stine elize gaassand

Hektiske dager

  • Skrevet 18.11.2016 klokka 10:25
  • Kategori: Blogg

God fredag fine! 

 

Denne helgen er hektisk! Jeg har skolehelg, og var på skolen fra 16-22 igår, og samme idag. Lørdag og Søndag er det fra 9-17, og i tillegg til dette er det pakking og planlegging av flytting. Jeg flytter jo på tirsdag og jeg kan jo ikke skryte på meg at jeg har brukt tiden godt med tanke på pakkingen. Men er så smått begynt da. Er bare så mye, så vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte. men har startet litt da, så blir nok ferdig til mandag. Og på toppen av dette har jeg eksamen på torsdag, så alt som skjer skjer jo på samme tid. Men litt gøy med litt fart i hverdagen også. Noe jeg virkelig ikke har hatt siste tiden. Men gleder meg sånn til å overta leiligheten, og endelig bo i favotittbyen igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg også holder på med er å planlegge møbler og finne smarte og fine løsninger. Vil jo ha min stil og en gjennomført leilighet, og da krever jo det en del planlegging. Og på toppen av dette er det jo å planlegge treningen best mulig i forhold til tid og effektivitet. Men liker det, gøy når ting skjer! Ellers er det supergøy med god respons på innlegget igår. Blir nok flere slike innlegg fremover, hvertfall når jeg har fått flyttet og kommet meg på plass. Da blir det matlaging og gøy. Gøy å dele når folk leser, så blir mye av det fremover! Men nå må jeg tilbake til lesingen og planleggingen og ønsker deg en superfin start på helgen! 

 

♥︎ Hvordan starter din helg?

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Victoria Larsen

18.11.2016 kl. 14:21
Håper du får en fin helg :-)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits