alltid, superfornøyd med fargen og kan virkelig anbefale dere å gå der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv velger jeg alltid Spraytanhuset for farge, grunnen til det er at de alltid klarer å matche min hudtone, som gjør at fargen blir dyp og ser veldig naturlig ut. Og ikke mist så sitter den bra! Noe som er veldig viktig for meg som trener og svetter såpass mye som jeg gjør, for da kan fargen fort svette av, men det gjør ikke denne de første dagene. Sitter veldig fint i 5-10 dager, og kan sitte i opptil 3uker med riktig behandling, og det er ganske smud det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#spraytanhuset #VaniT #maroccontan #spraytanoslo #spraytanbergen

♥︎ Tar du Spraytan? 
♥︎ Har du brukt Spraytanhuset før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT-LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 
 

Nydelige Kreta!

 • Skrevet 16.10.2016 klokka 18:16
 • Kategori: Blogg

Hei snupper! ♥︎

 

Åh, for en fin dag! Var helt fantastisk å våkne opp til sol og sommer her på Kreta idag. Vi er en time foran Norge her nede, så her er klokken akkurat passert 19. Gårsdagen gikk til reising før en god middag og litt god vin. Dagen idag startet tidlig, men fantastisk. Først hadde vi en liten morgenøkt med Natalie, før frokost, og etter sto foredrag om mental trening på planen. Er så viktig dette med mental trening og det å bygge seg opp fra innsiden. Nytter ikke å pumpe muskler som Arnold om man ikke klarer å bygge seg opp på innsiden også. 

Ellers er dagen brukt til rolig restitusjon med bassenget og en killer bootcamp økt nå før middag. Er så fantastisk fint her på hotellet og de har absolutt alt. Spa, flere basseng, tennisbaner, butikk og flere restauranter og barer. Og alt er top notch!  Så dette er en uke jeg ser frem til å nyte og få hentet meg inn igjen på. Er også veldig gøy med en helt annen trening enn det jeg er vandt med å kjøre. Litt variasjon er alltid bra! Nå står det middag for tur, og skal ikke se bort ifra at det blir et godt glass med vin(eller to) iløpet av kvelden også! Håper dere har hatt en fantastisk helg! 

♥︎ Hva har du gjort i helgen? 
♥︎ Har du vært på treningstur før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 

 

Let's go Crete!

 • Skrevet 15.10.2016 klokka 12:03
 • Kategori: Blogg

God morgen! 

 

Nå er det snart tid for avreise, og jeg er mer enn klar for å lande på Kreta. Kjenner kroppen trenge litt sol og varme, og det skal bli så godt å koble av litt. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har stresset kroppen mye siste tiden, så denne ferien tror jeg kommer på helt perfekt tidspunkt. Gleder meg sånn til å slikke sol, slappe av, få tid til meg selv, lese og ikke minst trene på en helt ny måte. De tunge vektene blir nok ikke å se før om en uke, så blir spennende å se hvordan kroppen reagerer på det. Det vil nok bare gjøre den godt, og de har godt av en litt annen type trening også. I beste fall vil det bare sette enda mer fart på muskelveksten, noe jeg virkelig håper. Nå skal jeg bare preppe ferdig litt mat, så er jeg ready to go! Som dere så igår så har jeg endel mat med, og prepper matbok for idag og imorgen, noe jeg trenger for å kunne koble helt ut. Jeg må ha en viss kontroll på makroer og nøkkelen til det er planlegging! Så jeg virkelig skal få senket skuldrene og klare å nyte hvert minutt av denne turen.Håper alle får en strålende helg, så skal jeg prøve og oppdatere dere så godt jeg kan fra syden. Masse bilder skal jeg hvertfall få tatt, og gleder meg til å dele med dere! 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER♥︎

Reiseklar?

 • Skrevet 14.10.2016 klokka 21:06
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine! ♥︎

 

Først må jeg si at det er veldig gøy at så mange har klikket seg inn her og vil følge meg videre. Det gir utrolig mye motivasjon og jeg er klar for å kjøpe på når det kommer til planen mine fremover. Men først, så skal jeg ta meg en etterlengtet ferie! Imorgen vender jeg nesen mot Kreta og er klar for en uke fylt med sol, bading og trening. Jeg skal på treningsreise sammen med Natalie Totland, som er personlig trener. Så det blir ikke en lat ferie, selvom jeg kanskje hadde trengt det også. Men det blir vel to økter nesten hver dag, men med god tid til å lade batteriene og slappe av mellom. Jeg har også med skolebøkene mine og tenker å få lest mye mens jeg er der nede. Men det skal bli godt å få koblet litt ut og få ny innput og energi. Jeg ser virkelig frem til denne turen. Men har faktisk ikke fått gledet meg så mye. Vi bestilte turen i mai, og det har alltid vært så langt rem i tid. Og siste ukene har det skjedd mye og jeg har faktisk ikke tenkt over at jeg faktisk skal dra. Så pakkingen er ikke startet og jeg har ikke planlagt mye heller. Men kjøpte inn lit mat jeg skal ha med idag. Jeg tar med meg speltlomper, kyllingskinke, mager kesam, cottage cheese, havregryn, proteinbarer og selvsagt litt proteinpulver. Og grunnen til at jeg tar med meg mat er for at jeg skal ha litt kontroll på hva jeg får i meg siden jeg er på reverse diett. Jeg kommer til å kose meg med god mat og god vin, men vil ikke sprekke helt, og da er det å ha ting planlagt veldig viktig for meg. Også syns jeg at den maten er helt fantastisk god, så gjør meg ikke noe å ha med ting selv. 

♥︎ Har du vært på høstferie? 
♥︎ Pleier du å pakke med deg mat på tur? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG FOR HYPPIGE OG DAGLIGE OPPDATERINGER PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @FIT.LITZ 

Nye mål og veien videre

 • Skrevet 12.10.2016 klokka 09:11
 • Kategori: Blogg

Hei!

 

Nå er det lenge siden sist, men nå er vi igang igjen. De siste ukene har jeg laget en plan og fått struktur på ting så dere som vil skal få følge meg daglig med gode oppdateringer. Jeg vil oppdatere med godt innhold og gode innlegg, slik at det blir gøy for dere å følge meg. 

Så videre, nå er NM forbi og denne sesongens konkurranser ferdig, så hva skjer nå? Skal jeg fortsatt stille? Og hva skjer? Jo, nå skal jeg dele min plan videre med dere. Jeg ser virkelig frem til 2017 og fremtiden. 2016 har vært et veldig rart år for meg, et godt år, men også et veldig merkelig år. Jeg håper at neste år blir et mer stabilt år, om jeg kan si det slik. Det har skjedd så mye siste året at det går litt rundt i hodet mitt og jeg har aldri fått skikkelig struktur på ting, og det håper jeg jeg får fremover og til neste år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Når det kommer til fitness og trening fremover så har jeg nye mål, og mål jeg tror passer meg bedre. Målet mitt er å stille til våren, men ikke i bikinifitness. Jeg skal prøve å satse mot Atletic Fitness. Dette er noe som skremmer meg litt, men som også gjør meg supergira. Det er prestasjon og symetrirunde. Jeg er sterk og jeg har mye muskelmasse og det vil jeg virkelig vise frem. Derfor føler jeg dette passer meg mye bedre enn Biknifitness. Men det kan godt være jeg ikke klarer å hevde meg her, og må ta en ny vurdering, men målet fremover er Atletic Fitness. Jeg vil fortsatt stille for TeamJegLiker og ha Christian som coach og Anette-Marie som teamleder. Og jeg gleder meg virkelig. Håper kroppen vil spille på lag nå fremover og at den jobber med meg og ikke mot meg, som den har gjort mye siste månedene. 

Noe jeg også holder på med og vil bruke mye tid på fremover er PT-studiene. Jeg vil gjøre det bra og ta til meg så mye kunnskap som mulig, som vil gjøre det lettere for meg å dele både tips og erfaringer med dere og andre. Jeg brenner for styrketrening og helse, og dette vil jeg bli god på! Trening er så mye mer enn utseende, selvom det er dette som oftest kommer frem. Men det handler om helheten, og dette vil jeg dele med dere. Jeg vil også prøve meg på YouTube og videoer fremover, men dette vil nok ta litt tid for meg å sette meg inn i, men jeg vil gi det en sjans, for det er noe jeg syns er gøy. 

 

Og, noe av det jeg gleder meg mest til er å få denne rumpen over fjellet og til hovedstaden igjen. Jeg satser på å komme meg tilbake dit til nyttår, og savner virkelig Oslo. Så det gleder jeg meg veldig til. Oslo føles mer som hjemme enn Bergen, så skal bli godt å komme seg tilbake, men det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg. Så lurer jeg på! Hva vil dere lese her inne? Hva vil dere ha mer av? Hva skal til for at du skal klikke deg inn her daglig? 

 

HUSK AT DU FØLGE MG PÅ SNAPCHAT @TJL-STINE OG INSTAGRAM @FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER ♥︎

Jeg løper Toughest imorgen!

 • Skrevet 02.09.2016 klokka 13:49
 • Kategori: Blogg

Hei og hå fine dere! ♥︎

 

Nå sitter jeg nydusjet ved frokostbordet og må snart få denne rumpen opp i gir. Idag er det treningsfri på meg, eller nesten. Hehe, har syklet nesten 90minutter, men føles ikke som trening når jeg sitter hjemme i stuen forran tv'en. Men siden jeg skal løpe Toughest imorgen så sparer jeg kroppen så mye som mulig. Kjenner jeg grugleder meg veldig, aner virkelig ikke hva jeg har begitt med ut på, men en ting er sikkert, det kommer til å bli tungt! Spontane meg får slike innfall av og til, og pluttselig var dette dietthodet påmeldt. Så meget spent på hva som skjer imorgen og hvordan formen er. Spiser litt ekstra idag og imorgen for å kunne yte best mulig, så satser på en ekstra stor skål med havregryn gjør susen når jeg skal løpe opp Holmenkollen. Artig blir det nok! Må få pakket kofferten og freshet meg opp nå før flyet letter, men aner jo virkelig ikke hva jeg skal ha med, så blir litt av alt som alltid regner jeg med. Er verdensmester i å ha med meg for mye rart, sist jeg var en helgetur i Oslo veide kofferten min 16,5kg, for en helg. Altså hallo! Menmen, bedre med for mye enn for lite. 

Skal også på fettmåling og møte noen av de herlige teamjentene på mandag, og jeg gleder meg vel ikke akkurat til fettmålingen. Jeg skal jo ikke stille, så det er jo ikke sånn superviktig for min del å treffe en viss % nå, men det har vært en uke med litt utskeielser for å si det sånn. Litt ekstra mager kesam, proteinpulver og nøtter har det blitt, så håper bare ikke jeg har gått for mye opp. Er vanskelig å la være når magen vrenger seg, og målet på en måte er borte for denne gang, men jeg skal fullføre de 4neste ukene med kutting, så er bare 4 uker til, det klarer jeg! 

♥︎ Har du løpt et slikt løp før? 
♥︎ Hva er din plan for helgen? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE FOR HYPPIGE OPPDTARINGER! 

 

 

Rolig start på dagen!

 • Skrevet 31.08.2016 klokka 11:13
 • Kategori: Blogg

God morgen fine! ♥︎

 

Jeg elsker å starte dagen rolig med en god kopp kaffe og oppdatere meg på ting som har skjedd rundt om i verden. Det gir meg virkelig en super start på dagen og en ro i kroppen. Jeg hater å stresse og rushe meg avgårde. Nå siter jeg her med verdens beste havregrøt og lader opp til det som skal bli en killer økt. På planen idag står det rygg, biceps og mage og jeg elsker å trene ryggen, så satser på en god økt. Planlegger også å avslutte med en time på mølla med litt podcast på ørene. tiden flyr jo avgårde når jeg hører podcast under kardioøktene, plutselig var timen gått og fettet forbrent! 


 

Senere skal jeg sitte med hodet ned i pensum tenker jeg virkelig ta fatt på studiene. Til dere som lurer så studerer jeg Personlig Trening ved NiH, og gleder meg til å lære mer og øke kunnskapen min rundt det jeg elsker. Er virkelig motivasjon å studere det man brenner for.

♥︎ Hvordan startet deres onsdag? 
♥︎ Hva er deres planer for uken? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCAHT @TJL-STINE FOR HYPPIGE OPPDATERINGER!
 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits