stine elize gaassand

Lær å motivere deg selv

  • Skrevet 12.07.2017 klokka 19:00
  • Kategori: Trening

Hei fininger! ❤︎

 

Idag tenkte jeg jeg skulle gi dere noen tips om hvordan du kan motivere deg til den økten du egentlig ikke har så lyst å gjennomføre. Jeg har skrevet en del om motivasjon før og det slår alltid an, så da tenkte jeg å friske litt opp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

★ Finn frem og ta på treningsklærne - det gjør det mye vanskeligere å falle ned i sofaen om treningsklærne allerede er på! 

★ Lag en treningsdakbok - ikke bare noter hva du gjør, men kanskje det viktigste, men som de fleste glemmer, skriv ned hvordan du følte deg etter økten!

★ Varier treningen din! På dårlige dager, dropp programmet og tren akkurat det du vil og det som får deg til å føle deg bra!

★ Planlegg øktene - det er mye vanskeligere å droppe en planlagt økt. planlegg hele uke on når og hvor du skal trene

★ Bruk en PT, gruppetime eller noen som gjør at du ikke kan skippe de siste rep´sene fordi du er sliten - det er der magien skjer

★ Vær rundt folk som gjør deg motivert, hør på musikk som trigger motivasjonen og bruk det! 

★ Spis mat som gir deg energi, riktig energi! Spise man mye sukker og div så får man fort et blodsukkerfall og føler seg trøtt og sliten - spis deg motivert! 

★ tren motivasjon og viljestyrken akkurat som musklene dine - det er på de tyngste dagene det er viktigst å gjennomføre økten! 

 

✿ Hva er dine beste tips for motivasjon? 
✿ Sliter du med å komme deg på trening? 

Følg meg gjerne

Instagram @ StineElize
Snapchat @ TJL-Stine
Youtube @ Stine Elize
Facebook @ PTStineElize

 

Hege Kristin

12.07.2017 kl. 19:36
så fine tips :D

Julie

06.08.2017 kl. 13:49
Hei! Har du oppskrift på grøten din? Og hvilket proteinpulver bruker du i grøten?
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits