stine elize gaassand

Hello from Greece!

  • Skrevet 18.10.2016 klokka 08:00
  • Kategori: Blogg

God Morgen fre Hellas! ♥︎

 

Er så deilig her nede, og jeg koser meg virkelig. Dagen idag starter med en morgenøkt med Natalie, og idag er det Catslide økt på planen først! Catslide har jeg så smått vært innom før, men ikke trent det mye, så veldig spent på hvordan dette går. Koordinasjon er jo ikke en evne jeg kan skryte mye av, så håper ikke det trengs for mye av det, hehe! Gårsdagen bestod av en deilig fjelltur før frokost, og en digg økt med mini-bands før middag. Mini-bands er jo så genialt, kan taes med hvor som helst, og trenes med når som helst. Selv pleier jeg å bruke de til aktivering og finisher på ben-dagene mine, og det er ass on fire! Kan se om jeg får filmet litt og lagt it om det er noe som vil ha noen gode øvelser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers går dagene mye til å slappe av å nyte livet. Igår hadde vi sol og strålende vær en god stund før det startet å blåse litt og jeg satt meg inn for å lese. For jeg må faktisk prioritere litt skole her nede også. Er snart tid for første eksamen, og med tørt stoff må det faktisk pugges, og mye av det. Så må bli flinkere resten av uken, for en halvtime med lesing holder ikke da!

Håper dere har hatt en super start på uken! 

♥︎ Har dere trent med Catslide før?
♥︎ Bruker dere mini-bands i treningen deres? 

HUSKA AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPGE OPPDATERINGER! 

REBECCA HOLDER

18.10.2016 kl. 13:02
Så bra dere koser dere, og SÅ deilig med en økt både her og der, hihi. Har aldri vært med på den treningsformen før, men virker jo spennende :-D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits