stine elize gaassand

Proats med smak av av gulrotkake!

  • Skrevet 24.06.2016 klokka 08:05
  • Kategori: Kosthold

God morgen fine dere! ♥︎

 

Jeg spiser jo nå havregrøt hver dag, og ofte 2 ganger om dagen. Da er det greit å kunne variere smaken litt, men siste tiden har jeg laget en herlig versjon til frokost hver dag. Den skal jeg dele med dere idag og er virkelig en innertier. En perfekt start på dagen for min del! Denne grøten er fyldig og kremet, og full av smak, men likevell supersunn og rik på både protein og fiber! 



Kok opp havregrøt som du pleier. Jeg lager min i kjele og med vann. Når havregrøten når kokepunktet tilsetter jeg 1 raspet gulrot sammen med kanel, kardemome og litt salt. Jeg lar den småkoke til den er blitt litt tykkere og jeg drar den av platen og tilsetter 1 scoop proteinpulver i smaken Stracciatella Deluxe(vanilje kan også brukes) og en eggehvite og rører godt rundt. Så lar jeg den stå og trekke inn og kjøles ned. Og topper jeg herligheten med litt frosne bær og litt fibersirup før jeg nyter herligheten av en frokost sammen med en god kopp kaffe. Virkelig en av favorittgrøtene mine! 

♥︎ Hvordan smaker din favorittgrøt?

 

Husk at du kan følge reisen min på Instagram @ Fit.Litz og Snapchat @ TJL-STINE for hyppige opdateringer!

 

24.06.2016 kl. 09:02
Blir den like god uten proteinpulver og med melk i steden for vann? :)

Stine Elize

24.06.2016 kl. 09:22
Anonym: God blir den nok! :) Jeg har faktisk aldri laget havregrøt med melk, men har hørt den blir fyldigere av det! :) Om du ikke har proteinpulver vil jeg anbefale deg å ha i 3-4 eggehviter ekstra, da blir den herlig kremet og du øker proteininnholdet :)

Kristine Larsen

24.06.2016 kl. 11:12
Så fantstisk bra tips!

:P

26.06.2016 kl. 22:50
Hva smaker straciatella deluxe?
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits