stine elize gaassand

Work that ass!

  • Skrevet 27.04.2016 klokka 13:41
  • Kategori: Trening

Hei fine dere! ♥︎

 

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og skal straks lage meg litt mer mat. Kylling og grønnsaker står på tapetet, og for kyllingelskeren meg, er ikke det feil! Idag sto det intervaller på planen, og jeg har et ganske så flott elsk/hat forhold til de. Fantastisk følelse når jeg er ferdig, men et helvete underveis. Men, det betyr vel at det funker? Ukens første intervaller er hvertfall kjørt, og de ga blodsmak i munn! 

Igår, så gikk plutselig alt i ett, med to besøk på sats, matlaging og eksamenslesing var det plutselig kveld. Men gårsdagens første økt var virkelig en jeg kjente i rumpa! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fokus på teknikk og kontakt med muskelen gjennom hele øvelsen! 

 

På programmet igår sto det HipThrust, Dype knebøy, strakmark, bulgarske utfall, legcurl, leg extentions og sittende og stående legg, så fikk kjørt beina godt, og 40min powerwalk med stigning senere på dagen var ikke akkurat det gøyeste! Men jeg merker forandringer på kropp og i styrke, og da er det verdt det!  Men nå lukter det kylling og mat her, og da rumler det i magen! 

♥︎ Hva er deres favoritt benøvelse? 

 

maj anita

15.05.2016 kl. 19:49
Hvor har du kjøpt de rosa nike skoene
Stine Elize

Mitt navn er Stine Elize og er en jente på 22 som bor i Bergen. På denne bloggen vil jeg dele mitt liv med fitness og veien mot sceneform, med en fortid med avlorlige spisefortyrrelser og depresjoner i 8år. Jeg studerer ved NiH til å bli Personlig Trener og elsker trening og aktivitet! Jeg vil inspirere og motivere, og vise at det er mulig for alle å komme i form! Er veldig glad i å eksprimentere på kjøkkenet, og er veldig glad i sunn mat!


KONTAKT
litzblogg@outlook.com

Search

Bloggdesign

hits