stine elize gaassand

Ikke helt etter planen

  • Skrevet 16.11.2016 klokka 11:46
  • Kategori: Blogg

God morgen dere! 

 

Ja, for her er det faktisk morgen nå. Jeg hadde store planer om å stå op tidlig idag, trene tidlig for så å starte pakkingen og lese skole. Har skoleheglg denne helge, s skulle virkelig bruke dagen idag til pakking og forberedelser. planen var å sprette opp av sengen kl 8 og være på trening til senest kl 10. Men hvem tror dere ikke våkner 10.40 av en hun som virkelig hadde en bjeffebye. Jo, det var denne jenten. Og det værste er at om ikke han hadde bjeffet sånn så hadde jeg nok sovet enda lenger. Og det var jo det siste jeg skulle idag. Så nå henger jeg litt etter, sitter å spiser frokost mens jeg leser litt og skal avgårde på trening når havregrøten er godt nede i magen. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarte å sove over både alarmer og alt idag, menmen, kan ikke gjøre noe med det nå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag er det pull-day på planen. Gleder meg til litt pump i ryggen, for jeg elsker å trene rygg. Syns også en veltrent rygg er noe av det fineste jeg vet, så jobber hardt med den. Men nå må jeg vel nesten fokusere på alt jeg har sovet meg forbi, så snakkes vi senere! 

♥︎ Hvordan har din dag startet? 

Følg meg gjerne

Snapchat @ TJL-STINE
Instagram @ Fit.Litz
Facebook her

Victoria Larsen

16.11.2016 kl. 14:36
Ser jo kjempe godt ut! :D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits