stine elize gaassand

Happy Saturday!

  • Skrevet 05.11.2016 klokka 13:57
  • Kategori: Kosthold

God Lørdag fine

 

Håper helgen deres har startet fantastisk og at dere får en god helg videre! Dagen her har startet rolig og jeg skal straks igang og lage meg litt frokost. Og, det er ikke et stort sjokk at det blir havregrøt! Virkelig elsker havregrøten min og kunne levd ene og alene på den(og rødvin). men så god er den! Tenkte faktisk å dedikere et helt innlegg til den, for havregrøt trenger virkelig ikke være kjedelig å trist. Men ja, dagen har startet rolig, fikset litt på neglene mine, snakket litt med julie og egentlig bare slappet av. En god start på dagen med andre ord. Skal møte min kjære Helene på Sats litt senere og vi skal kjøre en superdigg økt. Tenker å kjøre en skikkelig rygg økt, men siden jeg spiste god igår tenkte jeg å dra inn litt tunge markløft også! Gleder meg. Elsker å trene rygg og spesielt tungt. Syns tunge løft er så digg. Får virkelig kjent på styrken i kroppen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jeg også en tur innom Spraytanhuset og våknet derfor opp med en superdigg og fresh brunfarge. Og det er ikke til å stikke under en stol at jeg liker å være brun, og når det kan gjøres på en sunn måte er jo det bare fantastisk, men tenkte å skrive mer om det imorgen! Ville bare titte innom å ønse dere en fantastisk helg! 

 

♥︎ Har dere noen gøye planer denne helgen? 
♥︎ Hvordan startet du helgen på best mulig måte? 

lisarorvik

05.11.2016 kl. 14:39
Så nydelig farger, du er så vaker <3

Stine Elize

06.11.2016 kl. 20:25
lisarorvik: Tusen takk flotte deg! <3 håper du har hatt en super helg!

Victoria Larsen

05.11.2016 kl. 15:37
Ha en god Lørdag :)

Stine Elize

06.11.2016 kl. 20:25
Victoria Larsen: Tusen takk! :) ønsker deg en finfin uke!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits