stine elize gaassand

Nye mål og veien videre

  • Skrevet 12.10.2016 klokka 09:11
  • Kategori: Blogg

Hei!

 

Nå er det lenge siden sist, men nå er vi igang igjen. De siste ukene har jeg laget en plan og fått struktur på ting så dere som vil skal få følge meg daglig med gode oppdateringer. Jeg vil oppdatere med godt innhold og gode innlegg, slik at det blir gøy for dere å følge meg. 

Så videre, nå er NM forbi og denne sesongens konkurranser ferdig, så hva skjer nå? Skal jeg fortsatt stille? Og hva skjer? Jo, nå skal jeg dele min plan videre med dere. Jeg ser virkelig frem til 2017 og fremtiden. 2016 har vært et veldig rart år for meg, et godt år, men også et veldig merkelig år. Jeg håper at neste år blir et mer stabilt år, om jeg kan si det slik. Det har skjedd så mye siste året at det går litt rundt i hodet mitt og jeg har aldri fått skikkelig struktur på ting, og det håper jeg jeg får fremover og til neste år. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Når det kommer til fitness og trening fremover så har jeg nye mål, og mål jeg tror passer meg bedre. Målet mitt er å stille til våren, men ikke i bikinifitness. Jeg skal prøve å satse mot Atletic Fitness. Dette er noe som skremmer meg litt, men som også gjør meg supergira. Det er prestasjon og symetrirunde. Jeg er sterk og jeg har mye muskelmasse og det vil jeg virkelig vise frem. Derfor føler jeg dette passer meg mye bedre enn Biknifitness. Men det kan godt være jeg ikke klarer å hevde meg her, og må ta en ny vurdering, men målet fremover er Atletic Fitness. Jeg vil fortsatt stille for TeamJegLiker og ha Christian som coach og Anette-Marie som teamleder. Og jeg gleder meg virkelig. Håper kroppen vil spille på lag nå fremover og at den jobber med meg og ikke mot meg, som den har gjort mye siste månedene. 

Noe jeg også holder på med og vil bruke mye tid på fremover er PT-studiene. Jeg vil gjøre det bra og ta til meg så mye kunnskap som mulig, som vil gjøre det lettere for meg å dele både tips og erfaringer med dere og andre. Jeg brenner for styrketrening og helse, og dette vil jeg bli god på! Trening er så mye mer enn utseende, selvom det er dette som oftest kommer frem. Men det handler om helheten, og dette vil jeg dele med dere. Jeg vil også prøve meg på YouTube og videoer fremover, men dette vil nok ta litt tid for meg å sette meg inn i, men jeg vil gi det en sjans, for det er noe jeg syns er gøy. 

 

Og, noe av det jeg gleder meg mest til er å få denne rumpen over fjellet og til hovedstaden igjen. Jeg satser på å komme meg tilbake dit til nyttår, og savner virkelig Oslo. Så det gleder jeg meg veldig til. Oslo føles mer som hjemme enn Bergen, så skal bli godt å komme seg tilbake, men det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg. Så lurer jeg på! Hva vil dere lese her inne? Hva vil dere ha mer av? Hva skal til for at du skal klikke deg inn her daglig? 

 

HUSK AT DU FØLGE MG PÅ SNAPCHAT @TJL-STINE OG INSTAGRAM @FIT.LITZ FOR HYPPIGE OPPDATERINGER ♥︎

Cathrine Flåtten

12.10.2016 kl. 11:08
såå spennende :D og så ser du jo så flott ut allerede !

Stine Elize

16.10.2016 kl. 18:27
Cathrine Flåtten: Tusen takk skjønne du! Det varmer godt! :) Ha en fin kveld! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits