stine elize gaassand

Torsk med søtpotet og gulrotmos!

  • Skrevet 23.06.2016 klokka 08:08
  • Kategori: Kosthold

Hei fine! ♥︎

 

Det jeg skal dele med dere idag er blitt en favoritt hos meg, som ikke engang er så glad i torsk! Og da er det godt! Jeg har jo torsk oppsatt på dietten hver dag, men den blir fort byttet ut med kylling. Men jeg bestemte meg for at den torsken skal spises oftere, så da må jeg finne en måte å gjøre den bedre på, og det fant jeg! Virkelig! Dett er så godt, og så enkelt. Tar ikke mer en 30minutter å lage, og du har en supergod og ikke minst sunn middag, det er ikke feil. Dette er også superbillig, så de som sier at sunn mat er dyrt og tar tid, vel, det er ikke fakta her hvertfall! 

Så, nå skal jeg gi dere oppskriften på denne herligheten! Du trenger: 

★ 300g Torsk
★ 500g Søtpotet
★ 1-2 Gulrot
★ 1ss Mager kesam
★ Gressløk
★ lime
★ krydder etter ønske  

Sett torsken i en form/aliminiumsfolie og krydre den med ønsket krydder. Jeg har brukt (mye) hvitløkspepper, salt, toscanakrydder, sort peper og seafood krydder. Skvis en halv lime over og la den kose seg i ovnen i ca 20minutter på 200grader. Skrell søtpotet og gulrot og kutt det opp i terninger og kok til de er møre. ca 15-20minutter. Ha av nesten alt vannet, la litt være igjen i kasserollen og ha i gressløk, salt, pepper, litt chillikrydder, basilikum, hvitløkskrydder og 1ss mager kesam og mos det til en glatt purè med stavmikser. Jeg laget ovnsbakte grønnsaker med chili og sukrin gold til. Så enkelt, så godt!

Husk at du følge reisen min og få hyppige oppdateringer på instagram @ Fit.Litz og Snapchat @ TJL-STINE! 

Henriette Celin

23.06.2016 kl. 08:37
Ah, den gulrotmosen så knallgod ut :-D

Stine Elize

24.06.2016 kl. 09:23
Henriette Celin: Den er helt magisk! :)

lisarorvik

23.06.2016 kl. 09:35
Dette så godt ut :)

Stine Elize

24.06.2016 kl. 09:23
lisarorvik: Det er det også! :)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits