stine elize gaassand

En killer overkroppsøkt!

  • Skrevet 11.11.2016 klokka 07:00
  • Kategori: Trening

Hei fine dere! 

 

Siden det er fredag og snart helg tenkte jeg å dele en liten overkroppsøkt med dere! Denne har jeg laget selv, og testet ut på andre og jeg kan garantere både svette, pump og gangsperr! Den er effektiv og du vil kjenne den på kroppen både under og etter noen dager. Den går også mye på viljestyrke, og greit å få pushet hodet litt og og ikke bare kroppen. Men nok snakk og over til økten! 

Varm hele kroppen godt opp så musklene er klar for litt jobbing! 

★ Pull ups - 4 x max (bruk gjerne strikk)

★ A1 - Nedtrekk - 3x12
★ A2 - Planke 1min 

★ B1 - ro nøytralt grep  3x12
★ B2 - Bicep curl m/ hantel 3x10(hver hånd) 

★ C1 - Skulderpress hantel 3x12
★ C2 - Pushups - 3xmax

★ D1 - Benkpress - 3x12
★ D2 - Sidehev 3x12

★ E1 - Facepull - 3x12
★ E2 - Pushdown 3x12 

Økten kjøres med supersett på samtlige øvelser utenom pull-ups. Det vil si at du har null pause mellom A1 og A2. Etter du er ferdig med 12 nedtrekk går du rett i en plankeposisjon i 1 min og gjentar 3 ganger. Det svir og du har lyst å gi opp, men kjør den helt ut. Mellom A og B tar du pauser. Helst ikke lenger enn max 2minutter mellom hvert supersett. Så håper jeg noen av dere tester den ut og gi meg gjerne tilbakemld på hvordan det gikk og spørsmål om du har det. Jeg syns denne økten er gull da den virkelig får pulsen opp og hodet til å jobbe litt også. Det er viktig å sette viljestyrken på prøve også. Så gir deg opp med noen gode sanger og kjør på! Jeg heier på deg! 

 

♥︎ Trener du ofte med supersett? 

FØLG MEG GJERNE PÅ ANDRE KANALER - KOMEMR SNAT GIVEAWAY! 

SNAPCHAT @TJL-STINE
INSTAGRAM @FIT.LITZ
FACEBOOK HER

Victoria

11.11.2016 kl. 07:29
Så utrolig bra!! :)

Stine Elize

11.11.2016 kl. 11:08
Victoria: Tusen takk! :) Gøy å dele når folk syns det er gøy! :D

Karoline R Kristoffersen

11.11.2016 kl. 12:29
Denne økten skal jeg prøve! :D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits