stine elize gaassand

Verdens beste bananbrød!

  • Skrevet 02.12.2016 klokka 08:01
  • Kategori: Kosthold

God morgen fra sykingen! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår så var formen enda dårligere enn dagen før, så det ble treningsfri og sofasliting på denne jenten. Og jeg skjønte fort at jeg var litt sykere enn jeg trodde da jeg faktisk ikke hadde matlyst i det hele tatt, og det skjer aldri! Men jeg nekter å miste noe muskler og måtte finne noe digg jeg kunne friste meg selv med. Da falt valget enkelt på Bettina Kojan sin fantastiske banankake. Jeg hadde 4 svært modne bananer liggende og da måtte det bakes litt. Og resultatet det ble mildt sagt en innertier! Gjorde litt småjusteringer på oppskriften siden jeg hadde 4 bananer liggende, og jeg fikk 2 kaker/brød. 

★ 4 modne bananer
★ 5egg - 1 eggehvite
★ 4ss mager kesam
★ 100g havremel
★ 120g speltmel
★ 1ss fiberfin
★ 80g proteinpulver(jeg brukte 40g sjokolade og 40g vanilje)
★ 4ss sukrin
★ 2ts bakepulver
★ Kanel og litt havsalt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Mos bananene med gaffel og tilsett egg og kesam. Ha så i det tørre. Her hadde jeg i alt utenom proteinpulver og delte røren i 2 boller før jeg tok vanilje i en og sjokolade i en. Stekes i ca 30min på 200grader. Spørs litt hvilken form du bruker, så følg litt med! Den skal være litt klissete i midten når du tar den ut. La de avkjøles litt før du har den utav formen og nyt! Smaker best når den er nystekt, gjerne med litt nugatti zero eller brunost på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fantastisk enkelt og fantastisk godt, og ikke minst sunn! Så denne kan du lage og kose deg med med beste samvittighet. Det gjorde hvertfall jeg igår. Og det håper jeg du også gjør! 

♥︎ Bruker du modne bananer til bakst?
♥︎ Har du laget banankake før?

FØLG MEG GJERNE

Snapchat @ TJL-Stine
Instagram @ Fit.Litz
Facebook her

 

Victoria Larsen

02.12.2016 kl. 08:48
Ser jo nydelig ut! :-D

spisogspar

02.12.2016 kl. 23:02
Mmm så deilig det så ut <3
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits