stine elize gaassand

Søtpotetpannekaker - noe av det beste jeg har laget!

  • Skrevet 11.06.2016 klokka 10:10
  • Kategori: Kosthold

Hei fine dere! ♥︎

 

Oppskriften jeg skal dele med dere idag tror jeg topper alt jeg noen gang har laget og delt. Disse pannekakene var søte, saftige og så utrolig god! Jeg fikk faktisk litt sjokk selv når jeg smakte de, for de er etter min mening mye bedre enn vanlige lapper/sveler! Og de er også mye sunnere og mer næringgsrik og med en god del proteiner, og proteiner det vet dere jeg er glad i!  

Du trenger: 

★150g søtpotet
★50g havremel
★1 eggehvite
★30g bakeprotein - jeg bruker denne(kan også bruke annet proteinpulver, men denne egner seg best til baking da den er ganske nøytral i smak)
★2ts bakepulver
★Kanel(ca 1ts)
★Kardemomme(ca 1ts)
★en klype salt
★1-2dl vann

 

Kok først poteten mør. Jeg deler den opp i små biter og kjører den i mikro i ca 5min til den er mør. Lag søtpotetmos med stavmikser og tilsett resten av ingrediensene, utenom vannet. Mos det sammen så godt det lar seg gjøre og spe så på med litt og litt vann. Den skal være ganske tykk i konsistensen. La det stå og svelle i 10-20 min før du steker det på middels varme på en stekepanne. Stek til toppen er "tørr" før du vender dem. 

Jeg toppet mine med sjokoladepålegg laget av proteinpulver, vann og havsalt og rørte bringebær. Virkelig en fest i munnen! 

♥︎ Har du laget søtpotetpannekaker før? 

Følg meg gjerne på Instagram @ Fit.Litz og Snapchat @ TJL-STINE for flere oppskrifter og veien mot scenen! Setter også veldig stor pris på om dere tagger meg om dere legger ut bilder og/eller oppskrift! 
 

lisarorvik

11.06.2016 kl. 10:14
Dette så kjempe godt ut :)

Evelin

11.06.2016 kl. 22:19
nam det så nyyyyydelig godt ut :D bli gjerne med i konkurransen på bloggen min. ønsker deg en fin helg :D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits