stine elize gaassand

Drømmer som påvirker dagen

  • Skrevet 02.05.2016 klokka 15:33
  • Kategori: Blogg

Hei fine dere! ♥︎

 

Etter jeg startet å ta ZMA før jeg legger meg har jeg drømt helt ekstremt merkelige drømmer. Har hørt andre som tar dette også har oppved det samme. Det er jo fordi ZMA gi deg bedre søvnkvalitet, derfor husker man drømmer man mer. Og hver natt har jeg hat så merkelige, men også så realistiske drømmer. Inatt var intet unntak. Drømmen var så ekte, og med personer jeg kjenner. Og den sitter fortsatt i hodet mitt. Når jeg våknet var det det første jeg tenkte på, og har tenkt på den så og si i hele dag. Og den har påvirket dagen min også. For det var ikke en fantastisk drøm, men heler ikke noe mareritt. Men det var en drøm der jeg var usikker, og ja, vanskelig og gjengi hele drømmen, men den har påvirket dagen min! Den har liksom lagt et lokk over dagen, og jeg fikk ikke samme piffen på trening som jeg pleier. I starten merket det mest, ar som at alt av energi ble sugd ut av meg. Men etterhvert som endorfinene kom, så gikk økten bedre og bedre, heldigvis! Men syns bare det er så merkelig hvordan en drøm kan påvirke så mye! 

Men nå er det eksamenslesing som står for tur. Om jeg bare får hodet mitt til å fokusere på det og ikke den forbaska drømmen da. Er blitt så tung i hodet av å ha den der, så håper jeg klarer  skifte fokus nå! 

♥︎ Har du opplevd at drømmer påvirker dagen?

Husk å følge meg på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE for å følge reisen min! 
 

Vivel S

02.05.2016 kl. 15:34
Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin mandag <3

Cengelsen

02.05.2016 kl. 19:15
Jaa, er ofte jeg våkner fra en drøm som er trist eller som gjør meg sint, og da kan jeg gå hele resten av dagen å være lei meg eller sint. Rart hvordan drømmer kan påvirke oss. Håper hvert fall mandagen ble fin, til tross for drømmen :)

Stine Elize

03.05.2016 kl. 20:17
Cengelsen: Er rart det der med drømmer! Ja, mandagen ble fin, til tross for drømmen! Håper du også hadde en super dag <3
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits