stine elize gaassand

Hvor finner jeg motivasjon?

  • Skrevet 12.05.2016 klokka 20:56
  • Kategori: Trening

Jeg får titt og ofte spørsmål om hvor jeg får motivasjon til å trene og spise slik jeg gjør. Hva som motiverer meg og hvordan jeg får det til. Jeg har vel egentlig bare et enkelt svar på det, som kanskje ikke er så enkelt likevel. 

 

Jeg finner ikke motivasjon. Jeg skaper den selv. For joda, alle kan være motivert en dag, i 10minutter eller en liten stund, men når den motivasjonen går bort, hva da? Jo, da lager man den selv. Indre motivasjon, og ikke ytre motivasjon. Selvsagt, jeg blir påvirket av ytre motivasjon. Nye treningsklær, premier og det som kan motivere fra utsiden, men den viktigste delen av motivasjonen min kommer fra innsiden. Jeg motiverer meg selv. Jeg vil alltid være bedre enn jeg var igår. Og jeg konkurrerer med meg selv. Det som er tungt idag, vil en gang i fremtiden bli lett, om jeg jobber for det. 


Det viktigste du gjør er å ha det gøy med det du gjør! 

Jeg er kanskje heldig sånn, men jeg har det som kalles en vinnerskalle. jeg har et konkurranseinstinkt utenom det vanlige, og nekter å tape. Om jeg først er med på noe, så blir jeg fantastisk sint og sur om jeg taper, også bare når det er med meg selv. Om jeg klarte noe en gang, så skal jeg alltid klare bedre. Jeg er alltid sulten på mer. Jeg vil alltid gjøre det  bedre. Misforstå meg rett, jeg er ikke misfornøyd med det jeg klarer, men en dag vil jeg gjøre det bedre, fordi jeg jobber for det. 

 

En ting jeg gjør er å alltid sette meg mål. Store mål. Mål som skremmer meg, men som også er oppnåelige med hard konsekvent jobbing. Jeg kan ikke sette meg et mål jeg vet jeg klarer, da er det ikke noe som motiverer meg. Men jeg må tro at jeg klarer det. Det må ikke være for stort. Men akkurat stort nok til at det er skummelt å si det høyt. Så kanskje jeg slenger på en ytre motivasjon på det. Om jeg klarer det, så skal jeg unne meg noe. Men det er den indre motivasjonen som drar meg igang, ikke den ytre. 


Jeg tar også motivasjon fra andre. Om jeg ser folk som inspirer meg og motiverer meg. Så bruker jeg dem som inspirasjon. Men noe av det som kan motivere meg mest, er om andre tviler på at jeg får det til eller skal klare det. Da er jeg bygget opp slik at jeg skal faen meg vise dem hvem jeg er og hva jeg er laget av. Og sånn er jeg bare, alltid vært og vil alltid være. 

 

Så om du trenger motivasjon, bruk deg selv. Sett deg et mål. Bestem deg for det du vil, og virkelig gå inn for det. Det er tøft, det er hardt, men det er verdt det! ♥︎

Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits