stine elize gaassand

Mondaylove

  • Skrevet 14.11.2016 klokka 07:07
  • Kategori: Blogg

God Mandag dere!

 

Ny uke og ny mandag! Og som vanlig har jeg nye mål for denne uken. Syns det er veldig greit å jobbe etter mål, og det motiverer meg. Får frem konkurranseinnstinktet i meg. Så forrige ukes mål gikk ganske bra, klarte nesten alle utenom kanskje den viktigste, skolelesingen. Men jeg fikk lest en del og knakk noen koder. Så nå er alt litt bedre sortert i hodet mitt og jeg føler jeg har bedre kontroll. Men over til denne ukens mål! ★ Gjennomføre 6styrkeøkter
★ Gjennomføre mist 2 kondisjonsøkter
★ Være flink med foamroller, tøying og triggerpunkt
★ Pakke(!!!)
flytter om 1 uke og har ikke startet...
★ Lese hver eneste dag
★ Gi meg selv og andre et kompliment hver dag
★ Lage en videoblogg

Så, det var mine mål for denne uken! Noen like som forrgie uke, og noen nye. Må virkelig få startet pakkingen nå. Er 1 uke til jeg flytter og jeg har virkelig ikke startet. Så det må gjøres. Eksamen nærmer seg også, og skolehelg i helgen, så blir ikke en rolig uke. Men litt digg det også. Liker når det skjer litt. Nå skal jeg komme meg avgårde til legen for å få tatt noen blodprøver før turen bærer videre til sats og pushday, det blir bra! 

♥︎ Har du noen mål denne uken? 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @Tjl-Stine
Instagram @Fit.Litz
Facebook her 

Leah Isabell V

14.11.2016 kl. 11:21
Kjempe fine ukesmål :D Ha en god mandag :)

Victoria Larsen

14.11.2016 kl. 12:09
Så fine ukesmål! :) ha en god uke!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits