stine elize gaassand

Det er en fin dag å ha en fin dag!

  • Skrevet 12.05.2016 klokka 09:43
  • Kategori: Blogg

God morgen flotte! ♥︎

 

Solen skinner og frokosten er inntatt! Starks bærer det avgårde til trening for en overkroppsøkt, men tenkte jeg skulle oppdatere her litt først. Jeg føler dagene flyr forbi, og straks er det sommer igjen! Tiden går så fort at jeg holder jo nesten ikke følge, men godt er det, for sol og sommer har jeg lengtet etter. Alt er så mye lettere om sommeren. Lettere klær, bedre humør og mer energi. Og husk at hver dag er en fin dag til å lage seg en fin dag! Det er helt utrolig hva riktig innstilling og tankesett har å si for hvordan dagen blir. 


Ryggen kommer seg, men den skal bli større og sterkere! 

Jeg har fått en del spørsmål om motivasjon, og hva jeg gjør for å holde motivasjonen oppe. Og for meg er dette et ganske stort tema, så holder på å skrive et eget innlegg om det. Håper jeg blir ferdig med det og kan poste det ikveld, for det er noe jeg virkelig vil dele med dere! Skal også prøve å bli flinkere og dele øvelser med dere, som dere kan gjøre hjemme og på trening. Så skal se om jeg får filmet litt i helgen. 

♥︎ Hva gjør du denne torsdagen? 

Husk at du kan følge med på Instagram @ Fit.Litz og Snapchat @ TJL-STINE for inspirasjon og min reise! 

 

Henriette Celin

12.05.2016 kl. 10:52
Sol gjør så mye med humør og motivasjon! kos deg på treningen, og ha en fin dag :-D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits