stine elize gaassand

har ikke tid til dette nå!

  • Skrevet 01.12.2016 klokka 07:34
  • Kategori: Blogg

God morgen flotte! 

 

Igår sov jeg i godt over 11timer og våknet helt tett. Er veldig ofte tett i systemet når jeg våkner så tenkte ikke noe mer over det. Men så kom halsen og ga litt vondter fra seg. tenkte litt havregrøt ville fikse det. Og det gjorde det, en liten stund. Hadde treningsdate med flotteste Sunniva og etter en Nocco så var energien på plass. Men så midt i økten forsvant alt av energi og kroppen ga ganske klar beskjed om at dette ville den ikke mer. Ble svimmel, svetten rant nedover og det var ikke mer krefter igjen i kroppen. Så da var det egentlig bare å kome seg hjem å prøve å få i seg både mat og væske. Ble litt bedre etter litt mat, men kjenner at jeg egentlig burde roet det litt ned. Men har virkelig ikke tid eller lyst til å bli skikkelig syk nå. Så håper kroppen bare ga et lite tegn på at jeg kanskje bare må ta det litt med ro på trening et par dager. Orker ikke være syk å ikke få trent nå. Har så mange mål jeg vil nå, og styrketest neste uke, og da gidder jeg virkelig ikke at dette skal sette meg tilbake! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, idag skal jeg kjøre en terapiøkt og ta det rolig. Ikke presse meg maks! Så satser jeg på å kjøre litt tyngre igjen neste uke. Viktig å faktisk lytte litt til kroppen så jeg ikke går på en kjempesmell som setter meg ut av spill. Uaktuelt her i heimen. Begynner virkelig å ta form her i leiligheten også, og gleder meg til å vise dere den. Er så happy og gleder meg til mange fine år her! 

 

♥︎ Hva gjør du når du blir syk?
♥︎ Hva er dine planer for dagen? 

 

Husk å følge meg

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

Victoria Larsen

01.12.2016 kl. 12:19
Huff, god bedring! Slapper bare av når jeg er syk. Håper du ellers får en fin 1. Desember :-)

Stine Elize

01.12.2016 kl. 21:55
Victoria Larsen: Tusen takk for det! :) Lurt å slappe litt av ja! Ha en finfin uke videre! :)

Kristine Larsen

01.12.2016 kl. 13:32
Åhhh har så lyst å smake på den Noccoen!!

Stine Elize

01.12.2016 kl. 21:55
Kristine Larsen: Den er supergod! Du må teste den ut! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits