stine elize gaassand

En treg start

  • Skrevet 08.07.2017 klokka 13:00
  • Kategori: Blogg

God morgen og God Lørdag! ❤︎

 

Dert ble en litt treg start her igjen, har hatt mye på tapetet med jobb og diverse siste ukene, men nå er det ferietid for de fleste, som betyr rolige dager for meg! Imorgen kommer det en ny YouTube film imorgen! Blir en liten snutt med en typisk dag med meg på trening. Og neste uke kommer det en gøy mat-video. Planen fremover er 2 YouTube videoer i uken, no jeg håper dere syns er gøy! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste uken har det også skjedd mye sosialt og gøy. Jeg har vært svært lite ute siste året, men nå når sommeren er her er det ikke mye som er diggere enn å sitte på bryggen i godt selskap og nyte sol og drinker. Så det har blitt en del av det i det siste, noe som er helt innafor! Selv om jeg er opptatt av helse og trening, så handler alt om balanse, utrolig viktig å kunne kose seg og nyte livet også. Nekter man seg kos og å bare leve, så går man som regel på en heftig smell. En livsstil skal ikke begrense deg, men gjøre deg godt! Dagens visdom!

Nå skal jeg redigere ferdig filmen som kommer ut imorgen og ta meg ei litta tur ned på Sats. Blir en rolig økt idag tenker jeg! 

★ Hva gjør dere idag?
★ Hva ønsker dere å lese om her? 

YouTube - Her
Facebook - Personlig Trener Stine Elize
Snapchat @ TJL-Stine
Instagram @StineElize

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits