stine elize gaassand

1.mai og eksamen nærmer seg!

  • Skrevet 01.05.2016 klokka 13:02
  • Kategori: Blogg

God Søndag flotte dere! ♥︎

 

Tenk at det er 1.Mai allerede?! Skjønner det ikke, tiden løper, og sommeren nærmer seg virkelig med stormskritt! Noe som nærmer seg enda mer er eksamen! Så ukene fremover blir det fult fokus på eksamenslesing og trening. Bruker dagen idag til å sette opp en plan som skal passe meg best mulig, i og med at jeg sliter ekstremt med konsentrasjonen. Den er heldigvis blitt noe bedre, men etter alle årene med sykdom, så er den veldig svekket og hodet er ikke helt der det skal være. Men jeg jobber med saken og prøver å planlegge best mulig, slik at jeg får mest mulig ut av dagene. Er bare 20dager til første eksamen, så nå gjelder det virkelig! 


Sunday is funday! For søndager her betyr Laksedag!

Ellers så går det veldig bra med treningen og dietten. Idag er det hviledag, men tenkte å få gjennomført en rolig sykkeløkt her hjemme i stuen, bare for å ha bena litt igang på en ellers så lat søndag. Dietten går også bra, har trikset og mikset litt med maten for å virkelig kunne glede meg til en del av måltidene, men selvsagt regnet mye på makronæringsstoffer og kalorier. Jeg har jo makroer som skal følges, så viktig at ting blir regnet nøye på, slik at resultatene ikke uteblir. Er spesielt torsken jeg sliter litt med på denne dietten, men prøve rå få spist det også, men også bytte det ut av og til med ting jeg faktisk elsker! For er ikke å stikke under en stol at jeg faktisk er kjempeglad i "fitness-mat". Og det gjør jo det hele en smule enklere! 

♥︎ Hva gjør dere denne søndagen? 

Husk å følge meg på Instagram @Fit.Litz og Snapchat @TJL-STINE for å bli med på reisen min mot scenen! 

Henriette Celin

01.05.2016 kl. 13:36
Så godt det så ut!

I dag skal jeg og søsteren min feire familie bursdag. Så her har det blitt rydding og ordning fra tidlig av. Kl. 18. kommer gjestene, og nå gjenstår bare kakene (:

Du får ha lykke til med lesingen, og ha en fin søndag ^^

Stine Elize

01.05.2016 kl. 20:49
Henriette Celin: Tusen takk! :) Så kjekt, håper søndagen din ble superfin! :)

Irene

01.05.2016 kl. 14:47
Laks er fantastisk godt :)

Kom på at det har jeg i fryseren, så det får jeg prøve å spise denne uken :D

Ellers denne søndagen slapper jeg bare av og tar det med ro, ser litt tv og vasker tøy, så skal jeg skifte på senga og dusje seinere i kveld :)

Stine Elize

01.05.2016 kl. 20:49
Irene: Laks er virkelig en favoritt ja! :) Så koselig, håper søndagen din ble super! :)

Irene

01.05.2016 kl. 20:57
Ja, søndagen min har vært avslappende og fin :)

Håper du har hatt en fin søndag :)

Henriette Celin

01.05.2016 kl. 21:29
SV: Det ble den :-D
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits