stine elize gaassand

Ukens mål!

  • Skrevet 07.11.2016 klokka 10:33
  • Kategori: Blogg

God morgen og god mandag dere! ♥︎

 

Åh, syns alltid det er like deilig med mandager jeg! Nye mål skal nås, nye økter skal kjøres gjennom og en ny uke å bli sterkere på! Virkelig en fan av mandager jeg! Noe jeg syns er viktig hver uke er å sete seg mål for uken, dette bruker jeg gjerne søndagen på og da har jeg noe å jobbe mot hele uken. Målene trenger ikke å være store og er ikke snakk om å sette seg mål som er umulig å nå, det er jo ikke noe gøy. Men små delmål som gjør veien mot hovedmålet lettere. det gir også mye mestring og en motivasjon gjennom uken. Jeg har mål når det kommer til alt jeg gjør her i livet. Store langsiktige mål, med små delmål som gjør det lettere å nå det store målet. Blir litt som å bygge lego, du vet hva du skal bygge, men må ta kloss for kloss for klare det. Litt sånn er det med livet og mål også. Du må jobbe deg opp mot det du ønsker. Så jeg tenkte å dele denne ukens mål med dere! 

Mål for uke 45: 

♥︎ Gjennomføre 6styrkeøkter
♥︎ Gjennomføre 2intervalløkter
♥︎ Lese 3timer skole hver dag
♥︎ Ikke tillate meg ekstra kalorier hver dag(ref til gårsdagens innlegg) 
♥︎ Kose meg med god samvittighet på lørdag
♥︎ Gi et kompliment til noen hver dag
♥︎ Gi et kompliment til meg selv hver dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dette er mål som er relativt enkle å nå, men jeg må likevel jobbe for å nå de. Og når søndagen kommer igjen kan jeg sette meg ned å reflektere rundt disse og se hvordan uken egentlig gikk. Er veldig lett at man starter uken bra, men gjerne sklir litt ut i midten av uken og kanskje har vanskeligheter for å hente seg inn igjen. Derfor er det viktig at du ikke lager for hårete mål, men små mål som du vet at du faktisk kan nå. Da sitter du igjen med en super følelse når uken ender! Nå skal jeg avgårde på ukens første økt, og idag er det push på planen, og jeg gleder meg! 

♥︎  Setter du deg mål for uken? 
♥︎  Del gjerne dine mål med meg! 

Følg meg gjerne på andre kanaler

Snapchat @TJL-Stine
Instagram @Fit.Litz 
Facebook her

Victoria

07.11.2016 kl. 14:20
Så flink du er til å sette mål! Ha en fin uke :)

Stine Elize

11.11.2016 kl. 11:08
Victoria: Tusen takk! Ha en fantastisk helg! :)

Marlene Skogheim

08.11.2016 kl. 20:27
Nydelige du ❤️

Stine Elize

11.11.2016 kl. 11:08
Marlene Skogheim: tusen takk fine duuu! <3 <3
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits