stine elize gaassand

Bare 2kg til, så blir jeg lykkelig...

  • Skrevet 01.05.2016 klokka 20:42
  • Kategori: Personlig

Trist. Apatisk. Søkende. Etter lykke. Jeg søkte glede. Jeg søkte mestring. Jeg var ulykkelig og lei. Og jeg trodde jeg skulle bli lykkelig. Jeg trodde det vonde skulle bli godt. Jeg trodde at jo mindre midjen ble, jo større ble smilet. Jeg trodde folk ville like meg bedre. Like meg bedre om jeg bare var litt tynnere. Litt lettere. Jeg trodde virkelig det var svaret.

Jeg trodde virkelig jeg skulle bli lykkelig. Lykkelig om jeg bare gikk ned 2kg til. Og så enda 2kg. Og så nye 3kg. Men jo mindre jeg ble, jo mer hatet jeg livet. Alt ble vanskeligere. Jo mer jeg gikk ned, jo vanskeligere var det å gå lenger ned. Jo mindre jeg ble, jo vanskeligere ble det å late som at alt var fint. Jo sykere jeg ble, jo mer visnet fremtiden og håpet. 

 

Livet mitt. Et skuespill. En forestilling. Jeg gikk med en maske. Og jo mer jeg visnet, jo mer lyste masken opp. Jeg prøvde så hardt. Prøvde så hardt å skjule. Prøvde så hardt å være perfekt. Prøvde så hardt å være det jeg ikke var. Prøvde så hardt at jeg tilslutt ikke lenger visste hvem jeg var.  

Å bli tynn var ikke min lykke. Det var min ulykke. Jeg ble ikke noe bedre person av å være tynn. Tvert imot. Jeg ble en forferdelig person. En person så tom så følelsesløs, så apatisk. En person som ikke selv visste helt hva hun gjorde. En person så opphengt i en ting, at alt annet ble irrelevant. Skole, venner, fritid, familie, alt ble skjøvet bort. Jeg hadde ikke energien til det. Ikke energien til å leve, for jeg brukte all min energi på å prøve å overleve.

up2you

01.05.2016 kl. 21:10
Så sant. Virkelig naila det.

June Martinsen

02.05.2016 kl. 08:40
så sant.
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits