stine elize gaassand

Hva spiser jeg iløpet av dagen?

  • Skrevet 17.11.2016 klokka 07:00
  • Kategori: Kosthold

Hei Fine!

 

Etter spørsmål fra noen av dere så tenkte å ta dere med på en matdag for meg. Hva jeg spiser og når. Det er ikke noe hokus pokus, og jeg er et rutine menneske. Så jeg spiser ofte samme maten hver dag i lengre tid, før jeg bytter. Enkelt og greit. Da slipper jeg tenke så mye. Så idag skal dere få vite hva jeg spiser gjennom en helt vanlig dag. Jeg er ikke på diett for tiden, men sørger for å få i meg de næringsstoffene jeg trenger for å bygge muskler og for at kroppen skal fungere best mulig! Så her er alt jeg spiste igår og når: 

Frokost - 11.30 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Havregrøt laget av havregryn, vann, eggehviter, proteinpulver, peanutsmør toppet med mager kesam blandet m/ zeroh sitron og lime og blåbær. Spist denne grøten hver eneste dag i flere månder og da jeg var i syden gledet jeg meg sånn til å komme hjem til denne grøten min. Har faktisk kommet en del spm om hvordan jeg får den til, så tenkte kanskje å lage et helt eget innlegg til havregrøten! 

 

14.50 Etter trening

Proteinshake og banan. Bruker Biotech sitt Iso Whey i smaken Hazelnut, og det er så godt! Anbefaler dere å teste det ut! 

 

15.15 - Lunsj

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fersk tacolompe fra buer m/philadelphia light, kyllingskinke, ruccola og agurk. Og en ProPud Vanilje. Disse tacolompene er så sinnsykt saftige og smaker til og med badre enn vanlige tacolefser. Har sverget til speltlomper fra Aulie i lang tid, men etter jeg oppdaget disse ble de byttet ut. er ikka laget på speltmel, så har en høy GI i forhold til speltlompene, men det går helt fint. Passer fint inn i dagsplanen min.

 

18.30 - Middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kylling, kokosmelk blandet med peanutmel, wokgrønnsaker og ris. Helt magisk kombo. Og om jeg virkelig slår på stortrommen så lager jeg den med peanutsmør og ikke mel! Om du er like glad i peanutsmør så meg så anbefaler jeg deg å teste det ut! 

 

22.10 Kvelds 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havregrøt laget av havregryn, eggehviter, proteinpulver, peanutsmør toppet med mager kesam blandet m/ zeroh red orange & strawberry og bringebær. Nesten akkurat det samme som til frokost. Tror du jeg er glad i havregrøten min eller? Faktisk, så måtte jeg lage en ny topping bare for dette innlegget sin del, men var en veldig god kombo det også! 

 

Og dette har jeg spist så og si hver dag i en del uker nå. Syns alt er sinnsykt godt og er enda ikke lei. Spiser lett dette en lørdag som tirsdag! Men ja, dette er mine måltid iløpet av dagen. Passer mine makroer med et stort fokus på proteiner. Og som sagt, så er jeg et rutine menneske. Jeg spiser det samme stort sett hver dag til jeg er lei. Drikker også mye vann iløpet av dagen og får vel i meg ca 3-4liter væske hver dag. Går med et par glass pepsimax også, men aldri før lunsj som regel! Lørdager pleier jeg å ha ca 500-800ekstra kalorier og kose meg litt mer, helst med litt rødvin og chips, da er jeg godt fornøyd! Så sånn ser en helt vanlig matdag ut for meg nå! 

♥︎ Hva spiser du iløpet av en dag?
♥︎ Spier du ofte det samme flere dager?
 

Følg meg gjerne

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

 

 

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits