stine elize gaassand

Runners high!

  • Skrevet 27.08.2016 klokka 19:45
  • Kategori: Trening

God lørdag! ♥︎

 

Nå ligger jeg igjen på sofaen etter en herlig lørdag så langt. I magen ligger det en god porsjon havregrøt, som jeg faktisk kunne levd på, og endorfinene bruser i hele kroppen. Idag sto det egentlig tung overkropp på planen, og det var det jeg hadde tenkt å trene. Men startet økten med å ro litt, og plutselig hadde jeg rodd 4000m og var ikke sliten engang, og da kom løpelysten inn! Så da bestemte jeg meg for å korte ned styrkeøkten, for å avslutte med å løpe(?!?!?!) Jeg løp veldig mye før, men har ikke løpt noe annet enn intervaller siste tiden, og tror ikke jeg har hatt en skikkelig løpeøkt på 3-4 år kanskje? Så jeg bestemte meg for å kjøre på og se hvordan det kom til å gå. Kjørte først benkpress, militærpress, kabelro, nedtrekk og reversegrip pushdown før jeg løp ned på tredemøllen og tok bena fatt resten av økten. Og herregud, så gøy! Løp 5 gode kilometer med 2%stigning på halvtimen, med kun tre små drikkepauser på 30sek. Imponerte meg selv der gitt. Hadde virkelig ikke trodd at det sto noe bra til med løpeformen, så det gjorde virkelig lørdagen fantastisk! 


Vi skal jo egentlig ikke løpe slik, nå når vi er på konkurranse oppkjøring, men siden jeg har bestemt meg for å ikke stille, så går det fint tenker jeg. Har planer om å få til 2-3 løpeøkter i uken fremover nå. Jeg vil bli allsidig trent og gjennomtrent, så da må man løpe litt og. Skal jo selvsagt fokusere mest på styrke og bygging, men litt løping innimellom tror jeg skal bli godt. Gleder meg faktisk til neste gang! 

♥︎ Hvordan har din lørdag vært?
♥︎ Liker du å løpe? 

HUSK AT DU KAN FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM @FIT.LITZ OG SNAPCHAT @TJL-STINE FOR HYPPIGE OPPDATERINGER! 

Ida

27.08.2016 kl. 20:51
Skal du ikke stille likevel??:/ hvorfor ikke??:)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits