stine elize gaassand

Nydelige Kreta!

  • Skrevet 16.10.2016 klokka 18:16
  • Kategori: Blogg

Hei snupper! ♥︎

 

Åh, for en fin dag! Var helt fantastisk å våkne opp til sol og sommer her på Kreta idag. Vi er en time foran Norge her nede, så her er klokken akkurat passert 19. Gårsdagen gikk til reising før en god middag og litt god vin. Dagen idag startet tidlig, men fantastisk. Først hadde vi en liten morgenøkt med Natalie, før frokost, og etter sto foredrag om mental trening på planen. Er så viktig dette med mental trening og det å bygge seg opp fra innsiden. Nytter ikke å pumpe muskler som Arnold om man ikke klarer å bygge seg opp på innsiden også. 

Ellers er dagen brukt til rolig restitusjon med bassenget og en killer bootcamp økt nå før middag. Er så fantastisk fint her på hotellet og de har absolutt alt. Spa, flere basseng, tennisbaner, butikk og flere restauranter og barer. Og alt er top notch!  Så dette er en uke jeg ser frem til å nyte og få hentet meg inn igjen på. Er også veldig gøy med en helt annen trening enn det jeg er vandt med å kjøre. Litt variasjon er alltid bra! Nå står det middag for tur, og skal ikke se bort ifra at det blir et godt glass med vin(eller to) iløpet av kvelden også! Håper dere har hatt en fantastisk helg! 

♥︎ Hva har du gjort i helgen? 
♥︎ Har du vært på treningstur før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 

 

spisogspar

16.10.2016 kl. 19:59
Så herlig med sol og varme :)) En uke siden nå jeg kom hjem fra Kreta selv :D Kos deg videre <3

Stine Elize

16.10.2016 kl. 22:03
spisogspar: Tusek takk! :) Har aldri vært her nede selv før, men veldig fint her! :) Ha en super uke! <3
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits