stine elize gaassand

etter gårsdagens økt kan det bare gå oppover!

  • Skrevet 15.11.2016 klokka 08:00
  • Kategori: Blogg

God morgen fine!

 

Årh, gud som jeg er klar for denne dagen. Gårsdagen min ble ikke helt som planlagt og jeg hadde en helt forferdelig økt. Kroppen var virkelig ikke på lag og alt var bare kjempe tungt. Og nå økten i tillegg består av mye egenvektstrening i form av dips, pushups os så blir de ekstra tungt med en tung kropp. Men gjennomførte hele økten, selv om jeg hadde lyst å gå hjem å legge meg under dyna hele økten. Så, hodet fikk seg hvertfall en god økt! Men idag, idag er det en ny dag og den skal jeg starte bra. Funker best når jeg få trent tidlig på dagen eller tidlig for meg er vel midt på dagen for de fleste. Så nå er jeg veldig tidlig på vei til det som skal bli en killer benøkt. Ben med fokus på sumomark står på planen og jeg gleder meg. Kommer til å skrive litt om mitt nye program og fokusområder senere i uken. Men motivasjonen er på topp idag og økten kan bare bli bedre enn den jeg hadde igår! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg er såpass tidlig ute idag er at jeg har en avtale på Spraytanhuset kl 13 idag, og vil være ferdig trent før det så fargen ikke blir ødelagt. Hehe, overfladiske problemer sa du? Jepp! Resten av dagen dår vel med til å lese litt mer og starte pakkingen. Har utsatt det for lenge nå og er bare en liten uke før jeg kjører over fjellet med tingene mine, så må få ræven i gir når det kommer til pakkingen nå! 

♥︎ Hva gjør du når du har dårlige økter? 
♥︎ Skal du trene idag?

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her

Victoria Larsen

15.11.2016 kl. 09:01
Så flink du er! På dårlige økter, tenker jeg alltid: det kan kun gå en vei, og det er oppover ;)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits