stine elize gaassand

På plass!

  • Skrevet 28.11.2016 klokka 07:04
  • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag flotte dere! ♥︎

 

Det har vært litt stille fra meg siste uken, men jeg har hatt hendene fulle. Forrige tirsdag overtok jeg leiligheten min og siden da har det blitt ye kjøring, skruing av møbler og alt som hører til det. Endelig er jeg på plass og fått det meste opp. Mangler fortsatt litt skap og hyller og slikt, men alt av de store og viktige tingene er endelig på plass. Og det er så deilig! Stortrives virkelig her og gleder meg til mange år i denne leiligheten. Dere skal få se før og etter bilde når alt er klar og jeg gleder meg til å vise dere. Er så gøy å skape sitt eget hjem! Ellers har brukt tiden som er til overs på å trene og jeg digger å kjenne at kroppen blir sterkere. På fredag hadde dro jeg 120kg i sumomark for første gang, og det etter en del arbeidsett også, så om jeg kun skulle testet 1RM hadde jeg nok klart å dra mer. Og det er gøy det. Jobber jo også med litt egenvektøvelser og strickte muscle up er jo hovedmålet, men jobber også en del med back lever nå og skal prøve meg på litt håndstående også fremover tenker jeg. Syns det er så kult å mestre sin egen kropp på den måten! 

Ville bare titte innom igjen og si hei, så blir det gode oppdateringer nå fremover! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag står push på planen, gleder meg! 

♥︎ Skal du trene idag? 

Følg meg

Snapchat @ TJL-Stine
Instagarm @Fit.Litz
Facebook her

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits