stine elize gaassand

Den fineste brunfargen!

  • Skrevet 17.10.2016 klokka 08:00
  • Kategori: Blogg

Hei fine!

                                                                                                                                             //sponset behandling

I forrige uke så var jeg en tur innom de fantastisk flinke jentene på Spraytanhuset og fikk tidenes fineste brunfarge. Spraytan er utrolig effektivt og gir en nydelig farge, og jeg velger alltid Spraytanhuset når jeg vil føle meg ekstra fresh. For det er ikke å stikke under en stol at man føler seg litt freshere og finere med litt farge på kroppen. Fargen er økologisk og skader ikke huden i det hele tatt, den blir jevn og fin og ikke skjoldete og ujevn slik det kan bli mange steder. Noe som også er supert er at fargen ikke skader huden, noe vanlig sol gjør. Så en frisk og fin brunfarge gjort på 5minutter! Jeg ble som alltid, superfornøyd med fargen og kan virkelig anbefale dere å gå der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv velger jeg alltid Spraytanhuset for farge, grunnen til det er at de alltid klarer å matche min hudtone, som gjør at fargen blir dyp og ser veldig naturlig ut. Og ikke mist så sitter den bra! Noe som er veldig viktig for meg som trener og svetter såpass mye som jeg gjør, for da kan fargen fort svette av, men det gjør ikke denne de første dagene. Sitter veldig fint i 5-10 dager, og kan sitte i opptil 3uker med riktig behandling, og det er ganske smud det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#spraytanhuset #VaniT #maroccontan #spraytanoslo #spraytanbergen

♥︎ Tar du Spraytan? 
♥︎ Har du brukt Spraytanhuset før? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ SNAPCHAT @ TJL-STINE OG INSTAGRAM @ FIT-LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 
 

REBECCA HOLDER

17.10.2016 kl. 13:27
Så deilig med en spraytan som ikke renner bort - for det er så grusomt !!
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits