stine elize gaassand

Jeg løper Toughest imorgen!

  • Skrevet 02.09.2016 klokka 13:49
  • Kategori: Blogg

Hei og hå fine dere! ♥︎

 

Nå sitter jeg nydusjet ved frokostbordet og må snart få denne rumpen opp i gir. Idag er det treningsfri på meg, eller nesten. Hehe, har syklet nesten 90minutter, men føles ikke som trening når jeg sitter hjemme i stuen forran tv'en. Men siden jeg skal løpe Toughest imorgen så sparer jeg kroppen så mye som mulig. Kjenner jeg grugleder meg veldig, aner virkelig ikke hva jeg har begitt med ut på, men en ting er sikkert, det kommer til å bli tungt! Spontane meg får slike innfall av og til, og pluttselig var dette dietthodet påmeldt. Så meget spent på hva som skjer imorgen og hvordan formen er. Spiser litt ekstra idag og imorgen for å kunne yte best mulig, så satser på en ekstra stor skål med havregryn gjør susen når jeg skal løpe opp Holmenkollen. Artig blir det nok! Må få pakket kofferten og freshet meg opp nå før flyet letter, men aner jo virkelig ikke hva jeg skal ha med, så blir litt av alt som alltid regner jeg med. Er verdensmester i å ha med meg for mye rart, sist jeg var en helgetur i Oslo veide kofferten min 16,5kg, for en helg. Altså hallo! Menmen, bedre med for mye enn for lite. 

Skal også på fettmåling og møte noen av de herlige teamjentene på mandag, og jeg gleder meg vel ikke akkurat til fettmålingen. Jeg skal jo ikke stille, så det er jo ikke sånn superviktig for min del å treffe en viss % nå, men det har vært en uke med litt utskeielser for å si det sånn. Litt ekstra mager kesam, proteinpulver og nøtter har det blitt, så håper bare ikke jeg har gått for mye opp. Er vanskelig å la være når magen vrenger seg, og målet på en måte er borte for denne gang, men jeg skal fullføre de 4neste ukene med kutting, så er bare 4 uker til, det klarer jeg! 

♥︎ Har du løpt et slikt løp før? 
♥︎ Hva er din plan for helgen? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE FOR HYPPIGE OPPDTARINGER! 

 

 

Henriette Celin

02.09.2016 kl. 14:01
Blir nok et spennende og tungt løp. Tøff som stiller! masse lykke til til deg ^^

Min plan er foreløpig familie bursdag i dag, og avslapping og kanskje en yoga økt på søndag (:

Helle

02.09.2016 kl. 14:10
Lykke til ! <3
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits