stine elize gaassand

Fylt paprika!

  • Skrevet 05.06.2016 klokka 12:07
  • Kategori: Kosthold

God morgen fine! ♥︎

 Har vært fraværende en liten stund nå, men etter en del spørsmål om oppskrifter og om jeg kan starte igjen fra andre har jeg tenkt å prøve på det! Kommer til å bli mye oppskrifter og trening fremover, og litt mindre private tekster, greit å ha fokus på en ting i starten tenker jeg! 

Oppskriften jeg skal dele med dere idag er superenkel, men også fantastisk god og en fin variasjon til den vanlige omeletten! Jeg spiser mye egg på diett nå, og derfor er det gull verdt å kunne variere litt! 

Du trenger: 

★ 1 stor paprika(eventuelt 2-3 små)
★ 2-3 egg (eventuelt 2 egg og 2 eggehviter som jeg har brukt her)
★ 100g skinke
★ Ost til topping(kan sløyfes)
★ Litt frossen spinat
★ Salt og pepper
★ Salat etter ønske


 

Sett ovnen på 200grader. Del paprika på langs og hul ut, prøv å ha så mye av formen så du får fylt den helt opp. Ha egg(og eventuelt eggehvite) i en bolle med ønsket mengde salt og pepper og kjør det sammen til en luftig røre med stavmikser. Del opp skinke og ha ca 4 frossne spinater i en skål i mikroen så de blir tint(hell av overflødig vann). Ha skinke og tint spinat i eggeblandingen og rør rundt. Sett paprikaene i en ildfast form eller lag en av aliminiumsfolie så de står stødig. Hell over eggeblandingen, fyll de akkurat så mye at det ikke renner ut noe. Topp gjerne med litt revet ost og bak de i ovnen i ca 20-25min(stikk gjerne en kniv i for å se om de er ferdig, om røren fortsatt er bløt har du de i litt lenger). Lag salat av det du ønsker og nyt! Superenekelt og supergodt! 

Ha en herlig søndag da dere! 

♥︎ Har du prøvd fylt paprika før? 

Følg meg gjerne på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE for å følge meg og veien mot scenen! 

 

Emilie - jente på deltid

05.06.2016 kl. 12:18
Oh, yummy! Hadde det ikke vært for at det er søndag og butikkene er stengt så...

Har spist fylt paprika en gang før, men det er flere år siden!

mediakaos

05.06.2016 kl. 12:28
Det så deilig ut ! Takk for at du deler!

Irene

05.06.2016 kl. 12:54
Det har jeg aldri prøvd før, men det så kjempe godt ut :D

Kanskje jeg må teste det ut en dag :D

Henriette Celin

05.06.2016 kl. 12:55
Å, dette så knallgodt ut :-D

Isabell Olsen

05.06.2016 kl. 20:18
Ser nydelig ut! Dette skal testes neste søndag! (Y)
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits