stine elize gaassand

Offer eller overlever?

  • Skrevet 18.12.2016 klokka 19:53
  • Kategori: Personlig

Hvordan ser du på livet? Hvordan forholder du deg til ting som skjer rundt deg? Hvordan påvirker det som skjer rundt deg akkurat deg? Hvilket syn du på deg selv? Er det synd i deg? Er alle rundt deg vanskelig? Går verden imot deg? Får alle andre ting til? Er alle andre heldig? Føler du at du har trukket det korteste strået? Tar du tak i problemene? Ser du problemer etter utfordringer? Hvordan ser du på deg selv? Hvordan takler du presset rundt deg? Står du opp for deg selv? Velger du deg selv? Velger du ditt liv? Velger du å bli den beste utgaven av deg selv? 

Disse overnevnte tingene er viktig å tenke over. Der kan definere hvem du er som person og hva du klarer å utrette. Her kan folk gjerne mene jeg er hard og urettferdig, men dem om det, dette er mine meninger. Og trakker jeg på noens tær, så får det heller være. 

 

Vi kommer alle til å møte vanskelige situasjoner i livet. Ting går gjerne ikke alltid som planlagt og man kan settes litt tilbake. Men hva du gjør med situasjonen er det som betyr noe. Velger du å syns synd i deg selv og la det påvirke deg negativt så er det ditt valg. Ja for du har faktisk et valg. Når noe skjer, noe uventet og noe som gjerne er skummelt, trist og dumt. Men du har et valg. Du kan være et offer for situasjonen eller du kan være en overlever av situasjonen. Det er opp til deg. Det er ikke opp til de rundt deg, det er ikke opp til samfunnet, det er opp til deg. Hva gjør du med det og hvordan lar du det påvirke deg? 

Jeg, personlig, klarer ikke forholde meg til folk som alltid skal syns synd på seg selv. Helt dønn ærlig. Om du velger å være et offer for situasjonen, så er ikke jeg personen å komme å sutre til. Misforstå meg rett, om noe vondt skjer med noen rundt meg er det selvsagt trist. Det er ikke det det er snakk om, men hvordan man velger å gå videre. Velger man den destruktive veien der man legger all skyld på en hendelse eller noe som har skjedd og lar det dra deg ned som person, og du lar det påvirke alt, uten å prøve å gjøre noe med det. Så er ikke jeg personen å komme til. Jeg vil ikke at du skal synes synd på deg selv. Jeg vil at du skal finne ut hvordan du kan takle det. Hva du kan gjøre for at det skal bli best mulig for deg. Jeg vil heie på deg, men jeg kan ikke heie på noen som ikke vil prøve å heie på seg selv. 

 

Når det kommer til trening får jeg ofte høre jeg er heldig. Jeg får til ting fordi jeg er heldig. Jeg har jo gode gener. Det er jo lett for meg som allerede er igang. Det er jo lettere for meg fordi jeg kan ting. Men nei, jeg er ikke heldig. Jeg har jobbet beinhardt for å komme her jeg er idag. Og jeg jobber hardt hver eneste dag med meg selv og å nå målene mine. Jeg jobber hardt, og jeg gir ikke opp. Jeg har vært igjennom mye i livet mitt. Ting som setter ting i perspektiv. Jeg har vært gjennom en kamp jeg ikke unner min værste fiende, men det har aldri vært synd i meg. Det er ikke synd i meg fordi jeg har vært syk. Det er motivasjon. Det er vilje. Jeg jobbet meg gjennom ting, og ja. Jeg hadde ofte lyst å gi opp. La sykdommen dra meg ned. La livet gå forbi. Med meg som birolle i eget liv. Men jeg gir ikke opp. jeg skal være hovedpersonen i mitt liv. Jeg skal ta mine valg og kjempe for det jeg vil ha. Ikke sette meg nedpå og syns synd i meg for noen andre er bedre. At noen andre er bedre enn meg gir meg alltid noe å jobbe mot. 

 

Alle har sine ting og sine kamper i livet. Noen har større enn andre og noen lar seg påvirke mer. Men felles for alle som har kommet seg gjennom noe er at de ikke har gitt opp. De har ikke latt seg styre av hendelser, men de har jobbet seg gjennom dem. Og ja, av og til er det lov å syns at ting er urettferdig. Av og til er det lov å syns litt synd på seg selv. Men bruk det til din fordel. Bruk det for det det er verdt. La det være en motivasjon til å jobbe seg ut av det. I en sterkere utgave. La livet motivere deg til å oppnå det du vil. For alle kan. Alle kan få ting til, det handler bare om hvordan du ser på ting og om du gjør deg til et offer eller en overlever og vinner! 

♥︎

Victoria Larsen

18.12.2016 kl. 20:04
For et flott skrevet innlegg! Wow <3

June Martinsen

20.12.2016 kl. 19:09
bra skrevet og veldig enig med deg :-)

Katarina Isabell Alexandra

07.01.2017 kl. 23:17
Supert skrevet:) Fin blogg♡

Mona

16.03.2017 kl. 12:41
Utrolig bra skrevet!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits